World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ha van két fajta dísz, akkor minden húzásnál 50% az esély hogy A fajtát kapsz és 50% hogy B fajtát. Egyik húzás se befolyásolja a következőt, ahogy pénzfeldobásnál se befolyásolja az eredményt hogy fej vagy írás volt az előző, szóval mindegyiknél ugyan azok az arányok vannak. Így az is előfordulhat hogy egymás után 56745-ször jön be a B 50%-a. Ez a random.
Egy löveg sebzése se azt jelenti hogy annyi lesz a lövéseid átlaga. Az csak a löveg sebzéstartományának átlaga. Tehát egy 100 alfás ágyú 75 és 125 között fog sebezni, ennek a középértéke a 100. De minden egyes lövés önállóan kap random értéket ebben a tartományban, függetlenül az azt megelőzőtől. És igen, itt jön be megint az RNG, mert lehet hogy egymás után 15 lövésed sebez csak 75-öt, ez is benne van. Ettől RANDOM.
És igen, minden cég figyeli a saját játékának statisztikáit és igen, ennek fényében változtatnak rajta. Ezt hívják buffnak vagy nerfnek. A WG is ezt csinálja, hogy milyen sikerrel az már más kérdés.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még jó hogy én hablatyolok 😄 Jó lehet ilyen szép alomvilágban élni.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 15:34:23
...
Oké, tehát. Videó -> interjú, biztos nem volt számodra világos, úgyhogy vissza kellett kérdezni. Eddig azt magyaráztam, hogy a legutóbbi 300 csatádnak semmi jelentősége. Az összes 12 ezernek már inkább, bár egy statisztikus lehet, hogy erről is vitatkozna.
Az a legjobb amikor a semmiről mellé beszéltek 😄 Teljesen másról, bele keverve mindent ami itt már elhangzott😄DD
Pont le írod amiről szó van talál a 12k csatám már statisztikailag elfogadtható, namost ha ezalatt 55%-volt a WR mit történt az elmúlt 300 csatában hogy 35% lett😄DD Ilyen kor jön az ultimate érv hogy nem hoztad le! 😄
Ma 7 tankot dupláztam 7 meccs 7 win juj hirtelen én lettem a csatalehozó úristen 😄
Jöhet a következő mellébeszélés, és még én élek állomvilágban😄DDDDDD
De egyet értek biztos hogy megnyugtatobb a boldog tudatlanság, minden fekete és fehér nem fordulhat elő hogy egy iylen cég piszkálja a termékét stb... facebook nem ad el rólad mindent stb, nem csalnak sehol 😄 De én élek álomvilágban 😄DDDDDDDDDDDDD
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 14:55:39
#407712 Linkeld már azt a videót légyszi.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Olyan random mint az utolsó könyvnél most 2 ötös hiányzik, 9x adta a másik díszt ennek annyi az esélye 😄DD Van mint dumbnak missis semsonitenál 😊 Kezdj el dobálni egy pénzt és mennyiszer jön ki úgyan az 10x egymás után.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 13:55:19
Meg lehet itt minden mondani pl én mondtam hiszem ha látom hogy vasárnap ebéd útán ledupláz 8-10 darab tankot 6-7-8-9-as tieben 80+ WR-el , erre jött a 8x wr egy prem tankal amit a babuin nem tudnak átlőni szemből😄 Meg még össze is jöhet nekem is volt, nade hogy ez az álltalános😄
Annyira van tekergetés hogy az egyik intejúban le is írja a fejlesztő hogy persze figyelik a tankok teljesítményét globálisan és piszgálgatják, de ez konteo mert nem jött oda a gépedhez a fejlesztő és nem állított rajta egy csavarhúzóval 😄
Meg gondolom az egyel komolyabb facebook sem figyeli az adataidat és adja el, ja várjunk még a chatbeszélgetéseket is eladta 😄DDDDD De az is konteó ...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 13:49:58
Plàne mikor beszabadul egy baràtom a accra azt vidàman hozza,a 60-70,de nem egyszer előfordult a 80% os wr sem<#hehe>#hehe> Nekem meg a nyomorult.50% ért is kaparnom kell
És most nem 5 csatàrol beszélek,hanem jóval többről.
Ugyan azokkal a tankokkal, felszereléssel,de még a legénység is ugyan az volt.
Ilyenkor mi van??
Hol a tekergetés,hol van az elöre ,személyre szabott wr?
Ö miért tud 3x több àtlagsebzést ugyan olyan feltételek mellett mint mondjuk én?
Ezt magyaràzza el nekm valaki,utàna talàn majd elkezdek hinni az ilyen konteoszeüségekben.
Sokakkal ellentétben én tisztàban vagyok a képességeimmel,és nem màsban keresem a hibàt,lehet ez szànalomra méltó de vàllalom.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.01.03. 13:47:12
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
angelus1991ster.blogspot.hu
Màs
Egy kis ràgcsàlni való konteósoknak<#hehe>#hehe><#idiota>#idiota>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Winrateisluck!
Olyan fejlesztő csapatból túl sokat nem nézek ki aki berak egy tankot megvehetőre (ritán megvehető) 252U és útánna két hét mulva nyerni lehet pénzért vett dobozból Defendert 😄 Poénból megkérdeztem a supportot hogy ezt hogy? Mennyire értelmes dolog ez 😄 Válasz az két különböző tank, nem is vártam értelmes választ. erre megkérdeztem hogy most akkor hogy van 3Dskinem az IS7-re az mért nem különböző tank mert pont akkora a különbség, erre már nem válaszoltak.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.01.03. 11:36:43
Ellenben ha a pàlyàk szelektàlàsàt bevezetik,és prém fiók ficsör lesz,azt nem bànom.
De ne ugy csinàljàk meg,hogy 1et lehet majd kikapcsolni csata elött,mert akkor az sz..t se fog érni.
Remélem lesz 3-4 amit ki lehet löni majd.
#407703 Jacek
Esetleg valami bövebb info?
De ne a winrateisluck,legyen mert azt màr ismerjük<#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
A Front Line módra, már 100%-ban elkészült."
Akkor mire vàrtok még B+<#fejvakaras>#fejvakaras><#banplz>#banplz><#hehe>#hehe>
Jó leszarom kilépek erre azt mondja ne dezertáljak professzionális a cucc...

De hogy sebez ez 100 fölött t54 frontján?
Azért gondoltam ebbe a trédbe szívesen beleállok.
Utoljára szerkesztette: besti, 2019.01.02. 17:30:01
Behind the scenes the servers keep track of how you get put into battles by a system called Karma. Karma means that each time you get put into a battle of your own tier along with lower tiers, you lose a point. Each time you go into a battle with higher tier aircraft, you gain a point. Normally this should level out randomly, but when you've played a lot of battles with higher tier aircraft in a row you'll end up with a high positive score. Once this score goes above a certain level (not sure of the level, I think 6) the matchmaker will force you into a battle with lower tiers. The Karma is now 5, so now you continue with random matchmaking until you go above the treshold again. This also goes the other way around: if you play a lot of tiered-down battles, you are sure to face higher tiers eventually.
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Boldog új évet!
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.01.01. 10:20:57
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Amúgy B.U.É.K mindenkinek!
Lessz ám még itt hatalmas felháborodás és rinya a fórumukon 😛
Utoljára szerkesztette: tutyimutyi2, 2019.01.01. 06:40:40
Győzelem!
Csata: Erlenberg
Járművek: E 100
Szerzett tapasztalat: 1 348 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 5
Szerzett kredit: 9 931
Nem láttam semmit mert hátul kullogtam.<#szomoru1>#szomoru1>
15-2 lett szinte pillanatok alatt,mire elértem a fél pályára vége lett.
Med 2500 sebzés td-be,sosincs td.Td meg asszem háromszoros sebzés mint a hp.
Mondjuk nem meglepő már hozzászoktam a szívatáshoz.
Utoljára szerkesztette: Gyuszopapa, 2018.12.31. 15:51:29
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Lett belőle:IS3A,Turan,10450 gold(adott e25-öst,de már megvolt),20 euro-ért nem rossz