418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Userx2
    Szerintem meg a VK100 a legrosszabb tank FL-be a májerbránerrel együtt. Nem lát be a cap zónába. Bemenni sem tud, gyors bázis vesztés esetén esetén mindenképpen megdöglik. Ja, hogy pattint párat? Az is valami?
  • Plata
    Francokat.
    40 csatából mint bot nem lesz még 20 szinted sem.
    Ma voltam Vk-val rekord rövid csatában,védő voltam,a csapat elhullott és nem volt megint a fél bandának több T8 tankja.Ketten próbáltunk nyolc vagy kilenc ellen harcolni,élmény volt,röhögve befoglalták az oldalunkat és nagyon gyorsan nyertek.
    Lett sebzésem és védésem is de hiába,azt hiszem 150 pontot kaptam talán?
    Igazából nem is figyeltem mennyit,de lófingot,de felhúztak és kiléptem,megint tele volt a csapat 1 tankos gyökérrel.
    Volt akinek 1 darab tankja volt,de az is bérelt.
    Egyébként egész jó ez a Vk100.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.21. 19:42:49
  • joe662
    Szerintem nem erős a frontline grind.
    Én mint bot átlag 40 csatábol megvan a lvl 30.
    Az napi 6 csata kb, sztem az nem sok.
    Igen itt ott folytatod, ahol abbahagytad.
    Rankednél szerintem csak a teljesitett ligák után marad meg a pont. A félbehagyott az kuka, sztem
  • Angelus1991ster
    És mennyit ? Sokat? Mert a frontline-os grind is elég durva szerintem.
    Tényleg ott 2 szezon közt átvihetők a tekintélyelvű pontok?
  • joe662
    Csak rankedezni kell érte, semmi extra:-DD
  • Angelus1991ster
    A hirtelen előbbukanó hiteles Kampfpanzer 50 t-ért mennyit kell copni majd?
  • ROMOTO
    Nem hinném, annak dacára hogy a kínai szerós arany prém tank minden fogadkozás ellenére azért már megjelent (az mondjuk prém eleve), előrevetítve a wot agónia küszöbét, amikor is majd mindent pénzzé tesznek még amíg lehet, de eddig a komolyabb rewardokat nem lehetett megvenni.
    Ja, a ranked reward kampfpanzer 50t-ről több helyen is van infó már.
  • yossarianHUN
    Boltban vajon nem fogják árulni?
  • ROMOTO
    Kinézetre jobb toronnyal jön mint az M103 (leginkább ezzel érdemes összevetni), az LFP cserébe gyászosabbnak tűnik, nem tudom lesz-e kreditszorzója, de az ingyen nagy javítócsomag -20k zseton költség meccsenként, ha sima kreditszorzómentes tank szerintem nem lesz valami népszerű, inkább garázsban nézegetős fajta.
  • Plata
    Nekem egyébként az alsó része tetszik,ha nem lenne az a fura torony rajta.
    És az a béna lámpa is a csövön.No meg az a hosszú nyúlvány hátsó rész.
    Ha erre az alvázra csinálnának egy Light tankot jó lenne,mókás lehetne vele robogni.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.21. 16:17:18
  • yossarianHUN
    Aztamindenit. Még a végén sajnálni fogom, hogy nem frontline-oztam.
  • Plata
    Érdekes,azt mondták táras lesz,végül mégsem?
    Sajna ez is ronda.
    Főleg a tornya béna.
  • ROMOTO
    Meg itt van még egy prém amcsi klón T54E2
  • Plata
    Elég randa cucc.
  • ROMOTO
    A ponyvával letakart, ami az Emil után jön, már kinn van a szuperteszten állítólag.
  • joe662
    Fl vagy Ranked?
  • ROMOTO
    Kiderült a 9-es reward tank. Vadi új amcsi nehéz tank AE Phase1 a már ismerős löveggel. Kb M103 kvalitás, ami érdekes hogy gyári nagy javítócsomag lesz benne amit nem kell venni és ingyen automatikusan ujratölti magát...

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.21. 14:53:55
  • Angelus1991ster
    Erősebb maraton keretében oké lenne ez a francia ágra száműzött Párduc. De így egy kanyit sem ér, nekem.
  • Megamax
    Koszonjuk WG, hogy végre abba a tierbe kerulnek a német tankok ahova eredetileg illenének, ja hogy ezek nem is németek és még havonta fizetni kel érte hogy egyáltalán használni is tudjuk. Uh azt hiszem valami a szemembe repult vagy talán rosszul látok és csak szimplánn havi fizetési modellre vált a WG ?
  • Plata
    Bretagne Panther
    Besorolás: Tier VI-os francia prémium közepes tank
    Életerő: 840 HP
    Test páncélzat: 80/40/40 mm
    Torony páncélzat: 100/45/45 mm
    Motor teljesítmény: 700 LE
    Motor fajlagos teljesítmény: 15,38 LE/t
    Végsebesség: 55/20 km/h
    Fordulási sebesség: 30 fok/s
    Talajellenállás: 0,959/1,151/2,205 m/s2
    Ágyú - 7.5cm KwK 42 L/70:
    Sebzés: 135/135/175 HP
    Átütés: 150/194/38 mm
    DPM: 2011 HP/perc
    AP lőszer sebesség: 925 m/s
    Pontosság: 0,336 m/100m
    Célzási idő: 2,21 s
    Látótáv: 370 méter
    Álca (álló/mozgó/lövés utána/mozgó lövés után): 15,4/11,5/3,6/2,69%

Link
  • Plata
    Azt mondják az amcsi Tigris után jön a francia panther.
    T6 közepes francia lesz.
    Bretagne Panther lesz a neve.
  • Userx2
    Emil 1951 adatok. Itt látni ágyú statokat. Mozgás közben szórás 0.27 Ettől rosszabb talán nincs a játékban. Ennél az STA-2 fényévekkel jobb. Valszeg azt váltom ki. Kösz az infót.
  • joe662
    Hát nem valami nagy szám,de mivel a másik 2 abszolúte nem hoz lázba+azokat meg lehet vásárolni,így kiváltottam.
    Az agyú az tényleg valami borzalom,3 lóvésból állt 2 kuka,pedig már vstab+egld+venti+kötvényes sz.r is van de még így is szenvedés a célzás idő.
    A mozgékonysága még javulhat,mert gyenge legénységem van.
    Eddig csak fl-ben mentem vele,de alap lőszerrel,ilyen defik és társaik felejtősek szemből.
    Itt a tornya kb mindent kibírt eddig,nem lőttek be,ammorákot sem kaptam még.
    Randomban ezzel nem mennék 1 métert sem
  • ROMOTO
    Hah, biztos jól hoz, ha nem használ túl sok goldot , egyébként ahogy hallom ez a prém verzió még szarabb mint a normál 8as társa, célzás idő kb. mint egy artyn, és ammo rekesz valszeg a parancsnok hóna alatt is van mert torony találatnál is ellövik, ami még feltünt hogy olyan fürgén fordul kb. mint egy maus...szvsz kár volt megvenni
    Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.06.20. 13:45:56
  • Plata
    Hát grat hozzá.
    Pénzt hogy hoz?
  • joe662
    Hát nem birtam ki
    A felszerelést még csak próba verzió,a távcsőt valószínű cserélem egld-re,mert a célzás idő valami borzalom.
  • Rammsch31n
    és az miért jó??? őszintén kérdem, mert nem értem. :D
  • Plata
    Maradj.
    Én maradok a semminél,a héten nagyon kevés időm volt,van lesz,talán majd ősszel lesz időm.
  • joe662
    This is dilemmaaaa
    Emil,vagy maradjanak combat reserve-k
  • Plata
    De most a célkereszt vacakol.
    Tegnap Vk100-al harcoltam Frontline-on mikor eltűnt a francba célkereszt,elég szar volt,párszor váltottam nézetet,sniperből normálba és visszajött,de maradt kb 200 hp-m,vonulhattam vissza,amíg tököltem a célkereszt vissza szerzésével lövöldöztek.
    Másik csatában P44-el sniper nézetben lövöldöztem amikor kiürült a tár a célkereszt egy része eltűnt,kb egy negyede hiányzott.Úgy 12 és 3 óra közti része.Csata végéig nem jött vissza,annyira nem volt zavaró,de fura volt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.19. 10:01:09
  • Lucifer001
    Ma hajnalban 45 percig nem voltak elérhetőek a szerverek egy apróbb javítófolt érkezése miatt:

Javítva a hiba Frontline módban, mikor a felderítő repülő a lejárati idő után is tovább folytatta útját, ha a játékos megsemmisítésének időpontjában lett aktiválva.

Nincs azzal semmi baj . Tegnap így jött össze + 6K spot damage
  • Plata
    Ma újra elővettem M40-et.
    Mostanában az angol artykat szerettem inkább használni,de M40 még mindig állati jó.
    Piszok nagyokat tud sebezni,volt 1150-es lövésem is vele.
    Én is meglepődtem,td-ket nagyon meg abajgattam vele,Strv1-ek egy kupacban voltak,meg jó sügerek is voltak,meglőttem őket,mindkettőt csúnyán le sebeztem de el sem mentek onnan,lazán megvárták hogy újra töltsek.Skorpiót meg full hp-ról oneshotolta.
    Csöppet sem érződik rajta hogy nerfelve lett volna.
  • Plata
    Tegnap frontline-on volt olyan csatám amikor a térkép teli volt halott csapattárssal és nem tudtak éledni mert nem volt tankjuk.
    Érdekes volt viszont hogy egy csatát mentem artyval is,nem kellett várni percekig szinte egyből behívott.
    Viszont artyval nehezebb jobb eredményt elérni hogy csak egy képessége lehet.
    De light még mindig jó,heavy is jobb lett,bár Vk100 támadásnál eszement rossz hogy lassú.
  • Megamax
    en csak ennyit fuzok a WT hez https://youtu.be/MG9zxnQ44lg
  • Metalmilitiakid
    Pontosan azokra a dolgokra gondoltam mint "árkádság" amiket leírtál. Nekem leginkább a lightank-os probléma feltűnő, amikor lánctalpon át is bőven overmatch-elnem kéne a tankot és még csak a lánctalp se esik le.
    A grafikai különbség meg más okból lényeges a kettő között. WT-ben ugye ha realisztikus csatát nyomsz, akkor a saját szemeddel kell spot-olni, szóval nagyon kevés ember játszik magas grafikai beállítások mellet. Am. kezdőként is(én is az vagyok WT-ben) jobban ajánlom a realisztikust, mert legalább nincs az, hogy világítasz a térképen mindenkinek és simán kikapnak, hanem van egy kis esélyed a túlélésre. Legalábbis nekem ez a személyes tapasztalatom.
    Ha esetleg akarsz egy noob-ot magad mellé írd meg privátban a neved és játszhatunk együtt.
  • Userx2
    Én még menekülés közben is el tudom lövetni a csövet.
  • Pares
    Nem ezzel van a baj, ez egy árkád játék, és jól van ez így. Az inkonzisztenciával van a baj. Hogy míg egy csomó tankon olyan retardált "gyenge"pontok vannak, mint a teleszkóp, vagy valami tank integritásának szempontjából teljesen irreleváns kiálló rész, amit boldog-boldogtalan könnyedén át tud lőni, addig az ágyúcső eltalálása szinte nulla gondot okoz az eltalált tanknak. Vagy amikor egy JagdE100 rálő egy könnyű tankra, és a lánctalp elnyeli a lövést, a könnyű tank meg olyan gyorsan megjavítja a lánctalpát, hogy még a lendületét sem veszti el, és hasonlók. +-25%-os, minden releváns (pontosság, sebzés, átütés) dologra hatással lévő RNJesusról, és a sok 1% HP-n vagy 1HP-n futkosó tankról, akik a nyilvánvalóan nem teljesen random RNG miatt létezhetnek, nem is beszélve...
    Az ember egy idő után megtanul ezekkel élni, csak van, amikor töményen ömlik ez a szar, és betelik vele a pohár.

Amúgy pont tegnap telepítettem a WT-t. A felhasználói felület valami botrányosan szar (legalábbis a WoT-hoz képest), a grafika is szerintem közelébe nem ér a WoT-nak (mind a kettőt maximum beállítások mellett összehasonlítva).
    A játékmenet viszont tetszik. Totális noobként indítottam néhány valósághű csatát az alap PzIII-al, hát néhány percnél tovább nem maradtam életben :D Időbe telik, míg a WoT-os random árkádról átszokik az ember és levedli a rossz szokásait. Főleg az RNG és a retardált spot rendszer hiánya tetszik.
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2019.06.17. 16:23:42
  • Plata
    Egyébként a játék most is fent van,csak ki van kapcsolva hogy frissítse magát automatikusan,alapból mindig letöltötte a frissítéseket,de mivel gazsi féle frissítő elég vacak volt hogy félórákat tökölt kis frissítéssel,mivel úgysem játszom vele így minek frissítse.
    Egyébként tudsz te egyáltalán sakkozni?
    Vagy tudod hogy mi az?
    Vagy csak beírtál valami fellengzőset.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.17. 10:38:07
  • Metalmilitiakid
    Oké már kezdem érteni az elterjedt mondást, miszerint:
    "Plata-val vitatkozni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábúkat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy Ő nyert."

Elengedtelek...
  • Plata
    Nem.mikor bejöttek a helik.
    Jó pár évig fent volt.
    Vártam hátha javul.
    Grafika javult.
    Tankok és a játék csak szarabb lett.
    De tényleg gyönyörű a táj.
    Tankokkal menni nulla élvezet.
    Ennél még az Armired Fist húsz évvel ezelőtti tankjai is fényévekkel jobbak.
    Wt-ben olyan mintha gumitankkal csúszkálnál jégen.
    Semmi élvezetet nem tud nyújtani sem light sem egyéb tank.
    Kivéve az önjáeó légvédelmi talicskák.
    Jó hecc repülókre lőni.
    Maga a játék sebzése és sérülés modellje egy vicc.
    Inkább mondanám hogy egy rakás lócitrom.