World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
rá kell érezni az tuti, de szerintem zsírkirály
lehet, hogy még nem éreztem rá, de az 1.05-ös sebzés, sérülés arány egy td-nél elég kárcsú
|Származási hely: Degec|
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Pingplotterrel nézted már hol veszik el a csomag?
fõleg induláskor... 3 .. 2... 1... és mintha lefagyna a game 😄
5 fps 10 fps majd szépen visszaáll, majd amikor elkezdenek spotolódni az ellenfelek megint 5 fps 6 fps ....
vicc 😊
a nagyobb vicc hogy ilyen laggok mellett eddig 16 win 1 vereség ma 😄
az X-es gun még lassabban szûkül, ezért tettem is rá célzásgyorsítót
de szerintem még így is brutál egy gunja van, visz mindent
komolyan azon gondolkodom hagyom a fenébe az egészet annyira kínszenvedés azt a 63000XP összegürcölni a nagyágyújára
|Származási hely: Degec|
Lehet ezt valahol követni? Összefoglaló táblázat, vagy hasonlóra gondolok.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
#307499 Még hogy értelmes. Nem TD, csak fr arty fog szétkapni.
#307502 Én se😊 Totál nem értem mit akart ezzel mondani. A számolást sem vágom, h mi honnan jött😊
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
#307492 A pen után a 2 lövés közötti idõ, ami legjobban ellene szól a nagy lövegnek és persze pontatlanabb és lassabban is céloz. Csak goldot használni kész csõd, a lõszerváltás nem megy egyik pillanatról a másikra, a sima AP átütése pedig sok helyzetben kevés.
Szal, az a 3 mp 2 lövés között tényleg sok. Nekem van T57-em, 50b-m és Batem is. A 3 közül a T57 autoloaderjét szeretem a legjobban. Már a Baten lévõ 2,73 mp is elég sok. Több ideig tart kitárazni vagy csak simán egymásután 2 lövést elereszteni, ergo adott esetben több ideig vagy spot alatt és így több sebzést kaphatsz be. Másik hátránya a 3 mp-nek, hogy gondold el azt a szitut mikor paradicsom pista kijön fedezékbõl. Rálõsz egyet a nagy gunnal, jobb esetben sebzed és ha nem láncolod, 3 mp alatt visszamegy, mert még neki is van annyi esze😊 Persze a kisebbik lövegnél is elõfordulhat ez, de ott nagyobb az esélye, h még egyet bele tudsz durrantani és ha kiszámolod, hiába nagyobb a 150-es alfája, összességében többet sebeztél az ellenbe.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Top of the Tree: Bat.-Châtillon 155 58
Elõbb lehet jöhetne az a meglebegtetett nerf nekik azért.
vereség
gyõzelem
döntetlen
gyõzelem
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Csata: Sand River
Csata: Tundra
Ezt így, egymás után. Nagyon izgalmas.
inkább csak +150 sebzés.
a kicsinak a DPM-je:kb 2800, a nagynak kb:2950
más:
az aim time-ot miért számolod bele ? a DPM-be az nem számít.
a legnagyobb problémák:
1., -41 pen, az nagy különbség
2., a lövedék sebsssége lassú, mozgó célpontra középtávoli lövés esetén már nehéz lõni
3., a két lövés közti idõ 3 sec, az borzalmasan sok
4., és a pontosság is rosszabb
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
A bejelölt helyen van két pici bokor. Ezek közé kell állni. Épp az erdõ szélén, egy kis bukkanóra felkaptatva. Ha ütközet van, akkor heavyvel is ide állok, simánban csak meddel érsz ide. Egész fura helyeket spottolsz innen és lehet lõni az erdõbe, a mezõre és még a bal oldali bombok tetejére is. Csak akkor szopod meg, ha berohanó light van, vagy úgy gondolja a magic forest, hogy egyszercsak megjelenik nyolc TD húsz méterre és kampó.
Ha még a lövegkitéríthetõség is jó, akkor még hátrább lehet húzódni a bukkanó mögé.
Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka
Ha gyorsabb géppel vagyok, akkor van egy kedvenc bokrom. Abban üldögélve vígan lövögetem az erdész különítményt. Persze van mikor ráfaragok.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB