World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nekem a sérülés arány 2,17 175 csata után
rá kell érezni az tuti, de szerintem zsírkirály
Tegnap letöltöttem , de megmodnom õszintét nem igazán értettem.
okosszöszi26
akkor küszködök vele tovább, de nagyon demoralizáló az eddigi teljesítményem vele
lehet, hogy még nem éreztem rá, de az 1.05-ös sebzés, sérülés arány egy td-nél elég kárcsú

|Származási hely: Degec|

Tono34
Angol 10-es jó lett volna.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Teljesen mindegy milyen géped van, mert nem az fps-ed esik le, hanem lagolsz. Tök mindegy, hogy minimumon tolod, vagy maximumon, ugyanoda fog leesni, mert az egy lag.

Pingplotterrel nézted már hol veszik el a csomag?

google: elsõ találat:

top-of-the-tree-specials

nekem ugyanez van...
fõleg induláskor... 3 .. 2... 1... és mintha lefagyna a game 😄
5 fps 10 fps majd szépen visszaáll, majd amikor elkezdenek spotolódni az ellenfelek megint 5 fps 6 fps ....
vicc 😊

a nagyobb vicc hogy ilyen laggok mellett eddig 16 win 1 vereség ma 😄
mielött valaki azzal dobálózna, hogy a gép a hibás: AMD fx8350 4 gb ram Asus R9270X 2 gb vga...megáll az eszem nem vicc. Minimumon 100 fps aztán 5 és hasonló. Nem igaz, hogy nem veszik észre...de mindegy nem fog érdekellni.
Srácok mi ez a brutális lagg ma:/? másodpercenként villog össze vissza a jelzõ mint valami barom....50 fps hirtelen 4-10-2 : O hát gyakorlatilag játszhatatlan nálam a játék. Soha nem volt hasonló, és azt se mondhatnám, hogy telle lennének a szerverek. A netemmel semmibaj nincs. Hát levagyok döbbenve. Mostmár tényleg nem tudom mi a baj, de még 1 nap ilyen és repül az egész játék a lomtárba mindenestõl.
ehhh, egyik kedvencem az AC 48 😊
az X-es gun még lassabban szûkül, ezért tettem is rá célzásgyorsítót
de szerintem még így is brutál egy gunja van, visz mindent
okosszöszi26
amx ac48 a top gunjával ée valamit?

komolyan azon gondolkodom hagyom a fenébe az egészet annyira kínszenvedés azt a 63000XP összegürcölni a nagyágyújára

|Származási hely: Degec|

Melyik ez a hét?

Lehet ezt valahol követni? Összefoglaló táblázat, vagy hasonlóra gondolok.

Már csak 7 olyan tank ág volt, amibõl még nem volt ToT. Ebbõl a 7-bõl én 5-re várok, 5 olyan ág van, ahol már ki van fejlesztve a tank csak nem vettem meg, mert elvileg ugye jönnie kellene. Van elég tankom, amivel szívesen játszok, szóval gondoltam kivárom szépen mind az ötöt. Tehát elég nagy esélyem volt, hogy most az egyik bejön. Erre artyk? Én inkább WG párti voltam eddig, de ez most nagyon rosszul érintett...

Tono34
Nem ezt az akciót vártam ..

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Dettó, top tierekben oldalanként háromnál kevesebb artyval nem nagyon találkoztam.
popey8
Jó neked. Nálam még tegnap is tobzódtak a nyomoroncok, pedig már nem is volt arty event. Nem hiszem el, h vannak emberek, akik nem használják az agyukat. Csata: Sand River, indulás délrõl, 4 arty a másik oldalon. Nálunk többségében heavy és képesek voltak jobb oldalon lemmingezni a full nyílt terepen. Persze a 4 arty rövid idõn belül eltakarította õket. Aztán szidták orrba-szájba õket. Annyi eszük már nem volt, hogyha látják 4 arty van odaát, akkor inkább a hegyesebb részt tolják, ahol több az arty safe.

#307499 Még hogy értelmes. Nem TD, csak fr arty fog szétkapni.
#307502 Én se😊 Totál nem értem mit akart ezzel mondani. A számolást sem vágom, h mi honnan jött😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Ezt most csak én nem értem?
Tolt*
Igen de a t57 es az 50 b is negyet lo. Itt viszont a nagy loveg negyet 3x3 (egy ugye mar a csoben van ) a kicsi pedig 5x2-t....
végre egy értelme top of the tree.... végre nem gold ammos TD-k fognak szétkapni 😄
popey8
Menne a jó fenébe a WG. Mit akarnak ezzel elérni? Elõször a hétvégi arty event, most meg ez. Szerintük túl kevés az arty player vagy mi? Hogy szarna sünt, aki ezt kitalálta. Most áldom az eszemet, h nem vártam többet a nyomi eventjükre és megvettem a két kifejlesztett T9-et.

#307492 A pen után a 2 lövés közötti idõ, ami legjobban ellene szól a nagy lövegnek és persze pontatlanabb és lassabban is céloz. Csak goldot használni kész csõd, a lõszerváltás nem megy egyik pillanatról a másikra, a sima AP átütése pedig sok helyzetben kevés.

Szal, az a 3 mp 2 lövés között tényleg sok. Nekem van T57-em, 50b-m és Batem is. A 3 közül a T57 autoloaderjét szeretem a legjobban. Már a Baten lévõ 2,73 mp is elég sok. Több ideig tart kitárazni vagy csak simán egymásután 2 lövést elereszteni, ergo adott esetben több ideig vagy spot alatt és így több sebzést kaphatsz be. Másik hátránya a 3 mp-nek, hogy gondold el azt a szitut mikor paradicsom pista kijön fedezékbõl. Rálõsz egyet a nagy gunnal, jobb esetben sebzed és ha nem láncolod, 3 mp alatt visszamegy, mert még neki is van annyi esze😊 Persze a kisebbik lövegnél is elõfordulhat ez, de ott nagyobb az esélye, h még egyet bele tudsz durrantani és ha kiszámolod, hiába nagyobb a 150-es alfája, összességében többet sebeztél az ellenbe.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

😊 Mondjuk azt tapasztaltam arty hétvégén, hogy az elsõ napon 3-4 arty/csata volt. Aztán egyre kevesebb, vége felé már arty se volt a csatában (jujj de jó volt, szinte mint a ma már nosztaligikus nagy nerf után). A várakozók között is több volt már a light, mint az arty, így visszahúzodtak barlangjukba. Ez a top of the tree is úgy kellene, hogy mellé a weekly mission arty kompenzáló lenne (pl. lõj ki 10 Bat arty és kapsz 250k-t).

Átkéne nevezni a game-t WoA-ra<#hehe><#banplz>
Hihetetlen... Most lett vége az arty eventnek, és most ez? A T9-10 így is lassan játszhatatlan. Hülyék ezek.
Mi lesz itt emberek, ha végigmegyünk az összes artyn?
Top of the Tree: Bat.-Châtillon 155 58

Elõbb lehet jöhetne az a meglebegtetett nerf nekik azért.

A döntetlent leszámítva nekem is ugyanez, két Sand Rivert nyertem a többi bukó.
A ket loves kozotti ido nem lenyeges szerintem mert ha osszeadjuk kb ugyanaz jon ki.
Szívesen elcserélném az én sormintámra.<#smile>
vereség
gyõzelem
döntetlen
gyõzelem
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség
vereség

Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.

Piros betûs ünnep, ha berak oda.
Tono34
Nekem tegnap himmelsdorfot váltogatta.

Én is, de nem ennyiszer meg nem egymás után.
Sand rivert szeretem. Olyan sokszor dobta már be mostanában, hogy lassan a puszta közepén álló szikláknak sem megyek neki. 😊

Csata: Tundra
Csata: Sand River
Csata: Tundra

Ezt így, egymás után. Nagyon izgalmas.
+2250 sebzés egységnyi idõ alatt... ez hogy jött ki ?
inkább csak +150 sebzés.

a kicsinak a DPM-je:kb 2800, a nagynak kb:2950

más:
az aim time-ot miért számolod bele ? a DPM-be az nem számít.

a legnagyobb problémák:
1., -41 pen, az nagy különbség
2., a lövedék sebsssége lassú, mozgó célpontra középtávoli lövés esetén már nehéz lõni
3., a két lövés közti idõ 3 sec, az borzalmasan sok
4., és a pontosság is rosszabb

Ja és türelem kell ehhez a maphoz szerintem. Kempingszék, távcsõ, kuss...

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

A bejelölt helyen van két pici bokor. Ezek közé kell állni. Épp az erdõ szélén, egy kis bukkanóra felkaptatva. Ha ütközet van, akkor heavyvel is ide állok, simánban csak meddel érsz ide. Egész fura helyeket spottolsz innen és lehet lõni az erdõbe, a mezõre és még a bal oldali bombok tetejére is. Csak akkor szopod meg, ha berohanó light van, vagy úgy gondolja a magic forest, hogy egyszercsak megjelenik nyolc TD húsz méterre és kampó.
Ha még a lövegkitéríthetõség is jó, akkor még hátrább lehet húzódni a bukkanó mögé.

Aki legy?zte Mátyáshunt, de döntetlen lett. Hivatalos Hippi arc. WOT Account: tarka_szarka

Délrõl be szoktam én is menni a bal alsó sarkába az erdõnek. Spottolni ugyan alapból nem tudok, csak olyat aki nagyon elõre merészkedik, viszont mivel köztünk és az ellenség között vagyok, ha az ellen az erdõben ellövi magát, akkor az fel lészen spottolva. Onnatól meg agyaggalamb lövészet, mert nekik nincs fedezékük. Simán fel lehet araszolni, csak meg kell várni, hogy megfogyatkozzanak.

toocha
Koordináták?

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

Mivel kicsi a pálya van igazság abban, amit mondasz. Viszont ez a varázserdõ nem olyan triviális. Egyszer remekül el lehet benne rejtõzni, máskor meg ülsz a fák közt bambán és kintrõl szitává lõnek. Ezért szerintem van ráció a déli támadásban is.
Ha gyorsabb géppel vagyok, akkor van egy kedvenc bokrom. Abban üldögélve vígan lövögetem az erdész különítményt. Persze van mikor ráfaragok.

<#taps> Leköptem magam a kávémmal. 😊

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

ximix
Valamelyik eventre adogatják a nagy fogyócuccokat, ennek folytán benéztem a depóba és eladogattam õket, még soha nem használtam meg nem vagyok klántag se így nem éreztem eddig a hiányát cserébe viszont több mint egy missivel beljebb vagyok 😊
Lunki88
Látom a heavyk elfoglalták a lehetõ legjobb pozíciókat... <#banplz>
Túl erõs, még akkor is ezt érzem amikor vele játszok😄 arty-k ide vagy oda egy szupernehézpáncéllal felére csökken az artyk sebzése aztán ennyi is volt. A HE lövedéket meg kikell kerülni😄 bár az összeset.
Épp most láttam egy ilyet. Ruinberg, nálunk egy derpes WT maradt összesen, náluk egy tízes Foch, meg egy WT (mindkettõ 650 körüli HP-n), meg két Crusader SP arty. A WT-nk betöltött, és berongyolt a bázisukra, mert ott kolbászoltak, miután leverték a foglalási kísérletünket. Na hát egyet tudtak belelõni mielõtt ledarálta volna õket. Persze goldot lõtt, de 128-as ágyúval ezt nem lehetett volna megcsinálni. Bement, mire a Foch ráfordult kilõtte, a WT egyet még beledurrantott, de rögtön utána ment õ is a lecsóba, az artyk meg már csak ínyencfalatkák voltak a végére.
Egyszer megpróbáltam vele, csak prémium lõszerrel...van elõnye pl legtöbbször szétrobban az ellenség. Amibe 3 lövés lenne így kb legtöbbször 2...mert ugye célozni nem nagyon kell így. És könnyebb össze hozni 1 top gun-t azt vettem észre, de viszont mocskos drága így..alaplõszerrel meg kevés a pen ugye, szerintem értelme az nem sok van.😄 a 128 as is túl erõs.<#gun>
Errõl az oldalról még meg is értem, mert rögtön ott az erdõ, egybõl át lehet menni a másik oldalra és azonnal spotolni a kis domb felé igyekvõ ellent még azelõtt, hogy felérne. Simán nyerhetõ ez a fajta lemmingvonat errõl az oldalról, de hogy délrõl az erdõ fele menni az marhaság szerintem. Amúgy normál (kétbázisos) csatában, ha sok a TD simán nyer ez a taktika, nem lehet megközelíteni az erdõt semerrõl, anélkül hogy ne spotolodnál hamarabb, mint a bent levõk.

jól vettem észre, hogy a legutóbbi patchben, elb@szták az IS3at? Eddig szerettem csapat csatában is jól ment vele, most meg 2 lövésbõl lõszerrekeszt kaptam... 4 skilles legénységgel -.-'' eddig max csak sárga lett..
Hozzáteszem még oké hogy a másodikban a KV 2 megritkítja a németek mert volt erre példa, csakhogy az oroszokat a háború elején vagy bekerítették, vagy veszteségektõl vérezve vonulltak vissza (késõbb meg direkt parancsba lett adva hogy ha lehet azonnal vonuljanak vissza).