World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Az elõbbinek meg megvan az a tulajdonsága, hogy leszed mindent ami felesleges.
A T-43 tényleg ennyire szopóroller vagy csak nekem nem megy? A stockként állandó Tier IX és érdekes elképzelés a fejlesztõk részérõl...
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Aztán amit nem említettél az a lövegének a vertikális kitéríthetõsége. Lefelé jó, de felfelé pocsék. Volt hogy El Hallufon, Pearl Riveren emiatt haltam meg.
Nekem nem tetszett a 105 mm-es lövege, valahogy menet közben túl nagyra esett szét a célzókör és sokáig célzott.
Most a brit közepeseknek áltam neki kizárólag az 105 mm L7A1 205 mm-es átütésû HESH lövedéke miatt. Cometnél tartok, de eddig rossz gép még nem volt azon az ágon. Tiszta élvezet a japánok után. Érdekes módon a Covenanter tetszett a legjobban. Meg is tartottam.
Ha meg már HE, ma vettem észre, hogy a 15 cm-es tier 10 TD lövegeknek 1100 az átlagsebzése... Egy WT E-100-ba valami 1400+ sebzést küldtem, amin annyira meglepõdtem, hogy elfelejtettem visszatolatni és majdnem ki is lõtt. Amúgy 910-950 a nem tier 10 harckocsi/TD lövegeknek. Szégyen, hogy ezek a tier 10 TD lövegek milyen szinten OP-k.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
A random megfigyeléseim alapján állítom nagyon rossz tank csak kevés van (A-44 pl.). Mindegyik jól használható. A kulcs megtanulni velük játszani és a skilles legénység. Tökéletesen érzõdik, mikor egy-egy legénység átlép a következõ tanulandó képességre. Biztos vagyok benne, hogy az, hogy Pattonnal szeretek játszani abban nagyon erõsen benne van, hogy abban van a legskillesebb legénységem.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Mondjuk a japán 105 mm-es szerintem épphogy nem pontos. Nem szeretem azt a löveget, undorító az orosz 100 mm U-8TS-hez képest. A Type 61-esen meg aztán alig számít valamit a 105 mm-es, ugyanolyan ócska marad volt. Kizárólag a nagyobb alfa sebzés miatt használtam, hogy ha egy 310 HP-s géppel találkozok akkor ne kelljen kettõt belelõni a 90 mm-esbõl.
Szerintem az egész japán ág egy hányadék, azt hittem nem sikerül még egy olyan szar ágat összehozni mint a brit TD, de tévedtem. Egyedül az STB-1 az ami jó, de annyi szenvedést nem ér meg az se. Legalábbis nekem nem érte meg.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Megjegyzem 4 fajta játékos csoport létezik.
1. Aki mindennel játszik, de fõleg tankkal mert van bátorsága és szórakozni akar.
2. aki csak tankkal, mert nem csak bátor, de neki ez jelenti a kihívást.
3. A félénk aki egy TD-ben ücsörögve egy bokor mögött, csak arra vár mikor lõhet sunyin bele egy tankba.
4. A gyáva aki egy sarokban egy artyban ücsörögve várja, hogy mások spottoljanak neki, õ meg sunyin egyetlen lövéssel, vigyorogva kilõhesse a tankot.
Az egészben az a szomorú, hogy a két utolsó kategóriából egyre több van, a WG. pedig egyre jobban támogatja õket.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Az lenne az igazi ha nem is lenne lövedékkompenzáció és a tier 10-es TD lövegeket és a német 12,8 cm-es lövegeket mind a valós átütésre nerfelnék vagy kidobnák õket.
Hevivel meg használd a terepet, hogy közelebb kerüljél randomban. Elsõsorban területfoglalásra van kitalálva úgyis. Van ahol ez könnyebben megvalósítható, van ahol kevésbé. Ilyen ez a popszakma.
Szerintem egyáltalán nincsenek hátrányban a hevik 10-es szinten sem. Abszolút században kb. fele-fele arányban szoktunk vinni medeket és heviket, és 90-95%-ban nyerni szoktunk.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Még egy agyonpáncélozottsággal nehezen vádolható IS-4 is le tudja pattintani jó helyezkedéssel a rá kilõtt 10-es medes prémium lõszereknek legalább a felét. Egy E-100 úgy be tud állni, hogy 330 HEAT pennel szemben szinte sebezhetetlen.
Azonos számú hevi adok-kapokra kényszerít egy csapat medet kompetetív környezetben, letapossák õket a fenébe.
E-50M torony? Ez ugye most vicc akart lenni? Annak rém rossz.
Nem nagyon láttam az elemzésedben a aranylõszer átütésvizsgálatát vagy formáját, pedig ha már CW-t néztél akkor tippem szerint oda olyan tankok kellenek, amik golddal jók, tehát azt is érdemes lett volna akkor elemezni.
Az meg, hogy a CW-n mit használnak van egy olyan érzésem, hogy nem feltétlenül lila játékosok döntik el. Biztos vagyok benne, hogy bármelyik med használható lenne CW-n jó játékossal a volánja mögött.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...