World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kb annyira kell komolyan venni mintha valaki írna egy kritikát wotról úgy hogy játszott 5 kört loltraktorba. Az is kb ennyire lenne hiteles.
WoT: Nishizumi77
Röviden összefoglalva: szénné fikázza. Viszont azt nem értem, hogy eshetett bele SS is abba az öreg wotos hibába, hogy kapásból a WoT-tal akarta összevetni a WT-t, illetve a WoT-hoz viszonyított mindent. Tényleg nem képesek megérteni az emberek, hogy két teljesen különbözõ stílusról van szó? Erre persze a végére õ is rájött, csak addig már szétgyalázta a játékot.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
Milyen konfigod van, nekem is kell😄
Defeat
Battle: Ruinberg on Fire
Vehicle: Rhm.-Borsig Waffenträger
Experience received: 1 162
Credits received: 36 370
Battle achievements: Top Gun
Alfa? So what, a med kompenzálja a DPM-jével.
HP? Ugyan kérem, T10 med DPM-el úgy lehámozza róla azt a HP-t, hogy öröm nézni.
És akkor még nem beszéltem a medek elmebeteg álcázásáról (ld. Obj. 140, T-62A), az olykor heavy-szintû (torony)páncélzatukról (E50M, orosz/kínai medek), és a magától értetõdõen jó mozgékonyságukról.
Minden kell nekik, csak buff nem.
ha nekem csak egy magon fut a game akkor játszhatatlan
2 maggal már elmegy kategória
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
De persze mindez csak szerintem, van aki szerint jó az Emil de hát nekem nagyon nem tetszik.
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Én nem is játszottam sokat..
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Si vis pacem, para bellum.
Április 23.-ig ilyen volt a játék:
Azóta ilyen:
És nem én felejtettem el játszani, a két utolsó csatám eredménye:
Persze nyilván én is szoktam bénázni, nem is keveset, de tõlem teljesen független, hogy épp nyerünk-e vagy sem, és általában nem. De ha mégis beadja a gyõzelmet, gondosan ügyel a játék arra, hogy duplázva se kapjak többet 600 XP-nél...
Hasonlóan jó köröket mentem idáig, de persze gyõzni még nem tudtam, sejtettem, hogy ilyen jószerencsém lesz a 2x event mellé.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
De hogy egyenként is mondjak róluk valamit:
Object 430: Leglaposabb, legjobb camoval rendelkezõ med. Pont jó, nincs szüksége buffra.
Leo: Valószínûleg jó játékos kezében tényleg õ a legerõsebb, szóval némi nerf mehetne neki, de inkább ne menjen. 😊
E-50M: Brutális miket lepattint, a rammolási képessége még brutálisabb, nincs szüksége buffra.
M48: Tudom, hogy sokan gyengének tartják, de ezzel imádok a legjobban menni. Nincs olyan TD, akit ne spotolnék a brutális látótávjával úgy, hogy egy emberemen sincs camo skill még. Ha lesz, szerintem OP lesz erõsen. Nincs szüksége buffra, de ha már mindenképp buffolni kellene én egyértelmûen a sebességén növelnék.
121: Lila játékosok statját szoktam nézegetni T10 medek összehasonlítása céljából és azt kell mondanom 80%-ban a 121-el sebeznek a legtöbbet. Ez bõven elég ok arra, hogy ne kapjon buffot.
A nehéz és TD résszel egyetértek, bár azokban közel sem vagyok otthon.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Hát, mondom úgysem fog sikerülni, de azért egy próbát megér. Elõtte már artyztam is, gondoltam hátha. Erre annak köszönhetem a sikert, hogy beszart a szerver és gondolom kompenzált pár percet. Ezért van az, hogy amit 07:10 után(amíg elvileg ez az akció tartott) nyertem, 07:08-ra írta <#hehe>#hehe>
Na egy ideig nem szidom Fortunát, ma nem vizelt az arcomba <#hehe>#hehe>
#307568 Jól összeszedted a dolgokat, a legtöbbel egyet is értek. + M48/M60-nak jobb camot adnék és az FV TD-t is ki kellene venni, illetve csökkenteni a HESH sebzését, átütését. Szerintem nem lenne elég a HESH-nek is HEAT autobounce értéket adni.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Jaaa, hogy ott nem lehet a bétával peccselgetni éveket?
Ezek a windowsos paripák meg a rémálmuk annyi hardver variáció van plusz még a sokféle szoftver hozzájuk kész káosz.
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Nem teljesen az a problémám, hogy valakik, aki full németek, használják a HUN kifejezést, de azért álljunk már meg. 1-2 éve frissült tudomásom szerint csak az elsõ világháborúban használták a nyugati országok a németekre a hun kifejezést(mint barbár nép, akkoriban jobban ismerték a hunok mivoltát, mint most). Ma már nem nagyon mondaná meg ember a földön, hogy a németek hunok lettek volna valaha is(természetesen sosem voltak azok, csak a század eleji nyugati propaganda sugallta ezt).
mivel a wot igencsak cpu fuggo.... mindenesetre erdekes nekem anno 6magos amd-vel azt hozta ami le van irva (7970-el) intel i7-el viszont a duplajat hozza, a masik erdekes az sli /crossfire eredmenyek mivel eggyiket sem tamogatja a wot....( nekem cf-ben 5-6 szazalekkal lassabb mint single-vel )
u.i: felreertes ne essek egy szoval se mondom hogy jol optimalizalt a jatek (sooot inkabb szar) ,de az ilyen teszt eredmenyek neha igencsak felrevezetoek
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
WN8: 2086 (79) 8.5 (+0.7) tier
WinRate: 12/27 44.44% 0.91
Sebzés: 57139 2116.26 1.44
Ölések: 35 1.3 1.36
WoT Artyst
Képzeld el mennyi csatát kellett mennie stock gunnal HE lõszerrel, hogy álcázni tudja az xvm-ben😊
Azért valamilyen szempontból hasznos klán tag lehet. Talán jól szopik...