World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A t43-al fasza. Megy mint az allat es eleg jo a top loveg. Na nem az e75 ellen. Az automata tuzolto keszuleket viszont megkivanja nagyon. Anelkul azert hulyet lehet kapni tole 😊. A t44 nagyobb szivas szerintem. A t43 alap csovevel de rosszabb toltes es celzasidovel.Na azzal legyel kemeny. Mire meglesz a torony meg az ertelmes loveg addigra megmakkansz... Ha minden rajta van akkor utos a gep. En szeretem.
De mi a telibekúrt szõlõskertnek nevezzék, ha egyszer tankok vannak benne, amik csatáznak??? Én kicsi pónim, csõvel? Vagymi? <#hehe>

Így jár az, aki ilyen OP tankokkal játszik <#eplus2>

"lexlutor
ez egy arcade lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. mi koze ennek az egesznek a valosaghoz???"

Igazad van, egyetértünk. Ez egy arcade lövöldözõs játék. Tehát tank csatának hirdetni nem más, mint az emberek átverése, félrevezetése. 😊
De amit írtam, annak nem ez volt a lényege, ugyanis ezt már régen megállapítottuk, tehát csak megjegyzés volt.

A lényeg az, hogy folyamatosan azt olvassuk, azon dolgoznak, hogy kiegyenlítettebb legyen a játék. Ugyan akkor azt tapasztaljuk, hogy minden változtatással, patchel csak rosszabb lesz.
Lassan ki lehet jelenteni. Aki csak random csatákat játszik ( én is közéjük tartozom ) az vagy mazohista, mert imádja ha veszít, vagy nemes egyszerûséggel H.lye. Néha én már az utóbbiba sorolom magam. 😊

Most 28 meccsnél járok, ebbõl 6 nyert. De erre még jön a hab, hogy 3 meccsben is szembõl lõtték ki a tankom motorját. 😄 Az elsõnél még meglepõdtem. Utána már csak röhögtem egy jót.
Akárcsak azon, hogy sokszor a készítõk a valóságra hivatkoznak, amikor pedig a játékos hivatkozik a valóságra, azzal jönnek, hogy ez játék, ha valóságot akar üljön igazi tankba. 😊
Sunsetjoy
Én most AMX 38 tier 3 tanktól kaptam goldot (egy pz III a könnyûtankba) 😄

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

#307704, #307705 köszönöm!
Én néha ezzel néha azzal. Ha tudod mit hol kell lõni akkor elég funny. Fõleg ha az Is-ek farába beletárazolxD
egyszerü összeadás, a nagy torony 1tonnával, nehezebb, az alap lánc az 38.7 -et bírt, mig a tank alapból 34 tonna, thát ha rárakod, akkor is 35 tonna körül lesz, vagyis elbírja, még 1-2 kiegészítõ is rámehet.

Csak úgy kíváncsiságból, nem tudja valaki, mit jelenthet a Centurion lövegpajzsán a HS rövidítés?

Nagy ügy. Emilre is goldot lõtt a T43 többször is...Emil ellen kell a gold.

Master91
utánna még jöttem egy olyan kört, ahol 7bõl 7x goldot lõ a T29.

és még én vagyok a szar ha elküldöm a picsába

amúgy is mellõzöm megint a játékot mert ennyi fasszopót egy csapatba, meg persze a 3-3 tüzér / csapat kombó megint oda tesz.

Kurva jó évet fog zárni a wg úgy érzem.
ez egy arcade lovoldozos jatek, amiben eppen tankok vannak. mi koze ennek az egesznek a valosaghoz???
Ezen az elven akár végleg is felejtõs lehetne. boldog boldogtalan azzal lövöldöz már. De ezen már csak nevetek, mint azon is, hogy 21 csatából 16 vesztes. Kiegyenlített játék, WG. módra. 😊
Jókat szórakozom rajta, akárcsak a sok balettozó tankon.
Mert ugye:
1. A tank nem táncos.
2. A harc nem tánc.
3. A medve nem játék.

Kivéve a WG-nél. Nem igaz, hogy még senkinek nem jutott eszébe az, hogy mutasson nekik legalább filmen egy igazi tank csatát. hogy legalább egy szikrányi elképzelésük legyen róla. 😊
Én a három tog platoonban megindul mókára gondoltam.

én az auto loaderrel tolom 😊
Mnemomic
Hi!

T-54-re kell a toronyhoz a jobb felfüggesztés? Csak azért kérdem, mert a wot wiki-n azt írják nem kell, de láttam egy videót amiben meg azt mondták, hogy kell hozzá.

Jobb klikk az emberen, és ott lesz egy olyan, hogy skill eldobása. Akkor lenullázza a skillt/perket és betehetsz helyette másikat, de hacsak nem fizetsz némi goldot, alacsonyabb százalékon lesz mint elõtte.
Ömm de ott a tag ablakánál resetellheted a skillt.
Hát igen, de az ágyúja az tényleg jó volt, de nagy célpont és lassú, és nulla páncél ez a halála. Ha egy tanknak se páncél se mozgékonyság, akkor nem jó. Legalább két tulajdonság legyen jó vagy elfogadható egy adott tanknál, különben szar.

Master91
ma is felejtõs a game

Chi-Ri-re Hellcat, Type 58, meg AMX m4 45 is aranyat lõ...
Jó is az😄 Már alap löveggel perfect.
Sziasztok!

Legyénységnél skill fejlesztés nem tudok abbahagyni és váltani másikra? Véletlenül félre kattintottam az egyik embernél, és így nem lesz meg a BIA...

Segítséget elõre is köszönöm!
ott a lényeg, hogy pályafüggõ az egész, egy viszonylag nyílt terepen - Sand River - hatásosabb a sok medium tank, könnyebb átcsoportosítani õket, de a csapatban lévõ heavy-kel azért nem egy életbiztosítás felvenni a harcot, bármennyire is jó a fegyverzetük.

Nyilvánvalóan CW-rõl van szó, nem randomról.

Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.

benne van a legrosszabb tankok között az tuti...
csak meg kell vele nézni a server átlag win ratet 😄
valahol 40% körül mozog....
azt hiszik hogy húúú mennyi HP-ja van 😄 na majd ezzel szétszedek mindenkit
jah... csak amint bespotolódik mindenki azt lövi (én is) mert annyira NAGY célpont hogy mûvészet mellé lõni, páncélja meg nulla ugye
Úgy emlékszem nem. Amúgy nem jó tank, ágyúja jó, de annyira lassú, hogy el nem lehet képzelni és nulla a páncélja, de legalább nagy és lassú. Valamint még kurva lassú is.

Süti. <#email><#hamm> Köszönöm.

Heavyk közül T110, TD-bõl FV.

stoppos: Igen, T7-be megy max.
ez az 59-16 nem is rossz 😄
igaz a gunja elég hurka, de a mobilitása ott van a szeren, és papír ellenfeleknek/artyknak lehet vele kellemetlen perceket okozni 😄
A TOG tier limites, tudja valaki?

most jelenleg az e100, is7, t11e5 ezen gondolkozom v inkább jgpe100 , fv215b 183
100% legénységi bia felér egy ventilátor modulal?
Sunsetjoy
Én jobban kedveltem a T-43-at, mint a T34-85-öst. Sõt még a T44 is egész elviselhetõen ment 😊 Most akkor ezzel egyedül vagyok ? 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Master91
Ez totál tõled függ.

Milyen tankot akarsz?
Gyorsat, lerohanósat, lassút, erõs ágyúsat, stb stb stb.
Amelyik a legszimpatikusabb. 😊

Sziasztok melyik tier X tankot érdemesebb elõbb kifejleszteni, már ha van nekik sorrendjük?
Uhh néha elgondolkodom a t44 kihúzásán csak a fasza t34-85 után jön egy olyan dolog hogy t43...
Azt még tegyük hozzá, hogy a medek is a heavykbõl élnek, mert ha azok nem világítanának végig a meccsen, ráadásul tudhatóan a megszokott közelharci gócpontokon, és olcsó frag lévén nem fognák le az artyk és TD-k tüzét, akkor bizony azok kénytelenek lennének a medeket abajgatni. Ez lett a heavykbõl, lassú HP-zsákok, amik lekötik az ellenséges tüzet, amíg a medek lejátszogatják a meccset.
A CW még mindig nem random. És eltalálni el lehet persze, csak épp baromira nem mindegy hol találod el. És megnézem melyik heavy ül be egy bokorba az arcvonal mögött több száz méterre, hogy aztán halálos pontossággal ossza az áldást spottolatlanul, mint a legpofátlanabb TD-k. A medeknek rá kellene lennie szorítva a flankelésre, az okos játékra, de miután olyan fegyverzetet, álcát és esetenként páncélzatot kaptak amilyet, ha épp nincs kedvük hozzá fogják magukat, és akár izomból lenyomják a heavyket. Tudom én, hogy ez sok medes számára érzékeny pont, mert a béta idején még a medek voltak a "prók" játékszerei, a heavyk meg a casual játékosoké. Ez szerintem mostanra felcserélõdött, vagy legalábbis nagyon eltolódott az ellenkezõ irányba, csak persze ezt az öreg medesek a világért sem ismernék el. Minden szar a heavykre folyik, õk az artycsemegék, nagy lassú voltuk folytán a TD-csemegék is, mivel a remek T9-10 TD-ktõl már a páncéljuk se védi meg õket, és még a medek is fényévekkel jobb paraméterekkel rohangásznak.
CW-n ez tapasztalt klánoknál már 5-10 perc alatt lemegy maptacticon, nincs gyakorló.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Én is se szeretem õket, kb arra jók hogy pár táras cheat-el kifókuszáljanak.
Elõre megbeszélt taktikák, fix gépekkel. Ha meg CW vagy ESL van akkor meg még elmegy 1-1,5 óra 3-4 csatára, mert elõtte gyakorló, aztán 15 perc nézegetés amíg feláll a két csapat. Borzasztóan unalmas, volt hogy a CW elõtti gyakorlón percekre elaludtam.
Én olyanokra emlékszem pl. csapat csatákból, hogy Ruinbergen 10-bõl 8 csatában az ellenfél ha délen kezdett beállít J1-2-be a sarokba és dögunalom volt onnan kiszedni õket. Fordított esetben is sokszor a mo vezetõnk is ezt mondta és ültünk ott 10 percet aztán döntetlen. Abbey-en egyik fél az egyik soron, a másik a másik soron futott egyet, aki hamarabb befoglalt az nyert. Ugyanolyan tankok egyfolytában, ugyanoda lõni mindig, nekem ebben semmi változatosság nem volt.
De ezt tök jó amúgy, mert így mindenki megtalálja a neki tetszõ játékmódokat.

A hp különbség az már smafu? Csak és kizárólag akkor szoktak medek szervezett játékban lenyomni egy csapat hevit hasonló képességû játékosokat feltételezve, ha lokális létszámfölényt tudnak kialakítani, és a csapat többi része nincs támogató távolságban.

Medeknek a nagy nyílt mapok kedveznek, a heviknek a beépített, tagolt terep. Ez nekem balanszoltnak számít.

Több száz szervezett csata van a hátam mögött, azért láttam már egy-két dolgot. 0.36-38-as pontossággal már mindent el lehet találni, csak szokni kell az eltérõ elõretartási távolságokat.

De attól még nyomod a hülyeségeid, hogy mennyire el vannak anyátlanodva a hevik. Én meg a vén fasz fejemmel grindelem a IS-4-est, mert látom, milyen jól használható és kell CW-n, hiába van hat tízes medem is.

Azért ne keseredj el teljesen. A nyíltabb pályákon lehet vele alkotni, flankelni kell ezerrel, a városiakon meg marad a cigánykodás, ha kialakultak a frontvonalak.

*nem mondom hogy
akkor elmentem pár levél nyugtatóért:-)
köszi

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Nekem bevált, az LB-1 nagyon jó kis ágyú, a közvéleménnyel ellentétben én a pent sem gyakran éreztem vele kevésnek. Flankeléshez elég, ilyen mozgékonysággal meg aki nem flankel, vessen magára. Nem volt rossz tank, de azért nem mondom naponta eszembe jutnak a vele kapcsolatos szép emlékek.
Mindkét tanknak gyenge a penje, és nem is atomra páncélozottak, szóval ha távol maradsz sebezni nem fogsz, ha közel mégy, agyonvernek. Ami kárpótolni fog mindenért, az a T-54. Viszont azért simán megéri.

Csak épp a medek nem szoktak fedezékharcolni. De rendben, mondjuk hogy a 268 penes ágyú holmi kompenzáció miatt ugyanúgy 250-es, mint a 250-es. Még mindig ott a DPM/célzási idõ/pontosság háromszög.
Gyakorlatilag SEMMI különbség nincs közöttük döntött páncél ellen. Az alfa elõny a heviké, az fedezékharcban jobban kijön mint a DPM.

eddig én is így érzem. köszi az infót:-)
T-44 már enyhíti a fájdalmakat?

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time