418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    WOTPOLSKATANKFEST
  • Plata
    TOGOCLOCK1940
  • tothgyorgy
    Elm elfogadta. 3 nap prém ha igaz
  • Plata
    Kösz.
    Elfogadta.
    Hogy mit ad nem tudom,de elfogadta.
  • Maala
    BACKINUSSR a mai, a bovington az tegnap volt.
  • Plata
    Nekem elfogadta.
  • Master91
    nemjó
  • Plata
    Nagyon érződik hogy szünet van,alig lehet találkozni normális csapattal.
    Nem tudom ez a játékos mennyire lehet jó,de szinte azonnal meghalt ráadásul elég hülye helyre ment.
    Végig ugatott hogy milyen bénák és szarok vagyunk.
  • suba53
    BOVINGTONANDWOT
    Amerikában készült camo csomag, meg 2 személyes tartalék csomag.
  • Plata
    Egyébként már megint Obj tervrajzot kaptam,szerintem a játék tudja hogy mi az ami marhára nem kell és folyton ahhoz ad.
  • Plata
    Mivel jönnek az angol könnyű tankok Cromwellből kifejlesztettem Comet-et.

Kifejlesztve:
    Comet jármű kifejlesztve. Elköltött tapasztalat: 51 040. Elköltött szabad tapasztalat: 0.

Comet-ba új legénység ment,mert Cromwellből majd inkább az új light-ba teszem őket.
    Comet full stock tank,béna legénységgel.
    Vereség
    Csata: Empire's Border
    Járművek: Comet
    Szerzett tapasztalat: 1 911
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 29 162
    Csatában elért kitüntetések: Top Gun, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Megszerzett tartalék készlet: 2 916
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 21:57:04
  • Plata
    Jaj de rég vártam rájuk.
  • Malarki
    Jönnek az angol lightok
  • Plata
    Na ez jó volt.
    Győzelem!
    Csata: Mannerheim-vonal
    Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
    Szerzett tapasztalat: 6 086
    Megszerzett kötvények: 3
    Szerzett kredit: 88 475
    Csatában elért kitüntetések: Megszálló, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"

Befoglaltam a bázisukat és nem tudtak kilőni,gold lőszer sem fogott a rajtam.
    Közel jönni nem mertek inkább elmenekültek és messziről lőttek.
    A csapat meghalt,egyedül maradtam és azért is befoglaltam.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 11:48:07
  • Plata
    Rohadtul érződik hogy nyár van.
    Az előbb sebeztem szarrá két csapattársat mert belém jöttek.
    Vk100-al padlógázzal haladtam,ami volt vagy 16km.
    Mikor oldalról két idióta kerekes csapattárs egyszerűen belém gázolt.Az egyik prém volt a másik sima nyolcas.
    Több mint 800-at vertem a két hülyébe és egy rahedli büntit fizettem mert ezek a marhák jöttek belém.
    M41-el is mentem csatát,ott két kerekes prém azzal szórakozott hogy egymást lökdösték.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.28. 09:26:31
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Abbey
    Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
    Szerzett tapasztalat: 963
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 64 530
    Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    4k lepattanó.
    T69 egy bokorból kempelt gold lőszerrel,a láncomat sokszor lelőtte,de nem tudott kilőni,megvédtem a bázist,hiába jöttek négyen.
    Nem mert kijönni nyíltan mint a többiek,messziről egy bokorból lövöldözött.

• suba53
    Úgy rémlik, hogy a három adag ajándékot nem egyszerre adta, hanem minden aktiválás után egy adagot.
    Bár lehet hogy tévedek, és egy kódra is megadta mind a hármat.
  • Master91
    már nem működik
  • Plata
    Te mit jelent az hogy többször is be tudom váltani?
    Sikerült felmennem netre és bejelentkezni meg aktiválni többször is,de most annyiszor megadta?
    Mert játékba sajna nem tudok felmenni.
    Bár lehet talán fel tudok lógni oda is.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.27. 18:02:33
  • Malarki
    Kösz, működött.
  • Plata
    Klassz kód.
    Sajna melózom.
  • suba53
    Bónuszkód: WOT2019TANKFEST

Háromszor fogadta el.
    7nap prém, egy adag legénységi skin, és egy Excelsior T5-ös tank, de mivel az megvan, így 1500 arany, plusz garázshely jött.
  • Malarki
    Hát az egy pár kicsit túlzás mert 1 ilyen volt, a régi Erlenberg. Na ott ha valaki meghalt a hídon akkor lehetett kerülni a fél pályát. Az is menyivel jobb volt régen, mint ez az új változat... Meg úgy általánosságban, egy rakat jó és élvezetes pályát kivettek és behozták ezeket az unalmas csőpályákat. Sacred Valley, South Coast, Port, Northwest, a két téli ruszki pálya... Ezek helyett van most a csodás Empire Border meg Minsk....
  • Plata
    Jah,azért egy dologban igazad van,hiányzik az ellenség szopatása.
    Mikor light tankkal azzal szórakoztunk hogy padlógázzal elrohantunk az ellenség bázisa elé a hídra megdögleni hogy ne tudjanak kijönni a bázisukról.
    Igen mert akkor nem volt fizika,bizonyos pályákon hidakon kellett át menni mert a víz áthatolhatatlan akadály volt.
    Mi meg platoonban azzal baromkodtunk hogy iszkiri a hídra tök gázzal,meghalunk és az ellenség meg beszorul.
    Volt pár ilyen pálya,amin csak hídon lehetett kijönni,de jó hecc is volt.
    Na persze közös cseten ment az anyázás ezerrel.
    Ha meglenne még az Xfire tudnék is videót meg képeket mutatni róla.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.26. 20:08:49
  • Plata
    Nem a játék lett ennyire rossz,hanem a játékosok lettek hülyébbek.
    Volt idő amikor M4 sörmivel egy csatában két királytigrist öltem,vagy Sluggerrel három Löwe-t,esetleg T25 at-vel 12 killem is volt.
    Szerintem még is a saját hülyeségem az ami miatt nem vagyok már formában.
    Mert mindig lökött vagyok és keresem a hülyeségeket.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.26. 20:03:55
  • robogo81 #409988
    Arra gondolsz,hogy régen csata kezdéskor ha berohantál az ellen bázisára(főleg light-tal),akkor instant garázs,most meg kis szerencsével még vissza is jössz,kill-lel meg max kritikus felfogott sebzéssel?
  • Nirz
    Lehet hogy szebb a mostani de régebben sokkal taktikusabbnak éreztem és lassabb volt a játékmenet, most már lassan CS beütése van vagy csak öregszem...
  • Plata
    Classic a WoW-hoz készül.
    De volt Wot classic szerű is,régi grafika meg egyebek,elég vacak volt.
  • Nirz
    Vmi classic szervert emlegettek vagy ez csak egyszeri áprilisi tréfa volt?
    Mostani játékmenet nem igazán jön be, egy classic viszont újra játszanék ha lenne.
  • ROMOTO
    Valszeg véletlenül sikerült buffolni a löveg karakterisztikáin a superteszten, mert a német Kampfpanzer 50T kapott egy hajszálra ugyanolyan mínuszos előjelű módosítás csomagot, amivel sikeresen lenerfelték a picsbe.
  • Lucifer001
    Jónk tűnik . " hull down " Csak itt is a célzás idő elég gyenge mint az Emil 1951 nél
  • ROMOTO
    Az osztott lánc csak design elem, ha meglövik ugyanúgy megáll mint a többi.
  • yossarianHUN
    Szerintem úgy fog működni, mint a T95, a kettő (egy oldalon) egynek számít.
  • suba53
    Ennek olyan antarktiszi hójáró futóműve van. Négy lánc. Ha egyet lelőnek mozgásképes marad még?
  • Malarki
    AE Phase I.
  • Lucifer001
    Az szép . Grat . Nekem még 18 db tank hiányzik hozzá .
    Valakinek infó az F.L. titkos tier 9 es választható tankjáról ? Emil 1951 a leírtak alapján nagyon nem tetszik , pedig őt akartam ....
  • suba53
    Ma a klántársaim is írogatták, hogy túl sok az idétlen a pályán.
    Délután egy példa, ami velem történt.
    M44 artyval voltam, tier7-es meccs. Alighogy elkezdődött, a másik arty egy SU-14-1 kilőtte a saját Nashorn TD-t, majd beírta hogy
    "Ups, the next camper" Pipa lettem, mert utálom az ilyet, és kilőttem egy lövéssel, majd beírtam: "Ups, the next teamkiller"
    Utána pampogott, hogy noob camperekkel csak veszítünk, de végül simán győztünk nélkülük is. A többiek meg röhögtek.
    Meccs után a Nashornos meg rám írt hogy nagyon köszöni, hogy kiálltam mellette.
  • suba53
    Meglett ismét a magasabb rendű műszaki mérnök plecsni.
    Az univerzális tervrajz töredékek meg csak gyűlnek.
    Jó lenne ha be lehetne váltani akármire. Kötvény, kredit, bármi.
  • Plata
    Asszem ma még bannt fogok kapni Tk-ért.
    M41-el nincs olyan hogy ne lőne meg valami gyökér és már másodszor lőttem vissza.
    Előző csatában med meg egy barom prém emil lőtt meg most meg td vitte el a fél hp-m kezdéskor szinte.
    Előre robogtam spotolni,T9-10 hordát spotolom,spuriznék vissza biztonságba erre homár skorpió csapattárs gold lőszerrel telibe vág.
    Oda a láncom meg a fél hp-m.Neki is lenyomtam egy pofont.
    Még pár csata és 1 nap pihi lesz asszem,.
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Járművek: leKpz M 41 90 mm GF
    Szerzett tapasztalat: 1 404 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1; x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 29 403 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 1 927; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 3 023)
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.22. 11:21:44
  • Plata
    Én szeretem.
    De volna egy kérdésem,Isu-152 mióta ilyen barom jó td?
    Ezer éve a garázsban döglődik,ráadásul már csak valami gyík legénység van benne,a régit át tettem valamibe.
    Most mivel ugye ruszki td hónap van,gondoltam előveszem egy menetre.Vesztes csatát megnyertük,mert nem spotolódtam fel és hiába jött többszörös túlerő ez mindent vitt szemből.Még az új emilt is kicsaptam szemből.Ap lőszerrel,ugyanis csatában vettem észre hogy csak 2 he van betéve a többi ap.
    Még spotoltam is,pedig 350 a látótávolsága,de nagy túlerő jött,akiket piszkosul pofán vertem vele és nem vettek észre.