World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Öt killem volt vele,három tornyon keresztül.
Jó 112 meg 59-patton ló fing tank és nem nagy cucc tornyon kilőni,de obj277 is tornyon át ment.
Csodálkoztam is,de mást nem tudtam lőni,csak a tornyát mutatta szikla mögül így rá nyomtam egy kapáslövést.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.08. 20:53:44
Szakasztársakat keresek akikkel együtt tudunk időzni wotban! Lehetőleg hasonló korú játékosokat, mint én, 24 vagyok. Főleg V-VIII-as tierben szoktam játszani, (nyolcasom van pár, de kilences még nincs sajna). Mostanság streameléssel is próbálkozom twitchen, így olyan írjon, akinek nem probléma egy esetleges élő adásban szerepelnie😄
Roll out!
Frontline-ben ugye nem volt alapból,ott a nem túl retardàltja,pàr lövés után feladta.
De többször volt olyan,hogy követett egész idö alatt és lökdösött.
Ilyenkor inkàbb meghaltam,ez utàn àlltalàban feladtàk.
Kivéve 1 barmot aki miutàn 2 szektorral odébb ujrakezdtem,jöt utànam,csak hàt akkor màr bc-vel jöttem,azt mnem birt követni az fl-es t32vel:-DDD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Hát ez tényleg fura, már-már úgy hangzik, mintha lenne rajtad kívül még 29 ember, akiken a csaták kimenetele múlhat. Bár ezzel nyilván nehéz lehet szembesülnie egy hozzád hasonlóan zseniális elmének 😄
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Kv3 meg szerintem barom volt.Vagy tényleg troll gun volt fent neki és azért lőtt hátba mert mellé ment.
De marha jól esett mikor elöl harcolok és szétkúrja a tankomat csapattárs.
Mindig kifogtam valami idiótát vele,első csatában E25 meglőtte Somua Sm csapattársat,az a barom meg belém lőtt kettőt mire rájött hogy nem én voltam.<#falbav>#falbav>
Következő csatában harcolok két meddel meg egy lighttal erre Kv3 csapattárs szerintem valami troll ágyúval telibe vágott.Három modul meg két legénység oda és majdnem 400-at sebzett belém.
Már röhögök rajta , de természetesen ez az én privát véleményem 😄 De már a szagértőket ignoráltam szerencsére megint jól működik az SG+ ...
Még 43k xp a jobb motor meg a top ágyú 18k xp,ARL ágyúja van rajta,meg van lánc kifejlesztve,minden más stock.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"BRENN_FR (20:24:27) i drive the tortoise, no need od APCR ... very good gun precision, you are just a big noob
__haflac__ (20:25:37) oh sorry, next time i will use titanium ammo
__haflac__ (20:25:44) TPCR" 😊
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.01.07. 20:28:01
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Annyi aranyat toltak rám mint a fene.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

https://imgur.com/a/Gdv1MwQ
https://imgur.com/a/jvE7ylI
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.01.07. 19:27:12
Trackelni kell 3 különböző tankot, és az egyik traceltbe a csapat társaknak bele kell sebezni 250-et.
Artyval próbálom, a leláncolt tankokat megadja, de a lelőtt láncú tankokba érkező sebzést stunnak számolja, így lehetetlen megcsinálnom. Vagy én értem félre a küldit?

Első csata full nulla legények és tank...ööö...bocs arty 😊

Csapat az vér szar volt.<#idiota>#idiota>

Minden gyökér golddal lőtt rám,a legénység még csak 95%-os,a tank meg stock.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.01.06. 16:40:27
Hiába spotolok 10+ tankot is,nincs spot sebzés.
t54e1. Gwtigerbe 3x kritikus vagy lepattano es kilövi más....
Előtte lévő csatában dimitru medál de persze akkor más küldetés volt bekapcsolva.
Vereség
Csata: Live Oaks
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 643
Szerzett kredit: 15 333 (kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 5 440)
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Megszívattam egy lórit és épp egy tigrist csesztettem mire csapattárs kinyírt.
Nekem mára a csapattárs majd úgyis kilő script jutott.<#hehe>#hehe>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
Én kb 1 évet hagytam ki. Karácsonykor kezdtem újra játszani, de úgy látszik h elfelejtettem mindent. Kb 20% winratem van, abból gondolom.
Na meg a kedvenc tankjaim, a stug, a T29, satöbbi olyan pontatlan és lassú lett hogy ezt el sem hiszem.
Majdnem meg is lett,de elegem is lett.
Be szabadultam 4 td közé és szépen jött a sebzés,hülye állat arty csapattárs meg engem küdött telibe.
Persze akkorát sebzett belém mint állat és oda lett egy rakás modulom.
Úgy fel basztam magam hogy inkább hagytam a fenébe.
Az rakja fel a wot-ot a gépedre.
6 perc alatt 30:6 kaptunk ki Niebelungon.
Full gold persze. Fingom sincsen, hogyan csináljam meg az istenek páncélzata küldetést,
Szeretném telepíteni a játékot, de telepítő azt írja, hogy Application directory is read only.
Ilyenkor mit a teendő, hogy fel tudjam telepíteni?
Kojak jó pofa benne.<#buck>#buck>
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"