World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szerinted miért nincs tier X-em????
játszhatatlan szar lett, régen egész jó volt
most már nem tudod kihasználni a páncélzatot mint anno.
minden gyökér betölti a gold-ot és úgy lövik szét a páncélozott tankokat ahol akarják
köszi de nem, inkább kihagyom 😊
megmaradok tier 8-nál, az úgy is a kedvencem, ott még annyira nincs gold spam
T54 AP pen: 200mm - max battletier 11 - van fun HEAT.
FCM50t AP pen: 212mm - max tier9et lát - nincs fun HEAT.
Komolyan néztek ti Lucique streamet? 24/7-ben T54 HEAT-ezik, ahogy StefanxD is és õ nem statpadder? lol dat logic.
most fogom megvenni az FCM-et (amennyiben megjön az ESL gold), nekem 10 APCR volt bent (90 ammo van összesen az FCM-ben, ennyi befér), de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor lõttem el belõle.
Mellesleg olyan alacsony a kreditszorzója, hogy egyszerûen nem éri meg sokat ellõni FCM-ben, mert úgy pont értelmét veszti.
az sg fórum annyira 2014
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
kedvencem amikor T69-el jön a lila játékos és lövi a sistergõs goldot...
naná h leugatom a g**be 😄 és mit ír?
"látszik nem játszottál még T69-el, sima lõszerrel játszhatatlan"
hmmm ahhoz képest én 0 db gold-ot lõttem el vele, 163 csata, 57% WR, medálok is estek, tank ász is meglett, és így is nagyon élvezetes kis tankocska
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
egyszerûen nem értem, hogyan lehet olyat csinálni <#fejvakaras>#fejvakaras>
|Származási hely: Degec|
Egy valamit nem értek. Én a WN8 top10-bõl 2 játékossal is játszottam együtt team battle-ben, gyakorlatilag az összes team battle meccsem ( azok kivételével, amit Scheff-el mentem) ezen két játékos valamelyikével történt. Õk miért nem lõnek prém lõszert? Sõt én Luciquell-t is láttam játszani élõben és ott olyant láttam, amit, nem hittem volna el senkinek. Valakitõl kapott egy FCM-et ajándékba, feltöltötte full AP-val, megvette hozzá a 75%-os legénységet és nekiállt játszani! 75% legénységgel AP-val! És 5200 WN-je van! Ettõl mi olyan messze vagyunk, hogy nincs is rá szó!
szerintem azért nincs ilyen mert ez az adat nincs követve a wg-nél, kb olyan mint a spotting dmg, az is pont ugyanezért nincs benne egyik WNx képletben sem
az sg fórum annyira 2014
ez pedig a gold ammo vásárlása ellen hatna
ez pedig, ha áttételesen is, de a premium account megvásárlása ellen hatna
ez pedig a WG-nek nem érdeke, hisz ebbõl élnek
|Származási hely: Degec|
az sg fórum annyira 2014
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Average tier: Overall-6.44 Most recent-6.00 (-0.00) Last ~7 days-6.60 (+0.00) Last ~1,000 battles-7.52 (+0.39) Last 3,355 battles-6.49 (+3.63) batc 25t átlag sebzés 2020 VK7202k 1239 T110e5 2303 és õ a lila?? igen lila kis tierbe <#taps>#taps>
Average tier: Overall-7.42 Most recent-9.73 (+0.01) Last ~7 days-9.84 (+0.02) Last ~1,000 battles-9.57 (+0.08) Last 17,208 battles-8.36 (+2.92) úgy néz ki ezer éve nem játszott T18 al és talán hallcat-el sem és ahogy én is úgy sok lila megirígyelheti a tizes tankokkal való átlagsebzéseket sok lilának nincs ennyi<#bee1>#bee1>
az sg fórum annyira 2014
sosem lövök arannyal randomban, még csapat módban sem...
ESL-en persze azzal lövök meg Historical-on is ellövöm õket ha kell
sõt, arany kiegészítõket sem használok randomban, csak csapat mód és ESL 😉
az sg fórum annyira 2014
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
-a 75 mm-es l70 aminek van 155 penje kb meg 135 avg sebzése de legalább olcsó a lõszere.
A goldja 196-ot üt át kb, ebbõl tegyél be egy keveset hogy ha mégis t8 heavyvel kerülsz szembe kapjon egy keveset.
-vagy a 88 l56 aminek 136 a penje, avg sebzése 220 a goldja meg 180 valamennyit üt át.
Szerény véleményem szerint a 75-össel jobban jársz. T7-ben nem mondom hogy te vezesd az éket de ne is hezitálj segíteni ha arról van szó, mert itt még a 75-ös bõven jó weakspotokra. T8 már nehezebb.
De amint meglesz a hosszú 88-as tetszeni fog.
Ha bekapcsolod a legénység gyorsított képzését, akkor minden csatában egy-egy (mindig a leggyengébb) legénységi tag dupla tapasztalatot kap, így felváltva, de valamivel gyorsabban képezhetõek.
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
kérdezd meg pl Szpecnyaz-t hogy valóban ki vagyok 😛
az sg fórum annyira 2014
Szidod õket, közben te ugyan azt csinálod, hogy csakis OP tankokkal próbálod húzni, vagy szinten tartani a statod.
Tudjuk mennyire tökös vagy. LÁTTUK. Felesleges powerkedni. Hagyd a francba az egészet. <#awink>#awink>
a drog rossz. mmmmmmkééés?
az sg fórum annyira 2014
Kérlek! Ne fáraszd magad.
Gördülő kövön nem nő moha
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
A játéktudás olyan, mint az intelligencia, vagyis mindenki úgy hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belõle. Amin itt problémáznak az gyakorlatilag az, hogy kinek nagyobb. A Gold ammo, az OP tank stb. csak bele van magyarázva.
A Gold Ammo-t az szidja, aki az utolsó 1000 csatája WN8-a nem éri el az Overall WN8-át, de ettõl függetlenül azt állítja, hogy 8000-et tier 8 tankokkal szokott sebezni. Oké. 😊
Felteszem a kérdést, hogy valóban létezik olyan hülye, aki a Gold Ammo-t aranyért, s nem kreditért veszi? 😊
"de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee"
Az OP tankokat és a statpadder-eket az szidja, akinek a legtöbb csatája Hellcat-tel van. Akkor most egyik kutya, másik eb? 😊
A szakasz és a company nélküli játékot hozzák fel, holott a WoT alapvetõen egy csapatjáték lenne. A játék élvezetét a csapatban való játék, az összjáték, a közös sikerek vagy éppen heroikus küzdelmek árán elveszített szoros csatározások adnák. Ehelyett azt mondják a magyarok top játékosai, hogy szólóban kell bizonyítani? 😊
Valóban arra kell buzdítani a népet hogy megvonjuk magunktól:
1. A WG által a Pay2Win rendszer eltörléséhez szánt kreditért vehetõ "Gold Ammo-t?
2. A különbözõ tierekben imbábbnak tûnõ tankokkal való szórakozást, sikerélményt?
3. A csapatjátékot, a platoont, a companyt, a CW-t vagy éppen az ESL-t, hogy ezzel bizonyítsuk, mennyire jók vagyunk?
Tesztjelleggel idedobálok pár keresõszót, amivel ezt majd elõvarázsolom, ha szükségét érzem a jövõben: megveszekedett melankóliával mesterkélt Scheff iromány
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
ez mar a no comment kategoria...
nem igazan vagyok nagy kedveloje foxbat-nak vagy dieghonak (elnezest sracok de nem kedvelem a stilusotokat) DE!!!!! ok legalabb nem goldspammerek hanem meg a regi klasszikus jatekos stilust kovetik es ezaltal megerdemlik a tiszteletet <#worship>#worship>
a tobbi viszont ....<#action>#action>
u.i az a vicces az egeszben hogy nem tartom magam jo jatekosnak , 41 eves vagyok ( szoval ven marha), joval tompabb reflexekkel mint a fiatalok, nincs sok csatam ( 3 ev alatt 16k asszem karcsu),abszolut nem veszem komolyan a jatekot soxor elmarhaskodom a meccseket, es nagyon jol tudom hogy a vesztett szituk nagy reszeben en basztam el ,en csinaltam hulyen stb... de mindez eleg volt 1850+effire ,DE soha nem megyek goldspammel ,a tier7 feletti tankjaimban altalaban van 1-4db,amit nagyon ritkan hasznalok el(az osszes replayem megvan altalaban ha vki ketelkedik) ,kivetel e100 az fele HE fele gold...de amint latom eggyesek akar olre es mennenek azert hogy bizonyitsak ok "valakik" egy virtualis csatamezon <#falbav>#falbav>
de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee
config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU
Amugy a gold is foleg a jo jatekosok kezeben hatasos igazan. Az A1-bol golddal lovoldozo E100 olyan nagyon nem zavar senkit.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.