World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért Luci zokszó nélkül tölti a Type59-be vagy akár a T-54-be is a goldot.
kb 15 csatát láttam tõle, ezekben gold lõszert sem vitt magával. T-43 volt a másik tank, ha jól emlékszem.
tier 10 no comment...
szerinted miért nincs tier X-em????
játszhatatlan szar lett, régen egész jó volt
most már nem tudod kihasználni a páncélzatot mint anno.
minden gyökér betölti a gold-ot és úgy lövik szét a páncélozott tankokat ahol akarják

köszi de nem, inkább kihagyom 😊
megmaradok tier 8-nál, az úgy is a kedvencem, ott még annyira nincs gold spam
Csak összehasonlításképpen:
T54 AP pen: 200mm - max battletier 11 - van fun HEAT.
FCM50t AP pen: 212mm - max tier9et lát - nincs fun HEAT.

Komolyan néztek ti Lucique streamet? 24/7-ben T54 HEAT-ezik, ahogy StefanxD is és õ nem statpadder? lol dat logic.

most fogom megvenni az FCM-et (amennyiben megjön az ESL gold), nekem 10 APCR volt bent (90 ammo van összesen az FCM-ben, ennyi befér), de egy kezemen meg tudom számolni, hogy mikor lõttem el belõle.
Mellesleg olyan alacsony a kreditszorzója, hogy egyszerûen nem éri meg sokat ellõni FCM-ben, mert úgy pont értelmét veszti.

az sg fórum annyira 2014

mijki
Azt bírom, amikor hosszú kihagyás után leporoltam az E100-at, aztán minden bekapott lövés sistergett...de még a WTE100-is...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

FCM-et én nem is igazán szoktam goldal lõni látni😄 álltalában kékeknél látom vagy jobbakná...De miért kell top tier TD-vel goldot lõni srácok? és legtöbbször full a papír tankjaim kapják be ezeket.
jah... rengeteg a gold spammer / statpadder :S
kedvencem amikor T69-el jön a lila játékos és lövi a sistergõs goldot...
naná h leugatom a g**be 😄 és mit ír?
"látszik nem játszottál még T69-el, sima lõszerrel játszhatatlan"
hmmm ahhoz képest én 0 db gold-ot lõttem el vele, 163 csata, 57% WR, medálok is estek, tank ász is meglett, és így is nagyon élvezetes kis tankocska
Tudom, hogy nem vagyok kiemelkedõ játékos, ezért amire büszke lehetek, az a játékba beleölt munkaóra, azaz a csaták száma, meg valamennyire az ebbõl következõ szkilles legénységek. Most számoltam össze, hogy 15 harckocsiparancsnokom érte el az õrnagyi rendfokozatot. 😊
mijki
Az FCM-nek 212 penje van nem? T8-ba bõven elég annyi szerintem. 😊 Én a T-44-gyel(175pen) is gold nélkül játszottam és jó volt úgyis. 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

okosszöszi26
hát az 5200 WN8 számomra ugyanolyan érthetetlen, az én kis szutyok 1200 WN8-ammal, mint a 20k játékot lenyomott játékos 400 WN8-al

egyszerûen nem értem, hogyan lehet olyat csinálni <#fejvakaras>

|Származási hely: Degec|

Hidd el, hogy a gold spammereket nem érdekli, ha szidják õket, nekik csak az számít, hogy a WN értékük nagy legyen, ezért képesek akár 5-6 accot is csinálni és rengeteg goldot elhasználni az xp váltásra, tankok átugrására, hogy minél jobbnak tûnjenek.
Egy valamit nem értek. Én a WN8 top10-bõl 2 játékossal is játszottam együtt team battle-ben, gyakorlatilag az összes team battle meccsem ( azok kivételével, amit Scheff-el mentem) ezen két játékos valamelyikével történt. Õk miért nem lõnek prém lõszert? Sõt én Luciquell-t is láttam játszani élõben és ott olyant láttam, amit, nem hittem volna el senkinek. Valakitõl kapott egy FCM-et ajándékba, feltöltötte full AP-val, megvette hozzá a 75%-os legénységet és nekiállt játszani! 75% legénységgel AP-val! És 5200 WN-je van! Ettõl mi olyan messze vagyunk, hogy nincs is rá szó!
pointer4
Jajj, bocsi, akkor az csak kwagga lesz 😊
artykba nekem mindegyikbe van csoki, kell bele 😄
elsõsorban nem ezért.

szerintem azért nincs ilyen mert ez az adat nincs követve a wg-nél, kb olyan mint a spotting dmg, az is pont ugyanezért nincs benne egyik WNx képletben sem

az sg fórum annyira 2014

Akkor meg nem kell itt sértegetni senkit mikor más is még durvábban statt padderkedik póverkodik XD csak a nagy lila elismerésért nagy tierbe tudás meg nincs mögötte cw-re nem tier5-6-ot visznek hanem tier10 amivel ugye ezek balfékek 😊
okosszöszi26
olyan mod sosem lesz ami azt mutatja hány%-ban használsz gold lõszert, mert a akkor a sok kis szarjankó goldspammernek égne a pofája, hogy csak gold ammo használata miatt van az az érzésük, mintha tudnának játszani

ez pedig a gold ammo vásárlása ellen hatna
ez pedig, ha áttételesen is, de a premium account megvásárlása ellen hatna
ez pedig a WG-nek nem érdeke, hisz ebbõl élnek

|Származási hely: Degec|

elõbb próbáltam hellcattel 10 perc várakozás után meguntam.

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Azok kevesek közé tartozom akit ez tényleg nem érdekel. Sõt lesz@rja magasról ki, mivel, mennyit megy a statja érdekében. <#nyes>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Te meg azt értsd meg, hogy nem mindenki lõ prém lõszert, hogy a faszát verhesse a fórumon a WN-jére, mert nincs, aki az életben hozzányúlna.
esélyed nincs bekerülni Tigerrel 😞
Ahogy Seriousthreat mondta próbálld ki a történelmi csatát, az csak jobb lehet😄
Ez a valaki a legjobb (Parasite64) össz csata 3397 😊

Average tier: Overall-6.44 Most recent-6.00 (-0.00) Last ~7 days-6.60 (+0.00) Last ~1,000 battles-7.52 (+0.39) Last 3,355 battles-6.49 (+3.63) batc 25t átlag sebzés 2020 VK7202k 1239 T110e5 2303 és õ a lila?? igen lila kis tierbe <#taps>
Nos jelen taktikám az hogy van két kissebb tankom és egy lövegem,ezek hozzák a kreditet,de hogy fejleszteni tudjam a Tigrist játszanom kell vele.Ha túl óvatos vagyok vele kicsi a kredit és a tapasztalat.Vagánykodni felesleges mert szétlõnek és drágább a javítás (9-11 ezer körül)mint amit kapok a játékért.Úgyhogy most szopka van,de majd lassan minden meglessz.Mindenkinek további jó játékot,találkozzunk a csatatéren.És kíméljéteg a kis Tigrisemet 😄
Jeff ezt csak a te kedvedért, hogyan is játszik ez a hexi kis tanal.
Average tier: Overall-7.42 Most recent-9.73 (+0.01) Last ~7 days-9.84 (+0.02) Last ~1,000 battles-9.57 (+0.08) Last 17,208 battles-8.36 (+2.92) úgy néz ki ezer éve nem játszott T18 al és talán hallcat-el sem és ahogy én is úgy sok lila megirígyelheti a tizes tankokkal való átlagsebzéseket sok lilának nincs ennyi<#bee1>
Pontosan a "történelmi setup-al" mennek ott a tankok, lényegtelen hogy neked mi van kifejlesztve rajta és mi nincs

az sg fórum annyira 2014

Áhh való igaz ott elméletileg megkapja felszerelést (nem tudom pontosan hogy van mert még nem szántam rá magamat) de ha nem akkor is barátibb. Pont elfelejtettem a historicalt😄
te vagy az egyik, én a másik 😄
sosem lövök arannyal randomban, még csapat módban sem...
ESL-en persze azzal lövök meg Historical-on is ellövöm õket ha kell

sõt, arany kiegészítõket sem használok randomban, csak csapat mód és ESL 😉
vagy bölcsebb döntés lenne Historical Battles-ben (Kurszk) kifullozni a Tigrist és csak utána randomozni, én az IS3-ra való xp-t is javarészt a "Tavaszi Ébredésben" húztam ki, egy dolog unalmas, az hogy csak Erlenberg van.

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Há' az. Én már csak egy ilyen beteg ember vagyok. <#eljen>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Nos alap tiger, hát az szopi😄 Lövegek terén két lehetõséged van ap-val:
-a 75 mm-es l70 aminek van 155 penje kb meg 135 avg sebzése de legalább olcsó a lõszere.
A goldja 196-ot üt át kb, ebbõl tegyél be egy keveset hogy ha mégis t8 heavyvel kerülsz szembe kapjon egy keveset.
-vagy a 88 l56 aminek 136 a penje, avg sebzése 220 a goldja meg 180 valamennyit üt át.

Szerény véleményem szerint a 75-össel jobban jársz. T7-ben nem mondom hogy te vezesd az éket de ne is hezitálj segíteni ha arról van szó, mert itt még a 75-ös bõven jó weakspotokra. T8 már nehezebb.

De amint meglesz a hosszú 88-as tetszeni fog.
nem tudom te miröl beszélsz trokodik valaki több névvel és ha más is teszi akkor egybõl az a hexen az 😊ez már beteges fóbia<#guluszem1>
Ja igen ,és még egy kérdés ami már lerágott csont,olvastam is róla de nem értem még mindíg,ha van valakinek türelme elmagyarázhatná nekem de magyarul.Miért van az hogy játék közben nézem az ellenséget,majd eltûnik,késõbb felbukkan kicsit arrébb vagy már az orrom elõtt. Bevan kapcsolva hogy mutassa azt aki kilõtt de elég sokszor nem mutatja,a löveget egyáltalán.
Frequency
Minden tank más játékstílust követel,nem rossz az a "cica"...Ha már kifejlesztettél rá mindent maxra,akkor hozamot is hoz.De ha már most "sírsz"..akkor a Tiger 2-nél üvölteni fogsz 😉

Nagynehezen megtudtam venni egy alap Tiger tankot,alig megy,sérülékeny,még ödönke is kilõ a csúzlijával,és erre összeraknak a IX-ekkel.Azonnal szarrálõnek,a gyûjtött pontok nem fedezik még a javítást sem.Élvezetes így játszani,van valami ötlet?Azun kívül hogy vegyek aranyat?
JeffDunham
Szerinted ne tudom ki vagy? Elõbb tudtam mi te magad. <#nevetes1>

Sunsetjoy
Ha nem kapcsoltad be a legénység gyorsított képzését, akkor majdnem semmit- ugyanis az ott felgyûlõ plusz pontokat csak aranyért lehet átváltani szabad tapasztalattá (elég rossz váltási aránnyal, nem éri meg, ha nincs piszok sok arany), amit bárhová felhasználhatsz.

Ha bekapcsolod a legénység gyorsított képzését, akkor minden csatában egy-egy (mindig a leggyengébb) legénységi tag dupla tapasztalatot kap, így felváltva, de valamivel gyorsabban képezhetõek.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sziasztok! Ha már kifejlesztettem egy jármûvet,a fejlesztés pontok meg gyûlnek,mit lehet velük kezdeni??
505thZajcev[PT]
Hmm mar koran reggel megy a gold noob tema, fincsi <#hawaii>

Jeff már te is??? Serious_Threat vagyok a HUNS-ból.
kérdezd meg pl Szpecnyaz-t hogy valóban ki vagyok 😛

az sg fórum annyira 2014

JeffDunham
Miért csinálod Hexen? Bár ezt már kérdeztem tõled, de nem tudtál értelmes választ adni. Itt az SG-n is már a sokadik regisztrációd, mert az elõzõ mind tiltva van. Mire jó ez?

Szidod õket, közben te ugyan azt csinálod, hogy csakis OP tankokkal próbálod húzni, vagy szinten tartani a statod.

Tudjuk mennyire tökös vagy. LÁTTUK. Felesleges powerkedni. Hagyd a francba az egészet. <#awink>

korán reggel még mindig fáj a popsid???
a drog rossz. mmmmmmkééés?

az sg fórum annyira 2014

Megtaláltam a párod a sok közül 😊 (mihas10)meg (_Wistiger_Wolf) ötödik account mint te és account reset a másik<#taps> de van ezekbõl rengeteg,ha nektek megéri egy kis statt miatt újat kezdeni hát hajrá de csak tudd ezeket a játékosokat semmibe se nézi senki.Alapíthatnátok egy klánt efféle 5-10-ik accountos emberkékkel full lilábol lehetne a klán neve SUK<#wink> vagy is Sokadjára Újra Kezdtük.<#eplus2>
bedy68
Tesztjelleggel idedobálok pár keresõszót, amivel ezt majd elõvarázsolom, ha szükségét érzem a jövõben: megveszekedett melankóliával mesterkélt Scheff iromány
Kérlek! Ne fáraszd magad.

Gördülő kövön nem nő moha

Reggel mentem egy csatat t44-el tundran. Eleg jol ment a dolog mar 3800 sebzesnel tartottam mikor egyszer csak valami leemelt rolam 830 hp-t. Most nem irom le hogy mit mondtam akkor... Egy tetves rhm volt persze mi mas. Csata vegen megneztem hat perrsze hogy egy 48%-os emberke volt vele. Termeszetesen nem villant fel nem csak akkor hanem egesz csata alatt sem pedig mar a bazisukon jartam. Miatta beszorultam mert fele nem mehettem mogottem meg egy is3 volt aki ram is jott. Menekulesi esely csak az rhm iranyaba volt de a kis faszveronek nem adtam eeselyt meg egy killre. Az is3 kapta meg... Csata vegen kaptam 520 xp a bokorkemper rhm meg felistenkent zarta a csatat 4200 sebzessel. Hat lovest kllett leadnia hozza. Nevetseges. Harom arty is volt a palyan de azoknak eselyuk nem volt eltalalni engem illetve kettot fel is villantottam. Ezert nem erdekelnek az artyk mint ellenfelek. Van eselyem kiloni oket ha a kozelukbe jutok mert latom oket !!!
"gyorsan"...? 56,25 sec alatt váltasz lõszert...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Talán elolvasod, talán nem, de azért leírom, hogy én hogyan látom az utolsó egy oldalt. A dolog onnantól válik viccessé, amint megpróbálok egy wall of text-et 5-6 mondatba sûríteni. Lássuk, hogy sikerül-e. 😊

A játéktudás olyan, mint az intelligencia, vagyis mindenki úgy hiszi, hogy neki egy kicsit több jutott belõle. Amin itt problémáznak az gyakorlatilag az, hogy kinek nagyobb. A Gold ammo, az OP tank stb. csak bele van magyarázva.

A Gold Ammo-t az szidja, aki az utolsó 1000 csatája WN8-a nem éri el az Overall WN8-át, de ettõl függetlenül azt állítja, hogy 8000-et tier 8 tankokkal szokott sebezni. Oké. 😊

Felteszem a kérdést, hogy valóban létezik olyan hülye, aki a Gold Ammo-t aranyért, s nem kreditért veszi? 😊

"de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee"

Az OP tankokat és a statpadder-eket az szidja, akinek a legtöbb csatája Hellcat-tel van. Akkor most egyik kutya, másik eb? 😊

A szakasz és a company nélküli játékot hozzák fel, holott a WoT alapvetõen egy csapatjáték lenne. A játék élvezetét a csapatban való játék, az összjáték, a közös sikerek vagy éppen heroikus küzdelmek árán elveszített szoros csatározások adnák. Ehelyett azt mondják a magyarok top játékosai, hogy szólóban kell bizonyítani? 😊

Valóban arra kell buzdítani a népet hogy megvonjuk magunktól:
1. A WG által a Pay2Win rendszer eltörléséhez szánt kreditért vehetõ "Gold Ammo-t?
2. A különbözõ tierekben imbábbnak tûnõ tankokkal való szórakozást, sikerélményt?
3. A csapatjátékot, a platoont, a companyt, a CW-t vagy éppen az ESL-t, hogy ezzel bizonyítsuk, mennyire jók vagyunk?

Tesztjelleggel idedobálok pár keresõszót, amivel ezt majd elõvarázsolom, ha szükségét érzem a jövõben: megveszekedett melankóliával mesterkélt Scheff iromány

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Ebben teljesen igazad van , de azert nem kicsit illuzio rombolo hogy az u.n "unicum" jatekosok nagy resze szerint termeszetes hogy pl. tier 10-es td-kel arannyal kell loni...
ez mar a no comment kategoria...
nem igazan vagyok nagy kedveloje foxbat-nak vagy dieghonak (elnezest sracok de nem kedvelem a stilusotokat) DE!!!!! ok legalabb nem goldspammerek hanem meg a regi klasszikus jatekos stilust kovetik es ezaltal megerdemlik a tiszteletet <#worship>
a tobbi viszont ....<#action>

u.i az a vicces az egeszben hogy nem tartom magam jo jatekosnak , 41 eves vagyok ( szoval ven marha), joval tompabb reflexekkel mint a fiatalok, nincs sok csatam ( 3 ev alatt 16k asszem karcsu),abszolut nem veszem komolyan a jatekot soxor elmarhaskodom a meccseket, es nagyon jol tudom hogy a vesztett szituk nagy reszeben en basztam el ,en csinaltam hulyen stb... de mindez eleg volt 1850+effire ,DE soha nem megyek goldspammel ,a tier7 feletti tankjaimban altalaban van 1-4db,amit nagyon ritkan hasznalok el(az osszes replayem megvan altalaban ha vki ketelkedik) ,kivetel e100 az fele HE fele gold...de amint latom eggyesek akar olre es mennenek azert hogy bizonyitsak ok "valakik" egy virtualis csatamezon <#falbav>
de 1ik se gondolkodik el rajta hogy ez csak egy rohadt jatek vazzeee

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

voivod32
A Tiger2 beszólása hatalmas volt! 😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Master91
engem mikor 920at basz a jpzmbe
Ok legalabb nem tagadjak. Emlekezz mekkora mubalhet csaptak a wg forumon mikor bebizonyitottad, hogy hazudik a gyerek. Majd biztos kijon egy olyan mod is hamarosan ami kiirja hany %-ban hasznalt goldot az adott tankon aztan mar nem kell vitatkozni csak ranezni a statra es mindenki tudja mitol olyan a stat amilyen.
Amugy a gold is foleg a jo jatekosok kezeben hatasos igazan. Az A1-bol golddal lovoldozo E100 olyan nagyon nem zavar senkit.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.