World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
-75k exp nemzetenként tier 4-5-6-7-8-as tankokkal teljesítve
-prém tankkal szerzett exp nem számít bele
inkább 2 lila 1 kék
vagy 2 lila 1 zöld, 1 lila 2 kék
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"
1. sokadik acc, prém tankkal indulva, free xp-bõl gold váltva, gyenge tankok átugorva, egy tankot sem játszanak stock állapotban
2. op tankokkal nyomulnak és még azokban is kb 50% arányban prém lõszert tolnak
Nem hiszem, hogy van olyan kék/lila, aki AP-val érte el a statját és képtelen lenne a fenti két pontban leírtakkal 3500+ WN8 elérésére. Hatalmas elõny a stock-elit tank átmenet, nagyobb, mint a prémium lõszer, igaz a stock-elit tank átmenet csak pár körig tart, a prémium lõszer pedig mindig ott lehet. A kettõ együtt pedig még többet ad. Ezért nincs értelme ennek a WN8 megalomániának, nem azonos feltételek mellett nincs értelme összehasonlítást csinálni.
Pont ilyem helyzetekrõl raktam fel két replayt tegnap.
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kör alakú, szóval tényleg mindegy, hogy forgatod-e. Viszont nem vered be 250-es pen alatt. Amit mondjuk a 200as penes ágyú is beadhat.
Sõt, én is egy csomó embert OP 6-8 közötti tankokban húzok, mert úgy sokkal egyszerûbb, kevesebb idõ. Most tartson köcsögnek aki akar, de nem vagyok a magam ellensége.
az sg fórum annyira 2014
Én se helyeslem a mértéktelen gold használatot, de azért amiket írogattok már erõsen túlzás.
Így nem csak az lenne a lénye, hogy tudjad hova lehet vele lõni, hanem hogy be is ossza az ember.
Mondjuk ezt nem igazán értem, mi a bûn abban ha valaki a keserves munkával kiskillezett legénységét használja?

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mint a többi káros szenvedéllyel az életben. Lehet, csak mértékkel.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
" During the long reload time, if there is no cover, it's advised that the player angle the turret by about 25° which will make the effective armor of the turret as thick as 300 mm on both front and on the exposed side of the turret. Your turret ring is still vulnerable, however."
Ez speciel WoT wikirõl van.
papírforma szerint, vagyis stat alapján szarrá kellene vernie úgy hogy még hp-t sem veszít és 3-0 lesz neki
de megnézzük mire megy gold nélkül meg gold cuccok nélkül meg agyon statpaddolt emberek nélkül 😄
Én csak kocsog vagyok, a szuper unikumok, mondjuk Szakesz , vagy Marchizor 😄 😛
Jajj most itt lenne Marchi, kapnék a pofámra XD
az sg fórum annyira 2014
Na! Naaaa! Naaaaaaaaaaaaa! Azért kérem ne rugaszkodjunk el a valóságtól! <#hehe>#hehe> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1> <#nevetes1>#nevetes1>
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
az sg fórum annyira 2014
huhh ezért mit fogok kapni, ha már azt az ördögtõl való lõszert is használom 😮
az sg fórum annyira 2014
Az a 300 csata amíg megtanulja használni a tankot az illetõ arról is kell szóljon, hogy lõ AP-val, megtanulja mit nem tud már majd vele átlõni, és megtanulja goldal mit tud átlõni. És hogyan érdemes ezt a kettõt kevernie, mert ugye a gold meg olyan dogokat nem visz át, amit az AP meg simán. Vagy a lõszer sebesség különbségeket pl.