World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

VTEPS hogy tudodt így kiterjeszkedni a mapon? Elvileg jóval erõsebb klánok ellen harcoltak, gondolom kaptam szövetségi támogatást?
valószínûleg:
-75k exp nemzetenként tier 4-5-6-7-8-as tankokkal teljesítve
-prém tankkal szerzett exp nem számít bele
pointer4
Na igen, egy három medes felállás, nagyobb eséllyel lesz bukó tapasztalataim szertint, mint egy két med + heavy, vagy szpotter, med, td arty kombó.
nem sûrûn szoktam látni lila játékosokat pirossal egy szakaszban 😊
inkább 2 lila 1 kék
vagy 2 lila 1 zöld, 1 lila 2 kék
Am mi a bánatért nem teszi még ki a WG a Super Pershinges eventet? Jó lenne már tudni hogy mik a feltételek hozzá.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Szakaszban pont gyengébb társsal kell menni, aki mondjuk jól tud fedezni, vagy supportot adni, de nem veszi el a sebzést. Vagy olyan társsal, aki spotol, ha éppen TD-vel nyomulsz.
De ez most csak egy specifikus eset. Nem minden tankkal tudod eljátszani. Meg kialakulhat 1000 féle szituáció.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

3. csak szakaszban nyomják szintén OP tankos platoon társal aki goldspammel 😊
ximix
A lilák 90%-a tudod miért lila?
1. sokadik acc, prém tankkal indulva, free xp-bõl gold váltva, gyenge tankok átugorva, egy tankot sem játszanak stock állapotban
2. op tankokkal nyomulnak és még azokban is kb 50% arányban prém lõszert tolnak

Nem hiszem, hogy van olyan kék/lila, aki AP-val érte el a statját és képtelen lenne a fenti két pontban leírtakkal 3500+ WN8 elérésére. Hatalmas elõny a stock-elit tank átmenet, nagyobb, mint a prémium lõszer, igaz a stock-elit tank átmenet csak pár körig tart, a prémium lõszer pedig mindig ott lehet. A kettõ együtt pedig még többet ad. Ezért nincs értelme ennek a WN8 megalomániának, nem azonos feltételek mellett nincs értelme összehasonlítást csinálni.
pointer4
Hát a gyûrût, azt kb is4el facehugba érdemes lõdözni, jó eséllyel.
Nem 150 méterrõl 😊
Én ilyenkor inkább leadok 2 lövést (ami dupla sebzés), mint a mozgás miatt 1et. Ezzel inkább közelebb van a csapat a winhez.

Azért azt a gyûrût elég nehéz átlõni hosszas célzás nélkül. Ha meg még mozog is akkor végképp. Inkább töltök rá goldot és nem bukok HP-t, meg talán 2 lövés mehet rá egy gyorsabb lövegnél.

Kellene egy mod hogy ki menyi arany lõszert használt el az összes csatái során, és részletesebben hogy mivel lõtte el a gold lõszert, nagy pofára esések lennének és égne a feje sokaknak akinek most nagy a szája <#eljen>
Ugyanolyan vastag, mint a torony oldala (150mm), csak az árnyékolás miatt tûnik a jobb oldala kicsit sötétebbnek.
Nem hát. Akkor váltok goldra, ha az is folyamatosan golddal lõ. Nem kell elkóborolni. Alég ha vissza tolatsz 50-100 métert, sokan azt hiszik beijedtél és kimozdulnak, aztán már nem biztos hogy fel tudnak venni újra egy olyan jó poziciót mint elõtte.
Pont ilyem helyzetekrõl raktam fel két replayt tegnap.
Erre csak ennyit reagálnék. 😄

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Szerintem az csak azért lehetett, mert mögötte a "lécet" találták el.
A "toronyléc" csak 150 mm-es. (Tank Viewer, Tank Inspector.) Hogy átütöd-e, az csak a szögtõl függ.
egyáltalán a nagy epic lila játékosok ha annyira prók minek lõnek goldal? ha annyira profik, nekik menne ezüstel is nem? ész nélkül a pirosak lõnek goldal mindenre mindennel <#nezze>
pointer4
A gamemodels oldalon még van neki gyûrûje, vékonyka de van.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Kör alakú, szóval tényleg mindegy, hogy forgatod-e. Viszont nem vered be 250-es pen alatt. Amit mondjuk a 200as penes ágyú is beadhat.
Egy jó legénységhez nem napok, hanem inkább hetek kellenek. Aki rászánja az idõt az megérdemli. Nekem is van egy rakás 4 skilles crew, amiért vért izzadtam.
Sõt, én is egy csomó embert OP 6-8 közötti tankokban húzok, mert úgy sokkal egyszerûbb, kevesebb idõ. Most tartson köcsögnek aki akar, de nem vagyok a magam ellensége.

És a kémlelõ? Mert a képen úgy tûnik hogy nincs hitbox rajta (bár fene ismeri a tank inspectoros jelöléseket), de mostanában többször vertem be (és vertek be engem) ott E-100 tornyát.
Master91
LOL, bármely tank ágyúba minek gold?
LOL, T18 Tetrarch-ágyú abba minek gold?

az sg fórum annyira 2014

Most komolyan, nem fogsz rálõni golddal ha éppen olyan helyzet adódik? Inkább elmész kóborolni? Az alatt az idõ alatt rengeteg kárt tud még okozni. Vagy épp csikicsukizik valaki egy E100al, nem feltétlenül van ideje külön célozgatni a toronygyûrûre, csak annyi hogy gyorsan lõni egyet majd vissza fedezékbe.
Én se helyeslem a mértéktelen gold használatot, de azért amiket írogattok már erõsen túlzás.

Master91
igen dicséreted hogy napokig T18ozik goldal hogy legyen 1. skilles legénye <#hehe>
pointer4
Ez mondjuk nem is lenne hülyeség amúgy.
Így nem csak az lenne a lénye, hogy tudjad hova lehet vele lõni, hanem hogy be is ossza az ember.
"agyon statpaddolt emberek nélkül"
Mondjuk ezt nem igazán értem, mi a bûn abban ha valaki a keserves munkával kiskillezett legénységét használja?

E-100 toronygyûrûje 200 mm körüli vastagsággal rendelkezik. Legalábbis amikor még Oddballal teszteltük annyi volt neki, úgy tudom nem változott. AP-vel le lehet róla pattanni ha be van forgatva, nem rég sikerült is 235 mm átlag átütéssel. Premium lõszer ellen hiába van beforgatva, ha eltalálja átüti.
popey8
A toronygyûrû már nem weakspot. Ezen a képen jól látszik, h elöl és oldalt is ugyanolyan vastag a páncélzata (az effektív is), mint a toronynak.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mikor kilovok egy lilat akkor szerintuk vagy noob vagyok vagy szerencsem volt. Mikor a szakastarsat is kilovom akkor mar csalo vagyok. Vagy idiota. Mindegy de nem birjak ki szo nelkul. Faj nekik... 😊
alakul <#awink>
A tank saját hp-jának a másfélszerese körül limitálnám az egy csatába bevihetõ mennyiséget.

Mint a többi káros szenvedéllyel az életben. Lehet, csak mértékkel.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ximix
Na © foxbat88fx van már ennyi plecsnid 😊

Hogy ne lenne már weak spot? A toronygyûrû végig húzódik a torony tövében, tök mindegy milyen szögben van az forgatva.

" During the long reload time, if there is no cover, it's advised that the player angle the turret by about 25° which will make the effective armor of the turret as thick as 300 mm on both front and on the exposed side of the turret. Your turret ring is still vulnerable, however."

Ez speciel WoT wikirõl van.
én is 😊
papírforma szerint, vagyis stat alapján szarrá kellene vernie úgy hogy még hp-t sem veszít és 3-0 lesz neki

de megnézzük mire megy gold nélkül meg gold cuccok nélkül meg agyon statpaddolt emberek nélkül 😄
pointer4
Fúúú, tényleg, erre még kíváncsi leszek 😄
pointer4
Jó, azért azt le kell szögezni, hogy ahogy cs-ben is megtapasztaltam, itt is beigazolódott. A pro játékosok, mind hisztis luvnyák XD
Én csak kocsog vagyok, a szuper unikumok, mondjuk Szakesz , vagy Marchizor 😄 😛

Jajj most itt lenne Marchi, kapnék a pofámra XD
Többet trackeltem JagdE100-al mint bármelyik másik tankkal a játékban :'D

az sg fórum annyira 2014

vége van már a go4wot-nak?
JeffDunham
"az a különbség Pointer és köztetek, hogy õ tudja használni az agyát"

Na! Naaaa! Naaaaaaaaaaaaa! Azért kérem ne rugaszkodjunk el a valóságtól! <#hehe> <#nevetes1> <#nevetes1> <#nevetes1>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

pointer4
Ne bántsd, imádom azt a tankot, TD-t, vagy miaz 😄
én csak azt élvezem ha egy lila is4 vagy t110e4 amikbe nem kell arany,arannyal még is arannyal lövi az am50 b-et és rinyál hogy lepattan neki <#taps>
már ha eltalálja azzal a lövedék kezdõsebességgel... vagy azzal a legendás pontosságával 😄

az sg fórum annyira 2014

pointer4
Már hogy a jagpze100 goldjára ra gondolsz nem? Az a csúcsra forgatott E100 tornyát is átkeni. A wtfe100 már nem ennyire mindent vívõ.
ha kell a vérvörös "csapattársakat" használom élõpajzsnak
huhh ezért mit fogok kapni, ha már azt az ördögtõl való lõszert is használom 😮

az sg fórum annyira 2014

pointer4
Hát ez a kettõ összetartozik, gyakorolni használni a tankot, ágyút, randomban lehet csak.
Az a 300 csata amíg megtanulja használni a tankot az illetõ arról is kell szóljon, hogy lõ AP-val, megtanulja mit nem tud már majd vele átlõni, és megtanulja goldal mit tud átlõni. És hogyan érdemes ezt a kettõt kevernie, mert ugye a gold meg olyan dogokat nem visz át, amit az AP meg simán. Vagy a lõszer sebesség különbségeket pl.
es mindig tudsz sidescrapelni randomban????
õ ezt nem tudja mert 8 as a legnagyobb tankja! honnan tudná szegényke XD