418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Ha nem lenne a már apadó madzsar tank függőségem, akkor nem érdekelne a játék "idegesítő" tényezői.
  • bekescsaba
    Nagyon tisztelem az ilyen embereket, és szeretném ezt így megélni, mint ahogy Te is.

Sajnos én nem ilyen vagyok, nekem a versenyhelyzet örömet okoz, motivál, dopingol. Én jobban megélek minden sikert, és jobban fáj minden kudarc (függetlenül attól, hogy én hibáztam, vagy a körülmények esküdtek össze ellenem), mint az átlag emberek. Nekem is vannak WG fétiseim, összeesküvés elméleteim, de vagyok annyira inteligens, hogy nem zúdítom rátok naponta, illetve nincsenek olyan Pavlovi reflexeim a gold, arty, valamint a prémium szavakra, mint jó néhányunknak.

Szoktam káromkodni, bosszant sok dolog, de másokat nem frusztrálok vele.

Plata pedig egy jelenség, a fórum motorja. Őt irigylem a legjobban, minden kis dolognak tud örülni, és ezt világgá is kürtöli. Szeretném így látni a WOT-ot, de nekem nem megy.
  • Plata
    Jöhetne még egy 3 vagy 5 napos prém kód.
  • suba53
    Félek, hogy mivel már csak egy nap van, max két kód jön még. De legyen igazad.
  • Megamax
    Nos akkor nem fogják abbahagyni amíg nem kap minden nemzet valamit. Jó a mondás csak kiegészíteném azzal , hogy vannak dolgok amit nem lehet egyedul megváltoztatni. Mert jelen esetben a játék bunteti azokat akik játszani szeretnének és nem csak céltáblákra lovoldozni.
  • Plata
    Volt prém nap is.
    Még van egy hét prémem.
    De szerintem csak délután lesz új kód.
  • suba53
    Brit, amcsi, lengyel meg német biztosan. Lehet hogy volt orosz is, de arról lemaradtam.
  • Megamax
    Na igen és a legjobb mikor még idegeskedik is meg minden baromságokat kelzd el visszaírni. De számomra valahogy nem kompenzálja az a kis orom azt a kevés játékidot amit kapok mert szarrágoldoznak. Milyen skinek voltak eddig?
  • suba53
    Tudod van egy olyan mondás, hogy változtasd meg azt, amit meg tudsz változtatni, nyugodj bele abba, amit nem tudsz megváltoztatni, és legyen elég tudásod, ismereted, hogy ezeket fel tudd ismerni.
    Az, hogy a WG mit, mikor, és hogy módosít, arról csak nagyon kevés valós információt oszt meg.
    Én szerencsés vagyok. Amióta játszok ezzel a játékkal, azóta minden változtatást simán el tudtam fogadni, eddig ezek miatt nem merült fel bennem, hogy abba kéne hagynom. Pedig az összes létező ágat végig toltam, a kínai tízes TD kivételével az összes kifejleszthető tízes tank bent áll a garázsomban. Az is meglesz hamarosan. Soha nem a stat miatt játszottam, hanem kizárólag a játékért, és soha nem frusztrált az, hogy ki tudnak lőni drága lőszerrel. Nekem ez így is örömöt jelentett, és jelent ma is.
  • Plata
    Egyébként én egyet értek azzal hogy nem kell gold ammó,mert főleg csak stathuszárok és gyökerek használják.
    De igen is élvezet megszívatni gold ammós gyökeret,az érzés amikor két tierrel nagyobb gold noob-ot meg szívatsz és csata után még meg is mondod neki hogy mit dugdosson a kedves jó édes felmenőjébe megfizethetetlen.
    Legalább is szerintem iszonyat jó hecc ha egy gold lőszert fosó majmot megszívatsz.Feldobja az ember napját,főleg ha még utána fel is húzom írásban.
  • Plata
    Szerintem lesz,tegnap nekem technikai problémát írt,de ma mikor felléptem kiírta hogy megadta.
  • suba53
    Szerintetek lesz még Tankfest kód? Egy francia meg egy olasz stílust még elfogadnék.
  • Megamax
    Nos van az az ember aki belenyugszik abba ami szarul van megcsinálva és szép lassan a tankos játékból egy fps lovoldozos játék lessz. Amugy meg ha a tobségnek valami megfelel akkor miért áltak neki a loszer balansz tesztelésnek? Lehet hogy te és még vannak itt páran akik belenyugszanak dolgokba és vannak azok az emberek akik felszólalnak ellene. A másik ha a WG annyira jól álna a dolgokkal akkor nem csinálnának semmi mást csak áttskineznének pár tankot és kiadnák "uj" prémium tank ként. De mivel nekiáltak így valami gond lehet a játékos bázissal, vagy inkább így mondom a fizeto játékos bázissal mert az tuti hogy tolem nem látnak egy fityinget sem amíg nem változtatnak.
  • suba53
    Igen, volt egy olyan érzésem, hogy még nem vagy az.
    Miért nem vagy képes elfogadni azt, hogy ezt a játékot nem a te ízlésed szerint készítették? Miért nem tudod elfogadni azt, hogy a játékszabályok mások, mint amit te szeretnél? Miért nem látod be azt, hogy a játék a jelen szabályaival, paramétereivel a játékosok többségének megfelel, így nem fognak ilyen egyéni problémákkal foglalkozni?

Gondolom hogy azért minimum az érettségi közelében jársz. Az "érettség" meg azt is jelenti hogy nem hisztizel olyasmi miatt, ami nem feltétlenül úgy alakul, ahogy te szeretnéd. De tudod mit? Adj bele mindent, gründolj egy játékfejlesztő céget, legyél sikeres, sőt kőgazdag informatikai tulajdonos, és akkor majd a céged egy olyan játékot fog megalkotni, ami a te álmaidnak megfelel. Hajrá!
  • Megamax
    Igen de az a kulombség hogy ott mindenképpen tudják sebezni az ellenfelek egymást. Itt a tankos játékban ha nem lenne a gold meg a HE loszer akkor a tudásán kellene hogy muljon a játékosnak hogy mit tesz az adott szituációban. A warships ben meg nagyon fontos tudni a látótávokat és az álcaértékeket. Na abban a játékban nagyon fontos a pozícionálás foleg ha lassú vagy. Suba53 valahogy nem tudom honnan veszed hogy felnott vagyok? A másik kérlek ne hasonlítsd ossze a "játékot" a való élettel . A "játékban" lehet adatokat változtatni a valóságban nem. A játékban balanszoltnak kellene lennie mindennek, legalábbis erre kellene torekedni amit a WG egyértelmuen cseszik megcsinálni és sajnos már tobbszorosen bebizonyította ezt . Ne félj ha lenne WOT klón amiben az általam emlétett dolgok nem lennének benne akkor kapásból torolném az accountomat.
  • asolyom
    Nem maradnának el, ez szinte biztos! Ott a hajós játék, abban nincs gold lőszer, és mégis vannak "villám csaták".
  • suba53
    Tisztára úgy viselkedsz mint egy sértődött óvodás. Aki nem tudja felfogni, elfogadni azt hogy egy játéknak mik az érvényes szabályai.
    Évek óta tolod ezt a gold lőszeres dumát. Egy érett, felnőtt ember tudomásul veszi, hogy ezek a szabályok, ezek szerint kell, és lehet játszani, és kész. De a te sírásod csak arra utal, hogy még fel kellene nőnöd a való élet elfogadásához.
  • Megamax
    Pedig ha nem lenne uber attutesu loszer akkor elobb utobb elmaradnanak az 5 perces csatak. Semmi sem jobb annal mikor 2 szintel kisebb tankal jatszod ki az ellenfelet. Amugy nemtudom miert mondja mindenki hogy a nyeresert mindent. En inkab jatszok le elvezetes 15 percet es vesztek minthogy nyerjek vagy vesszek csatakat 5 percenkent. Semmivel sem kapok tobbet jatekelmenyben a gyors nyeresekert. Max annyi hogy bamulhatom megint a garazsom. Nemegyszer volt mar, kezdett elvezetes lenni a csata. Lonek mar azerrel ,pattognak is meg lovik a lancot is , oda vissza lovoldozzuk egymast a vkb vel erre jon egy kocsog t10 betolti a goldot es ennyi volt. Akinek gold van a tankjaban vagy HE az mehessen csak olyanok ellen. Mink akik meg elveznek a jatekot hadjanak beken. Huzzanak masik szerverre.
  • AJensen
    Nem a gold a probléma, inkább a sok debil, és az, hogy magasabb szintű játékos (+2) már gold-al rohan neked. Lőttem én már tankot gold-al és sima ap lőszerrel is, amikor szar az rng, akkor mindent benyelnek a tankok, de még a papírok is. Sok olyan meccsem van, ahol csak röhögök az rng és az mm butasága miatt.
    Érezni a tankon kezdéskor, hogy nem tudok a csapatnak segíteni, mert a játék megtagadja tőlem.
    Egyébként rohadtul nem kárpótol a játék, mert bedob ezekbe a 3 perces meccsekbe, ahol vagy legyalulnak, vagy rohanok a sebzés után 2 szinttel lejjebb.
    Aranyat használni nem gáz, ha a meccs vége a tét.
    Én mondjuk a top játékosoknál alapból letiltanám a goldot. Játsszon anélkül, ha nem megy, akkor így járt. Esetleg vegye már figyelembe a játék, hogy alap tankkal mész, vagy über-rel.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.01. 00:41:49
  • joe662
    Grat! Szép munka volt
    Azok a tárak,amiből 2 lövés a holdba megy,én idegrohamot szoktam kapni Itt is fájdalmas volt nézni az elején a bc-nél,meg az S1-nél is amit az rng művelt.
  • suba53
    Hibát ír ki, de a játékban megadta az ajándékokat.
  • tothgyorgy
    Cannot redeem WG code due to technical issues.
    Talán nem bírja a szerver a sok kódot?
  • Plata
    Szösz,még nem néztem épp admiraltyzok,csak közben cseten írták.
    Azt mondják lehet hogy utólag is megadja.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.06.30. 19:17:07
  • suba53
    Cannot redeem WG code due to technical issues.
  • Plata
    DASISTTANKFEST2019
  • Plata
    Én ha gondolod belinkelek neked egyet amiben 11.7m sebzést osztottam ki egy Tier 6 Tal shiar adapted destroyerrel.
    Nincs benne gold mert corrosive plasma fegyverzete van.
  • Malarki
    Jó, látom nem jött át az irónia, legközelebb majd igyekszem még nagyobb ordító baromságokat írni, hátha akkor leesik.
  • suba53
    Ember! Lekattanhatnál már végre erről a gold fétisedről !!
    Keress fel valami addiktológust, vagy járj pszichoanalitikushoz, hogy valahogy kitessékeljék a homloklebenyedből ezt a tévképzetet.

Esküszöm már olyanokat mondasz, hogy ha nem tudnám hogy komolyan gondolod, akkor röhögnék csak rajtad.

• Megamax
    Tudod azt az aprocska dolgot elfeleded hogy abban a tankban is egy játékos ul amit te nyugotdt szívvel szarrágoldozol. Még szerencse hogy a való életben is pont így mukodik , mindig annak van igaza akinek tobb pénze van jobb ugyvédre. Remélhetoleg senki nem fogja megtapasztalni milyen az mikor a bíróságon bemutatod a kamerafelvétel tobb szogból is és mégis annak adnak igazat aki kijott elég a keresztezodésben.
  • Maala
    Hűha, látom, az elmúlt hónapokban még súlyosabb lett a helyzet az agyban, mint azelőtt. :-D Azért vigyázzatok, hogy szívből jöjjön a butaság, mert a szándékos trollkodás még mindig bant ér.

Nem mentegetőzöm, belinkeltem egy csatát. Várom a ti 10k dmg-es köreiteket, akármivel lövitek. :-)

De valahol azért szomorúnak tartom, hogy ahelyett, hogy váltanál goldra, hogy tutira kinyírd az ellen tankot, mert a másik oldalon már szükség lenne rád, inkább bevállalod az 50%-ot, és bánkódsz, ha nem jön be. De van, aki szereti nyelni a brét. :-)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.06.30. 17:29:54
  • Megamax
    Pontosan, ezért ha goldot lo valaka akkor simánn kitorolheti a hátsóját vele.
  • Malarki
    hiába mentegetőzöl. Goldot lőttél, szóval automatikusan goldnoob vagy. Mindenki tudja ha arany lőszert lősz akkor a gép játszik helyetted, magától mozog és céloz a tankod, minden lövés átüt és termesztésen duplán is sebez, simán keresztüllősz a szilárd tárgyakon is, sőt még átlőhetetlen pajzsot is kapsz! Így tényleg nem nehéz 10k-t sebezni, ezért is fordul elő nap mint nap az ilyesmi, nem tudom miért olyan nagy cucc ez... Ja és legközelebb egy f*s minőségű 480p-s youtube videót rakjál már fel ide, azt sokkal élvezetesebb nézni.
  • Maala
    Kranvagn-el nem hiszem, hogy van olyan pillanat, amikor nem azon gondolkodsz, hogy hová menj. Pályaismeret, ugye. :-)
  • Megamax
    Milyen helyezkedésrol beszélsz mikor goldot toltesz akkor 100% ban a program játszik nem te. Mond csak hányszor kelett gondolkodnond azonn hogy hova menyj mikor egy páncélozott ellenfélbe futottál? Jah vár egyszer sem egyszeruen goldot toltottél vagyis megnyomtad a mágikus gombot és itt letelt. Ne haragudj de ilyen játszmát belinkelni ahol nem csinálsz semmit csak toltod a goldot , ez olyan mintha azt mondanám hogy felvettek igazgatónak a NASA hoz mikozben a fateromé az egész kóceráj.
  • Maala
    Mindig is a program játszott/játszik. Amit nem tud a program, az a helyezkedés, meg a térkép nézése. :-o

Azért kár, hogy nem vagyunk még a HP-buff után, máris 30%-al több sebzés lenne :-o
  • Megamax
    Hát akkor ez van , szépen játszott a program.
  • Maala
    Játék közben úgy éreztem, hogy 1 tárral később kezdtem el tölteni a goldot, mint kellett volna.

1 JgPzE100, 1 Type 4, és 1 Type 5 volt ellenem, nekem meg 200 hp-m, valahogy nem érzem, hogy moralizálnom kellene rajta. (Főleg, amikor a jgpz oldalát kb 90%-os lefedettségnél nem találja el. :-D)
    Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.06.30. 16:39:10
  • Megamax
    Tudod mi a kérdés, te csináltad vagy a játék. Ha tényleg te akkor az szép teljesétmény de tudod ha csak hagytad a goldot sisteregni az ellenfél páncélján akkor ugyan az mint az osszes tobbi "youtuber csatorna"
  • Lucifer001
    10 K .Szép ! You Tube csatornákon ilyen csaták szoktak lenni . Gratulálok .
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.06.30. 11:52:16
  • Maala
    KrAnVaGn nEeDs bUfF, ahogy a csata után mondta a rám író ellen JgPzE100. :-)