418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AJensen #410093 Szép grat hozzá, délelőtt nekem is sikerült átképeznem az strv s1 legénységét csajokra. Egyből adta a mocsok, bár még így is fos meccseket kapok.
Kifejlesztettem már ezt a csoda hurkatöltőt (t49), de még nem vettem meg. Akkor most erre megy majd a gyűjtés. -
Plata #410092 Bakker,én az előbb olyan csatát mentem.
Az amerikai küldetéshez 1 lövés kellett volna még,gondoltam t49-el megyek és el hülyéskedem.
Neki mentem t49-el öt T8-10 td-nek és túléltem őket meg kinyírta arty meg én,3.4k sebzést toltam beléjük,szánalmas kis köcsög Fv inkább elhagyta a csatát ,de mikor kétszer is mellém lőtt én meg kb nulla hp-ra lőttem inkább feladta a harcot a tetű.
Többször is pattantak a láncomról,ami röhej.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Jah igen,az Fv engem célzott de kilőtte a csapattársát,ami még külön jó hecc volt.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.06. 13:08:06 -
Plata #410091 RNG.
De néha van hogy semmi sem jön össze. -
AJensen #410090 vk28.01 chinu-kai oldala pattan, francia 5-ös arty oldala pattan. Ez most volt, amikor írom. Ha ez nem **opó roller, akkor nem tudom mi.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.05. 21:47:25 -
Plata #410089 Szerintem peched volt.
Én ma stock t8 Udes ágyújával sima lőszerrel belőttem még E100-at is. -
AJensen #410088 Feltűnően sokat pattognak mostanság a tankok oldalai (full oldal páncél). Progettoval progettot lőttem oldala pattan, strvs1 type62 odala pattan. Ez azért már több, mint mocskos húzás. Csata elveszítve, így nem is nehéz. -
Plata #410087 Prémmel majdnem 9k xp. -
Plata #410086 Ma meglett udes-re jobb ágyú egy piszok csatában.
T10 csatában lőttem vele ki e100 meg obj140-et tán.
Fejből nemtom a nevét.
Ezzel a szutyok stock fossal kilőttem két t10 tankot meg egy t8-at,meg sebeztem sokat.Jah t8 az pont Mauer volt.
Túléltem hogy rámjött a fél ellenség.
Valami mocsok álcája van Udes-nek.
Valamelyik csapattárs meg is dicsért.
De egy másodpercig sem hittem hogy túlélem mikor láttam ott vagyok egyedül és t10 csorda jön.
Egy lövést kaptam be mert vaktában lődöztek rám. -
suba53 #410085 Persze, mert rosszul dobod. Úgy kell dobni, hogy a levegő beömlőre csattanjon a szelepe. Becsapódáskor a szelep letörik, és elárasztja a motort a szódabikarbóna, vagy az ammónium szulfát. A motor besül, a tank megbénul. Jobb mint egy tartós láncolás.
-
Megamax #410084 Igen szerintem is micsoda felháborító dolog, hogy semmilyen sebzést nem okoz már az a drága tuzoltókészulék pedig milyen sok kreditet adtam érte. -
Micsoda, hogy vagy képes 20ezer kreditet kiadni egy nagy tűzoltóra, amikor más csak 3ezer kreditet költ rá?! Felháborító. -
Hasznos volt kitölteni az ingame kérdőívüket, visszavették az arty HE sebzését. Muhahaha.
Kód meg küldetéseket ad, az amcsit könnyebb megcsinálni, mint a japánt, szal GUAMALLIES. -
Plata #410081 Az egyiket lehet aktiválni,hogy mit ad nem tudom.
GUAMALLIES vagy GUAMAXIS
-
Megamax #410080 Ja ja pontosan , teljesen elveszi a Fair Play-t mikor egymás dobáljuk nagy tuzoltó készulékekkel mer tugye a kis tuzoltó készulék nem sebez akkorát mint a nagy, -
Felesleges vele vitatkozni, eldöntötte, hogy a World of Tanks az, amit ő annak tart. Pedig amíg használ fogyócikkeket, oda a Fair Play, akárhogy is beszél róla! -
AJensen #410078 Akkor már én is linkelek ilyen fantasztikus meccset, ami napi szinten megy nálam.
Feketelistás vagyok ez már fix. Mert folyamatosan ilyen debileket fogok ki, ha nem akkor az rng olyan szar, hogy kedvem lenne helyben felrobbantani a tankot, de ez utóbbi nem lehetséges. Marad a meccsből kilépés. Van jobb dolgom is, mint lesni ahogy a játék keresztbe tesz. Az illegális modokról, amit használnak már nem is mondok semmit.
https://kepkuldes.com/image/HzP11H
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.07.04. 14:15:28 -
Plata #410077 Másik Vk szintúgy T9 csata,goldot töltöttek rám de pattant,hát én is azt töltöttem.Igaz nekem már az Ap sem pattant róluk.
Győzelem!
Csata: Himmelsdorf
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 3 721 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 25
Szerzett kredit: 99 425
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Gratulálunk!
Hozzáadva: Nagyméretű elsősegély készlet (x3), Képzési füzet (Németország) (x1), Lőszer rendező (x5)
A(z) Jagdpanzer E 100 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A(z) 110 jármű tervrajz töredékei hozzáadva: 1
A végén az élmény ahogy menekül előlem Conqueror megfizethetetlen.
Wt lövéseit a játék be sem számolta lepattanónak,játékban kiírta hogy lepattant,de jelentésben benne sincs.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #410076 Győzelem!
Csata: Ruinberg
Járművek: VK 100.01 (P)
Szerzett tapasztalat: 1 644 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 3
Szerzett kredit: 22 503
Csatában elért kitüntetések: Megszálló
Tudom nem nagy xp meg egyebek,de ez egy heavy tank,T9 csatában,goldot töltöttek ellene,de ha retardált tölt goldot,az még nem jelenti azt hogy tud is vele boldogulni.Egyedül befoglaltam a bázisukat.Td-k heavyk medek voltak a környéken,csak épp hülyék voltak,vicces volt hogy ketten elmenekültek inkább.
Csak lestem hogy valami med meg tiger2 menekül előlem a másik utcába.
-
Malarki #410075 WoT reddit. -
Plata #410074 Vagy wotinfo vagy cset. -
suba53 #410073 https://www.wotinfo.hu/
https://www.facebook.com/WTHCodes/ -
Mester61 #410072 Sziasztok!
Honnan a bánatos jó égből szeditek ezeket a promóciós kódokat, ha nem írjátok ide ki én sosem tudok róla.
-
suba53 #410071 Te hülyének nézel engem? 
-
Megamax #410070 Nem nem tudom mit szólnál, mivel meg mindig nem fogtad föl az en helyzetemet. Szerintem te nem tudod elképzelni sem hogy milyen az első pár percben visszakerülni a garázsba csak mert az ellenfel a gold lőszert használja. -
suba53 #410069 Mit szólnék? 
Te most viccelsz. Ugyanazzal a játékkal játszunk, és nagyon jól tudod, hogy mit szólok. -
Megamax #410068 En inkabb a Fair playt választom. Nemtudom te mit szolnal ha egy gombnyomassal elvennek az osszes tulajdonsagat a tankodnak. -
suba53 #410067 Nézd, ha te olyan mazochista vagy, hogy a hatékony fegyvert otthon hagyod, hogy jó lesz majd a fakard is, az a te bajod.
Másnak a játékát meg ne kritizáld a saját idétlenséged miatt.
Most elképzelem, hogy a fórum nagy öregjei halálra röhögik magukat, mert szerintem veled ebben az ügyben már mindenkinek volt pár csörtéje.
De te valahol ezt élvezed szerintem.
-
Megamax #410066 Na ezt az aprocska dolgot még mindig nem értetted meg, én nekem nem kell gold loszerrel lovoldoznom tudom ha nem lovom átt az ellenfelet találok másik megoldást. Viszont itt jon az a hoppá ami nekem nem tetszik hogy engem lonek szarrá goldal. Mindenki azzal jon hogy toltsek goldot, aha persze és mire megyek a gold loszerrel a csoben ha az a goldos kocsog már rég nincs ott akire rá tudnák loni? A másik miért lenne nekem az jó hogy át tudjam loni a lapos páncélt gold loszerrel? Ennyi erovel mehetek játszani olyan játékot ahol van SHOOTING range . Beállok azt lovoldozom a célpontokat, valahogy ez nekem nem játék. A legjob bmegoldás az lenne ha nincs a tankodban GOLD loszer akkor ne tudjanak gold loszerrel sebezni beléd és ugyan ez a HE lovedékekre is legyen érvényes. Ezzel meg is oldódna a gol loszer probléma a játékban. -
suba53 #410065 Persze hogy nincs semmi hátránya, csak az ára. Azt meg ki kell tudni termelni.
Hát akkor szívasd magad továbbra is, sok sikert.
-
Plata #410064 Jah,akkor innen van,csak csodálkoztam hogy hogy a rákba lehet mikor nekem sosem gyűjtötte. -
Megamax #410063 Mikor benyomod azt az extra szorzót amit naponta elhasználhatsz akkor az egyenesen a tankra megy mindegy hogy be van kapcsolva a legénységi XP gyorsítás -
Megamax #410062 Lehet hogy van még valamiben arany, mert mikor haver áttjon kicsit játszani a gépen akkor tuti tolt be. De amugy totál kiveszem , teljesen folosleges számomra. Amugy meg ott vannak a videók meg lehet nézni a loszer elosztásaimat. AMugy nem engedem el , a gold loszernek ninics semmi hátránya a normál loszerhez képet mivel annyival nagyobb átutést ad. -
Plata #410061 M41 GF tankomon lett 14088 xp.
Ami eddig nem volt,mikor megvettem egyből bekapcsoltam a legénységfejlődés gyorsítását.
Vagyis XP-t sosem kellett volna gyűjtenie.
Hogy lett neki még is 14088 xp? -
suba53 #410060 Azért lásd be, hogy nem az az általános. Néha bejön, de többnyire nem. A med meg úgy is flankel, ha olyan a szitu. Type 5 be meg oldalról is megy a nagy átütésű lőszer, bármit is csinálsz vele, mert azt ki kell irtani, mielőtt túl nagy kárt okoz. És biztosra kell menni, nincs idő vele lacafacázni. Szerencsére túl lassú.Te meg csak reménykedhetsz benne, hogy elakad a láncban, vagy lepattan. 
Megvan nekem is, de nem igazán szeretem, pont ezek miatt.
Engedd el ezt a "gold lőszer" hisztit, semmire nem mész vele, csak magadat húzod fel feleslegesen.
Viszont komolyan kérdem. Becsszóra nincs betárazva egyetlen tankodban sem "gold" lőszer ??? -
Megamax #410059 De de mondom, ha nekem van turelmem egy Type 5 el "flankelni" akkor már a mednek is legyen ideje. Amugy ha megnézed a legtobb csatám a kis ELC vel van meg a szuper pershingel aztán a VKB val van. Játszok én a tobbi tank típussal is, pl most nagyon bejon az uj svéd medium persze amíg meg nem talál egy arty aztán húzok vissza heavy tankba, ott van ido gondolkodni. -
suba53 #410058 Szrintem itt van a kutya elhantolva. 
A te fanatikus "gold lőszer" gyűlöleted objektivitását erősen lenullázza az a tény, hogy csak nehéz tankokkal akarsz játszani.
Ha ugyanúgy minden tankosztállyal játszanál rendszeresen, mint a játékosok többsége, akkor sokkal kevésbé zavarna az, hogy bizony vannak nagy átütésű lőszerek, amik hatékonyak a nehéz tankok páncélzata ellen is. És ha közepes tankban ülve futsz össze egy erősen páncélozott nehéz tankkal, akkor bizony sokszor nincs más lehetőséged. Azt ne mondd, hogy akkor kezded a körbefutkosást, a megkerülést, a visszavonulást, mert nagyon sok szituációban erre egyszerűen nincs lehetőség. Azt meg ne várd el az ellenféltől, hogy ott álljon letolt gatyával, eszköz nélkül, és szépen tűrje, hogy kifilézed.
-
Megamax #410057 Na lehet itt a különbség , en nem akarok leduplazni semmit. Csak játszani akarok es azt is csak heavy tankokkal. Az van hogy ebben a jatekban nem fog semmi változni ha megszerzed a legmagasabb szintű tankot. Sajnos ez nem egy WoW hogy akkor jön el az igazi élvezet. Max kifejlesztem megveszem de csak akkor játszok vele ha valami különlegeset tud nyújtani, mint a svédek, vagy most az Stb1. -
Userx2 #410056 Nekem már csak a frontline maradt. Az jó. De az RNG amivel abban is találkozok, brrr. Randomba nem akaródzik már belépni. Hiába 4X XP. Hiába hiper szuper akció. Adjanak goldot, akkor talán. Jönnek a brit lájtok. Még egy rakat sebezhetetlen tank. Hurrá. Persze ki kell szolgálni a a statbúza majmokat, hogy legyen sikerük az életben. -
MuldR #410055 Mondjuk amikor 3 hét alatt 5 tankot tudsz leduplázni azért elmegy a kedved az élvezetes 15 perces csatáktól.
Pl ilyen viccek, hogy bármilyen tankkal mész mindig ammoracket kapsz bizonyos napokon. Ha megjavítod következő lövéssel megint azt kapsz.
2 tierrel kissebb tankokról didn't penetratet kapsz, vagy csak minden lövésed 0-ás critical bárkibe.
Aztán hopp jön egy varázsütés és minden megy a régiben.
Azt kérdezném meg a WGtől, hogy a f@szba felejtek el 3 hétre játszani? 30 000 csatából van 51% wr-em akkor 3 hét alatt az 5% hogy jön össze?
Nagyon nem értem én ezt a játékot, de rendkívül fura. -
Megamax #410054 Minden rosszban van valami jó is, igenis hangosnak kel lenni ha valami nem mukodik rendesen. Ha nem mutatjuk meg másoknak hogy mit várhat a játéktól késobb akkor ugy járnak mint én . Baszhatom a pénzem amit bele koltottem, bezzeg ha anno megmutatta volna valaki mi lessz késobb a játékban akkor messze elkerultem volna. De pont az ellenkezojét mutatták , így meg úgy jó a játék. Nos nem az de a grind miatt és a "majd a kovetkezo talán jobb lessz" érzés mitt fuggoséget okoz amit a WG ki is használ rendesen.