World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.01.13. 15:42:54
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Az új amcsi prém bemutatónál a szuper jól informát wotinfón még mindig csak ott tartanak hogy az alap adatokat mutogatják, semmi konkrét páncélérték...😄
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.13. 14:51:32
ELC től 32k xp vel nyitható az első
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

A lényeg hogy nevetségesen alacsony a pen meg a látótáv, ellenben a 10 esen elérheti a normál lightokét, ami a 110km/h repesztve elég kegyetlen előny annál a csapatnál akinél lesz 1 ilyen.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.13. 14:48:14
"Roger, Roger! Mi a vektor Viktor?"
angelus1991ster.blogspot.hu
Lehet csak nekem nincs elég nagy képzelőerőm,de számokról nekem max számok jutnak eszembe.
То что мы нашли, заблокированы: 666, 000, 148, 228, 911, 488 (интересно, это регионально или нет, европейцы же не поймут русской постиронии).
Хотя, вроде никто не отменял цифровая эмблема/надпись + номер.
-
A funkcionalitás minden nemzet és minden szint számára elérhető.
Megtaláltuk azt, amit blokkoltunk: 666, 000, 148, 228, 911, 488 (vajon vajon ez regionális vagy nem, az európaiak nem fogják megérteni az orosz posturoniumot).
Bár, mint senki sem törölte a digitális emblémát / feliratot + számot.
Egyből blokkolni kell a démoninak mémesített számokat. Sötét középkor....
666, 000, 228 (BBH - mi ez?) -at nem értem miért kell? 488 mi? DHH? divison heil hitler?
Az Amx40-en is jól fog mutatni a két 00 :-DDD
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Van arra bármi esély, hogy a régi prémium tankok bekerüljenek shop ba goldért? Gondolok itt pl a MUTZ ra ami először csak pénzért volt megvehető, most már goldért is.
BattleTag: kabel15#2672
Replay róla ha érdekel.
Az új kampánynál már csak 3 parancs a 15ös.
Grat a Defi-hez<#hehe>#hehe>,azt dobott nekem is a 252u mellé <#idiota>#idiota>
<#beka3>#beka3><#hehe>#hehe>
Anno nem úgy volt, hogy ha négy ág utolsó küldetését kitüntetéssel teljesítetted, kaptál egy tokent, amivel az ötödik ágat tudtad kiváltani? Most szerintem úgy van, hogy minden kitüntetéssel teljesített utolsó küldiért kapsz egy tokent, amivel egy darab küldit tudsz kiváltani bármilyen ágról.
Legalàb is igy volt annó.
Mert régen azokkal ki lehetett vàltani.
A láncok előtt rács a kumulatív, HE lőszerre némi + védelem
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.10. 22:26:38
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.10. 22:06:06