World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
no comment
"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Szóval akkor mégis megcsinálják? Hát akkor nem sok köze lesz a valódihoz, lévén arról semmilyen használható infót nem voltak hajlandók megadni a németek.
Én a sajátomra nagyon büszke vagyok, igaz artynerf elõtti, viszont nem kértem hogy akár egyet is hagyjanak meg nekem, mindért én mentem el és lõttem ki.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ha valaki emlékszik rá belinkelné ?
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
There is but one rule: Hunt or be hunted.

There is but one rule: Hunt or be hunted.
0 - 309 - very bad
310 - 749 - bad
750 - 1309 - normal
1310 - 1964 - good
1965 - 2539 - very good
2540 - * - unique
Legegyszerübb, ha megkeresed a colors.xc fájlt az xvm config fájljai között és ott a wn8 értéket. Persze akkor, ha ezt az értéket írja ki a konfigod...
Másik megoldás lehet ha az online editor-ba betallózod a saját konfigod és a Colors 2 rész alatt színekkel láthatod az értékeket.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Elkezdte számolni elölrõl.
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
az sg fórum annyira 2014
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Nekem bejött az Emil, mert ráéreztem, ki tudtam használni az elõnyeit. Neked meg nem fekszik ez a stílus, nem áll kézre, ez van. Nekem is van olyan tank, amit mindenki dicsér, én mégis teljesen fogalmatan vagyok vele.
Mondjuk nagy segítség volt, hogy nekem már jóval elõtte megvolt a Dicker Max, szóval kb. ismertem ezt a stílust.
2. Igen, minden pályán. Én nem emlékszem, hogy lenne olyan map, ami egy sík lap lenne.
3. Igen, lassú. És? Más lassú tank is van. Annak is hiába van páncélja, ha mire odaérsz valahova már 5 tank fogad és te egyedül maradsz ellenük.
4. Amit én játszottam vele: kerestem egy dombot, csõ kidug, lõ, visszamegy. Ezt MINDEN pályán el lehet játszani. És ide nem kell se cammo, se páncél. Felspotoltak? Kit érdekel, a dombon nem tudnak átlõni, csak az arty, az meg úgyis megcsap bárhova állsz. Betöltés után ugyan úgy kinéz, lõ, visszamegy. Nem hátul campeltem, mert az esélytelen. Tök mindegy hol, de dombot kell keresni vele, ha az a fronton van akkor odamegyek vele.
5. A 15 lõszer bõven elég, nekem egyszer se volt hogy kifogyott volna. Annyit nem lõ mellé, hogy kevés legyen.
super-pershing-mission-interface-bug
tehát:ha megcsinálsz egy nemzetet, a nemzet számláló újra fog indulni
így már van?
SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/