World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

j0nNyKa
stílus.

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Ember felfogod te mirõl beszélsz?
Ugyan hogy írhatsz le ekkora marhaságot?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ez a terv csupán akkor jönne be, ha a kecske hág meg téged (különben állatkínzás) és legalább az egyikõtök leukémiás.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Na nem vagyok egyedül, 10 killeknél már majdnem rohamot szoktam kapni. Annyi érzelmet vált ki a játék.

angelus1991ster.blogspot.hu

JeffDunham
Én is erre gondoltam. <#nemtudom>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

JeffDunham
De hatalmas csatán vagyok túl. Még most is remegek. 11.055 XP AMX-90-el. Az ötszörözõ miatt full arannyal küldtem. De a lényeg az, hogy egy 100%-os bukó csatát sikerült lehozni.
Letölthetõ REPLAY

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Mai elsõ csata. Jó hétvége lesz megint, úgy érzem. Persze túl szép lett volna ötszörözõnek.

patchaou
Én a helyedben megvárnám hogy elmúljon az akció 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sztem várj holnapig, most még akciós.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

JeffDunham
Egy kérdés. 4000 tp hiányzik az SP-hez. A garázsban van. Ha most megcsinálom ugye nem csak 6200 aranyat kapok hanem megkapom mind a 7500-at?

Gyõzelem!
Csata: Lakeville
Jármû: Type 3 Chi-Nu
Szerzett tapasztalat: 8 405 (x5 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 32 830
Csatában elért Achievement: Top Gun, Védõ, Nagy kaliber, Radley-Walters medál, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász" 8kill

Chi-Nu benned sose csalódok. Nagyon erõs ágyúja van. PzIV H-val felveszi a versenyt.

na ez tudás tier 10 be<#taps>

http://kepkezelo.com/images/9hljppuwuq1yu6sfhp49.jpg

http://kepkezelo.com/images/9k45udumdddsfhz13rm.jpg
popey8
Ezt leírta SS régebben és többektõl is ezt hallom. Így nem nagyon fog a WoT csõdbe menni😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Hiába na KV 4 ftw.
Engem múltkor azért szólított fel hogy közösülljek anyukámmal egy amx 50 100 tulaj mert 450 hp-val kinyírtam közelharcban miközben be volt tárazva. Elõbb kölcsönösen beszólltunk egymásnak angolul aztán meglátta hogy hun.
imadom ezeket.... ezert vettem le a magyar zaszlot a tankjaimrol( hat nekem alt hogy miert lovom ki ha az elllenseges csapatban volt) mert magyartalan szar voltam......egy ideig gyujtottem a screenshoot-okat , de a vilag osszes hdd-je nem eleg a kretenekre........

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

JeffDunham
Igen. Büszkék vagyunk rá is hogy magyar.

Maala
Nyertem GF-hez CBT accot, játszottam vele kb egy hetet, mikor online volt a nightly...

De rohadt unalmas. Ha jó akarsz benne lenni, akkor campelsz szarásig, lehetõleg hulldownban. Abban meg nincs semmi szórakozás, hogy várod, mikor jön az ellen végre.

A WoT jobb.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hmmm.... na most akkor alljak en itt cafolatkent..... dolgozok minden nap es nincs idom napi 2 oranal tobbet jatszani....( 3 ev alatt 16k csata)
1800+ eff azert osszejott ,mert nezem a terkepet....es ez eleg volt arra hogy a jatekosok 80+ szazalekanal jobb legyek... meg raadasul oreg is vagyok ... akkor ilyenkor mi van???

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Maala
Én is felkeltettem pár embert, amikor megnéztem a lentebb linkelt klipet, ez jutott róla rögtön eszembe:

L'Oreal, mert megérdemled. Mintha reklámot néznék.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Nomen est omen...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

ximix
Ez az amirõl az FTR-es srác írt, hogy a WTGF más játék és abban jó, de vajon megmozgat e majd elég játékost.
A WoT vonzza a tankszeretõket, a gyorsan egy numera alkalmi szórakozást kedvelõket a, az achievement gyûjtõket, a mod készítõket, pro játékosokat a csapat játékosokat a, fõvezír hajlamú klán alapító atyákat, apukat, haverokat, kicsiket , nagyokat 😊 és ...ect
Direkt ráhajtott a WG erre, hogy minél nagyobb társadalmi réteget és korosztályt átkaroljon egy játékkal és valahol le kell kommunikálni hogy mi õket is figyeljük, õk is számítanak a Daddy-k.
Hat en mar semmin se csodalkozom .... fel oraja rohogok egyfolytaban... az asszony ki fog vagni.....

popey8
A daddy az, amit Maala leírt, legalábbis az angol szöveg szerint. Nem kell õket azonnal babuin kategóriába sorolni, viszont az ilyen playerek nagy része valószínûleg az. Hiszen ezen playerek többsége nem olyan ember mint pl. itt is többen - köztük én is - aki az egyetem alatt már elkezdett wotozni. Tankos játék, imádom a tankokat, megnézem😊 Aztán egyre jobban tetszett és közben egyre jobb és jobb akartam lenni. Ezért elkezdtem utána nézni, olvasni a dolgoknak, odafigyelni a részletekre, replayeket nézni. Megtanultam kihasználni a tankok adottságait, a profiktól ellesett trükköket alkalmazni, wot módra elõregondolkodni és kiszámítani az ellenfél lépéseit, mindezt a gyõzelem és sikeresség érdekében.

Na az ilyen daddy playerek nem fogják megmászni ezeket a lépcsõfokokat. Õk már munka alatt kezdtek el játszani és pihentetésképpen csak úgy tolják, nem figyelnek a teljesítményre, megmaradnak az 1. szinten. Nem akarnak jobbak lenni, csak a színtiszta szórakozás érdekli õket, ezért nem fognak replayeket nézegetni, mert játszani is alig van idejük, nem hogy esetleg oldalakat olvasni a játékmechanikáról vagy streamet nézni. Mondjuk nekem személy szerint a paradicsom féle játékmód nem lenne túl szórakoztató, de kinek a pap, kinek a papné. A kivételek pedig, mint tudjuk erõsítik a szabályt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Te rohadt allat <#vigyor2> <#law> , majdnem megfulladtam a rohogestol.... <#worship><#worship><#wave>

Maala
Csodálod, hogy péntek-szombat este otthon maradnak majd a kölköd? Elmegy bulizni, beindul a teleport, aztán lehet, hogy hasonló személy mellett ébred, mert sminknek nézte a borostát részegen.

OFF

Te jo isten......<#csodalk> asszem aki ismer az tudja hogy nagy liberalis vagyok ,DE asszem ez mar nekem is sok ..... fura egy vilagban elunk .... soxor gondoltam eddig milyen jo lenne fiatalabb lenni(41vagyok) ....de ha ez a trendi akkor nem akarok ,es reszvetem a fiataloknak....

ON

GabeE3e
Vallásosak ne nézzék meg:

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ximix
Dehogyis, legközelebb kimegyek én is, meghágok egy kecskét élõ adásban, és tuti a magyar gyõzelem <#smile>
ximix
OFF

sarcasm on
Huh megnyugodtam, jó fele tart a világ

Az 59. Eurovíziós Dalfesztivál nyertese Ausztriából Conchita Wurst

Maala
Ugyan, ne legyél transzofób.

De persze nem elképzelhetetlen. Viszont most asszem elmegyek felkötni magam az Eurovíziót megkoronázandó.
Igen, én is most olvastam ugyanezeket, most nem egyértelmû, mire gondoltak. Hát nem tudom, nehezen hiszem, hogy free xp-t nagyobb értékben váltanak az emberek, mint ahogy a prémet veszik.
Maala
lexlutor beszélt a játékosok képességérõl, nem te, ezért azt ne vedd magadra. 😊

---

Mondjuk ahogy olvasom FTR-t, azért van még a kommentekben érdekes rész:

User:
"What is the original word which you’ve translated as “daddies”? If it is “папки”, then it just means “skilled players”."

SS:
"It means both actually. It’s a term for skilled players, but also a word used for describing the CA (“target audience”😉 as far as I can tell."

User:
"Yep, “ЦА” is the correct term for what you’ve described, which literally means “target audience”. In WoT context “папки” are “(highly) skilled players”, I insist on that 😊"

Aztán döntsd el, hogy most eredetileg kikre is utalt Storm... (Szerintem fizetett WoT-ember jött befolyásolni FTR-re, ahogy az álláshirdetésben ez le volt írva anno 😄)

---

Talán egy hónapja volt egy videó, amiben valami piaci elemzõ tartott elõadást, hogy miért is jó a WG üzleti modellje. Abban arról volt szó, hogy pont, aki rendszertelenül ér rá, mert sokat dolgozik, az költi a játékra a legtöbbet, mert õk az XP/kredit átváltás, és ezzel a goldvásárlás legnagyobb közönsége (a WG bevételeinek a legnagyobb részét is õk hozzák).

Ne felejtsd el, hogy pl. hiába költ többet egy EU/NA vásárló fejenként, mint egy RU, a RU-n sokkal többen vannak. Így sok, elsõre talán nehezen hihetõ statisztika is ki tud jönni.

Már megint honnan szeded ezeket? Baromira nem azokról beszéltem, akik nem játszanak napi 10 órát (én speciel igen ritkán játszom egynél többet), hanem azokról, akik rendszertelenül játszanak, azaz hazamegy, leül félórára wotozni, esetleg odaadja még egy fél órára a gyereknek, aztán majd legközelebb egy hét múlva, vagy úgy se. Mert szerintem ez a "daddy" vagy mi a fene kategória, amit itt leírnak, az ez. És szerintem továbbra is böszmeség ilyenekre alapozni bármit is, mivel például nyilván prémet sem a rendszertelenül/ritkán játszók vesznek.

Statról meg egy árva szót nem szóltam, úgyhogy nem tudom ez megint honnan jött. De azért sokat elárul a fórum mentalitásáról, hogy itt mindenkinek mindenrõl egybõl a stat ugrik be.

Diegho: köszönjük, igen, még mindenki emlékszik hogy istencsászár vagy, épp elég alkalommal emlékeztettél már erre minket.
Én is ilyen alkalmi kocajátékos vagyok, bár ez a statomon nem látszik.
Örülök! Chi-To nekem kicsit gyenge, én vagyok hülye hozzá. A Chi-Nu jobban bejött, de azért meghagyom.

Amcsinál állok legjobban T69,T28 Pro és T-29 ami van ebbõl,ezekkel tényleg álom a kigyüjtése, top 10 nem probléma, jó tankok 35K tartok. Német is jó Tiger 1, Tiger P, Gw Panther, Nashorn ez az ág is ütõs.Orosz is jó T-44, KV-S1,KV-1. Angol kicsit szívatós de meglesz AT2 és Cromwell. Francia Amx13-90 isten király vele menni top 10 még nagy tierbe sem gond neki bekerülni. AmX-46 hát elmegy de nem szeretem. Egyedül Chi-To-val nyomom a Jappánt de ez megy szépen megszerettem.
Én kb. 52%. 2db 6-63ezer, a többi 30ezer körül. Megéri az SP?

Sherman0070

Na akkor leírom pontosan 😄
Kína 17.935
Francia 13.941
Német 43.836
Brit Már kész
Amerika 36.916
Orosz 25.627

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Maala
~10%, olyan 20 meccs után. Éljenek az 5x-özõk.

Sziasztok! Aki nekifutott az SP ventnek , hol tart?

Sherman0070
Ebbe az ágba akkor is csak szopni lehet (szerintem) ha 5 skillem lenne, jó modulok, full gold meg minden sz*r. Tették volna be az európai ágat ez a két sz*r szopótree helyett. Ezeken kívül max a B1-el szenvedek ennyit a top 10-ért.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

naja ....mivel napi melo utan csak max. napi 2 orat utan tudok jatszani mar babuin vagyok... hat ez mar asszem a no comment kategoria <#falbav><#kocsog>

Kinaival menni nagyon szopóág. T-58 és Wz-131 amim van ezekbõl. T-58nak küzdelmes bekerülni a top 10 be olyan gyatra tank. Wz meg azért nem jó mert Tier 9-10-be rak folyton és hát ott aztán mindenki többet sebez mint én, át se ütöm õket még hátulról se nagyon. Wz-131 egy igazi kamu tank, papíron jobb a lövegje 189 pen 240 dm mint a T-44-nek de én ezt nem hiszem a gyakorlatban írtó rossz ez a löveg, pontatlan. Rohangálok, próbálok spotolni az meg azért nem bejövõs mert a nagyok ha kiszúrnak max 2 lövés vagyok a 880 élettel és mehetek a garázsba. Gyorsasággal nem sokat érek. Felülre még amióta megvan nem rakott be, direkt így van kitalálva a Wz a felderítõ. Mindjárt meglesz a Wz-132 szerintem dettó ugyanaz ki se cserélem 131-et erre. Ellenben a T-58 ágon az IS-2 mindjárt elérem abban bízok hogy legalább top 10-be jó lesz.
Sherman0070
Na elkezdtem a kínai és a japán ágat az SP kedvéért. Hát mindkettõ akkora szopóág... Kínainál hogy lehet a type T-34en továbblépni? Mert mindig tier 6 ba tesz ahol semmit se ütök át és olyan pontatlan hogy általában el sem találom az ellent. Japánnál ugyanez a "pontosság" és mm. 3 lövés kell ahhoz hogy minimum az ellenséget eltaláljam. Ezeket a tankágakat gondolom free exp-bõl ugrálták át amíg tier 7-8ig nem értek.

Maala
Ti alkalmi munkákból éltek, vagy mi a fene, hogy nincs mindennap munka? Rendszeresen játszik ez a típus is, csak nem napi 10 órát, hanem 1-2 órát. És talán biztosabban lehet olyanra építeni egy üzleti modellt, aki nem a húsvéti pénzébõl fizeti a játékot, hanem van saját keresete is, nem gondolod?

Prémiumot mindkét kategória vesz, csak egy HC-nak nem kell (és õszintén szólva, nem is tudsz sehogyan sem, mert mindig többet akar) annyira kedvezni, mert fanatikus, és úgyis játszik. A "daddy" meg jobban meggondolja, mivel tölti el a szabadidejét.

Az meg külön vicc, hogy egybõl bekategorizálod õket a babuin kategóriába, csak mert kevesebbet játszik, mint egy HC.

akiknek pont teljesen mindegy miben is ulnek..
Igen, miért is a hardcore, rendszeresen játszó közönségre balanszolnának, mikor ott vannak a munka utáni alkalmi játékosok is😄
eza wg-nel sosem volt problema😊