World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Majd sokat artyzok.<#idiota>#idiota>
Egyet mentem igaz nem volt egy hűha kör de hát babuinokkal nehéz, csak prem tank prog/def/wz lofasz a kredit 118 nettó volt a 24 perces kör... erről ennyit.
Az idöeltolódàs sem rossz,én végig fogom dolgozni a felét:-DD
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
egyébként szerintem megint időszakhoz kötött lesz ami nekem külön szar, ezeken sosem tudok indulni mert nekem éjjel 2 után indult eddig is a rohadt időeltolódás miatt.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.25. 18:29:31
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én a spéci felfüggesztésű prém Jagdpanzer E-10 est várom csilió pénzért, vagy a konzolos verzióban most debütáló táras rhm borsig is jöhetne <#hehe>#hehe>
https://worldoftanks.com/en/news/announcements/frontline-episode-1-announcement/
Néha csak állok a csatában és nézem hogy a végjátékban mikor már ugyis minden mindegy mert kikapunk melyiket rohamozzam meg .
Ez nem jo ez táras... Nézem a másikat.
Ez is táras...
És az? Az is táras rádásul szakaszban van egy másik tárassal aki táras is meg nem is táras (olasz )
A normál 8ashoz képest azért kicsit jobb lesz.<#hehe>#hehe>
Ez rém ronda megint.
reward
Legénység közt szétosztja szerintem.
A hétvégi XP szerzős küldetések hogy működnek? Az a része érdekelne, hogy mikor megkapom a 10.000xp-t és be van kapcsolva a legénység képzés, akkor az is szétosztódik a legénységen? Van pár legénységi tagom 4 skillel 98-99%.
BattleTag: kabel15#2672
There is but one rule: Hunt or be hunted.
leghatékonyabb cucc. nehéz velük jónak lenni, de Ödönke feltölti full goldal és szemből hevyket sebzi
ha felrak legalább 1 álca festést és bokorba áll be alig fogo spottolni. ha van annyi esze hogy nem lő rád a csapata szed szét
nagyon is light tankokhoz kedvez majdnem a csaták legtöbbje. vegyék ki a goldot és húzzanak spottolni az a feladata
na nem baj most majd jön a tank 100-al, te meg csak lesed
most már tökéletes öngyilkos tank lesz mind
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Mióta vége lett a karácsonyi eventnek be sem léptem.
Àllitólag este 18óràtól elérhetö lesz a frontline teszten:-)
Az elég csak az elsődlegest teljesíteni, vagy kell a másodlagos is, hogy a kiszemelt szekeret megkapja a végén az ember ?
(már ha kitartok addig és meg nem unom)
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Mondjuk az amcsi T110 E 5 el is kezdeni kéne valamit amilyen szar statisztikája van, simán visszakaphatná a púpjára azt a páncélt amit elvettek tőle.
Ezekhez képest mindenképp jobb választás a Maus.
visszavettem a tiger p-t es rámegyek a maus ágra. A tiger p viszont en gyulolom. Annak is azert van 200-as frontja hogy lassu legyen . Még a kv1 is zsinorban beutott. Persze nem volt nehez dolga mert valogathat a gyenge pontokban. Az a töltésidő meg az agyu karakterisztika
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Orosz tankot ugy nerfelnek hogy buffolják egy másik irányba. Pl kv-kv1.
Az elc-t sikerül total szét.aszni. Az ok hogy a löveg átütését elvették mert az egy td-nek is sok volt azon a szinten de hogy a mozgását miért kellett így lerontani az nagy kérdés.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.18. 19:39:06
Célirányosan szűrik belőle az adatokat amikre kíváncsiak, a csavargatáshoz meg már értenek van pár év tapasztalat, mit-merre😊
A sebzést / átütést talán még értem, lehet statisztikai adatokat gyűjteni arról hogy a többi azonos tierű tankhoz képest mennyi átütő találata van, esetleg mennyi a csatánkénti átlagsebzés, és addig variálni amíg nem lesz olyan mint a többi.
De vajon milyen statisztika alapján találják ki hogy a sebességet 90-ről 85-re kell csökkenteni? Megnézik hoy csatánként hány métert mennek atankok és próbálják azt is kiegyenlíteni?
A 25 mm SA35 löveg szórása 0,43-ról 0,42-re javul."
- nemá 😄
angelus1991ster.blogspot.hu
Hatalmas csalódás ért. Úgy élt az emlékeimben, hogy egy fürge kis villám, most meg úgy mozog mint egy lajhár.
Lehet hogy csak a kontraszt miatt, mert ugye akkor az AMX40 után jött, most meg már túl vagyok az összes valóban fürge lighton, és hozzájuk tudok viszonyítani.
Na mindegy kiszenvedem a szükséges XP-t, aztán túladok rajta ismét.
Rég játszottam már vele gondoltam, megnézem mennyit újítottak azóta.
Átestem "alapkik", hogy a kód mit adott azt pontosan nem tudom (elvileg 1000G), de mire végeztem kiképzéssel egy 1500G meg egy T5 brit Excelsior ácsorgott a garázsban.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.