World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem magyar.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Melyik médiánál?
Fórró HE-t a batcat-reeeee<#violent>

A többivel nincs bajom <#vigyor>

WoT Artyst

Dehogy medek elõre. Ledaknak a tédék. <#zavart1>

Szarkasztikus voltam magammal is. Igaz, én távmunkában hírszerkesztek délelõttönként.

NH megint nem bírsz magaddal?!<#idiota>

WoT Artyst

Na elég volt a flamebõl 😄 TD-k kapják be, elõre medek! <#violent>
Nem éted a lényeget. Én nem mondom el, jöjj rá magadtól. Troll off részemrõl, tegnap jött le rólam a sárga bizbasz.

A csapatjáték fontos. Nem csak téged lőhetnek!

Roger6
Kurva drága egerem van, van rajta görgõ, vágod? Amúgy meg mi a faszt problémázol, spoilerbe lett téve, nem?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

inkább vagyok munkahelyi fórumozó, mint munkanélküli éhenkolbász 😄

Eszed annyi hallod...

Nem a kép méretével van a baj, hanem hogy egybõl az ember arcába van tolva. Ha valaki kiváncsi rá megnézi spoilerben, a többiek agyát ne terheljük már ilyesmivel...

Munkahelyen fórumozunk? Az nem tesz jót a GDP-nek.

Roger6
Megbeszélve, fõnök! És elnézést, nem tudtam hogy a két megás képem így belassítja a mai modern kor gépeit. Naiv vagyok. <#vigyor5>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

j0nNyKa
elég lesz, ha tudsz tekintettel lenni a többi fórumozóra, köszönjük, ha nem tudsz,
szal ja, akkor téged külön megkérnélek: használj spoiler taget, amikor nagy méretû / mozgó / csöcsös / stb képeket pakolászol be, köszönöm. <#eljen>

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Roger6
Okés, ezentúl csak az elõzõ postomban (#310239) látható értelmes képeket teszek ki fullba, a többi megy spoilerbe.

Nem, ez inkább olyan, amikor a kamionos úgy áll meg, hogy elzárja a parkoló kijáratát, és amikor szólnak neki, még nem is érti, mi a gond, hiszen neki ott épp jó...
Valóban hatalmas megterhelés lehet megnyomni az elõr scriptelt spoiler gombot, empátia meg nuku.

Második(sokadik) acc. 😊
JeffDunham
Biztos így van. A pasik pedig Sysykeh, Andika00 és Boszi1 néven játszanak.

Biztos van köztük olyan, de biztos sok a csaj is. Itt van pl Meaow... vagy Trolldemork klántárs csaj ismerõse aki kb 15.000 csatán van túl (de édes hangja van...). Esetleg még a klánunkból Ymanuelle aki igen is csinos, de tuti agyhúgykövet kapna egy suna mustrától...

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Roger6
😊 Jó ez a kettõs mérce. Ez a kép nem zavart, mi?

Jaja, ráadásul a népek nagyobb része ilyenkor a munkahelyén van és az animált csöcsök és egyéb viccesnek szánt tartalmak nem mutatnak jól a monitoron...

Jó, akkor beírom amire mindenki gondol: senki nem akarja, hogy a pofájába legyen tolva mindenféle idióta kép Mr. 80megás net. Ha valakit érdekel, akkor megnézni a spoilert.
Roger6
Aha. Ez kb arra hasonlít, amikor autópályán nyomatom 130-al (mert ugye annyival lehet), erre a szélsõ sávban ott cammog egy trabi 60-al , és nem elõzhetem meg, mert nem. Hát nem igaz, hogy nincs más megoldás, mint a spoiler?!

KaCsaxzy
"Egy osregi gep munkahelyen" - 😊 Majd szólj a fõnöködnek, hogy nem tudsz sg-zni munkaidõben. <#nezze>

Na mindegy, igazából leszarom, csak az eszem elszáll, hogy 2014-ben ilyenre a spoiler megoldás.

"- De fõnök, az kör alakú, oda meg a négyzet megy!
- Erõbõl belemegy az fiam!"

Bele... <#zavart1>

Ez meg csak nem is okostelefon, bar nekik meg szarabb lehet. Egy osregi gep munkahelyen (szoltunk mar, hogy fel kellene ujitani, de...). Egy animagif-et meg elvisel egy oldalon, de ha 2 van, akkor mint a felszallo repulogep ugy visit a venti es akad az oldal. Az mar csak hab a tortan, hogy engem rettentoten zavar mikor az olvasott szoveg alatt mozog valami ezerrel. Bocs, hogy elek kapitany :S
patchaou
Tegnap éppen betöltött a komarin map amikor csörgött a telefon, ezért pantherrel egy kézzel ügyködtem végig a csatát. Bementem középre és 1800 körül sebeztem, ezzel a második lettem a csapatban és nyertünk is 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

j0nNyKa
elnézést, hogy gondolkozom helyetted is
mondanám, hogy nem fog többet elõfordulni, de elõ fog, mert én tekintettel vagyok a fórumozókra helyetted is

megint egy szép csata, önkritikusan megírom pocsék voltam én is a stock IS-2-vel voltam. Sebeztem 250 körül na ezzel lettem ötödik. Emberek gyalázatos amit produkáltam és ezzel tudtam ötödik lenni. Valami ezzel az MM-en nem kóser. Nem mentegetõzni akarok mert tényleg fosss voltam ahogy írom de azért így is elsõ 5-be lenni ez az MM hibája. Túl szarokat rak össze túl jókkal. Ne a piroskákat szidjuk ezért hanem ami a piroskákat egymásra rakja az pedig az mm.
Roger6
Azért szerintem az a kemény, hogy a 80 megás netemmel nekem kell alkalmazkodnom a mobil nethez, mintha arra találták volna ki a netet. Miért nem csinálják meg, hogy az 1 megánál nagyobb képeket automatikusan ne töltse be a szaros mobiljukra?

patchaou
Lehet hogy be kellene neveznem a hugom 😊

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Hát igen, hányan palizhatták be a babájukat vagy kishugukat, hogy kódért pózoljon nekik a kamera elõtt.

j0nNyKa
sajnos még nem annyira elterjedtek az okostelefonok, hogy emberek felfogják, miért rossz mozgóképpel telehányni a fórumot
mind1, ezeket most beraktam én spoilerbe

patchaou
Amikor CoD:BO-val játszottam volt egy hölgyemény akivel rendszeresen toltam együtt. Többnyire egy csapatban voltunk és azon versenyeztünk melyikünk kerül a tabella tetejére, és nem volt egyszerû megverni 😊

Pláne, hogy most már gomb is van rá. <#nezze>

Lehetne kernem, hogy a mozgo kepeket tegyetek spoiler-be? <#worship>
Ne fogadj rá..

Anno cod1 et is rengeteg csaj tolta, és nem gyengén..

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ugye nem hiszitek el 1 pillanatra sem, h csak 1 kicsit is konyít a játékhoz😊
Szerencsétlen mint 1 darab baba, csak megkérték h pózoljon 1-t...lefogadom TS-s beszélgetés során a tank nevét nem tudná megmondani amivel "játszik", v hogy milyen felszereléseket rak rá 😊
Amúgy ennek a miss wot-s cuccnak, van nyereménye, ill az szükséges h saját acc-ja legyen a hölgynek amivel relatíve aktívan játszik?
Szegényt kicsit elgázoltam 😄

WoT: Nishizumi77

Roger6
Múltkor említette valaki, hogy medium tankban a TD-ket simán fel lehet spotolni. Ez ihletett a következõ mû megalkotásakor:

5k+ dam 6 találatból és 2 mellébõl?! ez jó sok pen HE-vel 😄 Van valami ismerõsöd a RNG-nél?

WoT Artyst

voivod32
Gondoljatok bele, hogy milyen meccs volt, ha ezzel a "teljesítménnyel" az ötödik helyre kerültem!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Jó kis kör WZ-132-vel. Mondjuk nem volt sok spot, de maga a meccs élvezetes volt 😄 Fõleg a végén 60al robogva kapáslövéssel kiszedtem a 10-es FV TD-t. Hát azt öröm volt nézni 😄

wz-132 replay
jó is lenne baszod, egész nap a mellemet meg a seggemet fogdosnám
Sunsetjoy
Elvette tõle? 😊 Valszeg az a lökött tornyot vagy ágyút cserélt, de azért, na. Vannak még meglepetések...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Az 50-120-ra sokat panaszkodtam hogy nagyon világít. Most azt vettem észre hogy ha csak a tornyát dugom ki akkor nem veszik észre akkor sem ha 100 méterre vannak tõlem. T44 majdnem nekem jött mire felvillantam. 6941-et sikerült így sebezni (sajnos 5 lövésem pattant papír tankokról...). Elõfordulhat hogy a tornyán nincs rajta észlelési pont vagy minek nevezzem ?
Napi random kedvenc momentum: 9-es meccsben egy magyar srác is8-al, rögtön az elején közli, hogy nála sajnos nincs lõszer, "mert a gép elvette" tõle. Meccs persze sima bukó, de a srác így is 5. lett a vesztes csapatba, hogy gyakorlatilag lõszer nélkül játszott. 😊

Master91
hú de sok arta , alt+f4 😄
ximix
Milyen platon-ról is van szó <#eplus2>

JeffDunham
Megoldjuk. <#awink>

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Master91
Úgy látom a revolveres körök jönnek neki
Master91
Jeff Dunham Wot Csak óvatosan, óvatosan... két ekkora ammo rack-et könnyen meg lehet lõni.
Like · Reply · 7 · May 10 at 2:23pm

Mióta van külön face oldalad??? 😄😄 Cápának legyen már arany foga profil képeden hékás!
Vajon a WN-re vagy a sok prémium tankra bukik?