418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #410214 Igen,de bugos.
Gratulálunk! 11 kanna üzemanyagot kaptál.
Igazából csak 1-et kaptam.
-
Lesz randomban is szerezhető kanna, küldikkel. -
Plata #410212 Nem hiszek neked,biztos kiraboltad a benzinkutat.
-
Mester61 #410211 Sziasztok!
Ez így ebben a formában nem igaz. Az előbb kaptam normál csatában egy kanna benzint. -
Plata #410210 Nem tudod tolni.
Max napi 2 csatát mehetsz,ha elfogy a benzin nincs több csata,nagyon jó ez a mód,tényleg,szuper,de szar hogy max napi 2 csata. -
A bondért szerezhető equipment... gyakorlatilag ezzel az eventtel nyerhetsz 9k bond értékű cuccot.
Cserébe egy mesterségesen lassított timegatelt fost kell tolnod 15 napig. :-) Megéri! -
Plata #410208 Viccen kívül,ez.Elsőre nekem jó volt.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #410207 Egy prémtankodon a sima ágyút három lövedékes olasz táras töltésre cseréli. XD -
suba53 #410206 Mi lehet az az innovative loading system, amit a végén nyerni lehet? Mivel tud többet, mint egy sima töltés gyorsító?
Ugyanez a kérdés a Stabilizing Equipment System -re is. -
Új limitált napi idejű PvE event. -
Plata #410204 Asszem az RNG velem volt.
Győzelem!
Csata: Siegfried Line
Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
Szerzett tapasztalat: 1 274
Szerzett kredit: 71 935
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
T9-ek ellen harcoltam és nem 1v1,hanem csoportosan jöttek.Egyszerre kettesével jöttek,St1 meg obj257,meg obj263.
De lepattantak,a röhej az hogy a játék szerint 390 sebzés pattant le,közben meg obj263 közvetlen közelről lőtt de semmi.
Azt hittem meg fogok halni hogy nekimentem és elkezdtem tolni.De a lövései nem sebeztek.
Nagyon durva volt,a lövéseim olyan helyen is sebeztek ahol máskor meg sem karcoltam volna.És elég nagyokat sikerült lőni most.Sima alap lőszerrel 517-et is lőttem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 14:37:17 -
Plata #410203 Srácok bugosak a küldik?
A küldiben a legjobb 10-ben kéne lenni xp alapján.
Most is mentem csatát,top lettem xp-ben és nem számolja be.
Vagy platoonban nem számít?
Type 58-at le dupláztam,vele kész lett egy küldi,erre ezt adta.
Gratulálunk! Szereztél 0 tokent.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.24. 11:51:14 -
Grat! 
Csóri T100 az elején, azt hitte majd vicceskedik onnan látatlanba
-
Bár lenne még 1-2 ember, akinek tudnék cw tankot, rankedet húzni. :D
Sajátomon kivül csak 1 ismerősnek csinálom, de bárki rámirhat.
-
Hány embernek húzol tankokat. :-o Jó lehet ezt főállásban csinálni. :-P -
Érdekes, pont erre adta be a Mestert. Gold ammot nem lőttem benne, szóval bárkinek nézhető.
Chieftain ace tanker -
Userx2 #410198 Rng-vel kezdenek valamit? Lehet, csak az én egyéni problémám persze, hogy nem bírom sebezni a lájtokat, ők meg szét cincálják a defimet. Pedig vettem 3 nap prémet FL-re, mint mindig.
A critical hit legyen veletek. -
Szerintem a most jövő +HP és a lőszer rebalance lesz a legnagyobb változás a játékban a játék kezdete óta. Páran biztos kikészülnek, mert kezdhetik újratanulni a játékot, repül a wn8...stb. Alacsony tierek tök jól játszhatóak, ha minimálisan is, de tovább tart majd a játékidő, magasabb tierben megváltozik a meta és ennek függvényében később persze biztos hangolnak rajta. A statisztikák szerint sajnos a goldammo nerf a sandboxon annyira jól sikerült, hogy alig használták, ezért élesítés előtt visszavettek a normál lőszer sebzésekből, a WG anyagilag nem érdekelt a drágalőszer kiiktatásában sajnos. Jönnek a prém 9 es tankok, lehet később 10 esek is lesznek...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.07.21. 19:33:13 -
Mester61 #410196 Bocsi, de én nem ebben látom a lényeget.
Elfeljtettünk játszani, sajnosn nem az a lényeg, hogy élvezzük a játékot, hanem csak a győzelem íze számít.
Én öreg fejjel a vesztes csatákat is sokszor élvezem mert k@va jók szoktak lenni, csak az idióta beszólásoktól kapok idegbajt.
Mindenki csak egyszer próbálja meg a játék kedvéért élvezni a saját játékát, sokkal jobb lesz minden, ha eszméletlen béna akkor is.
Márpedig a bénaság a mindennapok velejárója.:) -
Malarki #410195 Az a baj hogy 2-3 éve nagyon megváltozott a játék és nem a jó irányba. Mit értek ez alatt? Azt hogy egyre kevesebb beleszólása van a játékosoknak a csata végkimenetelébe. Elég megnézni a csaták végeredményeit: 14-1, 13-2, 15-0, stb. A csaták nagy része sima farmolás, az egyik csapat legyalulja a másikat. És nem azért mert az egyik csapat tele van kék meg lila játékosokkal, és nem is azért mert Szergje átcsavarta a kacsolót. Sokkal inkább a hihetetlen unbalance miatt ami jelen van a játékban. Nem az dönt hogy ki játszik jobban, hanem hogy melyik csapat kerül az amúgy f*s pálya nyerő oldalára, melyik csapatban van több OP tank, meg persze az rng. Persze ez utóbbi régen is jelen volt ugyan így, csakhogy az első kettő most sokkal jobban felnagyította a hatását. Az egy kaptafára készülő csőpályákon már nem lehet takitkázni, megkerülni, csak állnak egymással szemben a tankok és lövik egymást, ilyenkor pedig nagyon nem mindegy hogy kinek mennyi sebzést ad az rng, mert ha te 280-at lősz az elenbe ő meg 320-at vissza máris előnyben van. Arról nem is beszélve hogy esetleg sebezni se tudod mert ő valami ruszki csodajárgányban ül te meg szerencsétlenségedre valami régebbi tankban.
És ez nagyon sok embert frusztrál. Az hogy egyre kevesebb beleszólásuk van a csatában, lényegében csak sodródnak az árral. Nagyon ritka a szoros, izgalmas meccs, az meg még ritkább ahol a vesztésre álló csapat fordít. -
Mester61 #410194 Tökéletesen igazad van, de néha jó visszaszólni, főleg az öregnek, hogy gondolkozzon el egy kicsit kivel is beszélt. -
Plata #410193 Figyelj,miért foglalkozol vele?
Engem soha nem izgat fel ha valaki beszól,sőt,fura de én jót tudok röhögni akár mit mond,mert látom hogy mekkora állat és ettől jó kedvem lesz.
Ilyen szövegekkel még soha az életben nem tudtak felidegesíteni.
Én kifejezetten élveztem azt is ha csata közben az ellenség tudott nekünk írni,mert olyan jókat röhögtem ha anyáztak,sőt még inkább felcukkoltam őket.
Azzal ha beszól vagy ugat nem tud felidegesíteni,mert cseszettül szarok rá hogy egy tök idegen majom mit mond.
Ha meglőnek az már más tészta,ott vissza szoktam lőni.
-
Mester61 #410192 Tudod beállíthatom, hogy mindenkinek kuss. De ez az egész nem erről szól. Imádok a többiekkel játszani barátokkal ismeretlenekkel, és most idézőjel "idiótákkal" jó értelemben. Nem értem a fusztrált fiatal embereket, ha nem nyernek mi a F@... bajuk van. 10 évesekkel csodálatosan tudok játszani vénember létemre, a 20-30 évesek meg egyre idiótábbak, bocsi tisztelet a kivételnek. Ez a játék nem az élet minőségét változtatja meg, hanem a mindennapok harcának egy egyszerő lecsengetése megnyugtatása, hoy ilyen is van, mindenféle felelőség nélküli harc, ahol nem számít győzöl vagy vesztel csak jó érezd magad.
No ez az amit nem látok, hogy jól érezd magad, 8-9 éve ez még nem így volt, TS1-en röhögtünk az ellenféllel együtt, most fel sem mernék menni TS-re.
Hát mi az isten van. -
MuldR #410191 Állítsd be, hogy csak friendlistesek tudjanak rád írni. Esetleg az in battle chatet is kikapcsolhatod. sokkal sokkal élvezetesebb a játék. Ja és nemsokára a friendly fire-t is kikapcsolják így tier 5 alatt nem kell a kezdésnél menekülni, hogy melyik állat szedi le a HPd felét. -
Mester61 #410190 Sziasztok!
Sajnos 59. éves vagyok és első perctől játszom a játékkal, mint öreg béta tesztelő. Sajnos mostanában egyre többször találkozom olyanokkal akik nem tudják elviselni a vereséget és néha még a győzelmet sem mert keresik azt a társat aki miatt nem voltak tökéletesek. Üzenem nekik tökéletes nincs, csak jó és rossz játékos és csak saját magad felelsz a játékodért. Alább majd közlöm a párbeszédet ami nem is párbeszéd csak le idiótáztak.
Miért kell másokat bántani amikor én ,te és mások sem tökéletesek. Mindenki más és ez ennek a játéknak is a lényege. Tudod ne legyen nagyobb öröme mint, hogy engem bánt, de ma is 32 csatából 21-et nyertem.
Ha meg látná az accomat elélvezne mennyi minden van a 8 év alatt.
Itt van amit írtam:
ambasador71 (15:54:44) idiota
mester61 (16:49:41) My dear friend!Maybe call me an idiot because I am 59 years old.I hope you reach this age.I love to play and I'm not always perfect, I think as you do.
mester61 (16:50:28) 0maybe you can apologize -
Plata #410189 Ma volt egy kis időm játszogattam Mauer-el.
Volt két vicces csatám,az egyikben egy HT No VI úgy gondolta hogy szemtől szembe nekem jön mert gold lőszere van.
A tornyomat lőtte.
Másikban meg egy superconqueror úgy gondolta hogy le rammol,dombról jött le padlógázzal,az állat rohadt nagyot koppant,több mint hatszáz hp-tól megszabadult az ütközéssel.
Mauer meg észre sem vette hogy nekiment.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.07.20. 21:25:10 -
Dorgal #410188 Értem,köszönöm a segítséget,akkor marad ami van. -
Addig nem tudod rarakni, ameddig nem szeded le a sima rammert.
Ne onmagaban vedd 5000ert, hanem ventivel vagy vertstabbal parban 9000ert, es sporolsz.Storeban talalod a csomagokat.
De kb FL/ranked szezon vege fele jon a bond shop, szoval nem a legjobb idoszak kolteni, ha csak nem vagy 20k+amit kolteni akarsz bond kornyeken.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2019.07.20. 14:11:52 -
Plata #410186 Szerintem ne költsd el a kötvényeid,az idén elvileg jön a kötvény bolt amiben tankot lehet majd venni belőle.
Prém tankot. -
tothgyorgy #410185 5400 kötvényért? az végleges és nem kell pótolni? -
tothgyorgy #410184 Amit kötvényért veszel, az sztem 2,5% És összeadódik, így lesz 12,5%. Én így tudom. -
Dorgal #410183 Sziasztok! Ha van a tankon egy 10%-os töltésgyorsító és akarok mellé venni egy 12,5%-at 5400 kötvényért,a kettő összeadódik,vagy csak a magasabb értékű fog működni? -
"You can also get them for Gold." Én spec erre gondoltam 
Ezt a festést erre a tankra találták ki,
-
Megamax #410181 lehet de csak mert lehet boosterokat szerezni attól még ugyan olyan monoton lessz a dolog , maximum kevesebbet kell benne játszani ahhoz hogy elérd a kiválasztható tankot amit ugyan ugy a monoton randomban használ majd az ember. Nem találtak ki semi jót sajnos, ugyan úgy megmaradnak agyors 5 perces csaták. -
Azért a végére, sikerült kitalálniuk a tutit:-DD -
tothgyorgy #410179 Aki csajt választ a nyereményből nagyon vigyázzon! Ez a hülye balfasz banda nem parancsnoknak, hanem vezetőnek akarja betenni!!!!!!!!!
Aztán képezd át 500 goldért. Ezek teljesen hülyék! -
Megjött a cucc:-D
De bitang jól néz ki az a Damaszkuszi stilus:-) -
realcsabi #410177 Nem még. -
Kötvényeket kiosztották már? -
realcsabi #410175 Kár, hogy nem lehetett a VK-t választani, így kénytelen voltam a szuttyos 121B-t elvinni. Kb. amióta elkezdtem játszani, azóta a VK72 a cél, de valahogy mindig úgy jött ki a lépés, hogy mást kellett választani. így az összes cw reward tank meglett, csak az nem. Ezzel a kínai szutyokfészekkel is jó ha lesz 20 csatám. Gondolom majd télen lesz újra cw kampány, akkor el lehet hozni azt is.