World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én nem értettem soha hogy tudnak emberek játszani lassú heavy tankokal. Elindulni oda ahova a menniük kell tudván hogy szarráfossá fogják lőni őket az artyk.
Most a kampány miatt kénytelen vagyok én is huzni a maus agat de már gyomoridegem van mikor látom hogy 3 arty van. Tudom hogy még oda sem érek a dühöngőbe és hiányozni fog a fél életem. Folyamatosan kábitva javitgatva a modulokat embereket próbálom jól érezni magam de nem megy. Ez egy bánat. Hihetetlen hogy valaki ezt szereti. Ha nagy nehezen át is törsz még mindig ott vannak a td-k akik a maradékot is lefaragják rólad. Nehogy már sikerélményed legyen.
Engem nem igazán zavarnak,szar ügy ha arty megtalál,de még jobb hecc ha hiába talál meg.
E100-ról vagy Type5-ről mikor sebzés nélkül pattan vicces.Főleg ha elérsz hozzájuk.
E100-al westfielden spotoltam három artyt,csak egyet lőttem ki a többit kilőtték előlem.
T10-es bc arty csak kopogott rajta.

GabeE3e
Wg- fejlesztők szerintetek szoktak játszani a játékkal,vagy csak belehánynak néha új dolgokat?

1 érvet mondjatok az ellen,hogy miért nincs lekorlátozva az artyk száma oldalanként egyre?

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Artyval voltam,láttam mit csinált,a többiek háta mögül puffogtatott,ha kilőtte a tárat akkor menekült hátra.
A 0 spot sebzés szerintem az nem azt jelenti hogy bármit is spotolt volna.Ez a többiek háta mögül bújkálva lövöldözött mindig a sérült célpontokra.
Nem tudom mennyi a gold lőszer ebbe a tankba,de szerintem nem sokat keresett rajta.

Minden elismerésem azoknak, akik még elolvassák Plata hsz-eit, én hónapokkal ezelőtt leszoktam róla <#vigyor2>
HTS s3rg1nh00
a fél hsz-t nem értem.ezzel a tankkal így kell játszani,neked miért baj hogy valaki használni is tudja a tankját?valszeg a 440-es max spotrange-el így is többet spottolt,mint bárki a csapatban...8 kill,azért ez elég sokat elárul a teljesítményéről.mellesleg a 143 pen nem életbiztosítás t7 csatában 90 alfával...

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Igyekszem köszi 😊
A kampányról nem tudtam.
Hihetetlen hogy a játék néha micsoda pofátlan mázlis lövéseket ad.
És milyen jó érzés amikor egy gold noob camper-t szívatsz meg.
Ezt a csókát élvezet volt meg szívatni,azt hitte nyert,már csak ketten maradtunk,két kis arty,td módban úgy pofán rúgtam bokorból td roncsa mögül hogy lószar lett belőle.
Mázlista lövésem volt,telibe nyomtam és egyből kampec.Nem gondoltam hogy meg fogom ölni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

De sikerült,jó érzés megszívatni egy gyökér kis gold majmot.Figyeltem csata alatt,végig hátulról biztonságból lövöldözött,ha tárazott elmenekült vissza hátra,majd újra a többiek mögül puffogtatott,mindig jó messzi biztonságból.

Mi az az alienqueen?

joe662
Ez az alienqueen frontline módban elég beteg:-)
Jóformán csak ding-dong van még 2es löszerrel is szemböl:-DD
Csak ne lenne ilyen lassú.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Ezek se voltak százasok az fix,11 tankot spotoltam,tudod mennyi spot sebzésem lett? 560.
Végig spot alatt tartottam az ellenséget,de alig lőttek valamire,négy kill jött össze végül.
Nagyon troll a t50-2.Táras svéd nem tudott lekövetni és mögöttem pattogtak a lövései.

GabeE3e
Egyszer meglőttem egy csapattársat,mert fogyaték volt. kigyulladt, leégett 900Hp ja én meg megkaptam a Bannt. WG programozási képesség lvl999

De ennek az sem használt,kétszer pattant erről a fos wz-ről háromszor el sem talált.
Ott köröztem körülötte.Balfék amx is lőtt és kétszer lepattant.<#vigyor>
Azt sem értem hogy a rákba nem lőtt keresztül skorpió golddal,de hogy az amx cda is lepattant az már vicc volt.
Túléltem a csatát,de úgy hogy az összes sügér állat td engem lőtt.
Másik vicc hogy a skorpió lövését ki sem jelezte kivédett sebzésnek,csak a láncom sárgult be a lövésétől meg lejött,de azonnal visszaraktam.

Kis fos t50-2-t is le dupláztam.
Belém jött csapattárs és én kaptam büntit.
Győzelem!
Csata: Widepark
Járművek: T-50-2
Szerzett tapasztalat: 2 024 (x2 minden nap az első csatáért)
Megszerzett kötvények: 1
Szerzett kredit: 16 002 (bírság a csapattársaknak okozott sérülésekért: 330; kárpótlás a baráti tűz által okozott sérülésekért: 150)
Csatában elért kitüntetések: Felderítő, Kiváló sofőr jelvény: "I. osztály"
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.28. 16:20:00

GabeE3e
Ellenem lennél én is biztos átváltanék full goldra 😊

angelus1991ster.blogspot.hu

Bakker,találtam egy újabb dísz gold gyökeret.
Nem heavyvel voltam,hanem light tankkal.
Két lövése talált,de lepattant a láncomról.Három lövése meg nem talált el.<#idiota>
Wz-132 legalább le lett duplázva.
És ciki de hárman voltak,két skorpió meg egy amx cda 105.
Az is pattant rólam kétszer.<#fejvakaras>

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.28. 15:57:27

GabeE3e
Gondoltam előbb megkérdezem ezt a közösséget. Azért köszönöm.

Szerintem jobban jársz ha ide irsz: link

GabeE3e
Jó a neved illik hozzád😊

OHG-ba tagfelvétel.

Wotinfora toborzást akarok, remélem most már tiszta minden 😊

Mi? Hol? 😊
GabeE3e
Sziasztok, Nincs köztünk egy Wotinfos fontos ember?

Vajon kitesznek Toborzást a főoldalra?

Fórumra kitettem,de nem sok értelme volt, szerintem ember nem látta ott.

Am nem tudom mi van elég nehéz toborozni, pedig most megy a kampány és pontokat lehet gyűjteni, cammo,prémnap álcafestés,matrica simán elérhető mindenkinek aztán napi néhány csatáról lenne szó este 20:00-

Gyertek már, mert el leszek popsizva,hogy nem vagyok képes senkit bevenni😄

Kedves Laci-nak üzenném ha nézi a fórumot,ha már aranyat töltesz be jobban nézd meg hogy mire lősz vele,mert ha én is aranyat töltök azt megszívod.

Ne húzz fel egy Mauer-t mert szart csinál belőled.<#mf2>

Nane, újabb kitalált fos.

ROMOTO
Van egy kínai szerveres jelölt wz 120g
meg a korábban kivett orosz su-122-54.
Ezek a legvalószínűbbek.
Mi van akkor ha egy idióta top td-ben gold lőszert használ,de vér hülye hozzá?

E100-al voltam neki mentem Is7 Obj268 4 Defender Is3 bandának.
Volt három arty,ők be tudtak lőni.De ki nem.
Jah én nem goldot használtam ellene,az nincs az E100-ban.
És jól látjátok,közvetlen közelről volt hogy el sem talált.
Tolatva menekült volna de az is7 meg úgy gondolta hogy jó fedezék és nem engedte.<#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.27. 16:30:33

Jah,hogy basszus kulacs.
Erre nem figyeltem,nekem nem prémbe kéne az xp és görcsölök vele a semmiért.<#falbav>
Kösz az infót.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.27. 13:06:18

Csak prém tanknál számolja nekem is
Nekem nem megy az xp láz küldi.
T8 tankkal első lettem xp-ben és nyertünk,nem számolta be.
Szintén T8-al benne voltam az első 10-ben még kétszer és semmi.
Ezt a küldit talán külön aktiválni kell vagy mi van?

Arra a boost nem hat.Mert az jutalom nem szerzett xp.
Szerintem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.01.27. 11:54:24

kabel15
Sziasztok,
Ha be van kapcsolva a legénység fejlesztés BOOST, és megkapom a 10k XP-t akkor azt arra is hat? Vagy az ugyan úgy csak 10k xp lesz?
Persze be van kapcsolva a legénység fejlesztés a tankon.
Utoljára szerkesztette: kabel15, 2019.01.27. 11:47:17

BattleTag: kabel15#2672

GabeE3e
Inkább Defendert adnának😄

Az nem is igazi prém tank,csak max reward tanknak lehet nevezni.
De szerintem sincs értelme.

GabeE3e
De mi értelme egy 9-es prémtanknak,aminek nincs kreditszorzója? Akkor inkább osztogatnának 8-as prémeket.

https://www.gamekapocs.hu/hir/61783/jonnek_a_mechak_a_world_of_tanks_mercenariesbe
W T F
ROMOTO
Néztem hogy egy jobban sikerült meccsel kapásból 16 rangig jutottak, szvsz nem elérhetetlen, a tier 9 lesz az embert próbáló téma...ha minden jól megy lehet hogy holnap kiderül mi lehet az.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.26. 18:34:13
Vajon mennyit kell szopni majd a trémium Emil-ért? Engem az érdekel 😊 Bár a 12 órázások miatt időm meg nem lenne rá....

junik tier 9-es tanknak a SU-122-54-et tippelem.

ROMOTO
8 as szintű kerekes, ez meg a 10 es volt a kezdetektől a legjobb, sztem nerf után sem változott a sorrend.
HTS s3rg1nh00
szellemileg erősen alulbútorozott

joe662
Szellemileg kihivàsokkal küszködő:-DD

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

GabeE3e
különleges, jellegzetes, sajátos, egyedi, specifikus, páratlan, egyedülálló, kivételes, példa nélküli, rendhagyó személyiség

Mi az a speciális?

GabeE3e
Sziasztok, az OHG újra alakult, jelenleg 37-en vagyunk, napi 2 landingot rakunk a kampányban, ha szeretnél egy jó társaságban részt venni és együtt szakaszozni,sh-zni, cw-zni, akkor jelentkezz bátran, jelenleg, mivel még kevesen vagyunk, akkor is felveszünk,ha nem tudsz itt lenni heti 5x este cw-n, követelmény, csupán annyi, hogy legyen 1300+ wn8-ad vagy, ha második account, akkor 2000+ és legyen legalább kettő használható 10-es tankod. Jelentkezni a toborzónknál tudsz, nevet nem írok, mert aki nem tudja megtalálni a honlapon, az jobb ha nem is lép be((no offense)), szélsőséges esetben rám is írhatsz privátban itt, korhatár nincs csak ne legyél "speciális" röviden ennyi, köszönöm a figyelmet!

HTS s3rg1nh00
kerekes francia light

joe662

Nagyon jó játék,tényleg.
Ahogy szintet lépsz képességeket fejleszthetsz,bombázás,felderítés satubbi.
Full T8-ban ment,nagyon jókat játszottam vele Mauer-el.
Meg M41-el.

ROMOTO
Úgy emlékszem hogy lehet. Sőt szem. küldiket is lehetett benne csinálni asszem.
A rating azzal jár hogy skill alapú MM van, tehát minél magasabb szinten vagy annál skillesebb a mezőny.
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.01.25. 21:26:04
Na, ez egész érdekesen hangzik, nekem is kimaradt amikor legutóbb volt. Platoonozni lehet benne?

ROMOTO
Még 1 mondat, ha érdekel, az eredményes csaták alapján egyre magasabb rating érhető el, amivel egyre komolyabb rewardok járnak.
ROMOTO
Megéri, mivel full azonos tierben zajlik, 8 és 10. Érdekesebb területfoglalós játékmenet, kilövés után ujraéledő 3 féle választható tankkkal a saját garázsodból, sok xp és sok zseton jön vele. Kiegyensúlyozottab a játékmenet, a wn8 statot nem befolyásolja, ergo görcsölésmentes játszadozás.
Én nem játszottam anno ezzel a Frontline moddal, valaki összefoglalná két mondatban hogy miről szól?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.