World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Egy medhez azért kell több tudás, mert ott pattanókra nem szabad számítani és muszáj tisztában lenni vele mikor mehetsz flankelni egy ellen és mikor nem. Tudni kell oldalt váltani, pontosabban ennek jó idõben való megtétele csatákat dönthet el. Ilyen döntés egy lassú TD esetén nincs. Tudni kell mikor kell visszaindulni resetelni és mikor kell inkább elõlremenni foglalni.
Pl. Jagdtiger. Imádom ezt TD-t, de mondjuk Himmelsdorfon annyit csinálok északról, hogy beállok C3-ba az ablakhoz és csinálok vele lila kört, igazából skill nélkül. Jött szembe egy lila Tortoise múltkor, kapott kettõt, kettõt pattant a felépítményrõl és ment is vissza. Páncélvadászokkal tudni kell hova állni és nagyjából ennyi a fõ tudás. Persze adott szituációkhoz kellhet más képesség is, de az esetek többségében nem jön ki ennek szükségessége.
angelus1991ster.blogspot.hu
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
minek számol fakidöntéseket még? mert egy ottani naplopó irodaszellemnek tetszett
Persze a sok egybites folyton rinyál, hogy hol vannak már a HD tankok, hol vannak az új tankok, az új pályák? Ezeknek meg hol meg tudnak/akarnak felelni, hol meg nem. Aztán sejhaj, romlik az egész, kapkodnak, mint Bernát a ménkûhöz 😄
Így meg olyan, mint az egyszeri karácsonyfa: van rajta minden szép, minden jó, csak közbe a súlytól csálén áll, az égõktõl kiszáradt és hullanak a levelei (így már az illat is elveszett).
Csoda, ha nem gyullad ki 😊
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Remek, FPS optimalizációra ne számítsunk, de az újabb -15 FPS az meglesz.
- Storm admits that FPS issues were not fixed unfortunately in 9.1
Ha a hülyeség fájna...
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Az új pálya szokás szerint 1-1km-es lesz?
semmit nem tanulnak? 1,5-1,5km-2-2km-s pályák nem lesznek?
Angolul nem tudóknak röviden: minden 9.1-re ígért buffot/nerfet visszavontak, egy két dolgot kivéve (például a TD-k álcabónuszának változása).
Kezdenek csõdbe menni muhahaha.
81 csata, 6 kilõtt ellenfél, 83-as átlagsebzés egy OP TD-vel.
Mivel mindig az okos enged, már rég a hülyék uralkodnak.
De ez megint ki-ki játékstílusa, R3nton 1 értelmes ember, nem értem miért száll le rá ilyenkor a sûrû köd ha meglátja h TD...😞 Ha belátná h nem teljesen van igaza (WTe100-hoz nem kell skill, borsig-hoz se, de pl. 1 at8-hoz igenis kell, ne legyen már ez a szar általánosítás...)
Itt jön Tomdantes állítása, jöhet a nerf a TD-knek, azoknak amelyek megérdemlik, de ne az egésznek ugyan az, mert az megint nagy baromságot szül. Értelme nicns h utána 2 patch múlva meg újra buffolják.
Inkább úgy kérdezd: Hogy menjek úgy második vonalban h az a csapat hasznára váljon és abból én is jól járjak (ergo normális dmg normális xp stb.)
Az a baj, h a legtöbb ember szemébe az él, h aki td-zik, az veri a f.szát vmelyik bokorban hátul. Tomatojózsi ezt is teszi és döglik el elhanyagolható dmg-el. Én JT-vel nem úgy érem el a 3,3k avg dmg-t h hátul kempelek (egyszerûen nem tehetem meg, mert akk lenne 30%-s WR-em és sztem nem is tudnék annyit összelõni), egyszerûen nincs is idõm arra h 3k avg. dmg felett legyek 1 lassú tetûvel, ha csak nem, idõben elindulok 1 olyan chokepoint-ra ahol nem szednek ki relatíve hamar, de tudom használni a dpm-em, nem kell cornerfight-olnom (TD-vel halál), nem kell forgolódnom, de minden elõnyömet ki tudom használni.
Ez h nem kell kreativitás 1 td használatához, igaz, tomatojózsinak nem kell, de nekem igenis kell. Ha meddel szar helyzetbe vagy, elmenekülsz...megvan a sebességed jobb esetben (természetesen nem 1 szuperperzsával fogod ezt megtenni), 1 TD-vel nehéz ezt megtenni (természetesen nem a hátsó bokorból, hanem abból a pozícióból ahonnan normálisa nakarsz sebezni, stb.)
Nem azzal van nekem bajom h nem bírod a td-ket, de h aki td-t vezet az noob, meg h nem kell hozzá skill...nettó baromság. Ugyan olyan baromság mint h azt mondom h medhez se kell skill. Magához ahhoz kell skill h az adott tank elõnyeit felerõsítsd, a gyengeségeit pedig kiküszöböld. Ez tökmind1 h TD-ben, med-ben v heavy-ben teszed.
És ez még mindig azokra a td-sekre áll akik nem a0-ban verik a legutolsó szalmaszálban a micsodájukat...😊 Azokat én se nézem semmibe, és el is szoktam õket küldeni jó messzire, mivel mocskosul kellene a frontról a dpm-jük és a pen-jük.
Asus ROG Strix B350-F I AMD Ryzen 7 1700 I Asus ROG Strix GTX 1060 6Gb I Kingston 4x4GB DDR4 2666MHz HyperX Fury I HyperX Savage (SSD)
Tédézni nem azt jelenti, hogy váltott kézzel húzogatod egy bokorban várva az arra tévedõ ellent, hanem mész a csapattal, és a második sorból fedezed õket...
Mielõtt elkezdesz TD vel játszani, próbáld meg feldolgozni, hogy az a feladatod. NEM te fogod eldönteni a csatát, de ha jól csinálod te segítheted a legtöbbet. ( mivel téged nem lát az ellen )
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Komolyan mit akarok menjek a legnagyobb foshalmazokkal és mondjam, hogy szarok a TD-k??? Igen az AT8 egy gyökér szar tank, undorító. De gyerekek nem véletlen nerfelték õket és nerfelik õket tovább.
Lehet, hogy nem vagyok lila játékost, de azért annyira nem is vagyok szar. És állítom, hogy TDvel jóval egyszerûbb játszani, mint egy meddel vagy lighttal.
Eleve lassabb a játékmenete, nem kell olyan gyorsan dönteni, nem annyira fontos az intuíció, nem kell hozzá annyi kreativitás és nem kell folyamatosan mozogni.
Nyilván egy paradicsom szar lesz vele, de akkor is jóval egyszerûbb velük játszani, mint egy lighttal vagy meddel. VISZONT a gyors tankokban sokkal nagyobb a potenciál a csata eldöntésére, ha egy jó játékos kezében van. Ezt aláírom.