World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát ha azt vesszünk, hogy ez az obj kb 800m-re volt tõled ez olyen ~4sec shell travel timeot jelent, így igazából õ csak eléd lõtt, te meg voltál olyan noob hogy belegyalogolj egy teli találatba <#mf1>

Ha meg annyira nem kell skill akkor nagyon szívesen látnék tõled egy 2000+ os wn8-at tier8+os artival és nagy távolságú telitalálatokat, amint ezeket bemutattad elhiszem hogy nem kell skill az artyhoz

WoT Artyst

TD-k, könnyû-közepes-nehéz tankok. Multiban csinálsz AI-Human játékot ott a románok, csehszlovákok ellen lehet játszani.

angelus1991ster.blogspot.hu

Steam-en. Ennyiért, igen olcsó , anno karácsonykor féláron vettem és szerintem megérte. 440 ft- Egy pár üveg sör. De elõtte olvasgas, néz videókat. Kicsit WoT érzésem van a játéktól. Ha most venném meg kérdés nélkül megvenném.

http://angelus1991ster.blogspot.hu/
bocsánat a reklámért

Itt pedig a játék egyik tankja a magyar V-4 sémája.

WoT: Nishizumi77

Na akkor kezdem azzal, ami kimaradt a korábbi hozzászólásomból. Egy lila játékos medben és TD-ben is lila szintet fog hozni, mert ismeri a térképeket, ismeri a tankokat, ismeri a gyenge pontokat. Tehát az õ esetükben nem érdemes hasonlítgatni azt, hogy melyik tanktípushoz kell több skill. Ezt azért írom, mert lila játékosként persze, hogy nem okoz gondot meddel játszanod és a különbséget sem érzed a te szinteden. Te mindennel jól fogsz játszani. A tanktípusok közti nehézségi különbség sárga és piros szinten jöhet ki.
Egy T95-tel egy piros és egy lila játékos is elindul valamelyik irányba. Igazából innentõl kezdve kettejük játék végi sebzésében annyi lesz a különbség, hogy milyen tankok jönnek majd szembe. Ha puha tankok, akkor mindkettõ ugyanannyit fog sebezni, ha kemények, akkor a lila játékos a gyenge pontok ismerete miatt jobban fog végezni. Az, hogy jó irányba elindulni szerintem nem tudás kérdése, hanem tapasztalat. Egy piros játékos is megtanulja idõvel, hogy itt 10-bõl 10-szer meghaltam, emitt meg 10-bõl csak 8-szor, akkor erre megyek. És akkor kb. ennyi is a lassú TD-k esetében a különbség.
Viszont med esetében egy piros játékos soha nem fog lehozni egy meccset, egy lila viszont többször is, mert felismeri mikor hova kell mennie. Mikor, melyik tankra mehet rá.

Az pedig, hogy melyik TD-vel a nehezebb játszani, arról már írtam. A gyors és papír TD-kkel. Én azok pártján vagyok, hogy a WTE100-hoz kell skill. Mert egy tárat a piros játékos is le fog sebezni. Ha ez lenne a kérdés, akkor persze nem kell hozzá, de több tárnyi sebzés kiosztásához igenis kell tudás. A Borsighoz jóval kevesebb skill kell, amit már itt írtak is elõttem, egyszerûen azért mert nem veszik észre.
Sõt még azt is ki merem jelenteni, hogy a mostani viszonyok között egy nehéztankhoz is majdnem annyi skill kell, mint egy medhez, már persze egy jó körhöz.
A legtöbb skill, de ebben szerintem senkivel nincs vita itt a könnyûtankokhoz kell.

Ár/érték arányban AMD részrõl szvsz a 270. 270X kb 10e-zel drágább (48 vs 58), de teljesítményben ezt a többletet már nem hozza. 280-nál pedig el kell dönteni, hogy kell-e neked ilyen erõs kártya.
Illetve ez már egyéni hülyeségem, de a VGA-n azért legyen több év garancia (ezért esett ki a Saphire nálam, a jó hûtés ellenére is).
Ja és intel proci mellett semmi gondja nincs az AMD VGA-nak. 😊
szia

És hogy lehet ezt megvenni? Ennyiért még ki is próbálnám.

Köszi!
De én azt mondom hogy ne vegyél egy intel proci mellé amd videókártyát.

Si vis pacem, para bellum!

Sunsetjoy
A kép pont nem látszik "kérések száma", de sejtem mire gondolsz.

Az azt jelenti, hogy az xvm hány meccs alkalmával kérte le a játékosok adatait- ergo hány meccsben vettél részt az xvm aktiválása óta. Azt most kapásból nem tudom, hogy reaktiváláskor (14 nap után) törlõdik-e a kérés-számláló, vagy nem. Lényegtelen 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Nem vagyok elkötelezve egyik mellett sem, csak egy jó ár/érték arányú darabot szeretnék, amivel az anyagi lehetõségeimhez képest a legjobb teljesítményt lehetne elérni.

Következõ problémám lenne: már elég régóta fagyogat a WoT. Rendszer: win8.1 64 bit, i5 ivy, GTX660, 8 GB ram, mindig friss Nvidia driver, sõt az egész rendszer mindig friss, de a fagyás a 314-es driver cseréje óta van. (azt már nem tudom visszatenni 8.1-re) Van valakinek ilyen rendszerrel hasonló gondja?
Azt sem írtad le hogy nvida vagy amd legyen. Vagy mindegy?

Si vis pacem, para bellum!

OFF: ( elnézést a reklámért )
Május 20.-áig 1.39 Euro a Timelines Assault on America nevû magyar pc játék ( fejlesztéskori nevén: Sword of Justice )
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nagyon sok számotokra a WoT-ból ismerõs tank szerepel benne. T57 Heavy, Chi-To, Chi-Ri, AMX 13, és még sok más. Köztük egy teljes magyar ág, magyar tankokkal. Én ajánlom megvételre.😊
ON:

Köszönöm a gyors válaszokat!
Látjátok, ennyire vagyok képben a témával, hogy eszembe sem jutott leírni a CPU-t is 😊
A proci egy i5-2400 3.1GHz

OFF:
Sapphire r9 280
Érdemes figyelgetni az árakat, mert befog esni 60K alá. De a procid is kell, hogy tudjuk kiszolgálja-e a vid. karit.

OFF2: Úgy néz ki, hogy ma indul WT:GF open béta. Egy kis kikapcsolódás érdekében érdemes lehet kipróbálni.
Tegnap a dew szerón már az 1.41-el lehetet tankozni.

Nem tudom milyen CPU van mellette, de ezért az árért AMD részrõl 270 vagy 270X, NVidia felöl GTX 660 vagy 660Ti.
Ez a kérések száma mit jelent?

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Érdekes, ezt most elküldte... Elõtte telóról valamiért nem akartak megjelenni.

Na szóval:
Enyhén OFF téma, de azért remélem, fogtok tudni segíteni 😊

Megadta magát a videokártyám, egy GTX 460SE 1GB DDR5, 256 bit. Ehelyett szeretnék valamit, amivel legalább a mostani szinten, vagy kicsit jobban futna a WoT. 2GB-os kártyában gondolkodom elsõsorban, és nagyjából 60 ezer forintig terjedõ árkategóriában.

Hálás lennék, ha a témában nálam járatosabbak megosztanák a tapasztalataikat, véleményüket, esetleg ajánlanának valamit 😊

Gebasz van a fórum motorral? Valamiért nem hajlandó elküldeni a hozzászólásaimat.

KGB

Nocsak, kolléga. Hol tanulsz (lézer)fizikát? 😄

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

popey8
35-40% mai WR mellé bead egy ilyen kört<#fejvakaras> Ezek a túl sokszor elõforduló szélsõségek idegesítenek legjobban ebben a játékban. Ma egész nap szinte csak vesztes csatába kerülök, hit és pen rate jóval elmarad az átlagtól, erre ebben a csatában kb. megfordul minden. A köviben gondolom megint nem jönnek össze a dolgok. Még az agyhalott csapattársakkal is ki lennék békülve, ha nem lennének ezek a szélsõségek😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Maala
Nincs vita, Borno-t vidítjuk valami totál random labdalecsapással.

JgPzE100... Engem sírógörcsre fakaszt mindig.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

GabeE3e
Úgy megmondanám a frankót valakinek, de sajna nem látom,hogy konkrétan min is megy a vita <#nemtudom>

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Master91
"A többi random és szerencse"
Ugyan mire menne vele? Kihúzta a leggusztustalanabb tankot, ami tényleg mellõz minden balanszot, a WTF-E100-t, de még ehhez is oldalakat regél, hogy mennyi skill kell hozzá, meg milyen nehéz a játék vele.
Szerinted mire menne egy klasszikus td-vel? Kb a 3. meccsen sírógörcsök közepette adná el a "no-skill" tankot mert ehhez már elõrelátás kell és komoly stratégiai tervezés. Az meg neki nincs meg, ezért is vannak ezek az ellentmondásos kirohanásai. Pusztán irigység az egész.
A 70km/h-s 4-5seces goldspam való neki... Egy lassú tank kevésbé tolerálja a hibás döntéseket, nem úgy mint a med.

Egyébként érdekességek R3nton szövegelésébõl:
A td-hez nem kell sikll mert azok ilyen noob tankok. -> Van Wt-e100-a, de nehéz használni (értitek egy wt-e100-at), és ahhoz már kell a skill.

+Régebben volt kismillió aranyköpése amik kb ilyen szintûek voltak:
Ment a nyílt mezõn látott 200 méterre egy td-t, leadott rá 3-4 lövést az persze túlélte a gold spamat és azok meg 2 lövéssel kiszedték.
vagy:
Berohant 6 td közé meddel aztán csodálkozott akkor is, hogy ott is összecsomagolták pillanatok alatt.
És ilyenek után mindig jött menetrendszerûen, hogy milyen noobok a td-k stb, stb. Közben minden egyes helyzetjelentésébõl egyértelmûen le lehetett venni, hogy kb õ rohant fejjel a sziklafalba. Szóval ilyen ez a R3nton hableány. Az ellentmondások nagymestere. Logikát ne keressetek abban amit ír, mert nincs benne. Merõ irigység és hozzá nem értés amiket fórumra tud hajítani....

Noobpanzer😄 Szerintem húzd ki azt a noobpanzert aztán meglátjuk mire jutsz vele te nagy pró😊
ja wte-100at nem 😄 IS-4es volt a 3. az orlikhoz
Ma egyébként 1shootolt noobpanzerE-100 wz-132ben. Leszartam 😄 Utána visszakapta a 9killes körömben, ott kilõttem egy noobpanzerE-100-t, WT-e100-t és egy obj268-t is a wz132vel. Na az izgalmas kör volt 😉
Hagyjuk engem nem érdekel, a lényeg hogy egy pár le lett már nerfelve és most az összes le lesz (kivéve prém), szóval ez van. De nyugi a bufla 10esednek úgyis mind1, mert annak idáig is szar volt a camoja. De legalább csiga lassú és öröm táncra perdíteni 😉
Maala
Fogd már fel, b@zmeg, hogy IGEN! Mind a 4000 kicseszett körön keresztül egy rohadt mázlista voltál!

Hát nem érted?

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
"A többi random és szerencse"

tehát ha jó td-s vagyok akkor az csak azért lehet mert a random velem van és mázlista vagyok?

Erre ment volna 😄
De éppen ez az, a saját válaszoddal bizonyítod be az igazamat. Az elején eldöntöd hova mész onnan nincs vissza út. Tehát nyilván valami tapasztalat alapján döntesz. A többi random és szerencse. Viszont a meddel nem az hogy elmenekülhetsz, hanem el is kell!!! Hogy máshol tudj sebezni. És ha ezeket a szituációkat jól oldod meg akkor jó medes vagy. TDvel az ilyen lehetõségek jóval szûkebbek.
thx 😊
igen de az RHMnél arra se lehet számítani, hogy felspotolódsz 😄
Master91
http://sg.hu/listazas.php3?id=1074537255

Szerintem itt jobban tudnak segíteni.
Voltam vele kapásból t9ben is. Sztem jó tank. IS-3at facehugban bealáztam full HP-ról 😊
OFF

Csak h legyen ez is, vki esetleg (davidbog v oddball) v akárki más, nem tud esetleg olyan szakirodalmat ami a lézerek hadászati alkalmazásáról szólna, fõleg a fejlesztésekrõl, jövõbeni lehetõségekrõl, komolyabb technológiai paraméterek is lennének benne.

Lézerfizika nevezetû csodás tárgy miatt kellene...😄

ON:

Bocs a wall of text-ért, megpróbálok többet nem reagálni a témára, hiszen tényleg a medesek saját, míg én td-s az én álláspontom képviselem 😊 (arty nem arty témára hajaz, szval parttalan vita 😄)
Master91
Master91
"1 meddel színesebb a játék, ide mész, oda mész, itt szúrsz oda, ott csapsz 1-t, majd a pálya másik végén röhögöd szembe a halált utána pedig az artynak dugod fel a seggébe a csöved"

#310501 !
1 tény viszont biztos, 1 meddel színesebb a játék, ide mész, oda mész, itt szúrsz oda, ott csapsz 1-t, majd a pálya másik végén röhögöd szembe a halált utána pedig az artynak dugod fel a seggébe a csöved 😄

Ilyen szinten td fel se veheti a versenyt, ott akkor van izgalom ha nem jön ki jól a lépés, ha meddel/light-al vívsz közelharcot, mert akk felmegy a vérnyomás, pulzus stb. Nem telik úgy az idõ vele, mint 1 futkorászó meddel de ez a stílus is szerethetõ és hálás. De azért jó dolog nagyokat csapni tankokba, mikor 2-3 tankkal állsz szemben beásva és tartod õket egyedül míg megérkezik a segítség, kicsit heroikusabbnak érzem ezt. (de ez már az én hülyeségem)
Oldalakat tudnék megtölteni azzal h miért nehezebb 1 lassú td-vel jtászani mint 1 meddel.
AT széria, t28, teknõc és t95 is nemsokára (már megvettem csak legényeket képzek bele). Szval van tapasztalatom velük, medekkel is.

De vhogy azzal h 40-el átsuhanok 1 másik side-ra, kevesebb gondom volt mint h 15-20-al olyan irányba akkor és úgy induljak ami biztos h jó lesz 1 olyan random játékba mint ez. Nem mondom h klasszisokkal nehezebb döntés volt, és h belehalt az a kis kéregállományom is. Basecamp nem megoldás mert abból nem lesz dmg, v ha mégis, nem a csapat számára értékes és csak loose lesz....(10-bõl 1x ha bejön a basecamp)
Szval menni kell elõre, az biztos h kevesebbet pattognak 1 medrõl, de az 1 bekapott lövés után el tud futni, 1 teknõc hova "fut" ? 😄 Szar helyre mentél? Rossz döntést hoztál? Bûnhõdni fogsz érte! Meddel rossz helyre mentél, áá lépek innen szia 😄 (persze ez se mindig opció, és nem teljesen ilyen egyszerû, de egyszerûbb mint 1 tetûvel) De a sebesség annyi pluszt ad a játékhoz, biztos h színesebbé teszi a játékot, könnyebbé. Már az a tény h TUDSZ menekülni 😄

Abban igazad van h 1 tomato nem tudja eldönteni h hogyan flankeljen, mikor váltson side-t, mikor kell visszavonulni stb. Ezt egyik tankban se fogja tudni megtenni. De azért 1 normális játékosnak nem okoz ez nagy kérdést és csak kérdezem, td-vel v meddel könnyebb visszavonulni (azért vonulsz vissza mert rossz döntést hoztál, esetleg túl meleg lett a helyzet)...sztem a válasz már nem is kérdés.

Megint ne azt hasonlítsuk össze h van tomatojózsi aki a1-ben camppel és meg se mozdul. Neki nem kell visszavonulni, max 1 nagyobb fikagörgetés után ráfordulni 1 látómezõbe került tankra.

Himmelsdorf meg városi map, egyértelmûen td-nek kedvezõ. Nem b.szogat az arty, ráadásul himmels elég lineáris map, nem nagyon kell igazából attól tartani h seggbekapnak, oldalba, ami megint td-nek kedvez. Csak menni kell elõre, fókusz elõre és kész. (gond akkor van ha egyik side elesik, hagyják h becsusszanjon 1-2 szemfülesebb med/light stb, de a több oldalról jövõ tüzet nincs tank ami bírná komolyabban plána nem 1 torony nélküli tank)
😄 (egyszerûen bearanyozod a napom ezekkel a magas labdákra adott válaszokkal 😄)
Megéri prémiumtankot venni. a +50%nál többet nem nyújt. Semmi jobb MM beosztás stb.

Maala
Akkor a Borsighoz is kell skill? Pattanókra ott sem lehet számítani.

Az elején nekem is tetszett. Az elsõ nap mikor megvettem, csak T8 csatában voltam vele. Aztán ez változott, és az utolsó 50 csatámban szerintem egy kezemen meg tudtam számolni hány volt T8.
én is kb így látom, most minden elfogultság nélkül
meg 😊