World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Itt bejön a Pay 2 Win formula. Nekik 1 lövés vagy, te jobb esetben át tudod õket lõni. Rossz esetben még azt sem, mert még nincs meg hozzá a lõszered.
Remélhetõleg minél elõbb megszabadulok ezektõl a meccsektõl.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
Most letölt 472 megát.
Lehet hogy a WWIIHWA effekt mod miatt?
Mit szoktak mondani?
"Ha úgy is átlõ, nem mindegy mivel lõ?"
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
angelus1991ster.blogspot.hu
Sajnos a Top Gun nem lett meg, a végére már túlságosan elbíztam magam... 😊
Tank ász a kis törpével 😊
Esetleg nem tudtok olyan modot, ami jelzi a bal felsõ sarokban, hogy mennyi találatunk volt? Vagy esetleg most az XVM et visszatehetem, vagy lehet a frissítés miatt nem fog mûködni?
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Viszont a chi-rirõl átalakult a véleményem. Lomha, akkora mint egy tigris2, semmi armor, éppen elfogadható pen és mégis, mégis lehet vele teljesíteni. Mintha a sok rossz tulajdonság összeállna valami egészen mássá.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Si vis pacem, para bellum!
WoT Artyst
-kicsi fv piszkosul nagy sebességét kihasználva mindig helyzekedj úgy, hogy a chokepointokon megjelenõ tankok a hatótáv végén legyenek, szabályos kör lesz a célkereszted magyarul szinte vízszintesen fog érkezni a szeretet csomag, és célozd a motorháztetõt, vagy az is-3as tetején azt a bizonyos papír lemezt, az eredmény 10mp-ként 400+os sebzés akár tier 8asokba 😄 ez ûber-brutál 😉
-ráfordulás esetén eressz el egy skulót, úgyse fogsz kifogyni és 10bõl 2-3 szor találni fog, plusz dam, a szûkülsé végére meg újra be fog tölteni
-használd ki hogy mocskos nagy íven lõsz, konkrétan épületek és kövek mögé is be fog menni, a legtöbb artysafe mindentõl véd csak a kis angoloktól nem 😄, ha közel az ellen válasz egy sziklát ami kicsivel nagyobb nálad, õ nem fog tudni téged lõni, de te õt igen, ha túl magas a kõ tolass pár métert és átlövöd
Have fun!
WoT Artyst
angelus1991ster.blogspot.hu
Játékélményre jobban bejött nekem a Bishop.
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
+1 Bishop.
Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU
10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.
Én futottam el e-25 elõl is ezzel a csodával XD
WoT Artyst
Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú