World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Csak ha ki is nyírtak belõle 6-ot.
8 sebzett tankra miért nem jár szárnysegéd plecsni? Senki nem kapott egyik csapatból se. Azért mert vereség lett? De hát 8 sebzett tank, arra járna nem?

Olyan emberek játszanak napok óta hogy az már a szánalom kategória. Minden elismerésem annak aki képes megcsinálni az sp eventet. Egyszerûen képtelenség gyõzni olyan agyhalotakkal akik arra nem képesek hogy az elsõ két percet túléljék. Az hogy nem sebeznek már nem is említem de így még feltartó embereknek sem jók.
Maala
Hát, T2-ig iszonyat fun a játék, kiegyenlített erõviszonyokkal. Aztán egyre megszaporodnak azok a csaták, ahol az elõvételesek M4-es (német), és T-34es (szovjet) tankjai fordulnak elõ... Néha nagy többségben.

Itt bejön a Pay 2 Win formula. Nekik 1 lövés vagy, te jobb esetben át tudod õket lõni. Rossz esetben még azt sem, mert még nincs meg hozzá a lõszered.

Remélhetõleg minél elõbb megszabadulok ezektõl a meccsektõl.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Azt nem tudom de nekem is tölti és marha lassan már kb 2órája és 75% van!
Csak nálam szedi le a misc.pkg -t újra a WoT minihotfix?
Most letölt 472 megát.

Lehet hogy a WWIIHWA effekt mod miatt?
Ja, de rossz döntést hoztam, mehettem volna másfele is, de igazából mindegy, így is úgy is minden oldal elesett.

Master91
"KV-1S, mert t6-ban kevés az a ágyú ügye."

Mit szoktak mondani?
"Ha úgy is átlõ, nem mindegy mivel lõ?"
Wow, nem gondoltam, hogy te vagy. Ez tipikusan az a meccs volt amit meg kellett volna simán nyernünk. Nem rajtunk múlt, hanem a bokorbaszarós topheavyken.
Sherman0070
Nekem is tele a tököm a blokker, rammer összevissza lövöldözõ csapattársakból és ha véletlen túl sok meccsben van ilyen játékos akkor általában 1 órára kidob.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

elõbb össze sikerült futni , az egyik kollégával innen Toweliee kollégával...nagyon jó volt, tiszta szégyen, így elverni a csapatot. De legalább én is bénáztam egy sort. Meg volt még prémcsörcsill csodaplatoon, azok ketten nem sebeztek tán 100-at, az ellenfélnél full goldot lövõ KV-1S, mert t6-ban kevés az a ágyú ügye. Hát jó volt na.

Nekem is ez a elsõ benyomásom.

Ezt a teamkillért járó bant ki lehetne venni. A sok szemét megérdemelné a törõdést.

angelus1991ster.blogspot.hu

Na kipróbáltam a csodatankost. Hát a repülõse sokkal jobb maradjunk annyiban. Viszont az tény, hogy szebb a grafika és jobban optimlaizált. Viszont a tank vezetése közben a Dirt3 jutott eszembe, meg Ken Block és a Gykohama 😄
Nem tudom beletenni barakkba, mert azt írja tele van. Szerintem nincs tele, mert nem tettem bele senkit és nem is látom, hogy lenne benne valaki.

T18-ból kivetted õket a barakkba? Ha igen akkor be tudod õket pakollni. De: ezek a legények hány százalékosak? Mert csak akkor érdemes õket ÁTKÉPEZNI ha már 100%-osak és skilljük is van. Érdemesebb 20k-ért venni bele 75%-os legényeket.
Még azt had kérdezzem meg, hogy ha pl van egy T18 és egy t82 es tankom, de direkt nem vettem az utóbbihoz legénységet, hanem a T18 ból akarom áttenni, akkor hogyan csináljam? Nem engedi, nem kínálja fel lehetõségként bal oldal a személyzet kiválasztásánál. Barakk elméletileg üres, kihasználtság 0/16(nem vettem helyet, de gondolom van alapból).

Hát ezért a kommentért érdemes volt felnézni.<#vigyor><#hehe><#eljen>
Köszi!

Jááááj, ezt most de jól adta a kis Stuartnak! 😊
Sajnos a Top Gun nem lett meg, a végére már túlságosan elbíztam magam... 😊

Tank ász a kis törpével 😊

Hát az XVM-re nem vennék mérget, de szerintem vissza lehet tenni. Keress itt modokat, van itt fent mindenféle.

Most mûködik, köszönöm.
Esetleg nem tudtok olyan modot, ami jelzi a bal felsõ sarokban, hogy mennyi találatunk volt? Vagy esetleg most az XVM et visszatehetem, vagy lehet a frissítés miatt nem fog mûködni?

Annyira alacsony a színvonal, hogy beleremeg a tér-idõ kontinuum...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Meh, ez az Spershing mission. 5x alatt simán meglett 4 nemzet de a kínaikból csak az is2 van, rémálom. Nem emlékeztem hogy ennyire félrehord a löveg. De amikor néha betalálsz és 3x lepattansz egy t25/2-rõl na az jellemformáló pillanat.
Viszont a chi-rirõl átalakult a véleményem. Lomha, akkora mint egy tigris2, semmi armor, éppen elfogadható pen és mégis, mégis lehet vele teljesíteni. Mintha a sok rossz tulajdonság összeállna valami egészen mássá.

Akkor a mod miatt. Res mods mappában a 9.0 mappából törölj mindent, majd másold át a res mappából a audio, text, script, gui mappákat.

XVM van fent és valamilyen sebzést kiíró számláló(bár az lehet az xvm tartalmazza)

Használsz valamilyen modot?

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Épp ideje volt. 😊

"WTGF" megyünk át ha az jobb. Na ez az SP akció erre volt kitalálva, tudták nyilván hogy jön a konkurencia. Nézik árgus szemekkel mennyien mennek át oda, vagyis észreveszik a játékosállomány drasztikus csökkenését, ez által a bevétel megcsappan. Figyu srácok ezt a rengeteg szopórollert amit a Wot csinált várható volt hogy nem tart örökké. (stock tankal szenvedés hetekig ha nem költessz rá, berak több tierrel magasabbra ahol sebezni se tudsz). Egyszerûen gyõzzön a jobb. Játékosoknak mindenképpen jobb lesz mert hol az egyik fog "nyalni"(kedvesekedni akciókkal)nekünk, hol a másik. Monopolhelyzet megszünik.
Sziasztok, csak pár napja kezdtem el játszani a játékkal, de most nem indul el. Azt írja, hogy frissítsem a klienset..., frissítettem. De nem indul el továbbra sem. Esetleg le kell hozzá tölteni manuálisan patchet, vagy mi a teendõ?

Sherman0070
Na végre. De elõször megszerzem ezt a retkes szuper pershinget utána jöhet pár hónap szünet mert ígyis teli a tököm a szopóágakkal.

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Ja közben teszteltem egy német gépet. Mindjárt bele is futottam egy bug-ba. tesztelés közben egyszer csak láthatatlan lett a tankom. mikor mozgattam a kamerát akkor bizonyos szögbõl lehetett csak látni.

Si vis pacem, para bellum!

Függõleges akart lenni....

WoT Artyst

ezesetben javaslom kipróbálásra a következõ technikát:
-kicsi fv piszkosul nagy sebességét kihasználva mindig helyzekedj úgy, hogy a chokepointokon megjelenõ tankok a hatótáv végén legyenek, szabályos kör lesz a célkereszted magyarul szinte vízszintesen fog érkezni a szeretet csomag, és célozd a motorháztetõt, vagy az is-3as tetején azt a bizonyos papír lemezt, az eredmény 10mp-ként 400+os sebzés akár tier 8asokba 😄 ez ûber-brutál 😉
-ráfordulás esetén eressz el egy skulót, úgyse fogsz kifogyni és 10bõl 2-3 szor találni fog, plusz dam, a szûkülsé végére meg újra be fog tölteni
-használd ki hogy mocskos nagy íven lõsz, konkrétan épületek és kövek mögé is be fog menni, a legtöbb artysafe mindentõl véd csak a kis angoloktól nem 😄, ha közel az ellen válasz egy sziklát ami kicsivel nagyobb nálad, õ nem fog tudni téged lõni, de te õt igen, ha túl magas a kõ tolass pár métert és átlövöd

Have fun!

WoT Artyst

Nézem FTR-en az új pályámódosulásokat és csak azt látom, hogy valami hülye amatõr modder hozzányúlhatott a map editor-hoz.

angelus1991ster.blogspot.hu

már kint van a wt peccs és tankos is bennt van
Most akkor a WT-ben is lehet tankozni ha lejött a pecs?

Én a Bishop-ot is inkább vittem szakaszban, nagyobb tier-ek ellen, mert a kicsik nagyon rohangálnak, ami nem olyan jó azzal a lövegkitéréssel.
Tono34
Bishop nagyobb pusztítást végzett azok között akikkel összehozta az MM. Aki közel tudott jönni az sokszor el is füstölt.
Játékélményre jobban bejött nekem a Bishop.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Nekem is tetszett a Bishop, de az FV mindenben jobb nála, úgyhogy nem értelek. 😄
Maala
Az a baj, hogy a Bishop összekerülhet sokkal több olyannal, amikre komoly veszélyt jelent. Emellé még egy rohadt orvosi szike is, mint az FV.

+1 Bishop.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Tono34
Bishop jobban tetszett 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

T6 fv arty, ha a tier 5 brutál, akkor ettõl össze fogod f@sni magad 😄
Én futottam el e-25 elõl is ezzel a csodával XD

WoT Artyst

Sunsetjoy
Mondom kipróbálom már, regisztrációval kezdve a dolgot. Erre írja hogy foglalt a név, meg foglalt az e-mail cím is. Ja, hogy elfelejtettem, regisztráltam már Gaijinéknál a Star Conflict miatt... 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Tono34
Majd várom a beszámolód, akár ide akár pm 😊 😉

Maala
Pont erre vagyok kíváncsi, hogy milyen a WT-ben egy ilyen "nagy" update. 😊 Zergzerg T-50 laggal vagy lag nélkél?

Tono34
Majd ha meglesz az SP újra visszarakom a WT-t, kíváncsi vagyok rá. Addig meg szépen talán egy kicsit lecseng majd és elérhetõ is lesz lagok és egyebek nélkül.

patchaou
Nekem csak 75k xp -kell utána adom el.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

T7-ig egyre pontosabbak lesznek azon a vonal az ágyuk majd utána kapsz egy szar ágyút ami t10-re hulladék lesz. Igaz ha valakit eltalálsz abban mély nyomokat hagysz. Az orosznál meg 3 gépre ugyan azt a pontatlan ágyút kapod minimális változtatással és a T10-re kapsz egy pontos ágyút igaz nem sebez akkorát mint az amcsi 10-es.

Maala
Ahahaha. Elmész te a fenébe. 😄