World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Roger6
Érdekes, hogy az FCM 50-et milyen sokan leszólják, a videóban meg nem egész ez van (van több FCM-es videó is fent tõle):
http://www.youtube.com/v/mOJS-fsDprw&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Tono34
"Sok" páncél miatt kell a hely másnak. Egy találat sok dolgot tönkre bír tenni.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Master91
finom olajat használok, érezni (fõleg gyorsulást)
Tono34
Csiribirinek szerintem az a hibája, hogy nem tudták eldönteni, med vagy heavy tank legyen. Beestek a két szék közé. Medként nincs sebessége, heavyként nincs páncélja.
Egyébként ha nem T9 a csata akkor nagyon élvezem ezt a tankot, orr kidug gyorsan kitáraz és mielõtt kapcsolnának már vissza is a fedezékbe :)

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Holnap majd direkt lerontják neki.

nehogy te is föltedd a régi lemezt hogy a wg direkt befolyásolja bizonyos játékosok statisztikáját nehogy unicum-ok legyenek!<#nevetes1> Olyan mindenkinek van hogy kifog egy jó szériát és saját átlagán felül teljesít. majd nézd meg holnap, vagy azután nem lesz mindig sajtból a kerítés! <#hehe>
Az biztos. Nekem van tankom, amivel 100% a gyõzelmi arányom. Igaz, két csatát mentem vele mindössze, és mind a kettõt megnyertem, de ez azt bizonyítja, hogy a WG igenis belenyúl. Direkt 100%-ra hoztak ki, két csata alatt.
De van olyan is, hogy egy csatám volt vele és az mind vereség! Mind az egy vereség! Ez mégis hogy lehet? Hogy lehet 100%-os vereség? Direk belepiszkáltak. Más magyarázat nem is lehet.

Maala
Such matek. Wow.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Master91
http://www.youtube.com/v/Aj2U11FYv3U&fs=1&rel=0&color1=0x4E7AAB&color2=0x4E7AAB
Roger6
Ezt mind 50 csatából vontad le? Nem semmi.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

kb. 50 csata után az SP tankom 63% áll a nyerésben ami kimagasló. Túl jó hogy igaz legyen! Nem vagyok ennyire jó játékos. 49,6 a rátám. Tehát mit bizonyít ez? Azt bizonyítja hogy a kedvezõ MM bizony jelentõsen befolyásolni tudja a játékosok nyerési statisztikáját. Ezt most a saját teljesítményemen bebizonyososott holott én nem játszom jobban az SP-vel mint a többi jármûvemmel, egyszerûen kedvezõ az MM ezzel a tankkal. Azért nem semmi hogy WG bebizonyítja hogy igen is tudja befolyásolni a csatákat.
Roger6
Hú, ez most alázott! <#nezze> Teljesen jogos!

Tier 9-10 csata. 6 vs 6 TD csata, hátul kempel az összes, a heavyk természetesen kihaltak, korán, hát komolyan mondom meg kéne ritkítani ezeket a td játékosokat. Az meg egyenesen botrányos hogy akkora álcájuk van hogy kilönek de nem spotolódik fel az ISU ez egy agyrém. Végre elveszik ezt a következõ patcban ennek örülök.
Nem stimmel. :-)

Az elsõ lövés után 2x5 sec alatt lövi ki a maradék kettõt. =10

Szívesen. :-)

A Foch155-nek 3 lõszere van egy tárban, közöttük 5 sec. 3x5=15. Szívesen.

Az már nem is "GOLD". Csak drága. :-)

Nem frissített drivert mostanában? Lehet az akad.

istenem, megint a gold sírás, látszik sosem mentél táras tankkal,

nekem is volt nemegyszer végjátékban hogy gold-ot táraztam be a jpz ellen, és a scout jött elém, szétlõttem golddal, és akkor ?!

ennyire fáj ez neked hogy gold-al lõ ? gondolom te sosem használod a goldot.

A VGA kártyádon van kiegészítõ táp csatlakozó? Az jól, stabilan érintkezik?
A csatlakozókat bontottad, zártad?

Csak meg kéne valahogy tudni, hogy miben van a hiba!

Ha van rá lehetõséged, akkor kérj kölcsön egy a tiedhez hasonló paraméterû videokártyát. Lehetõség szerint azonos kategóriájút, vagyis ha Nvidiád van, akkor olyat, hogy a drivere azonos legyen.

Ha azzal is ugyanez a gond, akkor VGA kizárva. Ha azzal jó, akkor VGA hiba.
A gyári drivert használod, vagy azt amit a windows felrakott?
Egy driver frissítés a legújabb gyárira esetleg?

Roger6
Most miattad nem fog áttárazni, hidd el.

Aranyesõs reggelt kívánok mindenkinek! :D

patchaou
Ahogy mondod. Amikor elõször voltam teszten nagyon megörültem, hogy végre normális fps-em lesz, aztán koppantam. A második alkalomnál csak reménykedtem, de azóta már tudom, hogy ha teszten több fps-em van az élesben nem jelent semmit.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Sunsetjoy
Megint az lesz, hogy zsírkirály FPS teszten, mire eljut élesbe, se híre, se hamva .)
A múltkor is ez volt, aztán jöttek a mikropatchek...

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Hehe. Én azt csináltam. :)

Kitalálom 1k csata után vettél egy Lõwét.......

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

mijki
A mai este folyamán, valakinek lenne kedve jönni 3v3 ESL gyakorlóba?

A csapatommal szeretnénk tapasztalatokat gyûjteni, hogy sikeresebben léphessünk fel az esport világában, így gyakorló társak után néznénk. Semmi tétje nem lenne a dolognak, csak különféle taktikákat szeretnénk kipróbálni.

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ugyan, dehogy.
Gondold el, mi lenne ha automatán lõne... Elkezdõdik a csata és a csapattársaknak annyi idejük van elbújni elõle, amíg betölt. Ha még is elõtte marad valaki, annak kampó. Imádkozz, ne jöjjön mögötted :)

Ha nem akarja, nem lövi ki a tárat. Viszont ha kiürítette, akkor jó sok idõ van az üjratöltésig, addig el kell bújnia. Olyankor kell/lehet megenni. Ehhez nem árt tudni, minek mennyi fér egy tárba, mennyit lõtt el (ha elbújik, akkor valszeg kiürült a tár) és hogy mennyi ideig tölt...

10-es csatákban jársz és most elöször futottál össze táras tankkal? Vagy csak errõl a td-rõl nem tudtad, hogy erre számíts? Bár ha nem tudod, hogy nem automatán szórja az áldást, akkor az elsõ valószínûbb...

jA MÉG EGY.. AUTOMATÁN KILÖVI EGYMÁS UTÁN, HA KELL, HA NEM?
Maala
De a Foch 155 is 10mp alatt lövi ki a 3 lõszerét, mindegyik 750-et sebez átlagban.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

GabeE3e
NINCS MIT

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ÉS ENYHÉN SZÓLVA GYENGE ELÕRÕL A "TORNYA"! kÖSZI!!!!!
GabeE3e
IGEN , UTÁNA MAJD EGY PERCIG LEHET SZOTYIZNI.

ÉS AKKOR 50 SEC A TÁR ÚJRATÖLTÉSE, JÓL LÁTOM?
GabeE3e
6x560-t 2 secenként vagy 4x750-et 3secenként,

Az volt? És tudja ezt???
GabeE3e
Ezek szerint betekintés nyertél a WTE100 csudálatos világába <#wilting>

Fiúk, lányok! Azt már hogy csinálka valaki, hogy egy tizes páncélvadásszal 10 másodpercen belül hármat lõ?????
Komarin egész kellemes lett, ahogy Tundra is, az új map, Harkov meg egészen fenomenális.

az sg fórum annyira 2014

voivod32
Semmi sem használ! Lefagy a játék, de amint kilõnek, minden rendbe jön! Esetleg, személyre szoló szop -o-méter gomb a WG-nél? :D
Errõl van szó:Replay

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

Maala
+2-3 fórumév, és megtanulja. :)

j0nNyKa
egyelõre*

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Master91
+2-3 élet év és leszoktok az élõ adás káromkodásról remélem..
Master91
gondolom ftr-en lesz rendes cikk + Quicky is szokott videókat felrakni

majd hozunk úgy is anyagot
egyenlõre ezt tudok hozni
Milyenek lettek a pályaváltoztatások? Eddig csak Youtube-on láttam néhány map, Arctic Region, Tundra, Komarin új módosított változatát, de azok elég korrektnek tüntek így átdolgozva.

Master91
-Jössz tesztre?
-persze, ki akarom próbálni a Wt-e100at
-ok rdy time time time time
- várj töltök goldot..
Élõben a 9.1-es teszt szerverrõl:
http://www.twitch.tv/serious_threat

az sg fórum annyira 2014

Maala
Rosszul gondolkozol... Aki dolgozik, annak nem nagy cucc kiadni a prémium árát azért, hogy gyorsabban haladjon. Mivel ugye cserébe kevesebbet tud játszani. (Huh, mintha csak ez lenne az életben. :D)

Nem kell a prémiumnak semmi mást nem adnia.

Pales27
Ha a x1,5-ön kívül semmit se ad a prémium, akkor könnyû lemondani róla és ingyenes. Neked ez nem jutott eszedbe?

patchaou
Nálam nem jött be :)

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú