World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ximix
Ajjaj ha ez másnál is mûködik akkor az OldPC-ek táborában most emelnek neked szobrot és bekerültél a Hall of Fame-be is 😊
Chi-Rivel ez a legnagyobb gond. De a többi t7-es meddel is, hogy az MM-je a legrosszabb. Ennél már csak a scout szar. De a WG-nek elsõdleges az uj szarravaló stronghold rendszer, meg a bukott történelmi csata fejlesztése. azt nem veszik észre hogy a játékosok nagy hányada cseszettül nem ér rá kláncsatázni, hanem dolgozik. Dolgozik, fizet prémiumért ( ami az 1,5-es szorzón kívül semmit sem ad ) és szart kap cserébe.

Nem lehetne inkább a t7 néhány medjének tierjét limitálni. Élvezhetetlen , ahogy állandóan egy rakat t8-assal és t9-essel rak össze.

angelus1991ster.blogspot.hu

Maala
Ehh... Beszarás, mit nem alkotnak a WG fejlesztõi.

Véletlenül Alt+Enterrel teljesablakosból átváltottam ablakos üzemmódba, és kb. megduplázódott az FPS-em. Idióta majmok. 😄

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Hát nem erõltették meg magukat. Fura, azt hittem, most hogy open lett a WT GF, jönni fognak a szaftosabbnál szaftosabb bónuszok. Azok talán akár csak pár napra, de engem is visszacsábíthatnának az artyk és goldspammer véristvánok világába. De úgy tûnik a struccpolitika mellett döntöttek.
ximix
Ó ezzel a VKDB-vel de nehezen találom a helyem, WG bácsi jól kitolt vele átlag 132 pen T9 vasak ellen tuti bejön..
Sikerült ez is. 😊

Master91
http://static.fjcdn.com/pictures/Meanwhile+on+the+EUW+server.+i+hope+one+day+LoL_0e90d7_5148698.jpg
Jó, te is 390W-ot írtál. A 7970 fogyasztása 300W körül van, de ahány teszt annyifélét írnak. Ha valaki tuningol, nem biztos, hogy elég, de tuning nélkül egy jó 500-as táp azh tutkó.

Ezt azért olvasd el.

http://prohardver.hu/teszt/amd_radeon_hd_7970_gcn_tahiti/van_uj_a_nap_alatt.html

Maala
Nem tudom, hogy komoly vagy, vagy csak trollkodsz? 😄

Én nem látok semmilyen képet (Csak kiírva, hogy "kép")

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Ouch...

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
ximix
Na azért korai avantgárd WoT neo hitzone barokk stílus 😊

ÕÕÕ... szép... asszem 😄

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Sherman0070
Csak nekem tûnik ebbõl a 9.1-es képbõl úgy mintha az IS-3 HD lenne?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

ximix
Az zikszvéjem szerintem fogja mutatni (már aki használja annak)

Amúgy én anno megelõlegeztem magamnak 2011-ben 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Sunsetjoy
wotasia

Ez igen szemléletesen leírja szerintem, hogy mi hogy lesz.

Mert az EU oldala mindig le van qrvára maradva mindennel, mint a borravaló 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Jaa, értem, köszi <#puszis>

Amúgy ez nem rossz öltet szerintem, bár a franc fogja ezt nézegetni csata közben.

Hát városi pályán még esetleg. De oda szinte soha nem rak be. A tornyot meg harmatos szellõ és átküldi.

Maala
"The battles taken into account are the last player session and not from ALL the battles since 9.1."

Jól értem, hogy naponta újraosztják ezeket a márkokat? Vagy mi számít egy sessionnek?

Maala
http://ftr.wot-news.com/2014/05/22/9-1-kill-marks-feature/

A userek hány %-ánál jobb át átlagdmg-ed.

És mitõl függ hogy hány csíkom lesz? A WG ratingtõl vagy az adott tank statjától vagy mitõl?

Maala
Igen, az.

Aha, még aki xvm nélkül játszik, még az is a másik csövét fogja méricskélni a kezdõkörben.

"Marks of Excellence added on tank barrels"
Ez mi a franc? Ilyen bisz-basz körök lesznek a csöveken vagy mi?

Maala
Jó rof, jó pen, és jó pontosság (állításoddal ellentétben). Sarok mögül kijövõk láncolása, más tankok supportja. Akár szereted, akár nem, még mindig a sidescrape-el jársz a legjobban. Akkor legalább csak a tornyodat lõhetik szarrá. 😄

Az egyik kedvenc tankom. Az egész játék egyik legjobb ágyúja van, mozgékony is(heavyihez képest), páncélja nem nagyon van, de jó nagy a lövegpajzsa. Élvezet vele a játék.

Maala
Nagyon durva.

ximix
en gyakrabban megyek a tobbi otossel is, es ezt nem ereztem annyira kritikusnak. az osszes tobbi tier5 tanknal ugyanez van. egyedul az at2 ami kemenyebb es a kv1 tud tobb lepattanot generalni mint a tobbi.
Ja, 140-es átütéssel mindent visz, de ezt is minden viszi. Még a kisebb tierûek is lazán átlövik szembõl. Forgathatom ahogy akarom, valahogy mind a gyenge pontjaira lõ, és abból van bõven. Pedig a hármas Churchill nagyon rég megvan, azzal nagyon sokat mentem, durva egy cucc.

Nyomni a pedált és szórni õket menetbõl. VII-essel ez, ha top tank vagy.

nekem van churchill3, churchill1 es black princem: szeretem oket. es nem szoktam semmie xtrat csinalni: heavy lassu tank. elejen eljatarozom emerre megyek, es csak arra megyek. visszafordulni nem nagyon erdemes. churchillnel a en azt szeretem h tier 5ben 140 atutese van. mindent visz, amivel talakozik. a testet ovestosan fogatni kell, ha nem figyel a 100mmes resz megfogja a loveseket. a torony az amit jobban kell forgatni, azt jobban atutik. ami szerintem itt ennel a tanknal nagyon fontos a legenyseg kepzett legyen, sokat dob a hazsnalhatosagon a mozgasos skillek. a blakcprince viszont jol pattogos darab, es ott mar kijona angy rof. mire odaersz, ugyis mar megy a csihipuhi egy ideje, es ha valaiki sebzetten lelal veled, azt lenyomod rofbol, mert az agyu nagyon jo. a elso gorgore kell figyelni, de a tomatok nem nagyon lovik. aki ert hozza viszont ki tud evvel filezni ha nem figyelsz egy sarkon.
Az nyilvánvaló, lassú tank, egy útvonal, arra. Nagyon idegesít, hogy semmilyen taktika nem válik be vele.

A VII az már jobb lesz, csak forgolódni nem szabad vele, kinézni egy útvonalat az elején és azt végignyomni. I-et én se szerettem.

MM-et, többmagos processzor bírást nem teszik bele? csak ilyen hülyeségeket nagyítanak fel óriási változtatásnak.

De valami használható taktika vele? Nem tudok rájönni, hogy mit lehet vele kezdeni. Tehát, pl: KV-1, erõs nehéz tank, megyek elõre, áttörök az ellenségen. Tigris: inkább második vonalból kell sniper-kedni vele, fõleg ha nagyobb tier-be kerül be. Tiger II, ha a hasi részt elrejti, lazán szét vele lõni bármit. De itt semmi taktika nem vállt be eddig. Vagy csak annyit lehet tenni,végig szenvedni valahogy?

Viszont azzal a ROF-fal te is megteheted ugyanezt (még a BP-vel is). Visszahúzódás közben lelövöd a láncát, hogy rád már nem tud lõne, te viszont folyamatosan lövöd az elsõ görgõt. Nekem nem volt egyáltalán vészes az angol heavy ág eleje sem, nagyobb szenvedésnek gondoltam. Arról nem is beszélva, hogy a két Churchillen azért gyorsan túl lehet lenni. Mondjuk az segített, hogy a med ágról megvoltak a lövegek/motorok.

akkor szerintem azon az agon ne menj tovabb. a churchill7 es a blackprince ugyanezt az elmenyt adjak majd, annyiban megcsavarva, h pontossaghoz, jo atuteshez kisebb sebzes de nagy rof jar majd. illetve az igazan fincsi azokban az lesz, ha pancel mar erezhetoen hasznalhato lesz, de az elorenyulo lanctalp hitbox, es mindenki azt lovi majd. amivel nem csak lancolnak, hanem sebeznek is 😛
Ha errõl ilyen véleményed van, akkor a Churchill VII-tõl sírni is fogsz. A tornyon már lesz páncél, de egyébkén ugyanaz. Ha csak egy tankot fogsz ki, aki tudja, hogy az elsõ görgõ lõve sebez és le is láncol, halott leszel. Minden alkalommal.
9.1 teszt elindult: First Public Test of 9.1

HIába fulloztam ki, a Churchill akkor is egy rakás szar. Mindenre teljesen alkalmatlan. Nem értem mit lehet ezzel kezdeni, azon kívül hogy eladom.
Az elsõ sorban támadni nem lehet vele. Nincs páncélja. Semmi. Mindenki átlõ célzás nélkül, vaktában, kapáslövés, a legkissebb szutyok fos is átlõ. Szembõl.
Hátul védekezni nem lehet vele, mert nincs álcája.
Támogató tanknak se jó, hiába állok a második vonalba. Nem elég pontos, ellenben mindenki lát, és ki lõ, mert nincs páncélja.
Mivel lassú, nem is tudom támogatni a támadó csapatot, mert lehagynak.
Elmenekülni semmi elõl se lehet vele.
Se visszavonulni.
Se támadó, se védekezõ, se támogató, se...se semmi. Nehéz tanknak nem jó. Értelemszerûen nem TD, pláne nem med, vagy felderítõ...gyalogságot támogatni lehetne vele,amire kitalálták(bár abban is szar volt) de hát itt nincs gyalogság. Akkor mire jó?

Magamtól én nem már nem tudok több féle módszert kitalálni ami beválhat.

Elõfordul nálatok az a bug, hogy nincs pinghalál csak nem megy a tank billenytûzetgombnyomásra.

WASD gombok játékon kívûl tökéletesen mûködik, de a wotban nyomom az S-t és elõre megy, mikor a beállítás a szokásos.

hat nem egeszen

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

Skacok...keresek platoon társakat szakaszozni! Új accot kezdtem mert sokáig kint voltam külföldön melózni és a régi accot a kiutazásom elõtt eladtam! még csak pár száz csatám van az újjal, tehát nincs még tízes tankom.Úgy gondolom nem vagyok noob, 58-60%-között szokott mozogni a rátám.Az effi meg inkább 2000-felé.olyan embert keresek aki nem csak játszani szeret, hanem azért tud is!<#wink> nem vagyok még klánban, (mivel amint mondtam ujj accom van!) viszont randomban nem szeretek sokáig egyedül mászkálni mert számomra ez a játék nem arról szól hogy kínlódjak a sok balfasszal egyedül! Akinek esetleg pont most van ujj acc-ja és abban a cipõben jár mint én, vagy éppen bele ugrott vagy két három tier 5-6-7-es tank kihúzásába akkor partner lennék a dologra!

köszönöm!
Artman
Durva lesz az M103 fullosan????

Mert gyakorlatilag még csak stock, de nem semmi köröket futok vele még így is 😊

7970 kb. 250W körül fogyaszt tuning nélkül, nem olyan kevés az az 520-as táp, feltéve, hogy minõségi darabról beszélünk nem pedig valami gagyi szarról. Na de nem offolok többet.

Te a GS-es csákó vagy? Vagy csak névazonosság?
<#csodalk>hat azert az 520w igen keves( a legjobbak a 80+gold/platinium, egy kicsit tobb mint 80%-at adja le annak ami ravan irva) , tehat a corsair kb 420w-ot .......egy nem csucskategorias VGA Pl. ( /db!!!) gtx 780 250w-ot vesz fel terheles alatt a Radeon HD7970 390w-ot, ha ehez meg hozza veszel egy 140w-os cpu-t mar akkor keves( es ha tuning van lehet akar 175 is)...
a nagyobb teljesitmenyhez komoly tap kell
ezen az oldalom ki tudod szamolni mennyi a fogyasztas eXtreme PSU calculator

config:Corsair Carbide Air 540,Corsair Hydro H105 cooler,Intel I7 4770k,32gb Corsair Vengeance 2400 GTX 980ti OC, ,2x Samsung EVO 840 SSD RAID-0,EVGA Supernova 1300W 80+Gold PSU

A Chi-Ri-nek a legnagyobb hibaja, hogy 10-bol 5-szor T9, 3-szor T8 es a maradek 2 csata ami sajat tier.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

popey8
Tény, h nem a legjobb tank, de azért annyira nem rossz, mint ahogy lefested. Ha a saját tierjébe kerül, nagy pusztítást lehet végezni azzal a löveggel. Amúgy meg: nem a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni😉

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png