World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sunsetjoy
Napok óta szinte pang a topik, hsz nuku, szóval szvsz most jó a helyzet (nem a nuku hsz miatt mondom, csak úgy globálisan).

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

j0nNyKa
addig állj fél lábon, amíg én wotozni kezdek 😊

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Csak ne akard elmismásolni a melót ! <#nevetes1>

Tessék szépen végigolvasni mindent, ha már elvállaltad. <#nezze>

( Talán még a végén megjön a kedved egy kis tankozáshoz. )

Keresnénk klánt 4-en.

Egy olyan klánt keresnénk, ahol nincs CW elvárás, szakaszolnánk, csapat csata és az új Stronghold mód majd :d
Mindannyian családos, dolgozó emberek vagyunk, 30 körüliek.
xvm színeink: erõs sárga, zöld, majdnem kék zöld, éppenhogykékdemárnemzöld.

Ha ez is érdekel valakit.

TS-t most is használunk, nem probléma, és mindenkinek vannak T10 tankjai.

Üdv

a kis szemét 5 tankot kiszedett, még úgy is bevállalta a lövést hogy saját társat megsebzett.
j0nNyKa
srácok itt mostanság rend van, ugye? õszintén már nem olvasok el minden hszt, csak néha átfutom, jó ez így, vagy kell még nagyon aktívan foglalkozni a topic-kal?

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

azért nem semmi milyen sumákul csinálták azt hogy az artykat visszacsempészték a játékba. Nyújtanak perspektívát a béna játkosok számára hogy azok is költhessék a goldot a fejlesztésekre. Ráadásul majdnem olyan pontosak azt artyk mint nerf elõtt. Úgy tünik ezzel kell együtt élnünk hiszen a Wg-nek kell a bevétel az artystáktól is.
Ugyanezt meg lehet csinálni t5 scouttal is,csak egy gombnyomás.<#nyes>
Nekem sikerült,ammo rack meg mázli kell.<#idiota>

GabeE3e
Igen ügyes artista, nagy skill kell hozzá,hogy megnyomjon egy gombot.

Amikor Laptopról vagyok,akkor vagy ez,vagy 10 fps,-

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Ügyes artys,de mitõl ilyen irtó randa a játék?Se fû se virágok se semmi,és mitõl ilyen mosott szar talaj?

Nekem meg van az összes med. Japán sztem a legjobb utána a CW tank Batchat és amit kihúztál Leo1. Az oroszok gazdaságosak, viszonylag könnyû kihúzni õket, nem rosszak. Angolt és az amerikait nem ajánlom egyáltalán. E-50M nem klasszikus med. 121 viszont randomba baromi jó szintén. T57 heavy meg ugye baromi jó, érdemes kihúzni, ha már szóba jött.
GabeE3e

És,akkor további jó játékot...
Nem elég a tankokra figyelni,még ezekre a férg3kre is kell...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

ximix
Nem tom mit vagy úgy oda majdnem eltelt 3 perc a csatából <#vigyor2>
voivod32
És a vége...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

voivod32
Ennél már nem lehet lejjebb...

Nekem ezek vannak, amik ritkaságok:
30 mm M230 (Apache helikopter)
30 mm-es 2A42 (BTR)
+ 1 gepárd, de nem tudom melyik
Ne reménykedj pozitív változásban. Kis piac vagyunk, és szerintem a mi elvárásaink nem egyeznek a többség elvárásaival. Feltételezem, hogy minden buziskodást megelõz valami piackutatás, mi itt nem rúgunk labdába.

yossarianHUN: most a kínai heavyt húzom, aztán jön a scout ág, utána a med (ahhoz már van jó legénységem).
Olyanom van nekem is, meg 5.45-ös RPK-74, M1903 Springfield, és 14.5-ös PSZH hüvelyem.
Remélem jövõre is lesz tankfeszt.

angelus1991ster.blogspot.hu

Igaz, sokat rinyálok. Mert sokszor idegesít hogy kontárok kezében van a játék, amelyben sok lehetõség rejlik. Chi-Ri amúgy egy háttértank. Csak ezért indultam neki a japán ágnak. Csessze t8-közé sokszor, de ne t9 közé.
Remélem az újrabalanszolást az MM-re értik.

Tapolcai tankfeszten : lövészet részen, a sok kisgyerek futott a 7,62-es hüvelyekért, mint a cukorért. 5-t lõttem, 3-at emléknek eltettem, a 2 darabot hagytam a kölköknek.

Én kedveltem, de azért kellett pártucat csata hogy nagyjából rájöjjek hogy kell vele játszani.
Nem csak te (:

A csirit még nem ismerem, de 1 hónapon belül szerintem meglesz, annyira szélsõséges véleményeket olvasok róla, hogy már várom.
ximix
A WG ígért egy nagy újra balanszolást amit várunk is meg nem is.
voivod32
Khmmm... én 74-es vagyok....

Jé az én vagyok. Amúgy kalevalának igaza van, Chi-Ri-nek tényleg szar az MM-je. Tier limitessé kell tenni mint a Super Pershinget és a Panzer I-et. Igaz tudni kell vele játszani, de ez már sok. T-34-1-et még megértem, mert az erõsebb mint egy Tigris I.

Fogalmazás.

Egyébként ha pattogósabb medet akarsz akkor német E-50M ág, illetve bármelyik orosz.
ximix
Én ilyen szakszavakat nem ismerek általában a gg-re .I. írok <#idiota>
ToCsEk
1év után meg lett az elsõ tierx tank leo1
ma ráfüggtem beletotlam protba 90k xpt 😄 100csatás 2napos prémet tegnap adta meg így nem volt nehéz
btw melyik med ágat ajánljátok? valami pattogósabb kellene másik német ág? vagy orosz esetleg usa? angol az valamiért nem nagyon tettszik 😄
japán tier8-10 az még bejön csak nem kellene még 1 papírág
vagy lehet elkezdem usa revoler tárat elég idegesítõ mikor rámjön 1v1be kitráz aztán ggwp 😞

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

ST-I Ace, teknõ rejtett IS-7-rre ellõttem két HEAT-ot, elõtte 2 AP átütötte.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Nem. A barom az, aki folyamatosan nyökög, DE mégse törli a játékot.
azért a mai MM sem áll a helyzet magaslatán enyhén szólva. Dögrovás ez az egész játékmenet úgy ahogyan van. Az a barom aki erre a játékra ilyen csapatok melett költ.
patchaou
Ha a kacsa nem tud úszni...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

ami trágya az a Chi-Ri. 6 csatából 5-ben Tier 9-8 tankok közzé berakja csak tudnám minek? Úgy berakta mintha WZ lennék, a WZ azért legalább spotolni tud, fut ezerrel. Minden nemzetbõl van medem de ezzel képtelenség nagyot alkotni. Gyorsaságot nagyon elszúrták nála.
Ha replika, akkor sem vagyok csalódott hiszen a szerepe így is ugyanaz😊
Tetszett a mûsor!

Egy replika tank építése mennyibe kerülhet ha megvesszük a hozzávaló anyagokat? Csak mert "erõsen" gondolkozok hogy majd valamikor egy tank atrappot vagy replikát építek.

A T-44 igencsak fura. A tornya mintha T-34/85-é lenne, a teste meg elsõ blikkre T-44, de a felfüggesztése egészen érdekes. Egy általam ismert orosz tanknak sincs ilyen, 4 futógörgõs futómûve. T-34-nek, T-44-nek, T54/55-nek mind 5 futógörgõje van, T-72-nek meg 6, de az egyébként is szinte kizárt. De majd valami szaki mindjárt megmondja.
Felmentem rá az elején. De csak az ovodások fértek bele. Én pl. be se tudtam volna mászni. Hetzer jó szûk volt, de kiváló replikák. SU-76 és a T-44 replika? T-44 igen csak annak tûnt a tornya miatt. Jó kis vasárnapi program volt.

Papa74 minden nemzetet csak egyszer kell megcsinálni. ha már 30 ezer xp-k vannak hátra akkor a duplázók miatt pláne megéri.

Sunsetjoy
Nem csak neked, annak a többszázezer játékosnak is, aki szombat reggel és kedd reggel között játszik. Ugyanis az a hétvégi event.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

"Ez a t44 tényleg ekkora egy trágya?.."
Annyira nem hogy mai napig járok vele, el nem adnám! Most is segített az SP kihúzásához. Szeretem, új legénységet kapott és már van hatodik érzékük úgyhogy ütõképes. Azóta a T-54 megvan, annál fogsz nagyot szívni mikor még a T-44-lövegje lesz neki de aztán az megint jó lesz a nagy penes löveggel. Azóta már Obj140 meglett, na a fun egy tank lesz neked. Ez az ág ha szereted a medeket nagyon jó ág. Nekem az Object sniperezésre is nagyon jó tank, hihetetlen pontos annak az ágyúja és gyorsan tölt.

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

ahogyan észrevettem nekem most egymás után lehet a napi elsõ gyõzelmi 2x-es szorzót alkalmazni
Igen. Sajnos a bemutató után órákig nem lehetett hozzáférni a tigrishez, nem látszott ki a gyerekek alól.. Kevés normális képet sikerült lõnöm 😞

Az elsõ képen az egy T-44? Egész pofás Tigris replika, kár hogy nem maradtak nálunk igaziak.
Tapolcai hadikultúrális fesztivál

voivod32
Azért ennek a csatavégi jelentésnek a felirata elég érdekesen hangzik...

voivod32
Izé...nem is volt az olyan full hatos, de hülyére szívattam két Hellcatet, egy KV1-et, meg egy SU-85-öt, de hiába!

ximix
Makrózd be egy gombra a "Everyone is Welcome Open Beta War Thuder Ground Fource" <#eplus2>
voivod32
Na, ez már tényleg az a kategória, amikor, ha leszopod magad, akkor sem tudsz nyerni. Nem igaz, hogy a négyes szarommal nekem kell a legtöbb xp-t kapni egy full 6-os meccsen. Persze, mielõtt befoglaltunk volna, kinyírtak mindenkit, pedig csak 3 mp volt hátra!

Nekem még 4 nemzetnél hiányzik kb. 30e xp :-)
Azt hiszem már nem is töröm magam érte, se idõm, se energiám rá, építkezés közben :-(
Ráadásul azt a 4et az elejérõl kezdtem.

WOT: Beluka

Hátha érdekel valakit. A Tescoban a Men of War Assault Squad játék 300 azaz háromszáz forintért kapható, ráadásul a Game of the Year edition. Ennyi pénz az egyik legjobb világháborús stratégiai játékért szerintem a hülyének is megéri.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.