World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Master91
Master91
folyamatok közt fut a wot most?vagy most üresen megy a gép (win7 csak,max. böngészõ pluszba)
Én annyira értek csak a gépekhez, hogy be tudom kapcsolni meg kiválóan kikapcsolom. De mi a kérdés?
voivod32
Tudom, hogy vannak itt, a számítógéphez, nálam ezerszer jobban értõ emberek, ezért felteszem ezt a két képet, hátha, valaki ki tud hámozni valamit ebbõl.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

"Cs?döt mond az üreges páncél, prémium nélkül nincsen hátszél." By Lunki88

toocha
A wn7 és a wn8 miben tér el? Most nézte egy haver, hogy wn7-nél szinte azonos a számunk, wn8-nál meg jócskán van különbség. Érdekes...

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott

voivod32
Ehhh, megvan! fölöl, azt a kis nyomorult nyilat kellett megnyomni, ami inaktívnak látszott! Most már, csak arra kell rájönnöm, hogy miért fagy ki állandóan , ez a rohadék játék!

jobb fent a nyilakat nyomkodd meg, az nálam bejött
voivod32
Hopp, a kép lemaradt?!
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Master91
miért, hogy néz ki? <#ravasz1>
Master91
1. fázis most megy a tesztnek, úgy kb. következõ hónap közepére tippelek, de lehet vége fele
voivod32
Valakinek, van valami ötlete, hogy miért néz ki így a feladatkezelõm? Hol vannak a futó programok és a többi dolog? Mit lehet ezzel csinálni?

Küldtem privátot.

WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo

Hát azért a kiválótól nagyon messze van.
voivod32
Nem, tudja valaki, hogy mikor lesz a következõ patch?

Elõször tolj bele 45000-et a Type B Barrel-be, utána felfüggesztés, motor,stb.
Nekem Periszkóp, ventillátor és álcaháló van rajta, töltésgyorsító szerintem fölösleges, így is 4.6 sec alatt tölt a gyorsabb csõvel.
Mivel tier 9-10-ben a 228mm front már sokszor kevés, ezért inkább közép távolról, (második sorból) operálok vele.
Tiszta tier 8 meccsen bátran lehet elsõ sorban áttörõ tanknak használni.
Nem árt egy 32x zoom, mert piszok pontos az ágyú és messzirõl is el lehet vele találni a gyenge pontokat.
Kiváló tank, erõs frontpáncélzat . Prémium fiókkor 100 ezreket is hoz 2500-as sebzésnél. Max t9-esek közé rak.

angelus1991ster.blogspot.hu

Antimat
Nem olyan szörnyû, én nem rég végeztem vele, elõzetesen tartottam tõle, nem sok jót olvastam itt, ehhez képest goldot szinte nem használtam és mégis az egyik legjobb WR-em van vele a mgasabb tierû medek közt.

cyka blyat

Antimat
Köszi 😊

cyka blyat

Próbáltam már mindent vele, de ez a vacak nem med (lassú), nem heavy (papír), nem TD (vicces átütés és alfa).
Az mondjuk fura, hogy megnézve a tegnapi nap statját, nem is ment vele rosszul: 41 csata, 70,73 WR, 2074 WN8. Pedig érzésre nagyon rossz volt.
Maala
Ha megtanulsz vele vele flankelést idõzíteni, imádni fogod. 😊 Instant 4x240 dmg.

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

Maala
Jobbos kanyarokba menj ki vele, kb 45°os szögig el tudja forgatni az ágyúját. Így már csak a gyengébb bal oldalától kell tartanod, de az be lesz forgatva. (Remélem jól mondtam a kanyart)

Maala | Shyuri i7-8700K@5GHz, Asrock Taichi, 16GB DDR4 3000MHz, MSI Gaming X GTX 1080 Ti, Acer XB271HU

228? Én csak álmodom róla T8-ban. A T69-et grindelem, 173 pen, 2,9 aim time. Gyakori vendég T10-ben. Elviselhetõ lenne, ha flankelni lehetne vele, de egy lovaskocsinak jobb az agilitása, mint ennek. Ha T10-be dob az MM, és goldot töltök, hogy legalább esélyem legyen sebezni a top vasakat, akkor goldnoob statpadder vagyok; a goldja ráadásul HEAT, rohadtul megbízhatatlan. Papíron 0,38-as pontossága van, de 200 m felett nagy mák kell, hogy egyáltalán eltalálja a célt. Saját tier ellen kiváló, feljebb levõk ellen hulladék.
Jól jött ez az akció, tegnap beletoltam 100k XP-t. Hiába ESL tank, azonnal adom el, ahogy kifejlõdik a T54E1. Brrrrr!
Azt hiszem felkeresem kezelõ orvosom és gyógyszerészemet,kell valami cucc at AT-hez.Idegroncs leszek mire meglesz a csillagromboló.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Te jószagú málnabokor!Mekkora rakás szar ez az at 15.228mm-es páncél de akkora kupak van a tetején amit ha mellé céloznak is eltalálják.226 pen tier 10-ben,az fasza.Hát az at7-8 op tank ehhez képest.

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

Tono34
Este még leküzdöm az emilbõl hátralévõ 10k xp, adom el ezt is. Papír páncélhoz képest alig mozog.

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

En a tortat vettem vissza. Hat siralmas egy szerkezet..... Az agyu egy isten rajta de ami viszi.... Egy maus korbeszalad rajta. Persze olyan palyat nem lat ahol ki lehetne hasznalni a pontossagat. Airfield ensk himmelsdorf. Murovankan egyszer sem voltam vele. Campinovkan meg prokhorovkan talan egyszer. Nem hiszem hogy ez veletlen lenne.
Sikerült megszereznem a Super Pershinget. Elég könnyû küldetés volt szinte csak a duplázókkal sikerült megcsinálnom prém nélkül.Jó kis gép, talán a töltésidõ kicsit sok ezért töltésgyorsító és venti kellene rá a periszkóp mellé.
Tudom, eléggé offtopic már innen, de két bõröndpakolás közben épp belefér:
Az oroszok kemény h-t ("kh") ejtenek, ezért nehéz lenne vele kezdeni a nevetést, kb mintha köhögnél 😄 ezért van az, hogy így nevetnek "akhakhakh". Ja és pont a kemény "h" miatt mondják Hitler helyett, hogy Gitler, hamburger helyett gamburger, stb... 😄

OFF vége

Tono34
A súlyuk meg hasonló volt a féltéglához 😊

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

Egy-kettõ tankohoz sajnos kell az arany lõszer. Például a Valentine LL.

Amikor az Aladdin, a Vikings , a Commander Keen ( azt hittem az a godgala ), Bomberman , JackJackRabbit , Stunts , Mario , Skii voltak a PC királyságok.

Nekem még van egy 20MB-os Seagate. Vezérlõkártya is akad hozzá, igaz ISA buszos. Ha lesz egyszer tengernyi idõm, lehet hogy beüzemelem egy régi alaplapon. ( kb. 20 éve pihen a pincében )

Aztán lehet hogy kijön belõle a füst, ami ugye az elektronikákat mûködteti, mert amikor kijön a füst, akkor nem mûködnek tovább. <#whatever>

j0nNyKa
ha ez megnyugtat, nem telepít 45 gigát, csak olyan 30at <#idiota>
nem, tényleg nem nekem való ez a WoT dolog, tudom, ismerem magam 😊
meg most tárgyaltuk meg, hogy kb rend van, nem is moderálok már itt, csak belepofázok 😄

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Tono34
Bezzeg anno, mikor 20-40MB-os HDD-k voltak 😊

Nade, úgy felbszna, hogy elfelejtenéd a napi problémákat.
A WoT sem okoz vértolulást a normális játékosoknál. Csak azoknál, akiknél amúgy is minden apróság dührohamot vált ki.

Csak azért javasolnám, hogy fuss pár kört vele, hogy egyáltalán rálátásod legyen arra, hogy mit is moderálsz. Nem kell elmenni Tier10-ig. <#vigyor0>

A wolfeinstein-t a kisebbik fiam várja nagyon, de amikor megláttam, hogy egy kb. 45GB méretû ISO file, akkor elgondolkodtam azon, hogy kell-e ez nekünk.

toocha
Ezért jó közösség építõ játék ez. Mindig mindenki ajánlgatja a sajátját másoknak valamiért.

j0nNyKa
meg a medek meg a nemtommik vannak még, de azok fõleg

toocha
Meg az arty-sok, meg TD-sek, meg a pirosak, meg a lilák,kékek,sárgák... 😊

Tono34
Az este végre megszabadultam az M5 stuart-tól. Ez mekkora egy semmirevaló tank.... 55k xp volt a Chaffee azt hittem sosem lesz meg..

j0nNyKa
ha játszani akarok, lolozok, meg általában ráugrok a nagyobb nevû új játékokra (most pl. a wolfenstein, meg várok még egy pár címet)
de leginkább ezzel az új dologgal ütöm el az idõt, hogy munka 😊
persze munka után lehetne menni pár wot kört, de amennyire tõletek láttam, nem biztos, hogy segítene a napi problémákat legyûrni, inkább csak felbaszna <#idiota>
nem való ez nekem sehogyse, ráadásul maga a tank téma is picit távol áll tõlem, pontosabban nem nagyon izgat

Jonnyka alaposan kigyomlálta a gazt. Mi meg várhatjuk a jó kis megszokott flameket, trollkodásokat.

Marad a steril "szakma". Tiszta Kazohínia. <#kuss>

Az at15-nél milyen sorrendben ajánlott fejleszteni,illetve miket érdemes tenni rá?Periszkóp álca festés van most.

éjjel 1-ig nyomtam, tök jó csaták voltak azért nem akartam itt hagyni, sokat dupláztam, ma meg még csak vereség volt vagy 6 csata.
Egyre több jót hallok errõl a kis brit arty-ról. Már majdnem TD.

Még a végén megszerzem fun tanknak.

Létezik,hogy a "pankrátoros" barátunk megsértõdött?7 vége után mindig televolt testépítõs emberekkel a fórum.

Te mivel ütöd el a játékra szánt idõt?

j0nNyKa
jó róla csak a rosszat hallani, majd figyelem a szemetet <#nevetes1>
na de jól van akkor, örülök hogy kb rend van erre, be is fejezem az offot ezzel 😊
a gold ammosok meg kapják be!

A hetvegen lattam egyet ami hatot olt de ugy hogy a megmaradt utolso hat emberunket lotte ki. Termeszetesen piroskak voltak es egyenkent mentek ra. Oyan kapaslovesei voltak hogy az felhaborito. A nashorn ralott de melle ment ez futtaban lotte ki. Szemet ki g.ci jarmu. Engem nem zavarnak az artyk de ezt a kis ferget ruhellem. Belo a kovek moge is.
Van ez a Szpecnyaz gyerek, esetleg bannolhatnád.

<#eplus2>