World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Úgysem érem el,csak szórakozásból játszom,arra meg jó.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.02.13. 11:13:45
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyõznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Sajna kettőre volt csak időm,de jó volt.
Nyerni nem nyertünk,de akkor is élveztem.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.13. 10:54:12
Ha jól adtam össze a megszerezhető tekintélypontokat, akkor elméletileg lehetséges lesz az emil és a kilences megszerzése is. Így akkor le kell mondanom az sta-2-ről.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.12. 15:32:34
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.02.12. 15:10:43
Joe662:"Hàt ahogy elnézem a szintlépések eléggé vissza lettek véve,szoval a 2x30 hoz kaparni kell rendesen,egy àtlag juzernek."
Egy átlag játékos nem arra fog ráhajtani hogy már az első héten 2 esetleg 3 alkalommal meglegyen neki a 30-as szint hanem arra hogy minden héten összejöjjön neki egyszer a 30-as szint(10-szer lehet resetelni és összesen 10 alkalommal lesz frontline).
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nekem artyval 3-4k sebzésre 2-3k spot sebzésre klasszul hozza a lóvét.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.02.12. 10:18:26
Ettől függetlenül szerintem ha a játék azért dob le mert túl sok a játékos az nem azt jelenti hogy túl kevés játékos van és már random csatára sem talál 30 embert.
Már pedig gamestaron okostojás szerinte már annyi játékos sincs hogy random csatára lehessen menni.<#vigyor5>#vigyor5>
Egyébként mi az a Nokia?
There is but one rule: Hunt or be hunted.
Ilyenkor felubrik egy ablak négy tankkal és választhatok?
angelus1991ster.blogspot.hu
4 tankkal mentem:
M5A1 Stuart: 157 csata
PZIIIJ: 43
T14: 17
BT7Arty: 21
238 csata, átlagosan 6.3 pont jött csatánként. 3 nap elég volt.
A legtöbb pont egy csatában: 44 volt.
A kis accra jött az M10 Panther
A nagyra a T92 (mivel a JT88 illetve a Panther 88 nem vonzott nagyon.)
De a hülye azt terjeszti hogy már olyan kevés a játékos hogy nem talál random csatára elég embert a játék és bot-okkal tölti fel a random csatákat.<#nyes>#nyes>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 21:23:51
Ha a támadás feltûnõen jól halad, csapdába sétáltok.
nekem boosterek nélkül gyatrán
3400dmg charivel (nem volt foglalás/def pont), és 824 xp prémimmal
Utoljára szerkesztette: Master91, 2019.02.11. 21:14:18
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D
Túl sok a játékos.
Kiírta hogy túl sok játékos van a sorban,próbáljak később újra csatlakozni.
Szerencsére sikerült vissza mennem,de nem lett jó csata.
Második alkalommal mikor kivágott majdnem eltelt vagy három perc mire vissza engedett.

Mert nekem most is ment.
Az A vonalon haladtam és két ágyút is sebeztem,asszem a D pont előtt álltam a végén.
Ha jó helyre tolod légicsapással is sebződik,bár marha kicsit,de idegesíteni jó az ellenséget.<#buck>#buck>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.11. 17:28:08