418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Plata #410374 Nekem nincs meg,de azt mondják elég papír,az ágyúja meg pattan sok mindenről,cserébe T6 is beüti.
Állítólag egy tárral jó ha lehet vele sebezni sima lőszerrel 230-240 körül.Gold lőszerrel sem érdemes nagyobb szintűekre lőni.
Egyébként ma én is három lövést vittem be comet-el skoda t27 tornyába.Sima lőszer van abban a szarban. -
Nerf? Úgy érted, hogy végül autoloaderrel jött ki? :D -
AJensen #410372 Valaki megvette az új skoda t27-et? Vélemény milyen, mennyire használható, a nerf után van-e értelme?
Előre is köszönöm.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.15. 18:42:07 -
Bokrok vs nembokrok? -
tutyimutyi2 #410370 Hogy a faszba hozza azt össze egy GW Panther hogy 200-300 méterről spotol engem én őt pedig csak kb 100 méterről úgy hogy ha minden létező dolog van rajta akkor is csak 9,3 környéki az álcája nekem meg(STA-1) mozgás közben 14,6 plusz volna egy tippem hogy a látótávom is jobb mint amit ő kitud hozni belőle. -
5 csatás bérlemények,csak 1-et lehet/acc.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
Plata #410368 Az előbb valami sügér Somua rám mászott,de szerintem nem volt tele a tárja,négy lövést nyomott a tornyomra utána meg csak lesett.
Tökre nekem jött és közvetlen közelről három lepattanó tornyomra egy meg nem is talált el.
Hogy a rákba lőtt mellé nulla méterről nem tom.
Alap lőszerrel keresztbe lőttem a tornyát simán kétszer is.Többre nem volt időm,mert ez a rozmár csak állt előttem mint a faszent és ki lőtték.
Olyan volt mintha feladta volna amikor ki fogyott a tára. -
AJensen #410367 Ezen már nem akadok fent, hogy vesztes oldalon szétszívat a játék, de még a meccs végi jutalom is bolhafa..nyi. Mindegy mennyire töröd magad, nem az alapján kapod a jutalmad mennyire voltál eredményes. A szerver számol, te meg annak a bizonyos rossz végén vagy, többször.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.13. 18:46:16 -
Plata #410366 Jah. -
kopaszeger #410365 így van csak akkor kezdődik
de most lehet hozzá magasabb (boostert) bocsi nem tom hogy kell írni szerezni -
Plata #410364 Bocs szar telóról írtam. -
Plata #410363 Most van frobtline vag nincs?
Engem nem enged frontline-ra.
Mondván 5 map múlva kezdődik. -
Mi a mai fl_es küldi?
A tegnapi 5k sebzésest kihagytam:-( -
Plata #410361 Nekem olyan küldim van hogy menjek 3 frontline csatát.
-
Bosstereket lehet ezen a héten szerezni hozzá,Azok a küldik.
-
Plata #410359 Srácok most van frontvonal vagy nincs?
Nekem azt írja 12-től van,van frontvonal küldim is,de ha mennék Frontvonalra azt írja hat nap múlva kezdődik. -
Lucifer001 #410358 Így gondolom én is. Szerver(eket) nem hackelik meg 1 hülye lövés miatt. Ettől kezdve meg teljesen mindegy milyen módokat használ, ha használ egyáltalán valamit mert ezt nem tudja sehogyan előidézni szándékosan. Nem azért írtam ezt le, hogy konteot gyártják, hanem szimplán érdekesség képen, hogy így jártam. Ráadásul ezt semmivel nem is tudom itt felétek igazolni, mert replay az már bőven nincs, és screenshot sem. ( picit bánom, mert csámcsogni jó lett volna, ha másra nem is. Maradt a beszéljük meg :-) De! És az érem másik oldala ??? Lehet az a szerencsétlen flótás azóta is a fejét vakarja. Pfúúbazd+ ezt hogy csináltam apám! És azóta is csak gyakorolgat :D Egyébként én is valami kis mikro lagra gondoltam.
-
suba53 #410357 Még csak csalás sem lehetett, mert ezeket a szerver számolja. Szimpla BUG, valami megzizzent a szerveren, és így köhögte ki. -
Lucifer001 #410356 Neked megvan az a tank ? 
Tovább nincs időm beszélgetni veled . Most nem azért na
-
Igy passz.Nem lehet hogy lag volt?
Nálam 7.76 a töltési ideje annak az izének,de jő lenne az 1 sec is
-
Lucifer001 #410354 Próbálgasd . be van töltve egy lőszer legyen alaplőszer . Rányomsz a goldra , és abban a pillanatban a gold van betöltve . Ez nem mindig működik .
-
Plata #410353 Megérzés skillel nem tölt a löveg újra,ha lőttél és tölt az ágyúd de gyorsan lőszert váltasz és bekapcsol a megérzés skill a löveged nem lesz betöltve,onnan folytatja betöltést a másik lőszerrel ahol az előző járt.
De néha bugos.Nekem Mauerben szokott olyat csinálni hogy indul a csata és kiírja hogy megérzés skill aktiválódott.
Közben nem is váltottam lőszert.
-
Lucifer001 #410352 Csak az utolsó csata van mentve . Akkor megnéztem . Nyertünk , de nem az a lényeg . Ő volt már csak , arty kiütötte . Nem nem égtem . Én nem lőtt rám abban a pillanatban senki . Mindegy nem akarok semmi hülyeséget ebből , csak szimplán nem értem . Legénységi tagok közül a töltőnek van a " megérzés " skill . Nekem az a T110E4 en van ha jól emlékszem . De ha lősz , akkor ez a funkció nem működik , és egyébként sem mindig . Van mikor újratölt , ha lőszert váltasz . Itt meg bamm-bamm 2x 460 még 1 sec. sem volta a két lövés között .
De mindegy túlteszem magam rajta .
-
Azé mer van nekijje egy titkos ágyuja is, a két belső lánctalpa között:-)))
Csak nem mindenki tudja, és ezért nem használják.:-DD
Vicet félretéve, azért helyedben, ezt megnézném egy replay-ben is, hátha valamit benéztél csata közben. -
Lucifer001 #410350 Pont az ilyenekbe fáradok bele én is . Tegnap este volt , amit most sem értek . AMX 105 el voltam , és goldal belémvágott az enemy ObJ 279 ( soklánctalpas ) 2x 460 at 1 lövésből ! 2x 460 at . 1 lövésből !
Nem értem hogyan . ! ? -
bekescsaba #410349 Hali4
Nem sok minden változott a pihenő alatt, 7 év után is fel tud húzni a játék.
Amikor vért hugyozva próbálod meg egyedül lehozni a csatát, 20 mp van vissza, hogy befoglaljunk, majd az ellen Chi-Rije kamikaze módon be rohanni a foglaló körbe, hogy nullázon, én, mielőtt spotolni tudna kb. 150 méterről rálövök, de pattanok, ő menetközben rámfordítja a tornyát, és egy lövéssel, (alaplőszerrel) szemből kilő, majd beér a foglalóba, ahol szintén menetből szemből beüti a 110-et, s ennyi, vége a mecsnek, a többi ellenséges tank is odaér, és szétlövik a foglalókat.
Da a poén a véhén van. Az Alpine Tiger 900 sebzéssel 1,5 ször annyit xp-t kapott mint én 5000 fölötti sebzéssel, és 7 killel. Azért ezt megküldenén a WG-nek, kérdezvén, hogy minek törjem magam?
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.08.11. 11:48:32 -
Plata #410348 Az előbb T10 arty gold lőszerrel telibe nyomott és sebzett belém 4-et. 
Ez egy nagyon rövid csata volt,15-2,alig láttam valamit,túl lassú voltam.A többiek rohantak előre és gyorsan vége lett. -
Plata #410347 Én nagyon vártam erre az ágra,de ez szar.
Ez nem az amire vártam. -
Lucifer001 #410346 Találjunk ki nekik valamit , és ha nem akar randomban szívni , akkor megveszi free XP ből . Szükséges aranyat meg nem a spárban veszi meg , hanem tőlünk . És kell majd neki legénység is
-
tutyimutyi2 #410345 Hát az az angol light ág az szerintem az a szint amikor már minden más ág kivan fejlesztve tier10-ig akkor sem érdemes elkezdeni velük szopni :D -
Plata #410344 Srácok én ezzel az angol light tankkal nem boldogulok,kicseszett peches vagyok vele,szinte mindig a legkisebb vagyok,stock ágyúja nulla,szinte csak városi pályát látok vele.Még a napi duplázás is kihívás mert van hogy zsinórban 5-6 vesztes csata és megunom.
Ágyúja az szinte nincs is,mert ami rajta van az max arra elég hogy levakarjam a festéket a budi faláról. -
Lucifer001 #410343 Nekem is a CW miatt van meg ( mind )
-
Csak a Cw miatt 

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.10. 22:12:25 -
Lucifer001 #410341 Szép sz@r 
-

-
Plata #410339 Vk 100-at le dupláztam,ilyen köcsög mákos meccset.
Minden retardált golddal lőtt.És semmi.
Pedig egyszerre rám jött skoda t50 meg type 61 is.
Skodát láncoltam és azonnal beszopta,arty megtalálta szépen,mire betöltött volna az ágyúm kinyírták.De type 61 -et simán keresztül lőttem alap lőszerrel.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Lucifer001 #410338 Köszi az infót , és igen olvastam tegnap , hogy te a kötvényekkel kitörölheted . -
Rammsch31n #410337 na akkor ez a titok nyitja... tegnap 5 után kezdtem el wotozni... azt meg nem írja, hogy a nap melyik órájában kezdődik... én legalábbis nem találtam... a cseh tervrajzok ott fognak porosodni az örökkévalóságig míg a WG be nem zárja a szervereit... :"DDD -
suba53 #410336 Tényleg! Folyamatosan vannak kérdezz felelek stb. hírek.
Hol van olyan fórum, ahol javaslatokat ötleteket lehet bedobni a WG fejlesztői számára?
Javasolnám nekik hogy a felesleges, és gyakorlatilag már semmire nem használható tervrajz töredékek hasznosulásának valamilyen formáját találják ki. -
suba53 #410335 Valamiért délelőtt 10 órakor van a forduló. Tegnap is 10-től lehetett az elsőt teljesíteni.
Engem jobban zavar, hogy zsákkal öntik a tervrajz töredékeket, amikre már semmi szükségem, és nincs lehetőség beváltani mondjuk legénységi könyvekre, vagy bármire.