418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lucifer001
    Nem jellemző rájuk
  • Rammsch31n
    tuti elcsesztek vmit ezek a retardáltak szerintem :D
  • Lucifer001
    Igen ez zavart meg engem is . Még rajta van a lakat
  • Rammsch31n
    de már a 2. napnak kellene jönnie....
  • Lucifer001
    Mégiscsak lehet az elsődlegest :)

• Rammsch31n
    de mi a f@szért nem indul el a 2. nap? hát van olyan rész, amihez nem kell a sz@ros Skodájuk... én nem értem... megint elcseszett volna vmit a WG?
  • Lucifer001
    Tökre örültem , hogy a " cseh küldetésekből " megszerzett kötvények segítségével meg tudok szabadulni a TVP VTU tol . Tegnap kezdődött a küldetés sorozat , most látom a második nap nem nyílik meg , mert csakis T27 el lehet .
  • Rammsch31n
    Nem tudja valaki, hogyha megcsinálom a cseh küldiket, akkor a cseh nemzeti tervrajzokkal mi lesz? Ugyanis az egész fa ki van húzva már régóta....... átkonvertálódik univerzálissá? vagy megy a levesbe?
  • Sir Charles
    Sajnos azt kell mondjam, hogy a WG ezzel a peccsel is bebizonyította hogy szarik a játékosbázisra. Tele a játék ordító hibákkal, hihetetlenül kiegyensúlyozatlanok a tankok és még sok sebből vérzik a dolog, erre mit kapunk?
    Egy, a mai metában használhatatlannak tűnő brit light ágat, matricákat, meg dögcédulát!!???
    PFFFF
  • bekescsaba
    Hali!

Visszatértem 3 hónap diéta után.

Háááááát.......
  • tutyimutyi2
    A frontlineból kapott festés is olyan mint pl a karácsonyi tematikájúak hogy bármikor levehetem a tankról és átrakhatom másikra?
  • tothgyorgy
    Az MT-25 -re érdemes feltenni a nagy ágyút? Sztem a közepes jobb nála.
  • Malarki
    Ja, meg felszerelést is, ha jól emlékszem legalább egy ventit és célzásgyorsítót kapsz, lehet mást is. Plusz ha a prem tankkal csinálod kapsz 3 női legénységi tagot is. És igen, ez is olyan lesz mint a francia tds volt, naponta kapod a küldetéseket, de bármikor megcsinálhatod őket.
  • tutyimutyi2
    legalább retek sok tervrajz darabot fogunk kapni.
    Lehet hogy hülye kérdés de ezeket a küldetéseket naponta 1-1 darabot fogunk csak kapni?
  • Malarki
    Igen, ez most nem tankért megy. Annyira nem hogy még többet is kapsz ha az új cseh premmel csinálod meg a küldetéseket.
  • MuldR
    Jól látom, hogy a mostani maratonban már nem a tankot kapjuk meg, hanem csak egy festést hozzá? Vagy valamit benéztem?
  • Thomasovics
    hát én örülnék ha tudnám a tankot testre szabni :D , de sajnos az a hiba üzenet gátol, hogy eggyáltalán belépjek a garázsomba
  • Plata
    Mai frissítéssel tök szar lett a játék.
    Ha be mész a tank testreszabásra és egyéni festéshez,akkor lehet újraindítani a játékot,mert olyan mintha szétrobbant volna a festékgyár,nem lehet semmit látni csak foltok maszatok csíkok.
    Játékban néhány tank után a földön nagy fekete csík marad,még csak prémium és egyedi festésű tank után láttam.

• Thomasovics
    Sziasztok!, valaki erre tud valami megoldást?, ez már az újratelepítettnél fordult elő és az se javította ki
  • Plata
    Ma is hamarabb spotoltam TD-t minthogy észrevett volna,ráadásul Isu-t nagyon messziről,vagy 400 méterről.Igaz nem bokorban állt,hanem egy szikla mellett.

Su 130 vicces volt,gold lőszerrel lőtt,én He-vel.He 642-t ütött belé.
  • Plata
    Nekem hat skilles legénységem van.
    Asszem fejből 432 méter látótáv.
    Majrélámpa nem szólalt meg csak miután lőttem.
    Nekem ugyan STRV nincs,de Udes van,távkukkerrel és álcával.
    Mert nekem bejön hogy messzire lát.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.04. 23:41:58
  • Sir Charles
    Ha mutatsz egy replayt, még talán el is hisszük, amúgy szerintem ez szimplán játékmechanikailag -szuper kis szó- lehetetlen, csak akkor, hogy ha neked fullra minden ki van fejlesztve látótávolságra(ami lehetséges), viszont az STRV csak akkor nem spottol föl, ha 50 %-os a legénysége és nincs rajta semmilyen felszerelés.(ami valljuk be elég érdekes lenne, de nem lehetetlen.) Ezzel mondjuk ellent mondtam magamnak, de értitek a lényeget.
    Utoljára szerkesztette: Sir Charles, 2019.08.04. 22:09:36
  • Plata
    Ruinbergen Strv s1 a bokorban dekkolt,hamarabb spotoltam őt Mauer-el minthogy ő engem meglátott volna,csak az első lövésem után szólt a majrélámpa,de késő volt neki,többiek szétlőtték a maradék hp-ját.
  • Plata
    EUWINSFTSM
  • suba53
    A hat álca, meg a hat felszerelés már megérte. Ez a csili-vili vitrintöltelék meg a ráadás. :-)
  • Plata
    Én eléggé kihagytam,még a hármas szintet sem értem el,nagyon elegem lett hogy afkoló barmokkal meg 1-es szintűekkel rakott össze 7-10 körös csatában.
  • realcsabi
    Én olyan tankokra pakolom, amiket gunmarkozni akarok, megkönnyíti egy picit. :)
    Na meg farm tankokra is jól jön, löwe és cérna ax nagyon szereti.

Mostanra nagyon jól kiismertem a pályákat és a nyugati front tankjait is, volt egy 20700 sebzéses köröm, de 17k alá egyszer se mentem ma. Jó hogy vége lesz, de nekem tetszett ez az event.
  • suba53
    Hát ez az! :-) Túl drága, és sokba kerül a csere-bere. Marad a vitrinben. :-)
    Trófeának jó. :-)
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.08.03. 19:50:19
  • joe662
    Én a spéci 10es prém tankjaimat diszitem fel velük:-DD
    Bár nem tudomminek, mert nem is játszok velük:-D
  • suba53
    Akkor ez olyan nesze semmi fogd meg jól. Lesz egy tankom, ami picivel gyorsabban tölt, és örökre vasalva.
    200 bondot a világért sem csesznék el csak úgy a nagy semmire. Sok tankkal megyek, többnyire a prémekkel, nincs egy kizárólagos kedvenc.
    Lehet hogy a nagy hezitálásban a raktárban marad. :-) Az igazira várva. :-)
    Utoljára szerkesztette: suba53, 2019.08.03. 18:12:13
  • suba53
    Na megvan az innovatív töltőrendszer. A másik sajnos már nem lesz meg. :-( Nincs elég idő, meg benzin.
  • joe662
    200 bond a pakolgatása,ami kissé drága.
    Nekem még 4 csata azt meglesz a vstab is
  • Maala
    Nem, ennek 200 bond a leszerelése, úgyhogy okosan.
  • suba53
    Sziasztok!
    Ha el nem cseszem, meglesz az egyik innovatív kütyü.
    Ezek leszerelésének is ugyanúgy 10 arany az ára, mint a többi nem innovatív rokonának?
  • Plata
    Na bakker,cseten azt mondták wot kód.
  • joe662
    Ráadásul warship kód:-)
    Már csak 1k pont kell a vstab-hoz.
  • Maala
    Mekkora egy retardált volt, aki kitalálta ezt a kódot...
  • joe662
    Nekem is pedig az ég világon semmit nem csináltam
    Aug5.ig

Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.08.02. 23:18:44
  • MuldR
    Megjavult a homefront menüm. Tudok respawnolni. Jeee, csak olyan 500 pontot vesztettem eddig miatta :)
    Végre elkezdhetek játszani, köszi WG.
    Amúgy meddig tart az event?
  • Plata
    Fogalmam sincs.
    Épp sámánnal játszottam mikor be írták csetre a Wow-ban.