World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Öt csatára volt időm,hatodikat is megpróbáltam még délfelé,de nem jött össze,ott már bezavartak és nem tudtam végigjátszani.
De a szintekhez a pontszám biztos nő.
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.02.11. 15:06:50
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Gondolom minden szint XP igénye exponenciálisan növekszik... 😊
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.11. 14:38:54
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2019.02.11. 14:33:54
Köv csatában ha csak seggbe rúgok egy vak tehenet akkor is szintet lépek.<#nevetes1>#nevetes1>
Nem nehéz,ha rendes tankokkal játszol és sokat sebzel vagy sokat spotolsz akkor sok xp-t kaphatsz.
Állítólag most spotra is marha jól jön.
Esetleg ez is olyan lesz mint a mega grind, hogy napi 10 órát kell tolni?
(illetve ha jól látom ezen a héten az STA még nem is lesz elérhető?)
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2019.02.11. 12:18:12
Ma jöttem rá hogy a Wot kihalt,már nem játszik vele senki sem,alig lehet be jutni csatába mert nincs játékos.<#idiota>#idiota>
Legalább is valami marha ezt szajkózza gamestar-on.<#whatever>#whatever>
Fos mobil verzió:-/
Szerencsére a kreditet azt még mindig fossa:-DD
De csupa artyzással,szóval jöhet a kövezés.<#hehe>#hehe>
Itt is van valami időlimites gyűjtögetés?
Csak ne lenne ilyen retkes lassú,inkább kilövettem magam,csak ne kelljen elvánszorognom lőszerért:-)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
T49-el most az egyszer nem lövöldözésre mentem hanem spotra.
De találkoztam a pálya sarkában az ellenség top tankjával.
Pálya sarkában bújt el a folyómederben.

Csata után vettem észre hogy ez a hülye ráadásul magyar volt valszeg.
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Én nem adom el az sp-t, legfeljebb jegelem.
Aki eddig kivárt hogy esetleg tényleg jobb lesz veük a játék, az cserélje vagy nyugodtan adhatja el a picsbe <#hehe>#hehe>
Mert ugye nem lesznek gyakrabban a topban, csupán többször kerülnek full tier 8 ba, ahol tudjuk hogy a normál 8 asokhoz képest gyengébb limites garantáltan szopni fog...<#hehe>#hehe>
Egyébként összességében persze jobb lesz a dinamikus MM, csak éppen a kilencesek is szívnak, mert gyakrabban lesznek tier 10 ben, meg a tizesek is gyakrabban kerülnek full tier 10 be, mert a kieső 8 asokat valahogy kompenzálni kell..<#hehe>#hehe>
A csatánként 30% kot képviselő 8-asokból jelenleg 3x több van mint a hetesekből és 2x több van mint a tizesekből...
Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.10. 17:26:13
angelus1991ster.blogspot.hu
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Győzelem!
Csata: Karelia
Járművek: AMX 13 90
Szerzett tapasztalat: 1 184 (x2 minden nap az első csatáért)
Szerzett kredit: 269 824
Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Távcső (x1)
angelus1991ster.blogspot.hu
Még stock és a legénység is csak 98%.
De még is nagyon jó tud lenni.
Jah a rádiója nem stock,de ágyú igen.

BF2 TOPIC #99999 kétszer is:D

Utoljára szerkesztette: ROMOTO, 2019.02.08. 16:56:40
Engem most nem szidtak a csapattársak,sőt meg lettem dicsérve.
Mert megvédtem a bázist artyval,jah op kerekes szar is volt,de nem volt túl op.
Vesztett csatát megnyertük.