World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
WoT Artyst
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
yossarian: Miben akadályozott téged ez a Serb? Fellökött az utcán? <#pardon1>#pardon1>
Egyébként meg anyukád nem számít lánynak <#puszi>#puszi>
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
u.i.: én a lányokat szeretem és hál istennek õk is engem 😉
WoT Artyst
Akkor írok mást:
Létezik Serb utálat is. Sokan azt se tudják ki õ, mégis szidják. Én se tudom ki az.
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Az artyulátról meg: Lehet meglep, de a legtöbben már túlvagyunk a 12 éves koron, mikor még az ember a "divat" alapján határozta meg mit szeret, és mit nem.
Mindenki magából indul ki te buzi. (bocs nem hagyhattam ki)
https://wotinfo.hu
Most pl valaki azt "másolta", hogy szeretne választható artymentes csatát. Kiröhögöm ha leírja hogy magától találta ezt ki.
<#email>#email>
Meg ez az egész artyutálat ... <#guluszem1>#guluszem1> Szerintem sokan csak "divatból" gyûlölik az önjáró löveget mert hallotta másoktól, hogy sokan szidják. <#kuss>#kuss>
WoT Artyst
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
Egy jó artys olyan 2500 avg dam-ot sajtol ki a tankjából, mígy egy TD-s na az nem 2,5-öt, hanem jóval többet... más harcmodor, az tény, az meg hogy az avg dam magáért beszél az meg egy másik tény... szerintem te is szemberöhögnél egy 2,5k avg dammal büszkélkedõ TD-s (tier 10 ofc)
WoT Artyst
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
WoT Artyst
Ha lehetne egy kivansagom a wot-ban akkor az az lenne, hogy lehessen valasztani artys vagy arty mentes csatakat ugy mint a kulonbozo csatamodok kozott. De ilyen soha nem lesz <#rinya>#rinya>
Az FV-t spotolják, egy lövés vagyok neki, ezért pozíciót váltok, átfutok a map másik pontjára. Ott egy WTE100 vigyorog (rossz esetben szakaszban), így továbbrobogok. Ott egy Foch 155 várja szeretettel a HP-m, és még folytathatnám. Néha az ember felvállal kiszámított kockázatot, egy-két lövést bekaphat, ha ezzel drasztikusan emelheti a gyõzelmi esélyt. De ezektõl? Instant halál.
Szerintem a Te klánodban is voltak artys játékosok, gondolom õket nem nyomiztad le, mert tüzérrel játszottak. Kanta is ilyen.
Sokszor nekem is 100%-os, leginkább mikor pont telibeverek valamit. De átlagban véve picit alacsonyabb. A 9-es franciával konkrétan 39%, ami ennél a külön dühítõ a ~20 centis splash miatt...
https://wotinfo.hu
REPLAY
Ilyet nem lehet osszehozni a csillagromboloval.
Es most nem a damagere gondolok hanem a helyekre ahonnan kiszedte akar vakon is a tankokat. Szerencsere a legtobb artys nem tud igy helyezkedni, de akkor is kapja be a sajatjat mind.
Az FV td-t ha tudod hol van mar nem annyira veszelyes viszont nagy moka platoonban. Tegnap Tibik azzal jott en meg T57. Himelsdorfon a full hp-s maus "lerohanta" Tibiket. Kidugta az orrat Tibik belebaszott 1600-at en meg kitaraztam. 6 mp mulva 16 hp-val allt ugyan ott.
Kesobb egy szintem full hp-s E4 villant fel pont amerre neztunk. -1900 Tibiktol en meg kilottem egybol. Szerencsetlen ugy 1-1.5 mp-ig elt miutan meglattuk. Meg rank sem tudott szukulni.
WoT Artyst
WoT Artyst
Lehet szépítgetni, de aa TD és Arty rokonlelkek. Ugyanaz a féreg stílus mind a 2 😉
Nerf óta nem igazán vettem elõ a T10-es artykat. Mikor akciós volt rávettem magam, h megvegyem a T8 francit, mondom megnézem a nerf utáni állapotot. Arty nef? Lóf@szt. Sokszor 50%-70%-os a hit ratem és egy nap 1x bead 1000 fölötti sebzést is. Persze vannak napok mikor nem akar eltalálni semmit, de ez a minimum. Mozgó célpontot sem túl nagy ördöngösség am eltalálni vele.
Kár, h kivetted Johnny a +-rendszert. Ennek a nyomi Kankalin artys gyereknek az összes hsz-át lemínuszolnám függetlenül attól, h mit ír. Ja és subának is adnék jó párat, amiért nincs jobb dolga, mint hogy azzal foglalkozzon ki és mennyi mínuszt ad neki😄
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

3 54/51-rol 4 55/51-re valtozott tehat mukodik.
WoT Artyst
WoT Artyst
@Simulacrum: spotoltam már szakaszban Kantalusznak (legutóbb 13 75-tel), potyogtak a tank ász plecsnik. Nem a lilákat lövi, hanem a szakasztársát támogatja.
Csak tudod olyan ez, mint a rendszerváltás utáni törvényeink. Tele voltak kis kapukkal, amikkel a tûz közeli maffiózók jól megszedhették magukat "törvényesen", majd évekkel késõbb szépen befoltozták, de az elsíbolt milliárdokat már nem lehetett visszaszerezni.
Itt is van egy rendszer szintû probléma, ami nem ilyen súlyú ugyan, de a rendszer hitelességét igencsak megkérdõjelezi.
Használjuk ezt a rendszert egyéb okok miatt, de ha kiderül egy ilyen sérülékenység, akkor ne csak legyintsünk rá. A mi közös érdekünk, hogy az üzemeltetõk befoltozzák ezeket a lyukakat.