World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát mélységesen sajnállak ha neked anyukád nem volt "lány", elõzõ értelmes válaszodhoz meg gratulálni tudok.. egy kérdésre hõbörgéssel válaszolni nekem bõségesen elég magyarázat rólad... Õszintén kívánom hogy némi kultúrát és ne adj isten egy diplomát is magadénak mondhass majd (a távoli) jövõben...

WoT Artyst

Mindenesetre régebb óta, mint a te neved egyáltalán felbukkant itt.
Gondolom te még nem voltál itt egy-két éve, mikor még SerB személyesen is válaszolgatott a Q&A-kban. Megsúgom, ótvar nagy paraszt tahóról beszélünk. Arról már nem is beszélve, hogy a játék hiányosságainak mekkora hányada vezethetõ vissza az õ inkompetenciájára.
Azt gondolom egy olyan ember véleménye nem releváns, aki szerint a Foch 155-nek 15 másodperc kell ahhoz, hogy kitárazzon. 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Többiek! Mióta magyarázza ezt 0T3P? <#buck>

yossarian: Miben akadályozott téged ez a Serb? Fellökött az utcán? <#pardon1>
Csak az íjászok nyílvesszõinek a végén nem kézigránát volt.

Egyébként meg anyukád nem számít lánynak <#puszi>
Nem-e? Utcán fellök valaki, és elnézést se kérve továbbmegy, nem küldöd el melegebb éghajlatra?
Nincs ekezet, de azert kosz, hogy kijavitottal.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

patchaou
Kérdezd már meg itt a régebbieket, hogy mióta ezt magyarázom XD

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

A játék dinamikájának köszönhetõen BÁRMELYIK féla-fajta tank ki tud lõni ha lát ha nem. (gondolom te is lõttél már ki "láthatatlan" tankot...) Stílusk meg olyan amilyen az íjjászokat is utálták a lovagok, mégis kapták az áldást felülrõl 😉

u.i.: én a lányokat szeretem és hál istennek õk is engem 😉

WoT Artyst

Csak feltételezem, hogy sokan mások sem ismerik. És nem túl intelligens egy ismeretlen embert szidni.
Azt már ne is említsük, hogy ez a "mindenki magából indul ki" frázis mikor számított utoljára frappáns és vicces beszólásnak. Komolyan mondom, még általános iskolában volt egy osztályfõnököm, aki folyamatosan ezt puffogtatta, és láthatólag baromi humorosnak gondolta magát. Mondanom sem kell, az elsõ 3 alkalom után már 11 éves fejjel sem találtuk viccesnek.
GabeE3e
Rúgj*

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Of Course...

There is but one rule: Hunt or be hunted.

Nem tudod ki az, és csodálkozol hogy sokan utálják? Nincs több kérdésem.
Pedig hidd el sok ilyen volt már, a többire nem emlékszem. Már régebben le akartam ezt írni.

Akkor írok mást:
Létezik Serb utálat is. Sokan azt se tudják ki õ, mégis szidják. Én se tudom ki az.
*rugj

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Persze, hogy nem hagyhattad ki. A ratyik mind sertodosek es most jol a lelkedbe tapostam. Legkozelebb ne rudj ekkora ongolt.

Igen, végülis a választható artymentes csata olyan földtõl elrugaszkodott, zseniálisan egyedi gondolat, hogy egyedülálló elméden kívül máshol meg sem foganhatott volna.

Az artyulátról meg: Lehet meglep, de a legtöbben már túlvagyunk a 12 éves koron, mikor még az ember a "divat" alapján határozta meg mit szeret, és mit nem.
"minimum latens homokos mind aki elvezi veluk a jatekot"
Mindenki magából indul ki te buzi. (bocs nem hagyhattam ki)

https://wotinfo.hu

Van egy bizonyos chatszoba a játékban ahova szoktam írni néha az aktuális észrevételeimet a játékkal kapcsolatban. És többször volt már olyan, hogy viszontláttam mástól fórumokon a mondataimat. <#vigyor2>
Most pl valaki azt "másolta", hogy szeretne választható artymentes csatát. Kiröhögöm ha leírja hogy magától találta ezt ki.
<#email>
Meg ez az egész artyutálat ... <#guluszem1> Szerintem sokan csak "divatból" gyûlölik az önjáró löveget mert hallotta másoktól, hogy sokan szidják. <#kuss>
En nem mondtam, hogy az artyk op-k. Engem csak a stilusuk zavar, hogy ha kozvetlen nem lat is ki tud loni. Ez gusztustalan, minimum latens homokos mind aki elvezi veluk a jatekot.

Röhögve mutass nekem egy 2,5k avg-damot amit artival nyomtál, Köszike 😊<#violent>

WoT Artyst

Roger6
Jó de én az artysokat is szemberöhögöm. <#law><#nezze>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Az hogy valami OP -é vagy sem azt inkább egy szinten belüli avg dam összehasonlításból derül ki, ott meg nyon csúnyán elvérzik az OP arty elmélet...
Egy jó artys olyan 2500 avg dam-ot sajtol ki a tankjából, mígy egy TD-s na az nem 2,5-öt, hanem jóval többet... más harcmodor, az tény, az meg hogy az avg dam magáért beszél az meg egy másik tény... szerintem te is szemberöhögnél egy 2,5k avg dammal büszkélkedõ TD-s (tier 10 ofc)

WoT Artyst

Nem, csak gyõzködi a saját lelkiismeretét. A legtöbb artysta ezt csinálja.
Roger6
Max. dmg alapján döntöd el melyik tank OP?

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Master91
Valószínûleg a csúnya arty a legveszélyewsebb: a csúnya Conq GC, ami most a leg OP-bnak tartott arti WoT replays-en 10,5k best dam, a szelíd FV-nek meg 14,7k best dam... nyilván elég szélsõséges esetben fordulnak elõ ezek a számok, de még így is majdnem 1,5x annyi....

WoT Artyst

Sajnos egyre tobb embernek van "ilyenje".
Ha lehetne egy kivansagom a wot-ban akkor az az lenne, hogy lehessen valasztani artys vagy arty mentes csatakat ugy mint a kulonbozo csatamodok kozott. De ilyen soha nem lesz <#rinya>

Én sem kempelek, sõt, túlságosan is agresszíven játszom. Szidom az artykat, ha bekapok egy-egy nagyobb tockost, vagy ha a splash viszi a láncot töltõstül, sofõröstül, parancsnokostul. De ilyenkor általában én is hibázom, mert sokáig álltam egy helyben, vagy kiszámíthatóan mozogtam. Néha egyszerûen csak bemákolnak, de ez ritka.
Az FV-t spotolják, egy lövés vagyok neki, ezért pozíciót váltok, átfutok a map másik pontjára. Ott egy WTE100 vigyorog (rossz esetben szakaszban), így továbbrobogok. Ott egy Foch 155 várja szeretettel a HP-m, és még folytathatnám. Néha az ember felvállal kiszámított kockázatot, egy-két lövést bekaphat, ha ezzel drasztikusan emelheti a gyõzelmi esélyt. De ezektõl? Instant halál.
Szerintem a Te klánodban is voltak artys játékosok, gondolom õket nem nyomiztad le, mert tüzérrel játszottak. Kanta is ilyen.
Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

"Sokszor 50%-70%-os a hit ratem"
Sokszor nekem is 100%-os, leginkább mikor pont telibeverek valamit. De átlagban véve picit alacsonyabb. A 9-es franciával konkrétan 39%, ami ennél a külön dühítõ a ~20 centis splash miatt...

https://wotinfo.hu

Nezd meg ezt a replayt, hogy Tibik mit gusztustalankodott ossze a batchat artyval.
REPLAY
Ilyet nem lehet osszehozni a csillagromboloval.
Es most nem a damagere gondolok hanem a helyekre ahonnan kiszedte akar vakon is a tankokat. Szerencsere a legtobb artys nem tud igy helyezkedni, de akkor is kapja be a sajatjat mind.

Az FV td-t ha tudod hol van mar nem annyira veszelyes viszont nagy moka platoonban. Tegnap Tibik azzal jott en meg T57. Himelsdorfon a full hp-s maus "lerohanta" Tibiket. Kidugta az orrat Tibik belebaszott 1600-at en meg kitaraztam. 6 mp mulva 16 hp-val allt ugyan ott.
Kesobb egy szintem full hp-s E4 villant fel pont amerre neztunk. -1900 Tibiktol en meg kilottem egybol. Szerencsetlen ugy 1-1.5 mp-ig elt miutan meglattuk. Meg rank sem tudott szukulni.

esetenként tényleg "bedja" volt 11/10 es hitratem egy pár meccsen meg 10/2-es is... ugyan azzal az artyval...

WoT Artyst

Én nem szórnám neked a minuszt, csak a hülyeségedre, de WoT-ban jár neked is a szeretetcsomag 😉

WoT Artyst

linkeld már be vele ide a statod, kíváncsi vagyok erre a 70%os hitratre.

Lehet szépítgetni, de aa TD és Arty rokonlelkek. Ugyanaz a féreg stílus mind a 2 😉
popey8
Érdekes, engem legalább 50 csata óta nem lõtt meg FV, akkor is hála az égnek csak 600-at kaptam. Viszont artytól minden csatában kapok legalább 1 splasht vagy direkt találatot. És nem azért, mert a mezõ közepén bóklászok, hanem mert próbálom nem végig kempelni a 15 percet és csinálni vmit. Próbálj már meg pl. Malinovkán csinálni vmit anélkül, h felspotoljanak és még arty safeben is legyél. Amint felspoltonak a camperek, az arty férgek egybõl rád szálnak. Az FV TD legtöbb esetben hamar felspotolódik, így könnyû elkerülni és a fedezéket is lehet használni. Artyt legtöbbször csak a csata végén látod és belõnek fedezék mögé is, nem beszélve a splashrõl. FV TD-t (a WT-vel együtt) is kivehetnék a játékból, mert ilyen formában nem való ide, de az arty sokkal rosszabb.

Nerf óta nem igazán vettem elõ a T10-es artykat. Mikor akciós volt rávettem magam, h megvegyem a T8 francit, mondom megnézem a nerf utáni állapotot. Arty nef? Lóf@szt. Sokszor 50%-70%-os a hit ratem és egy nap 1x bead 1000 fölötti sebzést is. Persze vannak napok mikor nem akar eltalálni semmit, de ez a minimum. Mozgó célpontot sem túl nagy ördöngösség am eltalálni vele.

Kár, h kivetted Johnny a +-rendszert. Ennek a nyomi Kankalin artys gyereknek az összes hsz-át lemínuszolnám függetlenül attól, h mit ír. Ja és subának is adnék jó párat, amiért nincs jobb dolga, mint hogy azzal foglalkozzon ki és mennyi mínuszt ad neki😄

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Artman
Majd átváltom ha full lesz 😊

Subara*
Artman
Sock még, mi lesz fullosan? 😊

Sibara nyomtam egy +.
3 54/51-rol 4 55/51-re valtozott tehat mukodik.
Roger6
Az is igaz. <#nyes>

ja lila, ez így nem vicces 😞<#banplz>

WoT Artyst

"nem a libákat lövi" ezen besírtam 😄 <#taps>

WoT Artyst

Na látjátok, errõl beszéltem: az FV TD-t sokan hajtjátok, 1.800+ -os sebzéseket osztatok az ellenfélbe, és ezt rendben levõnek, sõt, mosolyogtatónak találjátok. A 600-as sebzés már rossznak minõsül. Nézzük az artyt: 1.800-at ver belétek, de ötször mellé lõ. Gyakran csak párszáz sebzést oszt egy lövésbõl (mint a legtöbb tank), de ezért lassan tölt és lassan szûkül. Nagyon ritkán látok artyt a top sebzõk között, míg TD-t szinte minden high tier csatában. Én ezért érzem nagyobb problémának a TD-t.
@Simulacrum: spotoltam már szakaszban Kantalusznak (legutóbb 13 75-tel), potyogtak a tank ász plecsnik. Nem a lilákat lövi, hanem a szakasztársát támogatja.
<#worship>
Ebben teljesen igazad van. Nem is dõlök a kardomba emiatt.

Csak tudod olyan ez, mint a rendszerváltás utáni törvényeink. Tele voltak kis kapukkal, amikkel a tûz közeli maffiózók jól megszedhették magukat "törvényesen", majd évekkel késõbb szépen befoltozták, de az elsíbolt milliárdokat már nem lehetett visszaszerezni.

Itt is van egy rendszer szintû probléma, ami nem ilyen súlyú ugyan, de a rendszer hitelességét igencsak megkérdõjelezi.
Használjuk ezt a rendszert egyéb okok miatt, de ha kiderül egy ilyen sérülékenység, akkor ne csak legyintsünk rá. A mi közös érdekünk, hogy az üzemeltetõk befoltozzák ezeket a lyukakat.

pointer4
Biztos mert forgó tornyos TD, és itt katasztrófa ha letrackelnek, vagy várjál, hogy is van ... ??...... XD