World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most az ebr maraton miatt sokkal többen erőltetik a tier10-et, azért dob az mm mindig full tier10be.
Majd event után több top tier meccs lesz, sok bot visszavándorol a 8as tankjaiba.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
300 sebzés kellett még, ugye nem elég a 2x pattintás, még 2500 at is kell sebezni. Már éppen lerohnatak volna, és még hiányzott 400 sebzés.
Na lőttem az arany repesszel 33 a Badgerba, aztán ő lepattant 2 x, aztán megint rálőttem, 0 sebzés, azt hittem epét hányok. Hála istennek megvárták míg harmadjára is betöltök, csak akkor estek rám, így az első elém forduló Is7 kapott egy 560-ast, s így meglett a küldi. 64 csata kellett vele, s csak full tier 10 ben mentem.
Volt hogy 8k feletti sebzést nyelt be nekem,csak épp ez a retkes küldi nem volt épp aktív.
Idióta Jpze100 a tornyát lövöldözte.Csak azt dugtam ki.
En ha kicsit is szogben all már pattogok rola . Az egesz egy mozgo loszerrekesz. Rosszabb mint egy kinai. Ami nagyon jo rajta az a nagy agyu. Atutest tobbnek erzem 220-nal es nagyon pontos. A torony is jol pattint de mondom a test egy banat. Meg valahogy az arty is mindig a test tetejet talalja el es 450-500-akat sebez. Raraktam a szupernehez repeszpancelt de kb mintha egy lapát földet dobtam volna rá. Arty ugyanannyit ad a loszerrekeszt ugyanugy zsinorban ellovik pedig ennek a modulokat is vedeni kellene. 4800 volt a legtobb lepattanom vele ami azert is szanalmas mert soumaval 3800 volt. Menni fordulni nem bir. Most mar megkerdezem it hogy az IS M hasznalhato erre a celra ? Mert azzal neha beallnak ugy hogy pattan rola minden es kong mint a bili amit fakanállal utnek. En a maust biztos nem fogom kihuzni mert nincs turelmem vkp-hez.
Ha el lövök 10 darabot akkor egy hétig robotolhatok érte.
Próbálom ezt a 2x szeres páncélfelfogós küldit (beletoltam jó sok free xp-t, hogy meglegyen a type 5), erre az összes csatában full tier 10 ellen megyek, s csak arannyal, meg rro val lövöldöznek.
Ami érdekes, hogy ha nagyritkán AP-val lőnnek, az csont nélkül bemegy, jellemzően az IS7 alaplősszerrel szinte mindig beüt, akárhogy tekergetem.
Elképzelhető, hogy visszaveszem a 8-as VKP-t, lehet azzal könnyebb lenne.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2019.02.28. 16:37:13
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Type-ba kapásból belelőttem majdnem 900-at,ebr-t rammoltam és beszarás de kinyúlt.<#hehe>#hehe>
Ru meg tudott lőni de csak egyszer,be töltött az ágyúm oszt neki is kampec lett.<#hehe>#hehe>
De állati vicces volt hogy a kerekes szart simán ütközéssel kinyírtam.
Ez kreditgyűjtésre van és egy szükséges rossz. Van aki azzal indokolja hogy van olyan prém tank ami igényli. Hát akkor azt nem kell megvenni vagy nem kell menni vele...
Egyébként pedig attól függően használom hogy mi jön velem szembe.
14.perc környékén.
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.02.28. 09:11:03
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Elég érdekes is lennne ha a mazochistákon kívül nem lenne használva.
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.02.27. 21:47:46
MIndegy mivel játszom tier 8-tól fölfelé, csak gold, és RRO. Már nem csak az unicumok fossák.
Mauer-t alig látni.
Állítólag angol caern, svéd emil, japán oho, német mauer, és a legjobb a cseh is3 klón.
T29 és t32 is a garázsban maradt egy ideig még,igaz annó az M6-ot sem adtam el,mert az is szerettem.<#hehe>#hehe>
Hisz ezért van ma is t34 prémem.
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
De az sok évvel ezelőtt volt.Akkor még T30 jött utána ha jól emlékszem.
Abban az időben a legjobb T8 heavy volt,ma már nem tudom milyen lehet,de nekem szép emlékeim vannak a T29 és T32 meg T30 tankról is.
Bár az ágyúja az nem volt valami nagy szám,de marha jól pattant róla minden.
Utoljára szerkesztette: haflac, 2019.02.27. 11:00:41
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Főleg T8-10 csatákban játszom,sokat nem érnek.
Az előbb vakon kilőttem egy nyolcast.
Láttam hogy valami fát dönt odapörköltem erre kiírta hogy Lynx 6x6 kampec.<#idiota>#idiota>
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Teljesen másként viselkedik mint a lánctalpasok. Nemegyszer ragadtam be vele és lőttek szitává mert nem úgy mozdult, fordult, ahogy a sok éves rutinból fakadóan vártam.
Lehet már tudni valamit a következő Top of the Tree tankról?
Úgy tudom, hogy mostantól nem szavazás dönt, hanem a WG választ egyet, de melyiket?
Márciusban állítólag már lesz megint, de a Wotinfoban a márciusi előrejelzésben nincs semmi hír róla.