World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

popey8
T8-al ilyenkor éjszaka kerülni kell a játékot, hála a retard WG probléma kezelésének. Szinte mindig T10-ben fogsz játszani.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Köszi,csak az a baj ilyenkor érek rá délutános mûszak után.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Ilyen késõi órán nem érdemes T8 heavyvel játszani. Egyébként is mostohán bánik velük mostanában az MM, de ilyenkor fõleg.
Szívok ezzel az IS3-al.Fejlesztett torony,de nincs még a nagy ágyú.10 csatából 1 8-as tier a többi 9-10.Ennek ilyen szar az MM-je?

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Már én röhögtem kínomban. A kicsi Pz IVS eldönti a nyolcas csatát.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Ez pontosan igy van. Viszont mentem mar olyan unicummal is platoonban aki top klanbol valo (foleg cw-zik) es semmi onbizalma nem volt. Allandoan kerdezte merre menjunk, mit csinaljunk. Magatol nem volt egy otlete sem. Persze nem azt mondom, hogy szarul jatszott mert nagyon is ertette a dolgat csak megszokta, hogy iranyitjak.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Az is3-at csal példaként hoztam fel,másnak lehet a t29,tiger 1-2,jön be.Õ lehet azt prémiumosítaná.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

popey8
Nem is olyan rossz ez az E4, mint itt sokan lefestették. Nerf elõtt biztos jobb volt, de így is egy kis közelharcos vadállat😊 Mindenesetre fényévekkel jobb, mint a T30. Egyedül még egy kis gun depressiont hiányolok.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Mondjuk azért, mert akkor az lenne a vége, a hogy teszem azt maxos prém IS-3-asok lepnék el a csatatereket, mint anno a Type 59-nél.

Nagyon észnél kéne lenni hogy melyik gépet és milyen felszereltséggel lehetne premiumizálhatóvá tenni. Eleve 9-10-eseket nem. Véleményem szerint a legkevésbé melléfogás az lenne ha 2.vh-ban résztvevõ gépeket a történelmi felszereltséggel lehetne premiumizálni. Nyilván kéne mellé prototípus, háború utáni gép, mert akkor franciák, kínaiak, japánok gondban lennének magassabb szinten.
És akkor a mostani premium gépek bekerülhetnének a tech tree-be. Nagyon fáj, hogy sok nagyon érdekes gép van ami premium lett. És sokuk már meg se vehetõ. Például KV-5, M6A2E1. A gift tankokról (M60, T95E6, Object 907, KV-220, M4A2E4) már nem is beszélve, bõven lenne helyük a tech tree-ben. Az agyszüleményeket mint a T110E4, T28 Proto, E-50M, WT E-100, FV 215b(120) stb meg kivágni a fenébe.

Haflac: ez harckocsitól függ. De nem is azt írtam hogy stock gépeket lehetne premiumizálni, hanem adott felszereltségûeket.
Ha nem is IS-3, de mondjuk egy Jumbo a stock toronnyal és 76 mm M1A1-el az történelmi konfig, prémiumnak se lenne rossz.

Akkor meg már jobbak a jelenlegi prémek.

Pales: Még szép hogy felborulna, ezért nem lett bevezetve.
A számodra legkedvesebb tankot,ami feltételezem fullos,megvennéd,fizetnél azért,hogy stock állapotban,de prém verziós legyen.Kredit hozam,legénység húzás,stb prémium elõnyök,DE!! stock tank játékélmény.

„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen

Pales27
na és miért ne lehetne azonos konfigurációban fullos tankot prémiummá tenni? Felborulna ettõl a játékegyensúly? Nyilván drága lenne, ha egy Löwe árához nézzük, egy IS-3 lenne vagy 18-20k gold

Ez a normál harckocsi prémiumizálható dolgon már sokszor elgondolkodtam és nagyon jó ötlet lett volna. Csak a mostani helyzet miatt már kivitelezhetetlen. Csak kéne pár megkötés, például csak adott harckocsit lehet és adott konfigurációval lehet prémiummá tenne, ami természetesen nem a fullos verzió. Például IS-3-nál fejlesztett torony, D-25T, alap motor és BR-471D lõszer (~205 mm-es átütés).

Szerintem már rég bele kellett volna rakni a lõszerfejlesztést a játékba, és kevésbé erõltetni a sci-fi lövegeket.

A másik vesszõparipám az, hogy a modulok legyenek hatással a MM-re. Ezt még két évvel ezelõtt vettette fel Oddball és nagyon megtetszett. Példaképp legyen ismét az IS-3. Stock állapotban mondjuk kap 8-as battletiert, fejlesztett torony +0,5, a fejlesztett lõszerek 2x +0,2, a fejlesztett motor +0,3, a BL-9 +0,5. Aztán felszereltségtõl függõen kijön valamilyen battletier.
Ez azért lenne jó, mert a stock gép nem lenne akkora szívás. Illetve vannak olyanok akiknek valami miatt jobban tetszik az alap gép. Például nekem a KT jobban tetszik Porsche-toronnyal, vagy valaki jobban szeretne játszani egy történelmi konfigurációval összeállított géppel, nem ilyen fantasy lövegekkel. Ne legyen már szívás amiatt, hogy ha nagyobbakkal kerülsz össze, akkor teljesen esélytelen a stock géped. Aki gyengébb géppel megy az gyengébb MM-el rendelkezõ ellenfelet kap.
Persze már ez is kivitelezhetetlen, teljesen át kéne variálni a MM-et. Meg aztán amilyen szar a WG MM renszere lehet eleve nem is mûködne.
Nem Is3-ból Is6,hanem is3-ból (prém)is3.

IS6? Elég sokan megveszik.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Egy is3 bl9 nélkül csökkentett mozgékonysággal,páncéllal,mert gyengébbnek kell lennie,mint prém is3,hát az nem lenne is3.Kíváncsi vagyok ki venné meg ilyen feltételekkel azok után,hogy a nem prém verzió sztem a legjobb 8-as heavy.

Tono34
S51 mellém lõ -699 Hp. Csak azért ennyi, mert ennyi volt...

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

LOL ez a csákó XD
27k csatájából 11k-t artival ment. Na most akkor melyik a sunyi, undorító és no comment kategória inkább? Nevetséges...

Kapsz. Ugyanazt veszed meg a prémtankkal, mint a prémfiókkal: idõt. Nem kell rengeteget farmolnod T5-6-7-ben, hogy felszerelhesd a tankjaidat. Továbbá a T10-es vasakat gyorsabban eléred, gyorsabban meg tudod venni és könnyebben fenn tudod tartani.
A prémtankok valóban gyengébbek, de a sok farmkör alatt jobban megismered õket, mint bármelyik más tankot. Ezenkívül sokskilles legénységet ki tudsz velük húzni, a végén jobb leszel velük, mint a többi T8-as tankkal.
Ez a játék hobbi, amire költhetsz, ha akarsz. Egy csúnya szombat esti berúgás árából kijön egy T8-as prémtank, ezt ki sem hányhatod, másnapos sem leszel tõle, de eltöltesz a vele való játékkal heteket/hónapokat. Szerintem megéri.
Ha ügyes játékos vagy, akkor ESL-en nyerhetsz aranyat, esetleg kevesebbet bár, de CW-ken is kaphatsz. Így lazán vehetsz nyert aranyból bármilyen prémtankot. Hidd el, mûködik.
Nem lenne ez feltétlen gond, legfeljebb fullos konfigból nem lehetne prémiumot csinálni.

Azt én se, de hogy folytassam az ördög ügyvédje szerepet, a felhasználói feltételeknél beleegyeztél, hogy a WG bármikor minden további nélkül változtathat a tankokon, beleértve ebbe a prém tankokat is. Nekem sem tetszik, szerintem is szemét dolog, de hát ez van.
Az legyen az õ baja. ):

Tono34
Én azt nem szeretem, ha már kiadtam valamiért a pénzt, mert tetszett, majd ezután valamikor rontanak rajta....

10 féle amber van a világon, az egyik amelyik ismeri a kettes számrendszert, és a másik, amelyik nem.

De akkor nem tudná, hogy mit nem akart elolvasni (:
Senki sem kért,hogy olvasd el.A TE döntésed volt.

Nem akarok TomDantes nyomdokaiba lépni, de errõl megint nem a WG tehet. Mindenkinek a saját felelõssége, hogy tájékozódjon mielõtt pénzt ad ki valamiért.
Master91
... -.-"

inkább ne olvastam volna a kommentjeid
Lõwém nekem is van,utálom mint a szrt.Bánom,hogy megvettem.

"Én ha valamiért pénz adok ki,én elvárom,hogy az jobb,de minimum jó,de semmiképpen sem rosszabb legyen."

Errõl van szó. Akkor nem adsz érte ki pénzt. End of the story.
Ezzel csak az a baj, hogy varászütésre senki nem fogja levedleni a random beidegzõdéseket. Tapasztalatból mondom.

Nem tudom,hogy jött ide a kényszerûség,de mindegy.Én ha valamiért pénz adok ki,én elvárom,hogy az jobb,de minimum jó,de semmiképpen sem rosszabb legyen.Ha ezt valaha bevezetik,és tényleg nem lesznek legalább azonosak,tuti nem fogok fizetni.

Jobban keres. Én egy csomó prémjárgánynál nem érzek semmi hátrányt, pl Löwe, Dicker Max.
Senki nem kényszerít, hogy vegyél prém tankot. Ha nem tetszik a rendszer, nem veszed meg, kész.
Ott, hogy az IS-3 alapból egy igen jó tank, és ha még lehetne "prémesíteni" is, akkor csak azzal menne mindenki. Jó szórakozást a 12 IS-3 + 3 Borsig csapatok meccseihez.
Ha fizetek érte ,akkor kapjak is a pénzemért valamit.

Adott egy is3,na ez kell nekem prémben,megveszem.Miért ne lehetne ugyanolyan mint az "eredeti"?Csak max megnövelt kreditszorzó és ennyi.Miért kell legyengíteni?Ha a paraméterek egyeznek akkor hol van a pay to win?

nagyon egyszerû: ha a prém tankok jobbak lennének a rendeseknél, akkor pay to win lenne a játék.

WoT: Nishizumi77

Hála istennek, hogy nem jobb. Na az lenne a pay to win legundormányabb elfajulása.
Még egyszer jelzem: randomban, egyedül. Én csak így játszom, ezért ezt tudom megítélni.
Csapatban, szakaszban természetesen nem így kell játszani.

Ha mindenki "jó játékos" lenne, akkor tényleg rengeteg lenne a döntetlen, ez teljesen egyértelmû, de mivel nem az így ez a célravezetõ stratégia randomban egyedül. Pontosabban ezzel lehet a legtöbbet sebezni és sokáig életben maradni.
Természetesen jó poén berobogni az ellenfél táborába mondjuk 2 perc leteltével és hûvösre tenni az artykat, csak ez mondjuk 20-ból egyszer jön be. Valaki ezt élvezi, valaki meg mást.

"Az a gond azzal az ötlettel hogy aranyért prémium tankot lehessen csinálni normál tankokból, hogy a prémium tankoknak gyengébbnek kell lenniük. "

Ez az igazi üzletpolitika.Ezek ismerik Viktort?Kicsit olyan mintha vennél egy M6-os bmw-t 30 milláért és szarabb ,mint egy swift és ez a prémium cucc.Ha már fizetünk érte,az lenne a minimum,hogy jobb legyen,nem pedig gyengébb.Ezt én sohasem fogom megérteni.

Tono34
"Jelenleg nincs feljegyzett FPS esés a Khrakov pályán"

Biztosan csak a véletlen mûve a 15 fps azon a pályán. 30-50 között váltakozik egyébként.

"Úgy tûnik a fejlesztõk azon gondolkodnak hogy "kölcsönözhetõek" lehessenek a történelmi csaták úgy ahogy a történelmi lõszer is (?)"

Félrefordítás, nem a történelmi csata lesz kölcsönözhetõ, hanem a történelmi csatához szükséges tankok. Tehát nem kell lennie a garázsodban teszem azt Stug III G-nek, a történelmi csata idejére "kölcsönözhetsz" egyet.
Overlord a WG álláspontjáról az XVM-el kapcsolatban ha fizetõs lesz: "Az XVM-el kapcsolatban lehet hogy megváltozik a hozzáállásunk, mivel F2P-t tartjuk elõnyben."
Overlord szerint túl könnyû lövegcsõ jelzést szerezni.
Úgy tûnik a játékosok nagy része nem olvassa a híreket a weblapon.
Úgy tûnik a fejlesztõk azon gondolkodnak hogy "kölcsönözhetõek" lehessenek a történelmi csaták úgy ahogy a történelmi lõszer is (?)
Az a gond azzal az ötlettel hogy aranyért prémium tankot lehessen csinálni normál tankokból, hogy a prémium tankoknak gyengébbnek kell lenniük.
Lehet hogy az Orosz WG könyvek megjelennek Angliában.
Nem nerfelték a SU-122-44-et.
A probléma amikor minden ismerõsödet offline állapotban látsz akkor is ha fent vannak ismert hiba. A fejlesztõk dolgoznak rajta.
Jelenleg nincs feljegyzett FPS esés a Khrakov pályán
Úgy tûnik modok okozzák azt a hibát amikor csata kilépés után beragad a garázs. De van olyan hogy nem elég kitörölni a modot mert a modok felülírnak pár fájlt. Ilyenkor teljes kliens újratelepítés kell.
Knopka megerõsíti hogy a tank megsemmisülés hangot átdolgozták a 9.1-ben a játékosok visszajelzései alapján.
A 9.1re tervezett nerfek és buffok majd késõbb érkeznek.
Túl kevés tartalom a 9.1ben? Fadalmahr fejlesztõ válasza: "Nem tudunk eleget tenni nektek, akármit is csinálunk. Ha sok tartalom van akkor úgy reagáltok hogy "mi a fenének csináltátok, csináljátok vissza". Ha túl kevés akkor meg - "semmi új, ne lustálkodjatok". Döntsétek el 😊"
Ha szilárd lenne az ágyú csõ akkor "picit játszhatatlan lenne" a játék.
Nincs összefüggés a játék FPS és a szerver terheltség között.
Az álca értékek titkosak és nem fogják elárulni.
Nyugodtan törölhetõ az update mappa tartalma.
Nem változott az álca rendszer a 9.1ben
A Stronghold módot még tesztelni kell. Majd valamelyik következõ patchben jön.
Ardennes, Kursk, Balaton történelmi csatákat kivették hogy átdolgozzák.
Ha ilyen problémával találkozol a 9.1ben akkor azt egy mod okozza: http://ftr.wot-news.com/wp-content/uploads/2014/06/5e5f03500802.jpg
Az Orosz szerveren nincs tiltva az a mod ami mutatja a térképen hogy az ellenfél tornya merre néz.
A TD álcabónusz 25%. Lövéskor ez kikapcsolódik.
Részletek a Stronghold módról majd késõbb jönnek. Lesz egy speciális teszt erre.
Az hogy a T23E3 a boltban legyen "nagyon valószínûtlen". "Lehet majd valamikor a jövõben, de még nem döntöttek róla."
A Sacred Valley átdolgozás alatt. Valószínû valamelyik következõ patchben visszakerül.
Nem voltak titkos nerfek a 9.1ben. Minden bent vana patchnote-ban.
M103 mozgás közbeni pontosságát nem nerfelték titokban.
Mnemomic
Idióta csapattársak,buzi az összes artista

Ja, az utóbbi az a fajta, aki miatt rekedtre ordibálják magukat az FC-k.

patchaou
Még jó hogy nem mindenki "jó játékos" mert akkor minden csata döntetlen lenne...

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

LOL 😄. Ez mekkora retardált 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

toocha
Off:
Srácok mit cseszhettem el? Egy játéknál át akartam állítani a kompatibilitást win8-ról win7-re de nem oldódott meg a gondom, majd modom visszaállítom win8-ra, de azóta a launcherre nyomva csak "pislant egyet a képernyõ, és visszalép az asztalra. A játék elõtte mûködött, játszottam is vele, csak a grafikával nem voltam megelégedve. Azóta újratelepítettem de ugyanazt csinálja.

On.

Mi vagyunk a Zsoldosok Kezünk sosem dolgozott