418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
AJensen #410574 Komolyan mondom ez a játék direkt sza*ozik velem. Milyen rng az, ahol 10 lövésből sem tudom eltalálni az oldalát tisztán mutató tanknak? Kérdem én, mert 100%-os legénység mellett folyamatosan csak a szar rng-t kapom. Valaki ül a szerver végén, és állogatja a csuszkákat, mert már nem tudok mit kitalálni. Olyan tankokkal nem tudom közvetlen közelről eltalálni az ellenfelet, ahol sza**á van húzva minden képesség + a kiegészítő cuccok. Ez a szo*ó roller, amit a játék művel meccseken keresztül túl megy azon az értéken, ami a játék szabályaiban benne van.
Most jön a lényeg, és erre nagyon figyeljen mindenki. Olyan meccseket kreál a játék, ahol a x2 vagy több, mindig akkor lesz győztes, amikor a legfosabb rng-t kapom, semmit nem tudok meglőni, vagy futok a sebzés után, mert 5 másodpercenként döglik meg az ellenfél tankja. Ez mellé jön, hogy sokszor +2-be dob, ahol a napit az ilyen okádékra kapom.
Ezek nem véletlenek, hanem szándékos kiba**** a játékossal, hogy véletlenül se tudjon VALAMI ok miatt játszani. Nem tudom mi miatt, de nem engedi. Tudom sokszor írtam már ide ezzel kapcsolatban, ezt is csak azért, mert tényleg unom az olyan meccseket, ahol -1000000%-os teljesítményt kreálnak a játékosnak. -
Rammsch31n #410573 és a garázsba be is jött a tank fair ... de kell vmi küldit csinálni is... csak én most dógozni megyek, és nemtom megnézni :((
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.08.27. 07:20:15 -
Rammsch31n #410572 állítólag 5k bondot lehet bezsebelni körülbelül ebből a BR módból... LOL -
ez jobban felhúz mint hétvégén 4 órás random maraton
komolyan ekkora szánalmas szutyok köcsög bandát nem horodtt a föld
https://i.imgur.com/aFVVSiV.jpg
2x borultam fel ezzel a szutyokkal, szimplán lejövök a dombról és elveszti a tank a tapadást, és mint a lassított felvétel felborulok
és rommá lőnek
kértem fejlsztett penes ágyút, arannyal nem ütöttem át azt a szarházit a képen oldalról
-
Rammsch31n #410570 én úgy lettem 2., hogy megöltem 2-t... és utána meg rohangáltam a mapon lőszerért meg a többiért... persze én a végére 6-os voltam csak... az meg 8-as... így is majdnem hamarabb hullott el... csak aztán a szintkülönbség miatt ő gyorsabban kinyírt... meg nagyobbakat sebzett rajtam xD
nekem fps problám nincs mondjuk... -
ez az új játék mód tényleg ennyire rakás kaksi?
10fps. randomba 60.
első csatámba 2 perc alatt megevett egy hülye (persze nekem 8 lőszerem volt, neki sztem 28....)
második csatámba nyugisabban indultam, 3. percbe jött 1 tank ami ránézésre 5ös volt...én 2es. -
Rammsch31n #410568 ez a chevron csak egy ilyen mesterséges szintfogó, hogy az emberek ne lépkedjenek túl gyorsan előre, mert valaki 3 óra alatt 25-ös szinten lenne :DD
+ így akarják a kompetitív mivoltát megfogni a játékmódnak, igen szarul sztem... :D -
Angelus1991ster #410567 végre kiírtam ezt az igaz, de buzi egy mondatot :D
Egyetértek. Visszalépés nélkül fasza lenne, még élvezném is. De így csak felbasz és inkább randomozok. Frontline hogy kihalna ha visszalépéses rendszer lenne. Stráf elvesztés akkor járjon ha passzív a játékos, és csak akkor. De nem így lett.. -
Rammsch31n #410566 nem is teszem... 2. lettem a 2. csatában... meglett vele a dögcédula... aztán viszont látásra...
ha nem lenne benne ez a chevron rendszer, sztem ellennék vele... de így számomra nem éri meg. + csak elmondtam a véleményem.... -
Plata #410565 Szerintem nekem ennyi volt.
Nagyon szar.
Kipróbáltam mind a három tankot,az amcsit kétszer is,minden csata ugyanaz volt,szinte mindig egyből kigyulladt a tankom,meglőttek és már égek is.Bezzeg nekem senkit nem sikerült kigyújtani. -
Angelus1991ster #410564 Nem kötelező vele játszani ! -
Rammsch31n #410563 ... azért eléggé igazam volt sztem abban, hogy ez a battle royale ezen ajándékokért krvára nem éri meg... :D -
asolyom #410562 Kábé úgy, ahogy nekem az Izumonál előtték a tornyom, pedig totál farral álltam az ellenfélnek.
-
Plata #410561 Na ezt magyarázza meg nekem valaki,Mauer Ap lőszerrel tornyon lövöm LT-432-t.
AP lőszerrel lőttem,toronyba,446 sebzés és lejött a lánca.Azonnal meghalt.
De hogy jött le a lánca ha tornyon lövöm bazd?
A tank testét nem is láttam mert dombon volt takarásban nekem.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 20:07:32 -
Plata #410560 Te próbáld ki az angol t7 light tankot stock állapotban.
Visítani fogsz az élménytől.
Szerintem a stock ágyú még t1 tankot sem ütne be. -
asolyom #410559 Pont azért van így, hogy ne menjél stock tankkal, hanem váltsál free xp-t aranyért.
-
AJensen #410558 Muszáj leszek fejben elengedni. Azért bánt csak a dolog, mert tudom, hogy ennél jobb is lehetnék, de a játék nem engedi. Régen tudtam élvezni a bukó meccseket is, pedig akkor is szemét volt a játék, csak nem ennyire.
Most hazugságot kreál a játék az egyik oldalnak ezáltal elcsúszik a meccs, ha papíron előre megvan írva, akkor még a jó játékos sem hozza vissza a meccset. Az esélyt megkapod a játéktól mindig, ha nyerhető a meccs, de ott viszont már játékos is kell, aki lehozza, ez utóbbi egyre ritkább.
Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.25. 16:04:04 -
Plata #410557 Ruinbergen három ellenséges tank maradt,elbújtak a bozótosban,mondom a csapatnak hogy maradjanak hátra előre megyek spotolni,Mauer-el megindulok keresztül a nyílt mezőn,spotolódok hárman lőnek rám,marad 146 Hp-m,de kilövik az egyiket,megyek tovább és nem tudnak kilőni,de spotolom őket,grille 15 nem bírt kiszedni nyamvadt 146 hp-ról.Mi az ha nem RNG hogy szinte semmi hp-ról nem tudnak kilőni én meg fel spotolom őket.Két T9 csapattársam volt,egy arty meg egy td.Ők hátulról kiszedték amit spotoltam. -
AJensen #410556 Nem hiába olyan olcsó az a vk. Karácsony környékén a Löwe van kiszemelve.
Néha az-az érzésem az a 25 nem 25% rng, és olyan meccseket kreál ahol a jó játékosok sem tudnak mit kezdeni. Full paradicsom csapat elvert minket. Ezt a statisztikát is heti frissítésben kellene mutatnia, hogy valós képet mutassanak a játékosokról.
A másik, hogy egyenesen megtiltanám a wg-nek, hogy stock tankot a valós szintjénél magasabb meccsbe rakjon. Egyetlen tankkal sem lehet értelmesen játszani, addig, amig nincs teljesen kifejlesztve. IS-M után mondom, stock IS torony és ágyú 8-10 szintig. Egy szenvedés. -
Ezt benéztem:-D
Azt hittem ma van 26.a
-
Plata #410554 RNG.
Nekem volt olyan röhejes csatám,négyen nem lőtték be Mauer-t én meg vk75-be a láncába 500 felett sebeztem.Oszt mind a négy T8 tank volt,Vk75,defender,tiger2 meg t34-2.
Alapból alap lőszerrel belőttem őket,míg ők lepattantak,de köcsög t 34 goldra váltott és ellőtte a láncom,így én is váltottam,akkor már futottak.
Az a Vk75 mekkora fos,szemből belövöm alappal.de hogy még a láncán is lehet sebezni,vicc.
Tegnap olyan csatát is túléltem amit nem gondoltam volna,a csapat beállt kempelni én meg úgy gondoltam hogy elmentek ti a jó anyátokba,én megrohamozom az ellenséget Mauer-el azt le vagytok szarva.És eljutottam a bázisukig élve,közben olyan pofonokat osztottam,mikor látták ezek a kempelő majmok hogy megindulok,páran csatlakoztak és ledaráltuk az ellenséget,bokorban rohadó vk75 gyökereknek meg 0 sebzésük lett a bázison.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.25. 12:46:33 -
Mintha 26.át olvastam volna. -
Rammsch31n #410552 ...holnaptól él... de minek, sztem nagyon sokan csak kipróbálják, majd ott hagyják majd... mint én :DDD -
Mindig csak a negativumok:-p
Én már annak is örülök ha eltalálok vmit vele:-DD -
AJensen #410550 WG kicsit sem csalja el a meccseket. Skorpióval nem ütöttem be a Tigris 2 hasát. Jó vicc b+ -
Megy már ez a csodás BR mód? -
Plata #410548 Caernarvon volt pénzért szerintem.
Csak nem értem haza.
Is6 nem tudom hogy tierlimites-e. -
Egy hónapig nekem se működött, aztán mikor nem "ingyé" volt már amazon prime, hanem én fizettem elő, hirtelen megjavult. :-) -
Tierlimites t8 tankot nem adtak kreditért az előzőben sem. -
Plata #410545 Az a fekete piac nem lenne hülyeség.
Egy Is6-ra beneveznék creditért,tudom szerintetek szar,de azért elférne.
És caernarvonra is,sajna múltkor meló miatt le maradtam róla. -
Rammsch31n #410544 17-étől megint lesz fekete piachoz hasonló "tank fair"... tank vásár... lehet oda tartogatják az E75TS-t? :D -
Rammsch31n #410543 hát... én minket sajnos csak vmi közös EU-s vagy inkább ilyen 'rest of the world' ágban tudom elképzelni... aztán a Toldival megléphetnék azt, mint a Pudel-lel... -
Angelus1991ster #410542 Ne légy olyan naív mint én.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Néha még reménykedek egy szittya magyar ágban és meglévőek buffolásában. Kurvára felöslegesen.
Útálom a reményt. Rühellem. Egy kibaszott hurok érzelem. Mérgező szar. ... Nemcsak ehhez a játékhoz fűződően, mást illetően is.
Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.08.24. 21:05:48 -
Rammsch31n #410541 titkon remélem h lesz még valami elérhető, értelmes célkitűzés... de ez csak merő naivitás részemről :DDD -
Angelus1991ster #410540 Egyetértek. Miért kellett ez? Rangsoroltnál oké, mert az néha visszatér. Egy egyszeri módnál minek ez?
Akkor érné meg ha tényleg azt az E75 TS-t adnák jutalomtanknak. De így... -
Mikor megláttam azt a szót h chevron, ott lett számomra érdektelen a dolog:-(
Pedig érdekelt volna, de nem vagyok hajlandó kiidegelni magamat ezzel a chevronos b..zis@ggal.
-
Rammsch31n #410538 nézem 1 kicsit kvikibébi live streamjét... hát érdekes lesz ez a hétfői battle royale cucc... továbbra sem éri meg a nyereményekért küzdeni sztem :D -
tutyimutyi2 #410537 Oszt áruld már el légyszíves hogy hogyan csináljak bármit is mert mint azt leírtam nem tudok belépni az accba amíg nem változtatom meg a jelszót. -
Rammsch31n #410536 hogy grindfest legyen és ha valahogy áthidalható, fizess... de a nyeremények is szarok a legvégén, úgyhogy annyira nem hoz lázba.. -
Most nézem, ezt a fasz.. got minek kellett ide is berakniuk.