418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
stork13 #336129 Anno 7.5 k goldért vacilláltam a Type59 és Löwe között. Akkor vitték fel a Löwe árát, így Type-ot vettem.
Hála égnek. :D -
yossarianHUN #336128 Nemtom mi tudott felbosszantani, én egyetlen egy csatára emlékszem, ami tényleg felhúzott, de ott olyan hülye volt a csapatom, hogy gyakorlatilag csak légvédelemmel jöttek (mikor repülő nem is volt), meg egymást lövöldözték, illetve 3 perc alatt elhaltak. De ez egy alkalom volt, egyébként minden csata élvezet. Meg hát felesleges álszenteskedni, orosz tankkal kell játszani. Én is azzal játszom, és a 42-es évjáratú T-34-gyel baromi jól elvagyok:) -
Nazarov77 #336127 Löwét megjelenésének napján vettem meg 7,5k goldért, régi szép idők. Aztán pár hónap múlva kinyílt a csipájuk és felvitték az árát. -
yossarianHUN #336126 Azért ilyen rohadt drága, hogy majd a burzsoá EU-sok kipótolják az árát annak, amit az oroszokon buknak:D Kár, hogy mi speciel pont nem az EU burzsoá részén élünk. -
Malarki #336125 Hosszú idő után ma ismét beléptem WT-bem, kb 3 perc alatt úgy felbaszott hogy ki is léptem. Patchről patcher egyre sz*rabb lesz az a játék, ez látszik a játékosállomány méretén is... -
lexlutor #336124 inflacio van :)
mondjuk azt sem nagyon ertem, hogy gondoljak h mostanaban az orosz piacion ezeket megis megtudjak majd fizetni a nepek ilyen aron?
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.30. 17:10:25 -
lexlutor #336123 en meg emlekszem milyen marhabuszke voltam magamra a loltrakimmal a harmadik csataban ki tudtam vegre loni egy ellenfelet! :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.11.30. 17:10:05 -
yossarianHUN #336122 Szerintem egyik sem lesz limites. Azért vicces, hogy anno a limites Type volt 7,5k gold:D -
lexlutor #336121 + a francia tuti nem kap kedvezmenyes mm-et ilyen adatokkal.
a p88ra mar irtak ftren h ahhoz sem tervezik.. a maradek meg elmenne 7,5k-s kategoriaban mint anno az sp. -
yossarianHUN #336120 A francia jó lenne, ha nem lenne ennyire papír. Így repesszel ronggyá fogják tépni. A többi meg elmegy, de 11-12 ezer aranyért? Jó vicc. -
#336119 Persze, hogy kevés a 3 kör. RB-ben mentem egyébként, szovjet ágon. De így elsőre, nagyon nem tetszett. A WOT-nál ,igaz, hogy 2 lövés után meghaltam, mégsem éreztem magam olyan elveszettnek. -
lexlutor #336118 nem nagyon ertem, h milyen racionalis indokbol venne meg barki ezeket.. -
yossarianHUN #336117 És 3 kör után azt mondod, hogy te ezt nem látod át?:) 3 kör WoT után T1-ben mit látnál?:D Egyébként szigorúan csak RB-t és/vagy SB-t szabad menni, az árkád az egy kalap szamóca. Amíg az ember a lőszerek kitapasztalja, hogy mikor milyet kell használni, az se két perc, és mondjuk kezdőként német tankot sem ajánlatos elkezdeni húzni. -
#336116 Hát, 3 kört mentem, a 9 respawnból 5-ször csapattárs lőtt ki. Abból 3 szor ugyanaz. Kilőtt, respawnoltam a kiindulópontnál, ugyanott áll és már lőtt is ki. Retorzió semmi. Nekem ez nem igazán jön be. Azt sem tudom, ki kivel van, körülményes irányítás, átláthatatlan menürendszer. Tüzérség lő ki, ellenséges Flakok lőnek ki, repülők lőnek ki, repülők bombáznak le.... Totális káosz szerintem. De, lehet, ha kibírnék egy pár hónapot, megtetszene. -
yossarianHUN #336115 9.5 prémiumok
Legendák szólnak egy korról, mikor még 7500 aranyért lehetett kapni OP T8 prém medeket (sőt, heavyt). Meg amikor még 50% kedvezmény volt felszerelésekre, meg a top of the tree 30% bónuszt adott, meg T7-et is lehetett fél áron venni, satöbbi satöbb... -
foxbat88fx #336114 Alig wotozok már :)
A WT elején furcsa volt.... de azért mire eléred a magasabb tiert már jobban megy a game....
ismered a mapokat, a tankokat, tudod hol vannak a gyenge pontok :)
az a játék nem tud felidegesíteni, tényleg kikapcsolódás
wot? ehhh; no comment :D
sajna a sok agyhalott meg a gold ammo kombó kegyetlen elcseszte ezt a gamet -
yossarianHUN #336113 Nekem legyen mondva. Az utóbbi hetek nálam így néznek ki: Na wotozzunk egy keveset. Első kör, 2-15 a hatodik percben. Második kör, harmadik percben full HP-ról kicsap az arty. Akkor WT. Jéé, ezt élvezem. Igen, ide lőjetek.
Komolyan WoT-ban már a strongholdozáson kívül semmi élvezhető nincs, de strongholdozástól nem lesznek kigrindelve a T9-10 tankok.
Szerintem azért ha azt mondom, hogy 4 év stabil wotozás után eljutottam oda, hogy a WT-t egyre jobban élvezem, a WoT-nak meg már az ikonjától is hányok, az sokat elmond. -
#336112 Na, kipróbáltam a War Thunder-t... Nem hinném, hogy bármilyen veszély fenyegetné részéről a WOT-ot. -
zozoalma #336111 Inkább a meglévő ággal kéne valamit csinálni , mert hogy a heavy ág az egy kész vicc .
-
#336110 Lol, ezekkel a skill%-okkal pont 559m (oldalon 558-at ír) a látótávod. Mennyi erre az esély. :D
#336108: Lassan úgyis jön az új brit ág. :)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 14:25:32 -
TiborTamas #336109 Valóban passzív scout-ként a legjobb, legtöbbet én is úgy használom. Lassúnak nem mondanám, igazából a dombokat nem szereti nagyon a gyengébb motor miatt, de alkalmas helyeken lehet vele aktívan is spottolni.
VanDaal: Nincs mit. -
#336108 Na ja, és mi a tökömet csináljak vele ? :D
-
zozoalma #336107 Nekem a képen a 450k free xp jobban tetszik :) -
#336106 Csoki nincs a wte-n, bia van, meg rádiósnak commandernek látótáv növelő skill, de még nem 100%.
felrakom az egész képet, csak eléggé katyvasz, az otthoni xvm-el 1024-ben melóban :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#336105 Azt hiszi, a karácsony szellemében majd megbocsátasz neki, de ez csak hiú ábránd, igaz? :) -
WR104 #336104 Na csak vissza toltad a keped mr. hazudozos ps. bajnok ! Igy karacsony kornyeken jol esik a tarsasag mi? -
#336103 És ez jó is így, mert ha 420+bia+csokira ráraksz még 25%-ot, megkapod az 559-et :) Csak gondolom a csoki tévesztett meg, mert az is 10%-ot ad, mint az Optics. Vagy nincs rajta csoki? Mert akkor tényleg bugos a kijelzés. (Elvileg kellene, mert csoki+bia+optics a 492m)
#336102: Akkor azért van az, hogy én meg úgy emlékszem, hogy mindig is így volt. :D Mert én 7.2 óta játszom csak. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 13:43:42 -
#336102 megtaláltam, 0.7.0 óta XD
Akkor az xvm-es srácok jó átvertek engem, azt hittem megint összeadódik, pedig hogy ezt az xvm írja a garázsba, nem is régóta van így. Talán fél éve.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.30. 13:41:50 -
Amúgy nem másnapos vagyok, csak rohadt éhes :D -
#336100 Hát, nagyon rég lehetett. :P -
#336099 Igen, mert régen így volt és még most is így írja az xvm a garázsban.... De tényleg megváltoztatták. -
#336098 Nem vagy te egy kicsit másnapos?
A csokitól, és a BIA-tól van az a 559m, nem a Coated opticstól. Bino nélkül 491 csak optics-al, anélkül meg 447, csak BIA-val meg 429, csak csokival meg 438m. Mellesleg 594m a max a játékban perpill, jó tudni. :D
Szerk: Affene, törölted a hsz-edet. :P Cseles. (WT E-100 559m-es látótávját említette, arra jött ez a válasz)
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 13:30:01 -
#336097 Ha matematikailag nem is adódik össze, mind a kettő hatása az alap látótávra érvényes lesz.
tehát a 400 méteres látótávra rászámolhatod egyszer a +10%ot, meg a +25%-ot is.
Utoljára szerkesztette: pointer4, 2014.11.30. 13:09:50 -
#336096 Nem, még véletlenül sem.
De coated optics-sal 390m-es alap látótávú tankkal, ha elmész pl. prochorovka közepére, megállás nélkül spotolni fogsz mindenkit, aki átmegy a vasúti átjárón. Aztán még mindig be tudsz menni valami jó kis spotbokorba passzív scoutolni.
Jó móka. -
András77 #336095 Az nem adódik össze, de a ventinek van +2,3% hatása. Mozgás közben +10% (+2,3%), megállás után, ahogy aktív a binocular meg +25% (plusz a venti hatása), már tisztességes látótáv. -
#336094 Igaz hogy nem mentem az ujjal sok kort de nekem nem tunt nagyon gyorsnak, aktiv szpotternek szvsz nem igazan alkalmas. "Masfel skilles" legenysegem volt BIA fullon. -
lexlutor #336093 ket optika osszeadodik ha megall? -
VanDaal #336092 Aru:
Ha olyan jók a Stuartok, akkor miért ugornák át, akik szerinted "a statra hajtanak"?
Talán ők nem szeretnek jó tankokkal játszani?
TibiTomi, Maala:
Köszi! :) -
TiborTamas #336091 OMG, látszik keveset játszottam mostanság. Összekevertem a rammert a ventivel... Nekem is rammer van rajta a két távcső mellett. :D -
#336090 háát, ha van camo skill, akkor inkább venti+távcső+optika, azt hallottam nagyon gyors az új, tehát mozgó szpotternek is jó lehet. A két optika meg összeadódik ha megáll.