World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

T30

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Én személy szerint nem szeretem. Hiába van rajta egy hatalmas kályhacsõ, ha megbízhatatlan a pontossága, és baromi megbízhatatlanul sebez. A töltése viszont megbízhatóan 20+ másodperc. A hatalmas, papír toronyról már nem is beszélve. Nem szeretem, ha egy tank ennyire lutri.
Manapság már csak ezekkel van értelme játszani: KV-2, SP, E-100, KV-1, Matilda, E-100, E-75.
Fõleg a KV-2, az mindent visz. Sok rinya rinyál a kv1s miatt , mikor az igazi OP ez a monstrum.

angelus1991ster.blogspot.hu

Szóval trágya marad , mint eddig. akkor én megnyugodtam.

Dobni biztos nem dob. Elméletileg a nagy részét a plusz munkának a szerver végzi majd, de azért nem vagyok megnyugodva a dolog felõl.
Kérdés: a havok mégjobban megöli ezt a valamit vagy dob rajta?

Sok nap kihagyás után , 2 perc alatt idegbajt okoz ez a khm-khm ...szar...
Miért van az hogy WT alig akad ez meg olyan mint egy nyavajás képregény.

Hát most na, melyik heavy-vel lehet õket ki mozogni.
Kiszedik a tetvek a lightot is. Persze ha másból se állsz csak mozogsz összevissza...
Az biztos tegnap csak az artyk 1000-et vertek belém.Csupa piros balf.sz volt mind.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Nincs probléma beenged.
Ez van fent.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Néhány dologba belenyúltak. :-)

Features:
- XVM Mod latest nightly (xvm by lee modified from old version of Ded_Shalfey's xvm)
Get the XVM ONLY Version or get the full Mod Pack with XVM and the below mods.
- TAIPAN Crosshairs by Dicky93 (has enemy armor indicator with scope, now with Armor Penetration Dot) and Kriegstreiber's ArtyCrosshairs UPDATED 0.8.11.v4
(NOTE go into game settings to change styles to get the red pen dot, etc.)
- All the BEST Crosshair and Arty sights to choose from..... (you can pick the sight you like)
Jimbo's, Deegies, MeltyMapsMathMod, RoughNecks, Soulza's, and many more. (many special customized better than original)
- Gun Traverse Indicator for SPG and TD
- Gun Constraints for TD & Arty, two styles to choose
- MeltyMaps Armor Indicator
- 60x zoom level....
- SPG Shell travel time
- Old Server Side Reticle
- Max Zoom In & Out Arcade + Arty
- Fire Alarm Sound, Visual and Text Notification
- Custom SixthSense + Audio (allows editing style only)
- Custom Icons modules, shells and consumables
- Colored messages
- MiniMap + Pointer Lines
- Battle Messenger SPAM/Bad word Filter (blocks sentences you don't want/need to see)
- Railway and Trains Colored
- Colored Icons Tanks (H. M, L, TD, A)
- Clock in Battle Loading
- Extra statistic information in Battle Reports, Service Record and new Gadget
- Chance to win & more
- Off-White_Dead_Tanks & Brownish Damaged Tracks
- Kiskami-paintball (red for hit, green for ricochet)
- Custom Tank icons
- Custom Consumable icons and Tank Men Medals
- Multi-RowTank Carousel (customizable in Hangar Settings "Mods" Tab) NEW 0.9.0
- Platooning Battle Tier indication.
- No_Intro Videos
- Damage indicator (with 15 sec indication)
- Zayaz_BattleInterface (replaced HitLog with my advanced detailed version)
- Webium-killcounter-locastan-timer-Customizable radial menu (see Install below how to edit radial menu)
- InfoPanelEnglish(masheene)
- Zoom in, out, no gun shake, server side recticle
- Messenger V3 by Yasen Krasen
- Ingame_Skulls
- Battle Loading Background screens (map strategy)
- Extra Server side Rectical variations in colors and design (you choose the style you like).
- Extra Sixth Sense options images and audio (you choose the icon and sound).
- SafeShot (helps prevent shooting teammates and dead tanks, blocks firing when gun illuminates tank) Updated v0.8.11
- No Zooming of Arty Aiming Box on Minimap
- Colored Lettering & Numbers on the Minimap Border
- Auto-Equip Mod (during first use must select preferred options for ALL Tanks, will be remembered for future) UPDATED 0.9.0.v2
- Server Selection Fix (your selected server is remembered, fixes Wargaming bug)
- Free Camera Mode (Works only during Replays see operation instructions below)
- I'm Spotted Mod (no-spam version, only relays already available info to team)
- BalCalcMod (Bouncing sight stabilization, press "F" to use, see Install info below)
- ATAC! Mod (tank proximity detector, relays more visually info already available on mini-map)
- HP Bar in Battle NEW 0.9.0.v2 (now customizible in Hangar Settings)
- Tank HP Bars in Players Panel NEW 0.9.0.v3
- Black Scope Shadow (pre-9.0) NEW 0.9.0.v5

2500 K megdogozik vele, igaz célzó módja válogatja.
EU2 re gond nélkül felengedett. Csak az aranyat meg a kreditet nem írja ki.

Aki nem szeret xarakodni nézzen szét az alábbi linken és válasszon egy mod csomagot.
Mód csomagok minden mennyiségben
Biztos nem kispályás oldal, ha az Aslain's pack = -> 3,266,021 views
okosszöszi26
hát ez a KV-4 egy katasztrófa

artieledel

ha egyszer felspotolnak ezzel ugyan ki nem mozgood az artikat

|Származási hely: Degec|

Nekem a modokat kellett kitörölni, hogy hajlandó legyen elindulni...
EU1..

nektek sem megy a game?

Úgy legyen, de TS-en beszélni nem fogok tudni. Este már itt ül két méterre tõlem a család, nem lennék népszerû a folyamatos vezényléssel😊 Aztán még nem tudok biztosan mondani mikor leszek, de ha látsz, szólj rám nyugodtan. BattleBudgie néven találsz meg ingame.
Akkor ha van kedvetek, estefelé kiszórom a meghívókat TS címmel együtt.
Cserébe segíthetek majd az AMX grindben, spotolhatok neked T-54-gyel.
mijki
Én is szeretek focizni engem is hívhattok 😊

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Ha épp fent vagyok, nekem is szólhattok, az AMX-grindtõl úgyis csak az idegbaj kerülget.
Sunsetjoy
Én nem nézem a VB-t, de egyedül vagyok, neked 2 kell 😊

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Sunsetjoy
Egyszerûen azért, mert mindenki megkapja a T-62a sport tankot- olyan is, aki talán tier 3-as csatát sem látott még.

Amúgy én kikapcsolódásnak használtam- semmit nem vesztek vele, bármi történt. ha moszatokkal kerültem egy csatába, megnéztem hogy viselkednek, aztán ha az ellen túl jó volt hozzánk, úgy is "nyomtam".

Ha nincsenek olyan debilek, akik az ellenfél kapujából lövik ki a labdát, és téged sem akadályoznak, sõt tudnak kezelni egy tankot, ott el lehet néha hozni a gyõzelmet. Néha.

Present: http://sunsethungary.atw.hu/ Past: http://fallouthun.hu | http://retemu.blog.hu | ...

Pedig szakaszban szórakoztató, a parancsnok is gyorsan fejlõdik. De a VB miatt nem találok a klánban 2 focizni szándékozó játékost esténként. 😞
patchaou
Próbáltam. Ez azt bizonyítja, hogy a pirosak nem csak a wot-hoz hülyék, de egyébként is olyan buták mint a segg.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Tökéletesen összecseng azzal, amit én tapasztaltam. Nem véletlenül nem játszom vele.
Próbáltatok szakasz nélkül focizni? Tegnap kipróbáltam, hogy milyen a random fociélmény. Nem vártam csodát, de így is alulmúlta minden várakozásomat.
Minden meccsben minimum 3 piros játékos 1-400 WN8-as értékeléssel. Ezekbõl 2 mindig az én csapatomban volt. A meccs harmadában AFK, de amikor mozogni kezdett, akkor azt kívántam, bár maradt volna mozdulatlan. Viszem a kapuba a labdát, erre oldalról ellövi elõlem. Nem baj, 1 perc múlva újra viszem a kapura, a csapattárs ugyanott áll, leláncol. A sarokba kerülõ labdát nem hagyják kihozni, a meccsek háromnegyedében egymást gyûrik a fal mellett.
Ha sikerült nehezen begyötörni, akkor nem blokkolják az ellenfelet, hogy ne lõhesse el a labdát, hanem megállnak elöl, és láncokat lövöldöznek. Persze szinte azonnal gólt kapunk.
Többször kivédték már a kapura lõtt labdát, csak az volt a baj, hogy az ellenfél kapuja elõtt védtek. Tök mindegy, hogy ki milyen pozícióban áll, nem érdekli õket a lövõhelyzet, belelõnek a labdába, hadd guruljon be a sarokba. Kb. 8 meccset toltam, gyõzködtem magam, hogy az elõzõ meccsnél nincs lejjebb. Tévedtem. Nem vagyok ideges típus, de tegnap majdnem agyvérzést kaptam.
Szóval aki mazochista, nyugodtan próbálja ki.
Lunki88
Ez egy böngészõs játék ha jól tudom, de egyébként pereli õket a WG mert szinte mindent lemásoltak.
Azért elbûvölõ, hogy az oroszok milyen pofátlanul képesek koppintani😊
Orosz konkurencia: P40 olasz közepes harckocsi

Na ez a hotfix megint szart tett a palacsintába... Találkozott valaki olyannal, hogy ezt a pár megás micropeccset vagy mifenét rendesen letölti a játék, közli hogy a játék a legfrissebb verzión van, majd mikor belépnék, a login képernyõn elküld melegebb éghajlatra, mondván "please update your application"? Nem igaz, hogy minden szutyok hotfix után napokig kell szenvedni, hogy mûködésre bírjam a játékot.
Egy érdekes teszt arról, mennyit kellett némelyik korabeli tanknál a sofõrnek "izmozni".

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Pontosan. En a masik kemper szarral az fv td-vel jartam igy. El is adtam a picsaba. Csucsolni hatul es varni a sult galambot ami a fantasztikus csapattarsak miatt sokszor nem is jon nem tul szorakosztato es nem is kifizetodo.
j0nNyKa
mert ha sgn lógnának egész nap, hamar megunnák :C

SG troll, ban, büntetőpont, hsz törlés FAQ: http://kocsog.eu/ban/

Miért kell a világ összes szellemi fogyatékosát minden nap beültetni a WoT elé?!

Zegi Norbi HUN
Már rosszul vagyok tõle, egyszerûen ki kellene dobni a francba az OP társaival együtt. Még mindig vicc, hogy milyen jó álcája van(az új álca "nerf" sztem nem ért semmit), pedig akkora dög mint a Maus, a lézer pontosságú ágyújáról nem is beszélve, ami még a Holdról is eltalál.

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

nvm...

az sg fórum annyira 2014

replay van?

az sg fórum annyira 2014

Lunki88

Végre a németek nyertek. xD
Ha nyerni akarsz, ne azzal a kemper szarral menjél.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Zegi Norbi HUN
Nem tartom magam bénának, de nekem is hasonlóan szar. 131 csta/ 48% winrate / 897 átlag exp / 3785 damage szakaszozás nélkül. Nem is megyek vele már, mert akármit csinálok, kikapok:/

❤The Witcher 3❤ ❤Batman&#10084 ❤Bioshock Infinite❤ ❤Linkin Park❤ ❤Ford Mustang❤ ❤Assassin's Creed Rogue❤

Nem semmi kör volt, grat! 😊
Láttam, hogy teleszkóp távcsövet nem is használsz. Mit raktál fel helyette?

OP statpadder tenk:

az sg fórum annyira 2014

Mert a Fehér Tigris egy sci-fi. Ha jól értelmeztem, az orosz katona sem ember volt már igazából, hanem valami kísértet, aki visszatért. Szó szerint fantasztikus film volt .:d

Az igen. Forgarókönyv író pár vodkát biztos bevedellt.
Akkor lelövöm a film végét, az hasonló marhaság.
Elfoglalták Berlint, de a misztikust tigrist nem tudták kilõni. A harckocsizónak mondják, hogy nyertünk, irány haza. Mire Õ: Nem mehet haza, mivel tudja, hogy a tigris itt van és várni fog rá amíg ismét szembetalálkoznak. Ha kell 50 évet is.

Nem emlékszem szó szerint a szövegre, de ez volt a lényege.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

Jól tetted, amennyit láttam belõle csak az maradt meg hogy táras Is alapra épített tiger P-re hajazó tigris replika with misztikum. Még a csoszi álltal idézet szöveget se láttam, pedig az a hab a tortán 😄
Bee, csoszi , volt egy ilyen sejtésem is mert hangzásra hasonlít, csak azt nem tudtam hogy akkor ezt mi "magyarosítottuk" 😄 cock. Azt hittem elõször ez olyan kockaduma noob, nub... etc.
Én tudom!
Kakast jelent. <#crazya>

OT3P:
Volt szerencsétlenségem végignézni a filmet.
Azon a részen amikor ezt mondta "Én láttam a háború Istenét. Kilõtt tankokból épült trónon ül, orosz harckocsizó egyenruhában, a kezében pedig egy arany T-34-et tart, ami villámokat lõ."
Már nem tudtam eldönteni, hogy nevessek, vagy kettétörjem a laptopot.
Úgy kb az elsõ 5 percig tudott lekötni a film.

Borzalmas ebben a játékban az, hogy mindenki átvesz mindenkit?l mindent. A stat úgysem ér semmit, ha nem tudsz vele játszani. by: mausbattle

patchaou
Jól tetted 😊 Ha nem csal az emlékezetem akkor kb 2-3 másodpercenkét lõtt ki egy-egy T-34-et....

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Jól gondolod. Ha tudsz angolul, akkor már meg is van a megoldás.