418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #336169 wg adventi calendar elso napja:
http://worldoftanks.eu/en/content/wintercalendar/
Offer expires in 23h. 27min.
30,701.03 Ft (99.99 EUR)
This package contains:
BT-SV, Soviet Tier III light tank - bonus;
slot in World of Tanks - bonus;
27 500 gold;
30 days of premium.
-
#336168 -
#336167 Ok, ki fogom próbálni. -
#336166 Nem a papírt kell nézni, hanem azt, hogy lefelez egy T5-ös tankot, T4-est meg kinyír egy lövéssel. :D
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.11.30. 23:02:10 -
#336165 a végén be kellett volna mennem a Tigris mögé csak féltem, hogy számít rá. Ha bemegyek megvan mert lassan forgott volna.-meg talán goldra kellett volna váltani. -
#336164 az is de azok nem :) op a bulldog nagyon :) venti-stab-optika a felszerelés. -
#336163 Nem volt rossz, kár, hogy a végén azt az egy lövést nem sikerült bevinni.
Ezeket a menetből halálpontos lövéseket hogy csinálod? A Churchill meg az AMX 12t is kapott egy-egy ilyet, csak néztem, még tán autoaim se lehetett. -
#336162 Néztem ace tankeres replayeket, ott szinte mindenki azt használta, az tény, de nekem nem tűnik jobbnak papíron. -
lexlutor #336161 hihetetlen eza sok degeneralt fereg ma este... -
Elmehet az ilyen a genyóba. Arany lőszeres szar. -
#336159 Csakis a 105-öst az S35-re. :D -
#336158 Első tankászom a Bulldoggal.
Sajnos a végét elrontottam túl óvatos voltam szerintem... -
Malarki #336157 Azt is mondták, hogy javítják az M12 modellét. Azóta is úgy van. A WG-nél sose lehet tudni. -
Gege00 #336156 Sziasztok! Egy kérdésem lenne, nem úgy volt, hogy a mikropatch, amiből már nem is egyet kaptunk javítja a prémium xp kijelzést?
Nálam ez úgy néz ki, hogy 1620-at ír simára, 1215prémiummal, felül meg 765 lett.(képet nem tudom, hogy kell leméretezni, hogy feltölthessem)
-
#336155 Draw Distance - a technical limitation to being able to see tanks and other objects in the 3D world. Maximum is 707m.
Spotting Range - the game mechanics limitation to spotting, i.e. "lighting up" a target yourself. Maximum is 445m.
View Range - a tank specific value only used for calculating spotting range, without any relevance of its own. No theoretical maximum.
Azt hiszem te erre gondolsz, 1000x1000 négyzet közepén vagy te, és a 4 sarka a négyzetnek 707m-re van tőled. Ez a "draw distance", ezen belül láthatod az ellenfelet ha van róla spot. A view range az más wot nyelvben.
Utoljára szerkesztette: Master91, 2014.11.30. 20:46:58 -
aru #336154 Tévedsz! A látótávolság állandó jelenleg még 500 méteres négyszög (ezt akarja a WG változtatni 700 méterre és kör alakúra). A spot távolság ezzel ellentétben változik, változtatható és maximum 450 méter lehet. Meg van az xray 50 méter. -
vasasgabri #336153 Tudom nem egy nagy eredmény de egyedül voltam hat ellen és már 3-an foglaltak, sajnos az arty lefelezett és így már az utolsóval nem sikerült elbánnom.
-
aru #336152 Mert statot a sebzésre kapsz és még mindig nem a spotra! Hiába van neked 2000-3000 spot sebzésed és 8-9 felderítésed ha az csak 50 wn8-at ér... Ugyan így nem számít bele a statba az, hogy mennyire vagy csapatjátékos... az öngyilkos előre rohanó hirtelen 2000 sebzést kiosztó majd talpát feldobó játékost jobban jutalmazza.
Utoljára szerkesztette: aru, 2014.11.30. 20:23:04 -
Faboo #336151 Én csak azzal használtam, a legfőbb oka, hogy sűrűn rakott kisebb tierekbe és gyors lightok ellen sokkal hatásosabb volt. Gyorsabban célzott stb. Érdekes hogy most járok az amx 48-nál és azon se szeretem a top gunt. Azt a másodikkal használom a célzás ideje miatt. -
lexlutor #336150 gonodolom. igy op e-25-2 lesz belole :) -
Toweliee #336149 Na, addig lesz jó. -
yossarianHUN #336148 Az hiányzik... (szarrrrkazmus)
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.30. 19:22:32 -
Toweliee #336147 Van már a WT-hez xvm? -
#336146 FCM-nek is annyi van, mégis tier limites. Hála az égnek:) -
yossarianHUN #336145 Khm... FCM 50t. Gyakorlatilag az is med. -
#336144 Hogy kapna tier limitet 212 pen-nel? Biztos nem.
Nekem kell az a francia jószág! -
#336143 Jól sejtem, hogy az 5-ös francia (fürdőkád) TD-re nem is nagyon kell az alap ágyún kívül más? Pontosságban, átütésben a legjobb, dpm-ben a 2. nem sokkal a 90mm-es mögött, és a lőszersebesség is a legjobb ennél. -
#336142 F2 azon kivételes tank aminek megvan a szükséges átütése 500-1000m-ről is egy t34 ellen.
Ellenben a Panzer 3-asok amikkel már problémás átütni 500 méterről egy t34-et és még itt az ideális szögbe áll szembe veled.
Berak a nagy mapok eggyikére és máris érződik.
Karelia,Jungel mapokon kevésbé érződik, mert ott kicsik a távolságok nagyon a nagy pályákhoz képest.
Kv-1 megintcsak ezek ellen iszonyat erős.
Kis pályákon nincs nagy baja az F2-nek, de nagyobbakon már szintúgy kijön.
és akkor ok, hogy tűzereje megvan, de a közelébe nem érnek ezeken a szinteken a németek védelmet tekintve eme 2 szörnynek.
Szerintem Rank 2-ben is elég komoly előnye van a szovjet oldalnak.
Rank 1-et meg hagyjuk a Terminátor 28-al az élen..:D -
Malarki #336141 1. Nem az oroszokkal van bajom, hanem a teljesen idióta és irreális sebzésrendszerrel. Amióta látni az átütő találatokat néha csak fogom a fejem.
2. Én meg pont azt látom, hogy sok arc, akivel anno még együtt toltuk a zárt betat már alig vagy nem is ír oda.
Az utolsó bekezdéssel teljesen egyet értek. Csak azért írtam le ezeket, mert kérdezted hogy mi idegesített fel.
ÉS szerintem ezt itt le is zárhatjuk, így is eleget offoltunk már.
-
yossarianHUN #336140 Ja, a Pz IV F2 messzire jobb is, mint a T-34-ek. Igazából T1-ben (T-50), és T5-ben (T-54, IS-4M) van kiugró előnye a ruszkiknak. -
#336139 Rank 3-as németekkel szerintem korrektül el lehet lenni.
Csak mindig tartsd a távolságot. -
#336138 Tudod, pénz. :)
Többen megveszik, esetleg félbuffos lesz (vagy hasonló), megveszik még többen. Aztán majd valamikor változtatnak, hogy balance így, meg tierkorlát úgy. :) -
yossarianHUN #336137 1. Akkor nem játszol:) Vagy játszol a németekkel, és hozzászoksz, hogy nehezebb dolgod lesz, mint az oroszokkal.
2. Én pont azt láttam, hogy WT topikban rengeteg olyan név ír be a mai napig, aki egy-két éve még nagy WoT-veterán volt. De fene tudja. WT-ben nincs arty, és a csapat hülyesége csak extrém esetben van befolyással az ember játékélményére, ez a két dolog meg nekem bőven elég a döntéshez.
De egyébként tényleg nincs sok teteje összehasonlítani a két játékot, mivel ugyanaz a történet, mint a CoD vs BF mizéria. Ég és föld a kettő. Attól még, hogy mindkettőben tankot kezel az ember, sok közük nincs egymáshoz. A típusú embernek az egyik jön be, B típusú embernek a másik.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.11.30. 17:57:14 -
#336136 Viszont annyiban jobb, hogy nincs magad elé állítva látatlanba egy ilyen x ezer sebzéses rákfene amit ha nem hozol látatlanba akkor tök mind1 milyen a meccs, de nem könyveled el pozitívan.
WT-ben meg ha mondjuk egész csata alatt 2 tankra adsz le lövéseket kb kilóméeterkről és a végére sikerül mondjuk meglni őket akkor azért nem kudarcként fogod ezt megélni pl.
A repülősből is hozhattam volna azt a példát, hogy mikor kb 10 percbe telik az, hogy felszállj és elérd az ellenséges vonalakat és akkor még tényleg nem csináltál semmit akkor az az 1-2 kill is amire mondjuk lehetőséget van a helyén lesz kezelve.
Most képzeld el wot-ban azt, mikor egy t8-as meddel mondjuk van össz-vissz 1000 sebzésre reális lehetőséget, lehet bármilyen atom a casta, hazából az a sebzés akárhogy nézzük nagy blama vagy igen-igen gyenge egy t8-as meddel.
Na a WT-ben iléyet nem érzek és ezt elsősorban a nagy távolságoknak,jóval nehezebb eltalálási eséylnek és jóval "időpocséklóbb" játékmenetének köszönheti.
A Szolid eredményeket kevésbé mérgezi meg ez a légkör.
Wot-ba sajnos mindig jelen van ez, mivel ott szinte minden helyzetben rajtad múlik, hogy mennyit is tudsz bevinni.
WT-ben legalább nem az egzakt sebzésen van a hangsúly így a csaták nem annyira tudnak felidegesíteni mint wot-ba, bár az sem igaz, hogy a wt ne tudná hasonlóan kihozni az embert a sodrából egyéb téren:D -
Malarki #336135 1. És ha nem akarok oroszokkal játszani?
2. Ez leginkább azért borzadályos, mert ez mutatja a játékosállomány méretét, ami most kb. a zárt betaéval vetekszik... Elég megnézni a WT topicot, hogy hányan hagyták ott/szüneteltetik a játékot. Ebből látszik a játék (vissza)fejlődése... -
lexlutor #336134 en t2ben combat carral mostanaban a wotba is vartam tobbszor is hetvegen eu1en masfelet.... -
Angelus1991ster #336133 AMX Chasseur de Chars ( UFO ) tanknak még látom értelmét , de a P II-nek és az STA-2-nek? mindkettő részekben , de bennt van a játékban. -
yossarianHUN #336132 1. Orosz tankkal kell menni.
2. Most komolyan ekkora borzadályos katasztrófa másfél perc? -
Malarki #336131 Pl az hogy alapból 1,5 percet kell várni egy nyamvadt csatára, de nagyon megérte, mert sikerült berakni Kurskra, ami a legnagyobb pálya a játékban, fantasztikus 6v6 felállásban 3 bázisos modban. Na a ruszkik tankok b 2 perc alatt befoglalták mindhárom bázist és vége. GG...
Köv. map, a Hetzerből úgy lőtt ki a Kv-1 hogy a lövés súrolta a tetőlemezt amin mágikus módon 90 fokban irányt változtatott és gyönyörűen bevágódott a belső térbe. Nagyon reális, tényleg. De ezt mind nyugodtan leírhattam, mert megint 1,5 perce várok csatára...
Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.11.30. 17:30:30 -
yossarianHUN #336130 Valami rémlik, hogy még itt is többen is haboztak ezen:)