418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• lexlutor
    RNGhez csak annyit: minel nagyobb RNGre van szukseg h a sok sotet hasznalhatatlan idotank is legyen jatekelmenye.. bar lassan egyszerubb lenne ha fej vagy iras szerint mukodne az egesz, es akkor nem kene ennyi szarsaggal szorakozni, mint celzas, meg atutes, meg sebzes.
  • FosTalicskaa
    Az rng az kell. Ezzel lehet féken tartani a hatalmas néptömegeket, hogy ne akarják visszakövetelni a pénzüket, ha a 300-as átütéssel nem tudják átlőni a 10mm-es páncélt. Hiszen ez nem csalás, hanem +-25% random faktor...
  • lexlutor
    roviden: 2015ben sem jon semmi ertelmes. majd talan 2016ban.
  • yossarianHUN
    Majd közvetlenül utána: - Storm states that following things are currently developed and it’s possible to start expecting them: “Havok, new physics, new sound, most (all) vehicles reworked to HD and camo/viewrange system”

:DD

De ez is ígéretesen hangzik: - Storm states that RNG factor in the game will not be reduced, rather actually increased, but only by a little

Ha még esetleg hezitáltam volna, hogy abbahagyjam-e a játékot:D
  • Toweliee
    Legközelebb akkor rakd be ha benne vagyok, teljesen feleslegesen néztem végig.
  • lexlutor
    szanalom a kobon:
    - new French tanks will definitely not come in 2015 (SS: he means HT and new TD branches, AMX-30 minibranch still planned)
    - Storm on Havok: “We are working on it and we will for a long time yet, unfortunately.”
  • Kubukli
    Valami urban legend terjed a SturmTiger kapcsán is, de előfordulhat, hogy keverem egy másik történettel.
  • lexlutor
    M6A2E1 esetet mondjuk abszolut nem ertem, mert volt az avgy 3 ev is, masreszt, kurvara nem hasznalja senki. ergo akkor ne vergodjenek a tulajok, hogy huu, meg haa..
  • lexlutor
    tetrach azert vissza-vissza ter egy-egy nagy csomagban mint plusz tank. pl multkor kv5 melle adtak.
  • Nazarov77
    ténylegesen rejtett sehogy se megszerezhető tankok jelenleg, és soha nem is voltak azok:
    - Type 98 Ke-Ni Otsu
    - MTLS-1G14
    - Grosstraktor - majd lehet valami jövőbeli küldetéshez fogják majd ajándékba adni

A többit valami úton módon meg lehetett / lehet szerezni szóval ezekre nem igaz a kijelentésed miszerint "csak a szupertesztelők verhetik a nyálukat."
    Nekem a rejtett tankok közül megvan az M4A2E4 Sherman, A-32, Panzer V/IV, M6A2E1, Panzer IV Hydrostat., Su-76i mégse vagyok szuperteszter, soha nem is voltam.

- Karácsonyi ajándék tankokat pl Tetrach és tárait nem venném a listába, mivel időszakosak voltak, akik akkor játszottak megkapták akik nem így jártak, ez egy szimbólumként szolgálhat, hogy ki milyen régóta játszik.

- Pz.II.auf J - valami német játékkiállításon volt ajándékba adva, de játék legkiegyensúlyozatlanabb tankjaként emlegetik balance okok miatt valószínűleg, tömeges árusítását kizártnak tartom, ha valaha is adnak ki ilyet azt max valami twitches szaron tudom elképzelni, amúgy e-bayen horribilis árért megtalálható.

- Pz.38H Igen még régen a francia ág előtt mindenkinek elérhető volt a Panzer B2vel együtt az utóbbit adják model kithez.

- BT-SV - épp most megszerezhető

- Su-76i kb 4 óráig volt elérhető a premium shopba, kivették mert OP, ez mondjuk tisztességtelen a többi szerverhez képest mert ruszkiknál 2 napig, amcsiknál 1 napig volt bent.

- Panzer IV hydrostat: WoT dizájnú egyedi Razer termékekhez jár ajándékba.

pre-order tankok: A-32, Panzer V/IV, M6A2E1, játék megjelenése előtt 1 hónappal lehetett megvenni őket mint azt a neve is sugallja az elővásárlóknak járt egyedi ajándéknak, egyértelmű hogy ezeket soha nem szabad elérhetővé tenni másoknak, ráadásul meg is ígérte WG hogy nem lesznek többé elérhetőek. Vicces eset volt ezzel kapcsolatba, megjelenés után hónapokkal, esetleg fél vagy 1 évvel berakták az M6A2E1et gift shopba, a fórumon emiatt akkora flame volt, hogy gyorsan ki is vették.

- M4A2E4 Sherman, adja magát ez is, akik részt vettek zárt bétában azoknak járt, ez egy státuszszimbólum.

valami magas szintű amerikai szörnytankok T-90-es széria - wat? szerintem áldozatul estél egy április elseji poénnak.

Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.01. 14:41:51
  • Kubukli
    "Kérdés: Ti szoktatok anyázni?"
    Hát hogy a rézf@szú bagoly t3tves qrva anyjába ne anyáznák amikor 3 fős vérvörös T34 jelenti a T8 csata top 3 heavy szereplőjét és ők némi wysk klingon hablaty után bevonulnak a map egyik sarkába és ott követik le az eseményeket a megfelelő toronyforgás közepette?
    Vagy amikor Jacek*_PL* vagy Karel*_CZ* a maus hátuljával védi a szemből érkező lövéseket..
    Remegő térdel vallom be: SZOKTAM!
  • yossarianHUN
  • yossarianHUN
    Arcpálma... Ez a HoS fokozhatatlanul szánalmas intézmény. Nem tudom ki a szánalmasabb, SS, mikor megcsinálja ezeket, vagy a sok barom, aki ott handabandázik kommentben, hogy hurr-durr, hogy lehet ilyeneket mondani, hurr-durr elvesztettem a hitem a nemzetemben, meg ebben meg abban a nemzetben, satöbbi. Közben rohadtul nyilvánvaló, hogy a 99% csak azért nézi meg, hogy jókat röhöghessen a sok anyázó hülyegyereken.

Abba már bele se kezdek, hogy milyen pszichológiai problémái lehetnek annak, aki képes annyira komolyan venni egy internetes játékban, feltehetőleg 10 éves vérpistitől kapott anyázást, hogy gondosan összegyűjtse ezeket, aztán shining white knight módi szerint blogpostot gyártson belőle.

Ez: "The Great Crusade (hehe) starts soon and you are all cordially invited :)" meg már tényleg a hányinger kategória.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.01. 14:34:30
  • lexlutor
    juj, most evvel megbantottal, h nem hasznalhatom az isten tas rohamloveget :DD
  • liberty2
    Ajánlom figyelmetekbe FTR blogját ahol ismét kint van a HoS és már megint... már megint vannak magyarok...

Am. jó végig olvasni, meg játék közben is amikor így ragelnek rám. (Főleg mert mocskos Scumbag arty vagyok a legtöbbször :) )
    Hasonlóan másokhoz én is print screenelem és küldöm a HoS-be :)

Kérdés: Ti szoktatok anyázni?
    Bónusz kérdés: Tényleg akarunk ilyenekhez tartozni?
  • Angelus1991ster
    Megszerezheted ha kiég a szemed, vagy a végén infarktust kapsz. Egy rasineiai vagy pool, vagy a szinte megszerezhetetlen tarczay medál után remeg a játékos.
    Pz.II.auf J
    Tetrarch - igaz anno ingyen adták
    Pz.38H ( miniMaus ) -régen aki tudta megvehette
    BT-SV
    SU-76i
    Type 98 Ke-Ni Otsu
    MTLS-1G14
    Grosstraktor
    A-32
    M4A2E4 Sherman - alpha-béta idején
    Pz.Kpfw. V/IV
    Pz.Kpfw. IV hydrostat - makett mellé
    valami magas szintű amerikai szörnytankok T-90-es széria
  • FosTalicskaa
    Van foch 155 tankod? Szerintem az az egyetlen táras tank ami tényleg képtelen rá... 5 másopercet!!! kell várni két gólyó kilövése között, ehhez hozzájön még egy különösen lassú célzási idő hatalmas célkörről persze (egyébként is van neki egy jó kis 600-630-as átlagsebzése, ami testvérek közt sem éri el a 2k-t). A frontpáncél+camo pedig pay to win feature. Ha veszed orrba szájba a prémium tankokat, sok goldal megspékelve akkor működik egyébként meg felejtsd el...

A leggyekrabban a hülye b.chat medeknél szoktam ezt látni. Előrerohannak, gyorsan kilövik a tárat aztán megerőszakolja őket a talpon marad enemy.
  • Nazarov77
    Milyen rejtett tankokra gondolsz konrkétan? A legtöbb megszerezhető valami úton módon. "lassan a fele HD" Ha ezalatt az új individual mission reward tankokra célzol, akkor 9.5ig bírd már még ki és megszerezheted őket.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.01. 14:02:36
  • Angelus1991ster
    Nem érted? nekem nem a BT-SV kell , hanem hogy ne legyen fölöslegesen elrejtve lassan egy teljes ágra való tank ( lassan a fele HD), amire csak a szupertesztelők verhetik a nyálukat.

lexlutor: cinikus fereg,

-az ilyen kezében sértés lenne egy tier 7-es prémium Tas rohamlöveg.
  • DasIsFuck
    WT-100,Bat,AMX,AMX2,T54,T57,Lorren,FOS155-
    Ez 8 tank, ha nem hagyok ki még táras 9-10-est.
    de még ha ki is hagyok ez elenyésző mennyiség a játékban lévő tankokhoz képest.

Úgyhogy szerintem ez az előrerohanok,kiosztok 2k sebzést majd gyorsan meghalok elég vagy rettentően ritka eset.
    Ezt kb csak a fos155 tudja reálisan produkálni a wt100 melett, csak a wt100 szerintem 3X meghal mire eléri az ellenséges vonalakat,fos legalább 1 tárat szinte biztos ki tud engedni magából mielőtt behal.

Úgyhogy az ilyen játékost nem jutalmazza a wn8, mert nincs ilyen játékos aki ezt tudná hozni.
  • FosTalicskaa
    FV TD (igaz ez nem rohan, de 1 lövéssel tudja ezt produkálni) Meg úgy alapjában véve majdnem az összes tier 9+ táras szar, különösen a b.chat...
  • DasIsFuck
    És mivel is csinálod meg azt, hogy előrerohansz,gyorsan kiosztol 2k sebzést majd meg is halsz rögtön, hogy igaz legyen rád a suicide jelző...
  • DasIsFuck
    Egyébként azt nem értem, hogy a Párduc 88 miért nem kap limitált mm-et, ha az az FCM meg rendelkezik vele amin jobb ágyú van+jobb a tank mobilitása.
  • DasIsFuck
    Én ha megtehetném, akár el is gondolkoznék ezen.
    Végülis egy baromi ritka tankról van szó+azért csak adnak mellé egy jó adag goldot.

Tény, hogy nem feltétlen a pro játékos közeget célozza ez az ajánlat, hanem inkább a gyűjtő réteget.

a gyűjtő részemnek megérné ez az ajánlat, a gondolkodó részemnél meg valszeg agyhalál állna be abban a pillanatba:D

De (bal)szerencsére ez nálam csak elméleti kérdés:D
  • joe662
    Én ezzel mind tisztában vagyok.Csak azt akartam mondani,hogy,egy nyugati fizetéshez képest nem olyan horror,mint az itthonihoz.
    5 euros cigiből hamar összejön
  • Solten
    Joe662-nek ment.
  • Solten
    Nyugaton is draga. Szerinted ott az embereknek nincs kiadasa? Hitelek, rezsi gyerek ovodaja, benzin, berlet, kaja, pia. Szorakozas. Max tobbol gazdalkodnak mint egy magyar de haromszor is meggondoljak hogy kiadjanak ennyit erre a szarra.
  • lexlutor
    ftr-en annyi volt, h kb a karacsonyi hetre varhato.
  • Kubukli
    Lehet már tudni, hogy EU szerveren mikor lesz 9,5-re váltás?
    Úgy értem a magasságos WG nyilatkozott már vagy az FTR-en volt e kiszivárgó hír erről?
  • András77
    Nekem meg a pzII J, de emberi áron, nem ilyen horror drága csomagban. Elhiszem, hogy jó áron van, ha venni akarnék 30e aranyat most, de nem akarok

joe662: nyugaton? Van német ismerősöm, aki telefon üzletben 5 eur-on fa@oskodott, amikor venni akartam egy kártyát, amíg kint vagyok. Ő tudott München másik felében, kint a pics.ban egy olcsóbb üzletet. Igen? Odautazunk kb 2 eur, nyerek 3 eur-t. Elmegy a pics.ba, megvettem és kész.
    Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.01. 12:03:34
  • joe662
    Miért ne lennének azok?
    Szerintem ez csak annak probléma akinek ez mondjuk a havi fizetésének a fele,de tolunk nyugatabbra ez nem is olyan vészes ár.
  • Antimat
    A maradék 27500 gold helyett?
  • lexlutor
    kar h nem adnak neki melle egy tas rohamloveget is.... :D
  • Antimat
    Végre Angelus1991ster megveheti a BT-SVt :)
  • liberty2
    Hehehe, klánom új tagja csinált egy új bannert nekünk brahiból. Szerintem tökéletes a felirat hozzá :D

• foxbat88fx
    jó :D nem úgy érettem :D
    hanem a normál 1000 gold-os áron....
    egy MTLS-1G14 is kellene még :)
  • Tono34
    Most megveheted.
  • foxbat88fx
    azért ez a BT-SV epic egy tank :) nagyon cigány pattogós páncélja van!!!
    jó köröket mentem vele anno, kár, hogy nem lehet megvenni :(
  • lexlutor
    gondolom a sok ember, aki most akart venni 27k goldot, csak erre a lehetosegre vart :)
  • András77
    Szerintem nagy tolongás lesz érte . 30e forint? Normálisak ezek?