418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Plata
    Most voltam egy csatában,ahol az RNG tényleg kurvára velem volt.
    Én csak spotolni akartam,de rácsesztem mert bekerültem a sűrűjébe.
    De valami volt,nem tudom mi,de nem találtak el,hihetetlen volt,mellém lőttek T49-ek troll ágyúval többször,én meg szemből belőttem még az Obj705-öt is,Leopardot szemből tornyon keresztül lőttem ki.
  • Fulcrum11
    Egészen élvezhető lenne, ha nem lenne még mindig rendszeres, hogy ketten nyomulnak együtt és persze esélyed sincs kiszedni mindkettőt, főleg ha az elején akadsz velük össze. Na akkor én is anyázok. Azzal is egyetértek, hogy a -2 stráf vesztés szemétség.
    Utoljára szerkesztette: Fulcrum11, 2019.09.02. 00:39:51
  • Angelus1991ster
    Meg egy kiadós agyvérzést is. Random nem csesz fel ennyire mint ez a szar.
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    rohadjon ki a bele amelyik a stráfvesztést belenyomta. Minek szánták ezt? tesztnek? fun módnak? dönteni kellett volna, nem elszarni amit összetákoltak.
  • tutyimutyi2
    Igazándiból pont ellenkező a töltő rendszere mint a spagettonak mivel a spagetto akkor rendelkezik a legkissebb töltésidővel ha teli a tár és mindig csak az utolsót lövi ki, ezzel szemben az is-3a pedig akkor tölt a leggyorsabban ha nincsen 1 lövedékesem(0 lövedékkel a tárban gyorsabban tölt mint egy sima is-3).
  • AJensen
    IS-3A rajta van a listámon, hogy beszerzem, az egyik legbetegebb tank, és egyben unfair is, mert ekkora sebzés mellé páncélt és töltőtárat adni. Na ezt a wg nagyon eltolta, akinek ez megvan nagyon nagy mákja van.
  • Angelus1991ster
    Az IS-3A (csak Apokalipszis tanknak hívom) is kb. ilyen jó tank és ugyanolyan töltőrendszerű. Nem biztos hogy köllene egy hasonló tank a garázsba. Bizonytalan vagyok.
    - Persze van az az érv, hogy hamár játszok egész évben a játékkal (szinte csak evvel), akkor évente egy 10 rupót csak kikéne csengetnem és közbe kapok valami élvezhető típust is emellé grátisznak. Meg ingyé kaptam egy AMX M4 49-et a meghívásos programból.
    Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2019.09.01. 11:29:12
  • Plata
    Az előbb egy ilyen táras csodát csaptam ki He lőszerrel.
    Progetto 65 gold lőszerrel erőlködött,Mauer-ben He volt töltve mert nagyvadak voltak arra,ezt a gyökeret úgy kicsaptam he lőszerrel kb 350 méterről hogy csak a tornya látszott.Csodálkoztam hogy sikerült eltalálni,de az viccesebb volt hogy egyből meg is döglött.
    Egyébként meg menjetek Sheridannal.Csak úgy fossa a kötvényeket,legszarabb csatában is kap 5 kötvényt.
  • AJensen
    Progetto az egyik legjobb tank a játékban. Még nem olyan érzékeny, mint a régi prémiumok, mondjuk ez se szereti az artyt. Az egyik legtöbbet játszott prém tankom a töltőtár miatt. Mindenhova lehet használni random, csapat, frontvonal. Az ideális jármű, ezt a wg nagyon eltalálta. Mondjuk tier 10-ben ennek is mindegy, mert mamutot nem fogsz vele lőni. A gond akkor kezdődik, amikor az rng jó nagyot kakkant a nyakadba, mert 3-ból 2 lövés mellé instant halál.
    Jelenleg két metódus van a játékban. Nagy sebzés, vagy töltőtáras tankok. Minden más használhatatlan. Ezért gáz, hogy a prém tankok többsége, hiába rendelkezik jó paraméterekkel, amikor bődületesen lassú a töltésük.
    A CDC-n gondokodtam múltkor, hogy összesen egy dolgot kellene változtatni a tankon, TD kategóriába átrakni nagyobb átütés és sebzés mellett, és bumm a franciák skorpiója is megvan.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.01. 11:05:21
  • Angelus1991ster
    8100 arany kellene kipótolnom hozzá. Agyalok, hogy vegyek annyi aranyat, hogy megvegyem. Tetszetős a tank, meg Buffonnak is kell a hely.
  • Plata
    Na ez klassz,amcsi light hónap van.
    Győzelem!
    Csata: Studzianki
    Járművek: T49
    Szerzett tapasztalat: 1 476 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 22 032
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Hozzáadva: Nagyméretű szerszám készlet (x5), Automatikus tűzoltó készülék (x5), Nagyméretű elsősegély készlet (x5)
    Asszem sok ilyen szart fogok szerezni.
  • Lucifer001
    Ez a nemzet is kifújt

• Lucifer001
    Darál az enemy , gyors menekülőre veszed . Kapsz egy láncot . Ne menekülj , úgyis megdöglesz . Gyors javítod , kilövik a motort . Mondom ne menekülj ..... Fordulok a toronnyal , hogy vissza lőjek ! Még vissza is mersz ugatni . Kilövik a töltőt . Megmondtam itt most 3:15 nél jobb nem lesz ! Már csak azt bánom , hogy offline nem tudok csatákat indítani . Majd le játsza magának ahogyan tetszik neki .
  • Rammsch31n
    már utólag bánom h nem csináltam meg azt az észveszejtő maratoni grindet...
  • Lucifer001
    Jelenleg szerintem a Progetto a legjobb tier 8 as prémium tank szerintem . Főleg FL ben .
  • Rammsch31n
    progettot vesztegetik jó pénzért... ma... eltettem későbbre hátha...
  • AJensen
    Elnézegettem Sheff streamjét, hát mit ne mondjak. A videó első felében prémium tankkal, csak saját tiert kapni (kb. 6-8 meccs, de lehet több is volt) úgy nem nehéz játszani, erre jött neki, hogy a legtöbb lövése nem csak bement, de még over roll is volt. Így nem nehéz jól kijönni a meccs végén.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.30. 22:44:36
  • asolyom
    WG "termékeknél" teljesen természetes a vadító RNG. Tegnapelőtt a Yamatoval egy csatában lőttem 200k+ sebzést, tegnap két csatában összesen "engedett" az RNG 100k-t. Ilyenkor már csak röhögök kínomban, nyilván egy nap alatt elfelejtettem játszani, meg célozni.
  • AJensen
    Én ilyenkor szoktam felrakni a kérdést, hogy megéri törni-e magát az embernek? Mert kb. torkon sza* a játék a vesztes oldalon.
    Látom a csapatod java része semmit nem csinált, vagy nem engedte neki a játék.
    Azért durva különbségek vannak.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.30. 20:52:53
  • joe662
    Az igen.
    Én biztos kib...am volna a laptopot az ablakon. :-DD
  • Lucifer001
    IS-3 A részletesre rá tudnál menni ? Érdekel , hogy 1627 sebzésre miért kapott többet . Azon kívül , hogy " közelharcolhatott" .
  • Myke28
    És én vagyok a noob :))) enyéni rekord :)

Utoljára szerkesztette: Myke28, 2019.08.30. 18:13:17
  • Plata
    Karácsonyi ajándék.
    Karácsonykor lehetett két skilles lányokat kapni,az egyiket betettem Wz-be.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.30. 16:43:05
  • AJensen
    A kinai hadsereg már szőke copfos leányzókat is toboroz? Vagy ezt, hogy sikerült összehozni? :D
  • tutyimutyi2
    Minek köszönhetem azt hogy twitch prime egyszer csak úgy döntött hogy megszakítja az előfizetést?(ennek tetejébe nem is birok belépni amazon prime-ba mert jelszócsrét kér de az email meg nem akar megérkezni...)
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Sand River
    Járművek: WZ-132
    Szerzett tapasztalat: 1 540 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 15 762
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Kuponok hozzáadva: 1
    Kedvenc medálom begyűjtve.

TVP T50/51 rammolva hátulról.
  • Plata
    Wz-vel hű voltam a dögcédulámhoz.
    Azon ugyanis az áll hogy ütközési sebesség.
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Járművek: WZ-132
    Szerzett tapasztalat: 1 634 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 17 634
    Csatában elért kitüntetések: Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Azért mentem egy csatát Wz-vel hogy baromkodjak egyet.
    Meg is volt a baromkodás,csak 4 kill lett belőle.
    T 34-3 Udes és EBR 75 FL 10 rammolva.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.08.29. 23:07:47
  • Angelus1991ster
    Akkó kell aggódni ha megjelenik valamillen magyar tank a játékban, jó statokkal.
    Na akkor kezdődik a WoT kihalása.
  • Sherman0070
    Ez a BR jó móka volt.
  • papa74
    Ha ki nem is hal, de a pár évvel ezelőttihez képest elenyésző a játékosszám, volt idő mikor a két szerveren voltunk vagy 200e-ren, mostanában jó ha van 100e.
    Sokan abbahagyták ilyen-olyan okok miatt.
    Jó lenne még játszani vele egy ideig, pedig már 7 éve nyüstöljük egymást :)
  • asolyom
    "mert ilyen ütemben 5 év és kihal, pont emiatt."

Boborjánt idézve, "már tíz éve mindig ezt mondják, olyan unalmas!"
  • AJensen
    Délután mentem kb 10 csatát, abból kezdte szépen a szokásos formulát, a végén csak alt + f4-et nyomtam. Problem solved.
    Egyébként, ha kevésbé szól bele, már érezhető, hogy jobban megy a játék, és tényleg döntő lehet, hogy tudod és mered alkalmazni a játék szabályait, vagy nem. Magyarán letudod hozni a meccset. Ezt Progettoval sikerült is, de ott nem volt része a pályának, ahol nem jártam, mert folyamatosan menni kellett a két oldal között. Mondjuk ott sem értettem, mert volt egy jó játékosuk, aki simán betudta volna nyomni az egyik oldalt.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.28. 21:37:02
  • Plata
    Nézd szerintem rengeteg a hülye a játékban.
    Várd meg míg kezdődik a suli,valamivel jobb lesz.
    Nekem most egy jó csatám is volt.
    Csapat egy rakás hülye volt,ott hagyták a bázist védtelenül,középen be is jött az ellenség nagy része.
    De nyertünk,mert az RNG nekem kedvezett,VK pattintott rengeteg lövést.
    Nekem meg be ment szemből ap defenderbe is.VK 100-ban nincs gold,csak ap és he.
  • AJensen
    Nagyon nehéz lesz, de többet ezzel a témával már senkit nem akarok idegesíteni, legfőképp magamat. Marad az Alt + F4.
    A WG erősen az év legrosszabb fejlesztői címre pályázik ezzel a hozzáállással. Bízom benne, hogy hosszú életű lesz a játék, mert ilyen ütemben 5 év és kihal, pont emiatt.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.08.28. 18:14:44
  • papa74
    Teljesen igazad van...de jó lenne a nap végén kikapcsolódni egy kicsit, de ez a leírtak miatt mostanság nem jön össze :)
  • Plata
    Múltkor volt két napom amikor volt hogy azért hagytam abba mert nem tudtam veszteni.
    Tegnap kb ugyanez csak nyerni nem tudtam. XD
  • suba53
    Neked is leírhatnám, amit AJensennek.
    Azt hozzátéve, hogy emiatt mérgelődni teljesen felesleges. A bioritmus görbe negatív szakaszán vagy.
    Hamarosan azt fogod tapasztalni, hogy több lesz a győztes csatád, mint a vesztes.
    Aztán ismét vissza billen erre az állapotra. Ez statisztikai alapon is megállja a helyét.
  • suba53
    Mióta is játszol ezzel a játékkal?
    Amiket leírtál, az kivétel nélkül mindenkiben megfogalmazódik egy-egy rosszabb periódus közben.
    Ha a győzelmi arányod kb. 50% körüli, akkor a "normális" MM/rng kombót kapod.
    Próbálj meg emlékezni a sikeres, eredményes csatáidra is. Beláthatod, hogy van abból is bőven.
  • papa74
    Én azzal sz.pok 3 napja, hogy semmivel nem bírok nyerni :)
    Feltűnően megszaporodtak az 1,2,3,4,5:15 csatáim, frusztráló, mikor a top tier tankok 1-2 lövés után kihalnak, aztán kön a darálás.
    Ilyenkor ha van eszem, akkor kikapcs a játék, mert csak felbosszant (de ku.vára).
  • Plata
    Győzelem!
    Csata: Steppes
    Járművek: VK 100.01 (P)
    Szerzett tapasztalat: 1 562 (x2 minden nap az első csatáért)
    Szerzett kredit: 24 237
    Csatában elért kitüntetések: Kamikaze, Kiváló sofőr jelvény: "III. osztály"

Ez állati vicces volt,ellenséges obj263 felborult és le esett pont rám,amitől meghalt.
    Fejjel lefelé zuhant a tankom elejére,ettől kinyiffant és kaptam egy kamikazet.