418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
lexlutor #336411 5k kor top arty + 5k kor hellcat.. ehhhe -
#336410 Az előbb linkelte a saját videóját, a saját nevével. :) *flies away* -
lexlutor #336409 komolyan erdekelene milyen jatekosteljesitmeny mellett lehet elkuldeni igy csuklobol midnenkit a picsaba. -
Malarki #336408 Igen, ez igaz, a baj ott van hogy a magadfajták fejlesztik a játékot a magadfajtáknak... -
bekescsaba #336407 A mód miatt volt a felhördülés, nem az artyk miatt. Így ez értelmetlen dolog volt tőled. -
#336406 "Meg kéne tanulni játszani inkább... " Ez nálatok artys patkányoknál vmi szlogen? Annyiszor hallottam már ezt, h lassan magam is elhiszem -
lexlutor #336405 tanits mester! osztd meg a bocsesseged, meg az accountod nevet is :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.02. 17:58:14 -
Tarathiel2 #336404 Ja persze. Még szerencse hogy nem a magadfajták fejlesztik a játékot. Volt már arty nerf, utána is ugyanúgy sírtatok mint a fürdőskurvák. Meg kéne tanulni játszani inkább... -
técsé2 #336403 És még csodálkozik a wg gárdája, hogy egyre kevesebben játszanak. Úgy gondolom sokkal több játékost veszítenek el az artik preferálása miatt, mint ahányat szereznek. Ez a no more gold csak credit a meglévő prem tankok helyett is azt mutatja, hogy kétségbeesésükben mindent megtesznek a bevételek fenntartásáért. Nem adok ennek a játéknak 2-3 évet és nem lesz akkora a játékos állomány amiért érdemes lenne a fejlesztő gárdát tovább fenntartani. -
bekescsaba #336402 Az új acchoz egy kérdés.
T14 prém tank mellé az amcsi E5 kihúzása jó gondolatnak tűnik?
Így 1200 Ft-ból meglenne a tank. -
bekescsaba #336401 Ránéztem erre az arty módra, mint nagy artys. Nem telepítettem még a gépemre, de már a képen, és a videón is látszik, hogy mi az értelme.
Gyakorlatilag a domborzati tényezőt szűri ki. Mivel nem felülnézetből célzol, hanem "váll felöli kamera nézetből", így nem kell számolni azzal, hogy hozzád képest milyen magasan van az ellen tankja, illetve emelkedőn, vagy leejtőn áll-e, így nem kell elé, vagy mögé lőni.
A mód a lövedék röpályáját nem módosítja, csupán segíti a célzást, amit kis gyakorlással felül nézetből is meg tudsz tenni. Ami miatt undorító, az az, hogy felülnézetből szinte 0 eséllyel lősz meg egy olyan tankot, aminek mondjuk csak a tornya látszik ki két kő között, vagy ablakon keresztül, de ezzel szerintem könnyedén becélozod, más kérdés, hogy találni fogsz-e vele.
Szerintem egyenértékű a 64 x zoom móddal.
Egyforma mindkettő.
-
Pares #336400 Nem is tudom, hogy erre mit mondjak... tegnap ide is betettem, hogy 45kmh-nál telibetalált a féreg. Mostmár értem, hogy hogyan. A kommentek között meg üdvözlik is a modot az artykat védő végbélférgek. De az, hogy ez még legális is... egyszerűn elképesztően undorító a WG politikája. Kapásból azt kéne csinálni, hogy _kivétel nélkül MINDEN_ modot letiltani, és csak a játékmenetet annyira nem befolyásoló kisebb modifikációkat beletenni a játékba (mint most a minimapot, vagy garázs, vagy locastan stat mod és hasonlók).
Az artykat meg ha nem veszik ki, akkor teljesen át kéne alakítani. Szatellit nézetet törölni, TD módot törölni, csak splash damage és mondjuk csak szektorokra tudjon lőni, mint F2 vagy H7, és akkor +-25% rng alapján valahova a szektoron belülre csapódna be a splash damage. Ez a jelenlegi helyzet, hogy 1km-ről szatellit (vagy ebből a sniper nézetből) mozgás közben röhögve kilő, ezt már a "valóságtól teljesen elrugaszkodott" kifejezés sem képes leírni. -
Nazarov77 #336399 Hát angol új ág és pár új map, meg valami jelentéktelen dolog biztos lesz még benne. -
#336398 Tulképp mi is lesz 9.5-ben akkor, ha IM nem lesz? :D
Persze nem baj, legalább lesz idő a kettő közt húzni a kisaccot.
Utoljára szerkesztette: Maala, 2014.12.02. 17:37:17 -
#336396 Reggel linkelt replayt róla... -
#336395 Én meg nem tudok olvasni :D -
#336394 Nincs neked véletlen Type59-ed? -
Nazarov77 #336393 Ó a francba:
WoT producer Anton “Evilly” Pankov made a short interview for one Russian video blog or something. In it:
Individual missions will not arrive with the 9.5 patch. They will be implemented and activated only after the Russian New Year marathon is over (15.1.2015). It’s likely that the datum is valid for EU as well, since the T-34-85M mission is ending on 15.1.2015 also.
Ó a francba felvonás 2:
Regarding the Russian marathon, there will be a different reward than T-34-85M for Russian server, it will be a vehicle, that “never appeared on any other server than the Chinese one”, so my guess would be WZ-111, but who knows.
T-34 küldetést bármikor cserélném Wz-111ért ha tényleg azt kapják, nem csak azért mert T8 de jól jönne egy kínai prémium heavy legénység képzésre :/ -
#336392 Tudom nem nagy wasistdas,de örülök,hogy végre egy olyan csapat volt aminek érdemes is volt spottolni,ami elég ritka
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: xotyi, 2014.12.02. 17:02:39 -
#336391 szóval lassan ez is olyan lesz mint a CS vagy a combat arms?
mindenki orrba-szájba hackel, normálisan nem lehet játszani, csak itt a fejlesztő engedélyezi a hackek használatát
ja, bocs pont most akarnak betiltani egyet
véletlenül pont azt, ami megmutatná, hogy tele van a játék szánalmas goldspammer kisköcsögökkel, mintha ez lenne az a mod ami legjobban tönkreteszi a játékélményt
istenbizony legszívesebben egy lóval rugatnám őket tökön -
Tarathiel2 #336390 Nem kell ahhoz hack, elég ha a szerver úgy dönt hogy az ellenségnek veszítenie kell. Ekkor jönnek az ilyen anomáliák:
-
Plata #336389 Ahhoz nem kell semmilyen mod,csak egy kis szerencse.Nekem csak célkereszt mod van fent,és ami mutatja mekkora területre hat az arty sebzése,hogy vigyázzak csapattársakra. -
rolio #336388 Egy ismerősöm sógornőjének a fia szokott rendszeresen onnan szedni modokat, van komplett free-warpack is. Az aimbotot pl magyar neves klán tagjai is ismerik...szerintem már túlzás amit megenged a WG, bevezethetnék az ESL-en szokásos szűrőprogit. -
#336387 Nya, kipróbáltam.
Lol. Nem kicsit OP így célozni. -
Toweliee #336386 Mindenhol azt írják, hogy ez legális. Bszarás.. -
raymondcurto #336385 Eddig is rohadt nehéz dolog volt artyzni, de ezzel a kamera hackel meg aztán végkép lehetetlen egy dolog lehet.
Most már nem is csodálkozom hogy a 65-el cikázó bulldogomat 1 lövéssel kicsapja. -
Plata #336384 Vereség
Csata: Tundra
Jármű: T49
Szerzett tapasztalat: 908
Szerzett kredit: 24 142
Csatában elért Achievement: Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Elit lövész, Kiváló sofőr jelvény: "3. osztály"
Stock ágyúval.Még eléggé stock a tank,mivel új.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#336383 Én csak beírtam hogy "wot arty mod 9.4" már volt találat ahol lelehetett szedni ezt a modot. -
rolio #336382 És az amúgy megvan, hogy a legnagyobb WOT cheatek gyűjtőhelye(...keks) magyar domain alatt van? Az igaz, hogy az összes cheat ruszki, de valamelyik honfitársunk szorgalmasan gyűjtögeti és publikálja őket... -
#336381 Részlet FTR-ről:
"dr_schmerz on December 2, 2014 at 1:53 pm said:
Using it since 5 updates, "
No comment. -
#336380 Amúgy kíváncsi vagyok meddig lesz elérhető ez a mod. -
#336379 patkányok. -
#336378 Bishoppal kipróbáltam ezt a mod-ot és ha az ellenség nem csinálja az oda vissza mozgást kiszámíthatatlanul akkor garantált hit. Ha egy helyben van az enemy akkor fönt eltalálom sima 400dmg. Bele sem tudok gondolni hogy mi megy így tier9-ben 4 skilles artyval. -
Angelus1991ster #336377 Van lengyel, cseh, török szinkron a WoT-hoz?
Milyen szinkronhangot tudnátok elképzelni egy hivatalos WoT legénységi hangnak?
Vass Gábor, Dányi Krisztián, Csőre Gábor, Sörös Sándor és talán, Zámbori Soma vagy Fekete Ernő.
( becslésem szerint a WG-nek kerülne az egész 100-200 ezerbe: színész + stáb) Az összes legénységi hangfájl ninncsen több 10 percnél. -
R3nton #336376 De az a döbbenet, hogy beadja nekik a hitet telibe szűkülés nélkül. -
Faboo #336375 Ja fel is tűnt, hogy mostanában sűrűn kapnak ki az artyk 40+ sebességről amikor könnyű tankkal vagyok. A másik kedvencem közepes távról az egy helyben állok, célzok és 3x mellé, arty rám fordul kapáslövés, szevasz. Bár ez a "pontatlan" IS sorozatra is igaz. -
#336374 Maala tegnap írta hol talált. Olvass vissza, ott tutira van még. -
#336373 Na ez a legális hack nem az a bizbasz ami mutatja hogy golddal lőttek-e rád. -
#336372 Lejárt van nekem is pár ... -
FosTalicskaa #336371 De azért van jó oldala is a dolognak. A wotos játékidőm mennyisége 99%-al csökkent hála az artiknak. Remélem mégtovább buffolják az összes vörös pöcsfejet, aztán mégtöbb játékosuk morzsolódik le, aztán ha töredékére olvadt az aktív playerek száma, akkor esetleg berakják végre a checkboxot amivel ki lehet tiltani ezeket a mocskos férgeket a csatámból...