World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Csata: Mountain Pass
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 4 634 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 113 314
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"
1 HE maradt a végén, 7300 sebzés
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
angelus1991ster.blogspot.hu
IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Hibáim vannak, beismerem. Pl. nem vagyok képes elbánni egyszerre több ellenféllel, egyedül. Sajnos ez van. De ezek után, ha elérhetõ lesz a GOD mod, hidd el én leszek az elsõ, aki megveszi. 😄
Javasolnám ezeket betenni:
- tierlimitességet a medeknek!
- Tigrisnek buffot! vagy nerfeljék t6-ba!
- Javítsák már meg azt a k....a MM-t!
a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)
-ez miattam lett😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro
Ahogy FTR-en írták, lehet az egész roamingból nem is lesz semmi. Ha meg mégis bevezetésre kerülne, szerintem inkább a jobb játékosok jönnének át európaiakra lövöldözni, mintsem a helyi Ru*Szergejevics*Ru 35% wr-ek, akik a minimapot se nézik, és a szerver választás is csak komolyabb rápihenéssel kivitelezhetõ feladat számukra 😊
az sg fórum annyira 2014
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
láttam videókat, sokat test servereztem
botok okosabbak néhányuknál
lesz itt sírás keményen
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
aztán eszembe jutott hogy a vodkák a csapatomba is kerülhetnek így annyira nem lesz buli
#315854: most akkor melyik állításod nem igaz ? Nem vagy béna, vagy nem bénázol ?
Greenscape <#taps>#taps>
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
Idióta csapattársak
Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...
Ezért várom a roamingot, az orosz szerverektõl nincs jobb hely a henteléshez 😊
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Én napok óta csak 2-vel feljebb kerülök,mondjuk nem nehéz mert 8-as a legnagyobb tier tankom.Ha nagyritkán 8-ba rakott akkor elkurta a csapat.Például tiszta nyerõ helyzet Highway pálya,egy hülye beírta hogy ne menjenek a városba.Mindenki kiment a pusztába utánna és szépen le lettek vadászva a TD-kel.A városba csak én mentem persze 6-an jöttek rám,de mindegy a pusztában se lett volna semmi esélyem.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Egyébként is Wartburg nem az ellenfél pirosaira panaszkodott, hanem a saját csapattársaira. Itt konkrétan aránylag normális teamet kapott a srác, mert ha nincs körülötte senki, akkor hiába tízes, túlerõben szétszedik õt is az ellen nyolcasai.
Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png
Mostanában egyre több ilyen van: t7-es meddel velem szemben egy csomó t9-es. Tier 3-as különbség ehhez képest gyerekjáték.
És akkor ez megint az ideális esetek legideálisabbika, hogy nincs egy-két megmaradt tankjuk a TD-k elõtt pár száz méterrel, akivel még pofozkodni kell. Olyan esetben amíg ezekkel foglalkozol, egyszámjegyû másodperc alatt kiszed a basecamper bagázs koncentrált tûzzel.
http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png
videó/replay van? ha nincs el se hisszük
50 méteren belül spottolódik, ez mûködik. csak a te géped/neted lehet a ludas, hogy mikor látod te valójába a monitoron
érdekes,én campelõ td sereget nagyon ritkán nem tudok lenyomni a csapattal
normálisan spottolok és hullanak
"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time
Az idõt sajnáltam eleinte, amit a fiókomba öltem... aztán egy 25-ös vesztes széria után inkább nem... 😞
Ez mondjuk az én tapasztalatom, ettõl másoknak lehet a legszórakoztatóbb játék a világon 😊
Legutóbb 3 hónap eltiltást kaptam a kedves WG-tól, mert kilövöldöztem az agyhalott csapattársaimat. Most, hogy lejárt gondoltam megnézem mennyit javult a helyzet ezalatt a 3 hónap alatt, fejlõdtek-e már a kedves játékosok, játszható-e már végre a tier X, vagy még mindig többségben a babuinok uralják. És azt kell, hogy mondjam, EZ VALAMI KATASZTRÓFA! ÁÁÁÁÁááááá....! Volt az elõbb egy agyhalott, 6k 27eff !!! És ez tier X !!! Vagy itt van ez a másik jómadár PetaZet Vicc !!! És a csapat 1/3-a ilyen !!! Kabos (vörös) az összes! Persze az ellen is, de ez nem vigasztal, mert mire átérek a másik oldalra, leghátul egy szikla, ház, bokor mögött reszketõ, védekezõ típusok, goldal ementálit csinálnak belõlem! Én persze az oldaláról is lepattanok, de a kabos babuin ott lõ át szembõl, ahol a legvastagabb vagyok! Hol itt az igazság? XD Ez már egyáltalán nem szórakoztató. 😞 Az alacsonyabb tier-rõl ne is beszéljünk. 2/3 agyhalott! Úgyhogy a WG bekaphatja a botot!
On