World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sajna már mentem azóta csatát, így felülíródott .. csak szkrínshottal szolgálhatok.

Na errõl megnéznék egy replayt.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Gyõzelem!
Csata: Mountain Pass
Jármû: M103
Szerzett tapasztalat: 4 634 (x2 minden nap az elsõ csatáért)
Szerzett kredit: 113 314
Csatában elért Achievement: Top Gun, Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Kiváló Lövész, Kiváló sofõr jelvény: "Tank ász"

1 HE maradt a végén, 7300 sebzés

Talán úgy, hogy nem volt egyetlen arty sem, aki az egy helyben való ügyeskedésébõl felszabadította volna...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Sorozatgyártani mondjuk õk sem akarták.

Teljesen felesleges volt elcsesznie erre a birodalmi márkákat. Biztos szép meg minden, prsztízs értéke is van. Jól mutatta Hitler alkalmatlánságát ezen a téren. Felõle még a P 1000-es Ratte is megépült volna.

angelus1991ster.blogspot.hu

Mennyibe került ez a kísérlet...?

Lánctagcsere Mauson

Wartburg

Én kérek elnézést 😄

mijki
Én is így voltam lestem is 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Count Adyn
Wow leduplaztam mind a 10 primary tankom elsõre😊 Nem is merek belépni többet ma😄

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Wartburg
Mint tudjuk ez nem kívánság mûsor, lesz@rom a többiek mire vártak. XD
Hibáim vannak, beismerem. Pl. nem vagyok képes elbánni egyszerre több ellenféllel, egyedül. Sajnos ez van. De ezek után, ha elérhetõ lesz a GOD mod, hidd el én leszek az elsõ, aki megveszi. 😄

Lehetne egykét javaslatom a témalehetõségek bõvítésére?
Javasolnám ezeket betenni:
- tierlimitességet a medeknek!
- Tigrisnek buffot! vagy nerfeljék t6-ba!
- Javítsák már meg azt a k....a MM-t!

a WoT egy hulladék, mennyivel jobb a WT (mégis a WoT elõtt kockul)
-ez miattam lett😄

mijki
Az RNG ma velem volt 😄

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Nem biztos, hogy lesz alkalmad a felhasználására 😊
Ahogy FTR-en írták, lehet az egész roamingból nem is lesz semmi. Ha meg mégis bevezetésre kerülne, szerintem inkább a jobb játékosok jönnének át európaiakra lövöldözni, mintsem a helyi Ru*Szergejevics*Ru 35% wr-ek, akik a minimapot se nézik, és a szerver választás is csak komolyabb rápihenéssel kivitelezhetõ feladat számukra 😊

pointer4
Ezt a hsz-t még elmentem, és felhasználható lesz ellened a fórumon XD
bam bam, mit találtam tõle:

az sg fórum annyira 2014

vagy ilyenek vannak vagy oneshotol egy féreg arty vagy telepumpál arannyal egy WT...

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Master91
sokkal bénábbak
láttam videókat, sokat test servereztem

botok okosabbak néhányuknál

lesz itt sírás keményen
Bénábbak, mint a lengyelek? 😮 No way! 😄

pointer4
Jahh, aztán majd jön az általános rinya, hogy bénábbak mint a lengyelek, és kevésbé lehet tõlük játszani, sokkal több a vörös, stb 😄
Még örülj neki,én olyanokat kapok ha ritkán top vagyok(mert biztos megérdemlem)hogy az alsó 8-9 0 sebzéses.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Master91
igen én is

aztán eszembe jutott hogy a vodkák a csapatomba is kerülhetnek így annyira nem lesz buli
pointer4
A többiek meg pont azt várták, hogy 3 hónap pihenõ után egy teamkiller abbahagyja a játékot, vagy tanuljon a hibájából.

#315854: most akkor melyik állításod nem igaz ? Nem vagy béna, vagy nem bénázol ?
Szó nem volt aranyesõrõl, az APCR alaplõszer az FV4202-ben, csak a végén lõtt el pár db HESH-t a WT E-100-ra.

Greenscape <#taps>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

no comment....

Idióta csapattársak

Nincs olyan tárgy a világon ami nem sörnyitó...

Ja és még1 hozzáfûzni való a videóhoz:
Ezért várom a roamingot, az orosz szerverektõl nincs jobb hely a henteléshez 😊

az sg fórum annyira 2014

Ugye tudjátok hogy õ a NaVi arty playere (artistája, ha úgy tetszik)?? 😊

az sg fórum annyira 2014

Wartburg
Fúúú.., de klassz videó! Nem is fûznék hozzá ezen kívül semmit, elõttem már mások megtették. 😊

ja, meg a fullos aranyesõ se maradhatot ki...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Valahogy ez nem volt kétséges.Szinte csak tankok.Egyedüli 10-esként.Persze a csapat is támogatta valamelyest.Meg kiváncsi lettem volna az ellenfélre xvm alatt.
Én napok óta csak 2-vel feljebb kerülök,mondjuk nem nehéz mert 8-as a legnagyobb tier tankom.Ha nagyritkán 8-ba rakott akkor elkurta a csapat.Például tiszta nyerõ helyzet Highway pálya,egy hülye beírta hogy ne menjenek a városba.Mindenki kiment a pusztába utánna és szépen le lettek vadászva a TD-kel.A városba csak én mentem persze 6-an jöttek rám,de mindegy a pusztában se lett volna semmi esélyem.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Kicsit olyan ez a video mint amikor altalanos iskolaban a 6.A meg B osztaly szunetben osszeverekedik es mindket oldalon van egy tobbszorosen bukott kancigany.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ez az, ha van ott arty feldughatja a dombon való csikicsukit...
popey8
Én is ezt akartam írni😊 Így én is tudnék ennyi dmg-t csinálni. Nagyon mozognia sem kellett, házhoz jött a pizza😊 Az megint más történet, h a WT a végén lazán kifilézhette volna, de birka volt.

Egyébként is Wartburg nem az ellenfél pirosaira panaszkodott, hanem a saját csapattársaira. Itt konkrétan aránylag normális teamet kapott a srác, mert ha nincs körülötte senki, akkor hiába tízes, túlerõben szétszedik õt is az ellen nyolcasai.

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Valaha is a laggaming elõtérbe helyezi a játékélmény fejlesztését a hangzás helyett. Madárfinghang meg ilyenek késõbb is ráérnek.

Mostanában egyre több ilyen van: t7-es meddel velem szemben egy csomó t9-es. Tier 3-as különbség ehhez képest gyerekjáték.

Sziasztok! Egy jó tank hitzone érdekelne.Honnét töltsem...? köszi
A kempelõ tédés állításában pedig van igazság. Hányszor látok olyat, gyakran T10-ben is, hogy az ellennél van 6 TD, ebbõl mondjuk 5 bekempel a bázis körüli bokrokba, ebbõl 2 tróger, egy csillagromboló, a többi szabadon választott. Gyakorlatilag el is ment a meccs. Mire elértek hozzájuk, nektek marad 6-7 tankotok. Akkor tegyük fel, hogy ideális eset van, még maradt egy spotteretek is. Ahhoz, hogy fel tudd spottolni õket, olyan közel kell menni, ahol már õk is látnak, piff, 3 másodpercig sem élsz. Ha még fel is tudod spottolni õket, megint ideális eset, a társak nem tök hülyék, kilõnek egyet. Még mindig marad 4, továbbra is láthatatlanul. Innentõl esetleg, nagyon esetleg beválhat, hogy egy tank megindul feléjük, spottol, meghal, majd megy a következõ, meghal, így tovább. Ha szerencsétek van, elõbb fogynak el a basecamperek, mint ti. De ez szinte kizárt randomban, ennyi belátás a random playerek 1%-ában van, és valszleg azok sem áldozzák fel magukat egy vadidegen csapatért.

És akkor ez megint az ideális esetek legideálisabbika, hogy nincs egy-két megmaradt tankjuk a TD-k elõtt pár száz méterrel, akivel még pofozkodni kell. Olyan esetben amíg ezekkel foglalkozol, egyszámjegyû másodperc alatt kiszed a basecamper bagázs koncentrált tûzzel.
Én elismerem, hogy tud a srác, de egyedüli tier X-ként majdnem full tier 8 csatában (mellesleg arty-k és majdnem TD-k nélkül) számomra ez agyaggalamb-lövészetnek tûnt. 😄 <#banplz>

http://wotinfo.net/en/signaturerecent/EU/501645978/jagdpanther/signature.png

Master91
szokásos sorokat olvasom, nem írtál már ilyesmit korábban.. ??

videó/replay van? ha nincs el se hisszük

50 méteren belül spottolódik, ez mûködik. csak a te géped/neted lehet a ludas, hogy mikor látod te valójába a monitoron

érdekes,én campelõ td sereget nagyon ritkán nem tudok lenyomni a csapattal

normálisan spottolok és hullanak
én egy hónapot nem játszottam ezzel a GYönyörûséggel. Játék nem változott, ugyanolyan pocsék amilyen azelõtt volt. Tudni kell abbahagyni gyerekek, van más játék és az nem ilyen idegesítõ mint ez. Spotrendszer ugyanolyan gyalázatos, az elõbb 50 méterre lévõ borsigot sima egyenes pályán kétszer meglõttem harmadjára becélzom.....eltünik, pedig mozdulatlan volt. Gondolkodtam csinálok egy youtube videót róla...de kár az idõért, meg aztán kit érdekel már ez. Aztán 3 csatában nyer a végig hátul kempelõ TD csapat, a játék továbbra is azt támogatja aki mozdulatlanul végigkempeli a csatát, büntetve az aktív, tenni akaró játékosokat,spot megint a kempelõnek kedvez szóval ez gáz így. Régen ezen már összevitáztam itt valakivel, õ azt mondta az is egy játékmód ha végig kempel és úgy bevárja az enemyt. Nos én meg támadni szeretek és nem pedig sunyisan hátul lapulni az nem nekem való.
Vajon David Storl súlylökõ világbajnok hogy lök 22 méterre?
A hozzá hasonló játékosok valahogy mégis elbírnak a babuin hordákkal. Hogy csinálhatják? 😊

"Az élet egyik legkegyetlenebb leckéje, hogy alkalmanként rá kell jönnöd, hogy a bolondoknak is lehet igazuk." - Winston Churchill Youtube csatorna: https://www.youtube.com/scheffTV

Count Adyn
Szép volt😊 Mikor elindult az FV meg a Jgpz kifele az izgi volt😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

JeffDunham

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

azon már túlvagyok,hogy megtanuljam...

FIRE comes pre-installed as standard and the loader/driver are inserted as corpses to save time

Igen... nos, ilyenkor jött el nálam az a pont amikor elkezdtem nem belépni :/

Az idõt sajnáltam eleinte, amit a fiókomba öltem... aztán egy 25-ös vesztes széria után inkább nem... 😞

Ez mondjuk az én tapasztalatom, ettõl másoknak lehet a legszórakoztatóbb játék a világon 😊
Wartburg
Off
Legutóbb 3 hónap eltiltást kaptam a kedves WG-tól, mert kilövöldöztem az agyhalott csapattársaimat. Most, hogy lejárt gondoltam megnézem mennyit javult a helyzet ezalatt a 3 hónap alatt, fejlõdtek-e már a kedves játékosok, játszható-e már végre a tier X, vagy még mindig többségben a babuinok uralják. És azt kell, hogy mondjam, EZ VALAMI KATASZTRÓFA! ÁÁÁÁÁááááá....! Volt az elõbb egy agyhalott, 6k 27eff !!! És ez tier X !!! Vagy itt van ez a másik jómadár PetaZet Vicc !!! És a csapat 1/3-a ilyen !!! Kabos (vörös) az összes! Persze az ellen is, de ez nem vigasztal, mert mire átérek a másik oldalra, leghátul egy szikla, ház, bokor mögött reszketõ, védekezõ típusok, goldal ementálit csinálnak belõlem! Én persze az oldaláról is lepattanok, de a kabos babuin ott lõ át szembõl, ahol a legvastagabb vagyok! Hol itt az igazság? XD Ez már egyáltalán nem szórakoztató. 😞 Az alacsonyabb tier-rõl ne is beszéljünk. 2/3 agyhalott! Úgyhogy a WG bekaphatja a botot!
On

Köszi!
IS7nek sincs több és az 1 heavy 😊 és ez a vicc nem a BC 😄
pointer4
Valahol meg kell tanulni óvatosan játszani. Örülj neki, hogy nem +4 tier, mint a régi KV-val XD 😊