World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
angelus1991ster.blogspot.hu
Wot kezelõ felület, war thunder motor, wot tankok, war thunder festések. Így helyreáll az Erõ egyensúlya.
Nem, nem a mulriturretet már nem tudják beleprogramozni a játékba, nem képesek rá ,csak ilyen stronghód féléket tudnak csinálni, de nem is érdekük. Ahhoz gaijin-nak kell lenniük. WT-ben hogyhogy megtudták valahogy csinálni?
néha igaznak érzem azt , hogy ezt egy indiefejlesztõktõl lopták és és úgy módolják mint a GTA 4-et vagy a Total Warokat a játékosok. de én tévedjek és tényleg bigworldre írtak egy játékot az õswg-sek, akit már réges-régen kirúghattak
Akik bétával játszottak 2010-ben azoknak mi a véleményük? jobb lett a játék? vagy rosszabb?
én 2011 tavasz végén kezdtem el, a sok spamreklám hatására belekukkantottam mint anno az elsõ véradásomra.
mi az a konkurens játék amit emlegettek?? WT? honnan lehetne letölteni??
Ma volt egy 29% win chance csatám és egyre ggyakrabban jön be 45 alatti...Kicsit idegesit
Jobb lett volna egy elsõ világháborús hangár MARK IV Male-ével és A7V-el,FT 17-el és sok más 1. vh-s tankkal .
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú
Ha igen, akkor azért, mert lusta voltam leszedni a CW-konfigot.
Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!
Két kérdés:
XVM-et továbbra sem használsz?
Az ilyen csoki/kóla prémium fogyócikkeket minden 10-eshez használod mostanában, vagy csak bizonyos konkrét tankokhoz?
Amúgy ha egy normál tankot etetne arannyal akkor sokkal potensebb lenne.
Mivel sebzésre kapsz több pénzt és nincsenek kimagasló ágyúik (ChurchillIII, E25, SP, IS-6 stb) célszerû igen. Nem azt mondom, hogy állandóan azzal lõ az ember, de én sem esem kétségbe ha olyan jön szembe és átváltok rá.
Full goldspam mellett is kell taktikáznod, max azon nem kell gondolkodnod, hogy flankeld meg vagy eltalálod-e a weakpoint-ot.
És igen, gáz az arany miatt picsogni, hiszen mindenkinek elérhetõ rész a játékban. 😄
Na, ezt csak azért írtam, mert hiába állít bárki bármit, úgyis lesz mellette voks, annyi hülye él a világban. Szóval a prém tank hátrányát arannyal kell kompenzálni, értem. Én hülye meg taktikázok, gondolkodok... De gáz vagyok.
TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
A saját hp-jánál többet sebez, a wr-je sem rossz és effije is jó.
Ha az aranyat ki tudja gazdálkodni prem fiókkal akkor egy fillérjébe sem kerül. Ha meg nem, akkor az õ pénze bánja.
Pont a premtankok rosszabbak az adott tierjükben, így ha aranyat használ csak kompenzálja ezt a hátrányt. 😄 Plusz õ legalább jó statot csinált. 😛
Mai nyertesem, aki végig aranyat spammelt:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever
az sg fórum annyira 2014
az sg fórum annyira 2014
Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ
Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.
Fel nem foghatom, miért. Modokat nem raktam fel, gyakorlatilag egy mod nincs jelenleg feltéve. Sõt, azóta még a gépet is kipucoltam, mert baromi porosak voltak már a ventik.
Tehát grafikán nem változtattam, gépen nem változtattam, modokon, játékon nem változtattam, mégis 10-15-tel kevesebb FPS-em van, mint pár héttel ezelõtt, mikor még friss volt a 9.1 patch. Kutya legyek, ha értem.
Pedig maxon van. Ezzel meg idegbajt kapok, jobban akad minimumon mint maxon. miért van ez? mi a megoldás? remélem én vagyok a hülye.
WT:14-20 fps ( alig akad)
WoT: 14-18fps és képregény
eltérõ számolás vagy mi?
( a törölni nem szívesen törlöm, hát ha javul valamikor )