World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Igen szép meccs lett, gratula. Én is csokival használom, nagyon sokat hozzádob a teljesítményen,én máshogy nem is tudnám hozni a sebzés átlagot.
WoT stratégiába ágyazva.

angelus1991ster.blogspot.hu

Legyen összeolvasztva a kettõ, ilyen nevekkel: War Tanks, War of Tanks, Tank Thunder és még ......
Wot kezelõ felület, war thunder motor, wot tankok, war thunder festések. Így helyreáll az Erõ egyensúlya.

Nem csak, tankos mind a kettõ. Az "új fiu" már az elején bevezeti ezt. WG halálistentudja meddig halogatja.

Te mindig a Wt-t ajnározod?
Ja nem , csak a modellje víritana a garázsban.

Nem, nem a mulriturretet már nem tudják beleprogramozni a játékba, nem képesek rá ,csak ilyen stronghód féléket tudnak csinálni, de nem is érdekük. Ahhoz gaijin-nak kell lenniük. WT-ben hogyhogy megtudták valahogy csinálni?

néha igaznak érzem azt , hogy ezt egy indiefejlesztõktõl lopták és és úgy módolják mint a GTA 4-et vagy a Total Warokat a játékosok. de én tévedjek és tényleg bigworldre írtak egy játékot az õswg-sek, akit már réges-régen kirúghattak

Akik bétával játszottak 2010-ben azoknak mi a véleményük? jobb lett a játék? vagy rosszabb?
én 2011 tavasz végén kezdtem el, a sok spamreklám hatására belekukkantottam mint anno az elsõ véradásomra.

hali..

mi az a konkurens játék amit emlegettek?? WT? honnan lehetne letölteni??
Ma volt egy 29% win chance csatám és egyre ggyakrabban jön be 45 alatti...Kicsit idegesit
Sp-be goldot mar soha nem hasznalok. Leszarom hogy alakul a csata . Nem fogok 4800 kreditet kiadni egy 240-es sebzesert. Semmi ertelme menni akkor vele.
Mikor a multiturretet nem tudják 4 éve megcsinálni, szerinted hogy boldogulnának egy Mark IV-gyel?😄
WoT fájlokat nézem és julius negyedike hangár . Lehet hogy az NA-soknak lesz, de nekünk minek. az az õ ünnepük. amit nagyívben leszarok.
Jobb lett volna egy elsõ világháborús hangár MARK IV Male-ével és A7V-el,FT 17-el és sok más 1. vh-s tankkal .

Az nekem is megvan , ágyú csõ aztán kistotál plán.

Akkor megnyugodtam, hogy továbbra is lehet sikeresnek lenni nélküle 😊

patchaou
Megvan, a léptéket lehet állítani a scrollSensitivity fájlban.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

patchaou
Srácok a zoom out-ot hogy lehet átírni? A sima zoomot simán tudom, de a kifelé zoomolást sehogy. Túl nagy az ugrás az elején külsõ nézetben az ágyú csövét látom egyel kijebb pedig már 10-15 méterrel kijjebb van.

tú tú tú túú tutú túú tutúú túú tú tú túú tutúú tú tutúú tu túúú tú tutu tututu tutúúú tu tu tututu tutúúú tú tutu tú tutúúú

Nem használok XVM-et.

Ha igen, akkor azért, mert lusta voltam leszedni a CW-konfigot.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Az eredmény nagyon szép, viszont a látottakat nem volt egyszerû megemészteni 😄

Két kérdés:
XVM-et továbbra sem használsz?
Az ilyen csoki/kóla prémium fogyócikkeket minden 10-eshez használod mostanában, vagy csak bizonyos konkrét tankokhoz?

Hja, gondolom a T57 izmozott, hogy majd õ... hát lol így jártak.
Ja, akadt jó pár WTF meg LOL pillanat. Inkább hagytak volna lelépni.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ez a csapat!

Replay
A hihetetlen gyõzelem és hihetetlen hülyeség szerencsés párosítása, gg szépen lehoztad.
Nem teljesen, itt nem veszélyeztetem senki életét. 😊

Amúgy ha egy normál tankot etetne arannyal akkor sokkal potensebb lenne.

Mivel sebzésre kapsz több pénzt és nincsenek kimagasló ágyúik (ChurchillIII, E25, SP, IS-6 stb) célszerû igen. Nem azt mondom, hogy állandóan azzal lõ az ember, de én sem esem kétségbe ha olyan jön szembe és átváltok rá.

Full goldspam mellett is kell taktikáznod, max azon nem kell gondolkodnod, hogy flankeld meg vagy eltalálod-e a weakpoint-ot.

És igen, gáz az arany miatt picsogni, hiszen mindenkinek elérhetõ rész a játékban. 😄
Azt hiszem ennek a replaynek nyugodtan adhatjuk azt a címet, hogy hihetetlen gyõzelem.

Roger6
Te olyan vagy, mint az egyik haverom. Az õ elmélete szerint azért nem kell betartani a sebességhatárt, sõt minél jobban nyomni kell neki, hogy ne találkozzon az utakon hülyékkel akikkel karambolozhat, és minél elõbb hazaérjen. Mondjuk pont így nem szoktak hazaérni egyre többen. És ennek ellenére sok hülye van, aki szintén így gondolja.

Na, ezt csak azért írtam, mert hiába állít bárki bármit, úgyis lesz mellette voks, annyi hülye él a világban. Szóval a prém tank hátrányát arannyal kell kompenzálni, értem. Én hülye meg taktikázok, gondolkodok... De gáz vagyok.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Mi ezzel a probléma?
A saját hp-jánál többet sebez, a wr-je sem rossz és effije is jó.
Ha az aranyat ki tudja gazdálkodni prem fiókkal akkor egy fillérjébe sem kerül. Ha meg nem, akkor az õ pénze bánja.

Pont a premtankok rosszabbak az adott tierjükben, így ha aranyat használ csak kompenzálja ezt a hátrányt. 😄 Plusz õ legalább jó statot csinált. 😛
Roger6
Engem az arany amúgy nem nagyon szokott zavarni,csak ha prémium gépbõl lövöldözik. Nem mellékesen besorolása szerint Unicum játékos. Így is lehet statot csinálni.

Mai nyertesem, aki végig aranyat spammelt:

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

megtekinthetõ lesz a 'tube-on 😉

az sg fórum annyira 2014

http://www.twitch.tv/serious_threat

KV5 teambattle just for fun! 😄

az sg fórum annyira 2014

A Klingon és Nerd Birodalom is?

Az a baj, hogy van összesen 4 tank, aminek húznom kell(ett volna) a legényégét a dupla xp miatt, de ezekkel kb 15 kör alatt egyetlen értékelhetõ meccset sem sikerült összehozni, úgyhogy inkább nem is gyötörtem magamat tovább. Ha ennyire nem adja ma, akkor inkább nem erõltetem 😊

Azert nem szerettem volna szembekerulni ezzel a dömperrel . Lefostam volna a bokámat az biztos 😊
NoparaWot
Köhönöm. 😊

JeffDunham
Töröld a WoT-ot. Te is jól jársz, mi is. És mindenki boldog.

Senior Technical Engineer megszerezve 2013.05.22 (8.5) és 2014.04.04 (8.11) Saját videóim: http://www.youtube.com/channel/UCO2qNKAnbpuN2xW0L7RmfnQ

Egyszerû: Kantalusz volt a szakasztársam, ilyenkor potyognak az ász plecsnik :p
Nem, minden úgy van, ahogy volt.
pointer4
Mibõl gondolod, hogy avval megy ? 😛
Errõl van szó. Karácsonykor 50-60Fps volt. 8.11-nél kezdett leesni. 9.0 elején még jó volt de 9.1 haldoklott, 9.1 1-2-vel nõtt. Most újra fos az egész. elég nekem a 20 is. Pedig gép is új hardvereket kapott.

A mini pach nem allitott at semmit automatikusan? Nekem visszarakta az extra efekteket sniper modeban.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támadòt keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem àllásajánlat.

Nekem sem megy se meddel, se heavy-vel. Elõvettem inkább a spottert:

Nekem azt magyarázza el valaki, hogy miért van az, hogy mikor kijött a 9.1, átlag 40-50 FPS-em volt. El voltam ájulva, hogy a WG végre kezd optimalizálni, a 9.0-val ellentétben, ahol nagyobb mapok közepén 20-ra is leesett az FPS, végre minden pálya minden részén volt minimum 35, de inkább 40 FPS. Azóta eltelt néhány hét, és megint 20-25 FPS-sel játszom.
Fel nem foghatom, miért. Modokat nem raktam fel, gyakorlatilag egy mod nincs jelenleg feltéve. Sõt, azóta még a gépet is kipucoltam, mert baromi porosak voltak már a ventik.
Tehát grafikán nem változtattam, gépen nem változtattam, modokon, játékon nem változtattam, mégis 10-15-tel kevesebb FPS-em van, mint pár héttel ezelõtt, mikor még friss volt a 9.1 patch. Kutya legyek, ha értem.
Töröld a modokat.
NoparaWot
Mini patch letoltese után nem enged bejelentkezni - azt írja frissitsem az alkalmazast, de nincs mit frissíteni.. Megoldás tipp?

Wartburg
Jópofa a WT, csak a színtévesztõknek, mint én, vaktában lövöldözés szinte az egész. 😞 Mire nagy nehezen, a monitortól 10 centire bámulva a bokrok, fák sûrûjében megtalálom az ellenséges tankot, addigra már rég kilõttek.

Nálam fordítva van. De mindegy. Fura.
Master91
megoldás:

fejleszd a géped és hagyd abba a rinyát
Most csináltam ott 8 killes csatát Pz4 F2-vel ( ami ott nem nagy teljesítmény ). 16vs16-os meccsek vannak, alig akad a játék.

Pedig maxon van. Ezzel meg idegbajt kapok, jobban akad minimumon mint maxon. miért van ez? mi a megoldás? remélem én vagyok a hülye.
WT:14-20 fps ( alig akad)
WoT: 14-18fps és képregény
eltérõ számolás vagy mi?

( a törölni nem szívesen törlöm, hát ha javul valamikor )

Ott is ugyanez megy.<#banplz> Én viszont ma majd belevetem magamat, kell a money az E 75-höz.
Inkább a konkurenciát tolom én is😄 pár nap kihagyás után, újra kihagyom. Max egykét csatát megyek. rossz látni hogy egy jó játékból rosszat csinál a fuckinggaming.

100%-ig igazad van... borzalom ami ma megy 😮 :\
Aki jót akar magának, az komolyan jobban teszi, ha ma inkább el sem indítja a játékot...

Sziasztok! Egy jó tank hitzone érdekelne.Honnét töltsem...? köszi