418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Angelus1991ster
    Azt csak a tierlimit fogja megmenteni. De ha játszható tankot akarnak akkor Valentine LL féle tierlimitet adnak neki.
  • TuskoMobile
    T20 platoon brutál lehetne 2sec-es ágyúval mint a pirahák szét lehetne szedni bárkit.

• Maala
    Muszáj ennyire nem látni a fától az erdőt? Hány T7 prémje van az amcsiknak? Briteknek 1? Oroszoknak is 1? Nahát...

Ami itt hiányzik, máshol megvan.
  • DasIsFuck
    Prémkategóriába jó lenne azzal a t14,excesior és churchil 3-as hoz viszonyítva.
    vagy rárakhatnák az l/70-et és akkor is el lehet mondani, hogy az ágyúja miatt gyengébb a vk3001H-tól:D
  • lexlutor
    lesz jutalom tank gyujtogetos misszioval, valoszinuleg tier8.
  • Nazarov77
    nem volt felesleges mert lesz küldetés csak a megszerezhető tankról nem tudjuk hogy mi lesz biztosan, meg hogy változik e a követelménye a küldetésnek
  • Malarki
    Klassz, szóval akkor tök feleslegesen szenvedtem ki a francia és japán ágat ágat T6-ig...
  • lexlutor
    De most is bekerülhetne 5-ös szintre a történelmileg tervezett ágyújával ami az l/48 vagy l/43 volt, szóval jóval gyengébb lenne a több páncél ellenére is a vk3001h-tól. - nah most evvel szemben van egy kv1. semmi ertelme tier5be. kb tier4 kategoria.
  • Nazarov77
    A WZ-111 egyébként rendes tier 8as prémium, prémium pénzszorzóval nem sima nem prémium "reward tank". Ne tévesszen meg hogy úgy írtam a mission reward tankja lesz, ez a legjobb angol kifejezés rá.
    Utoljára szerkesztette: Nazarov77, 2014.12.03. 21:01:52
  • DasIsFuck
    Csak azt ne, szinte alig van olyan német prém ami egyedi.
    t5-re egyébként sokkal okosabb lett volna, ha eleve a VK6501h-t teszik be a vk3001h helyett ami mehetett volna prémnek.
    Lényegébe ugyan az csak a VK65 80mm páncéllal rendelkezett mindenhol.
    De most is bekerülhetne 5-ös szintre a történelmileg tervezett ágyújával ami az l/48 vagy l/43 volt, szóval jóval gyengébb lenne a több páncél ellenére is a vk3001h-tól.
  • DasIsFuck
    Elvileg egy olyan leak jött, hogy decemberben lesz egy olyan grind misszió amin a jutalom egy T-34-85M lett volna, ami a t34-85 modernizált verziója volt, de végül is kiederült, hogy ez téves információ volt és vmi más tank lesz a jutalom.
  • Leo 1991
    ez mit akar most jelenteni?? kiveszik belőle?? mert a 9.4-es verzióban még benne van és EU szerveren tolom
  • lexlutor
    t5-6ra sosem volt epszu nemet heavyre semmi otletuk. talana legepkezalabb ami felmerult eddig egy tigris rovid88al.
  • ToCsEk
    nem kiabáltam nyugi :D
    én sem vagyok szaki de annyit tudok hogy feltöltésnek semmi köze a multi játékhoz addig még nem te hostolsz
    legyen minél nagyon letöltésed és vígan fogsz multizni feltéve ha nem ázsiai szerveren akarsz wotozni :D
  • DasIsFuck
    75 l/48.

Az az ágyú minősíthetetlen!

Stug az l/70.es ágyú nélkül annyit sem ér mint egy zsák krumpli.
  • DasIsFuck
    Németeknek elkélne már T6-ra egy prém heavy.
    Meg pl T5-ön is csak 1 német prém van, míg az amcsi,brit,szovjetnél 2,2,3.

Kiváncsi vagyok vajhon bekerül-e prémnek a VK6501H vagy esetleg egy 3.heavy ágra tartogatják?
    De nem lenne rossz, ha időszerű lenne már a T9-es vk lecserélése és hátha bekerülne az t6-ra heavynek...
  • WR104
    Azon csodalkozok, hogy az ilyen emberek? hogyan tanultak meg irni, olvasni! Egy nyelv elsajatitasa nem konnyu folyamat es valamifele ertelem kell hozza.
    Tudom, hogy errol volt mar szo, hogy a jatekbeli tudas es a valo eletben valo helytallas nem fugg ossze, de azert szivesen megneznek egy olyan statisztikat ami az IQ es a WN8 osszefuggeset mutatna. Persze nem minden piros jatekos hulye es nem minden lila istencsaszar az eletben is, de egy atlagot azert jo lenne latni.
  • lexlutor
    nem tudom mi bajod a stuggal. pont oylan ertekei lesznek mint az osszes tobbi premiumtnaknak tier5ben.
  • Ok5
    elnézést, nem vagyok zsenije a témának csak más ezt mondta hogyne lenne befolyásoló tényező. Ettől függ, hogy milyen sebességgel jut el a szerverig az az információ, hogy mit csináltál (pl. előre mentél 5 métert, lőttél). ebből gondoltam
  • DasIsFuck
    Miért a Stug 4-nek mi értelme lesz?
    semmi egy használhatatlan kacat lesz ami még csak emelt kredit szorzót sem fog kapni, mégis kiadják...

Egyébként borzalmas lenne a scorpion..egyrészt borzasztóan unalmas a stílusa, másrész olyan retek,stílustalan fos az egész kinézete, hogy én mint gyüjtögető játékos kijjebb rugdalnám a játékból is.
    Haszna lenne, mert az amcsi ágból a td-k legalább t8-tól meglrintik a fantáziám, de a t28 concept annyival jobb minden tekintetbe, hogy nem kérem a skorpiót.

Vmelyik német t6-os kacat lenne a legjobb dickermax vagy panzer 4 S.
    Azokon szerintem úgyse vesztene annyit a wg, mert nem hiszem, hogy annyira kelendőek lennének.
    Ráadásul fair deal, mert azok prémek a WZ 111 meg reward lenne, így sztem fair lenne.
  • ToCsEk
    feltöltésnek mi köze online multihoz? jah hogy semmi! csak ha streamelsz akkor számít
  • Maala
    Kérdezd meg, nem egyszerűbb, mint találgatni?
  • Nazarov77
    Igen SSnek a tippje WZ mellett a Scorpion volt de a mai Q&A miatt szerintem kiesett és az biztos nem lesz:

- apparently, Scorpion will arrive in the game not in 9.5, but “later”

szóval 9.5 után akarják elérhetővé tenni a játékba. De nem is baj személy szerint én nem örülnék ha az lenne a mission tank.
  • Gyuszopapa
    Most mentem egy kört.Egy nyomorék arty-s minden megerőltetés nélkül nyomott egy epic csatát,7 megsebzett járműből 6-ot kinyírt.
    Az utolsó 3 artyt is és sértetlen maradt.Új arty módos lehetett.
    Köszönjük.
  • Ok5
    0,5Mbit/s (0,2 garantált) feltöltési sebességgel szerintetek játszható a WOT laggolás mentesen? (eddig 2 volt 05 garantálttal és viszonylag rendben ment de ilyen értékeknél nem tudom majd) letöltési mindkét esetben 10 ha ez is számít
  • Unreal1942
    Egy rövid 1-2 perces kérdőívvel szeretnénk némi infót érdekesség képpen a felhasználók egereiről, billentyűzeteiről.
    Ha nem nagy fáradtság akkor töltsétek ki!

Periféria felmérés

Köszönöm
  • lexlutor
    ha a scorpiont adjak, akkor meg a t28 conceptet, nem sok ertelme lesz kiadni majd im-be. kokretan akkor mar az usa agon lenne t14, ram2, t34, sp, scorpion, t28C es most a toborzos t95ex mint reward/premium tankok: osszesen 8db.

ezzel szemben a francia agon van egy fcm, meg a pak low tierben, a japanoknal chinukai, az angoloknal meg tog, at15, amik konkretan hasznalhatatlanok, egyedul a matilda, meg az excelsior amivel meg lehet tier5ben kezdeni valamit.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.03. 19:45:10
  • Maala
    Ez a tank tulajdonsága, nem egy kapcsoló... A Scorpiont árulják kínában, senki nem venné meg, ha csak reward lenne (de.) WZ szintén.
  • szabii98
    és 100% hogy reward tank lesz? az azt jelenti hogy nem lesz emelt kreditszorzója?:D
  • yossarianHUN
    Vagy mi is a WZ-t, vagy a Scorpiont. Mindenesetre mindenképp nyolcast, mivel azt mondták, nem akarnak hisztit amiatt, hogy a ruszkiknál nyolcas tank lesz, nálunk meg kisebb.
  • lexlutor
    mondjuk egy erdekesseg meg van. azt igertek be a ru szervernek, h mas ajandeka lesz mint az eunak. ha ok kapjak a wz111et, akkor mi mit?
  • lexlutor
    en nagyon orultem amikor a t34-85mrol volt szo eloszor. kicsit butitott t34-85, de igy is boven jo lett volna, mehet hatos strongholt/stb-be is, es nekem hianyzik egy jo orosz med legenyseghuzo.
    wz-111be kb semmi fantaziat nem latok. meg megyegy nyolcas heavy. azt annyi. kb megegy is6,ugyanaz a lofasz 122es orosz agyuklon, csak mashogy nez ki.

Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.03. 19:10:41
  • DasIsFuck
    Engem is érdekel a kínai nehéz vonal, de amíg az orosz medekből 2 teljes vonal is van 3 t10-el a top szinten addig van 3 tank.

Szóval a szovjet med legénységhúzásra értékesebb lenne úgy általánosan nézve.

Én örültem volna, mert akkor talán jobban nekifeküdhettem volna a t34-nek és lett volna egy fasza legénység húzóm...

Kínainak nagyon nem örülnék, mert számomra a legérdektelenebb a francia ág melett:S
    Amcsi tanknak sem, mert azok sem nagyon érdekelnek.
    Van 3 tankom abból 1 az SP és az us ág az eggyik alap ág...

Nagyon jó lenne egy német, de sajna azt nem hajlandó a wg missziókba rakni, szovjet,brit mindenképp jó lenne.

• moni1988
    Sziasztok
    Vasarolok wot accontot !!!
    Az accon legyen - type 59
    -fv215b
    Ajanlatokat privatban varok

Utoljára szerkesztette: moni1988, 2014.12.03. 18:48:17
  • Nazarov77
    nekem az, 110nek a legénységét felhúznám soksok skillre + pénz is jönne
  • Nazarov77
    nagyon nehéz lesz 5x xp mellett
  • DasIsFuck
    Csak hogy nem prémium lenne, hanem csak reward.

Az biztos, hogy nem a kínai nehéztank trainer érné meg szerintem.

Meg a T34-85 elég elég potens tank ott t6-ban, remek páncél,remek ágyú,agilis...

de úgy néz ki az egész decemberi misszió leak kamu volt:S
  • yossarianHUN
    Na ja, annak, akinek lesz ideje megcsinálni rá a missziókat...
  • Nazarov77
    Ha tényleg WZ-111 lesz a T-34/85M helyett akkor nagyon fogok örülni, egy T8 prémium minden szempontból jobb.
  • DasIsFuck
    No T34-85 for EU!!!