World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Severogorsk-on is baloldalt van egy olyan rész ahol át lehet lõni a földön... csodállkoztam is hogy a kv4 hogy lõ be, aztán rájöttem és már õ is kapta rendesen... de amúgy vicc.
Mindenképp kíváncsi lennék én is 1 komolyabb light-s mókára randomban, sajnos rettentõ módon hiányzik a kellõ hely és útvonal ismeret lightok terén.
Ezért ha már te tapasztaltabb vagy, én szívesebben nézném, ill legalább tanulnék is belõle vmit ha lightokkal mutatnál vmit randomban, inkább mint 5 kv5 pedózását 😊
TD nem ér, csak med. only APCR, 75%-os crew *nem lehetett kihagyni*
Ha kapok accot majd olyan 3-4 fele dobom az invet.

az sg fórum annyira 2014

Average noob vagyok, ami nektek egyszerû az nekem kb atomfizika. Egyszerû map van nekem, a Malonivka és a Prokhorovka.
Nem hinném hogy 10/10-szer 😄,recent T10 dmg-m 3800 felett van.Valamelyik cvákkos haverodtól szerezz egy accot,ma késõ délután ráérek.
Sajnálom, hogy errõl nem készült replay, a meccs felétõl 1 hp-m volt.

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
90d alatt aligha.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

apropó lightok, jönnek az új játékaim:
M41 Walker Bulldog:
Képek, kezdetleges statok

@Toweliee: az általad felsorolt mapok mindegyike nagyon egyszerû, talán az átdolgozott komarinra kell finomítanom a taktikáim, mert oda még nem nagyon dobott.

az sg fórum annyira 2014

én hol anyázok mondd már meg?? 😊

az sg fórum annyira 2014

Master91
+1 😄

amúgy nem akartam leírni neki, de még +3-5 év és nem fog ennyit 😄
Roger6
Gyerekek még, azért káromkodnak ennyit.

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Nem tudom más is felfedezte-e, de Ruinberg F5-be bekerült egy bug, a fal mellett lévõ sitthalom felett nem lehet ellõni.

Everybody wants to win the lottery. Everybody wants to fuck Scarlett Johansson!

Master91
félre ne érts

nem a "bazdmeg ammót kaptam", vagy ilyesmi a bajom, vagy valami izgalmas csata közepén már mikor pörög az ember 1-2 anyád ki jön (videóba nem volt ilyesmi csata, lenyomtatok könnyen mindenkit)

7.54nél viszont szerintem elfogadhatatlan , ha streamelni meg youtubozni akarsz......

Van pár pálya (Erlenberg, Komarin, Serene Coast, Tundra, Fjords, Pearl River, Severogorsk) ami homály nekem eredményes scoutozás szempontjából. Ilyenekre taníthatnál minket. Akár rajzos formában is, bokrok, helyek jelölésével stb.
akkor ma délután direkt a kedvedért jófiúk leszünk 😊
lebeszéltem mára még1 KV5 funolást + talán jönnek az "internesönel" haverok S3AL-esek fõképp, de jöhet FAME, UNICA és EFE is 😊

az sg fórum annyira 2014

Master91
Sokat néztem, és nem fröcsögött a szar a fülembe <#crazya>
Legális 9.1 modok listája
majd ha innen leszedik a modpackot akkor letörlöm. 😉

@KingSimon: adj egy accot, gyere velem szakaszba és 10/10szer le tudnálak dmg-elni 😊 de hogy könyebb legyen a hétvégén megvettem a Lorry40t-t az IS-8 már régóta porosodik a garázsban, mindkét tank arra vár hogy legyen bennük egy legalább 3 skilles crew (a bat 2skillel nem fun, se az IS7). webcam (vagy sexycam ahogy a s3alesek hívják) is van, csak a felbontása max 240x320p (nem poénkodok) így kb egy szép nagy pacát látnátok 😄 nem véletlenül nincs bekapcsolva.

@Mester91: néztél már minõségi streamet (játéktudás szempontjából)??? ezek szerint nem.
QB-nak megvannak a saját paradicsomjai, circonnak ugyanúgy, de ha jobban érdekel kérdezz meg 1-2 S3AL-es játékost, hogy mennyire jó streamer QB ezt biztos lesz idejük kifejteni az 100%.
Nem mellesleg kettõjüktõl sokkal jobban játszik EmbryonicJourney és még Orzanel is. hozzájuk képest mi még finomak vagyunk.
Egyébként örülni kéne mert jelenleg 1 azaz 1 olyan magyar streamer van aki említésre méltó az pedig MrScheff, õ ott van skillben, mindenben ebben a játékban, ellenben a többi magyar videóssal akik egy 7on7 verseny alatt összekevertek egy 50100-at egy 50120-al, valamint azt mondták hogy "megindult egy zöld pont a minitérképen". Ha Scheff nem ér rá, akkor bizony szórakoztatás nélkül maradtok (mert nem hiszem, hogy cleverland 1 órája elég lenne), így javarészt ezért vágtam bele én is a "businessbe", meg szerintem elég jól játszok (fõleg lightokkal) így talán még tanulni is lehet a közvetítéseimbõl.

"csak várjatok amíg meglesz a T-54em!!"

az sg fórum annyira 2014

Igen én

Origin:FLASHP0INTER WOT:flashpointer WT GF:flashpointer

mijki
Haveromnak megígértem kihúzom neki a Protot még ma, erre a random isten hülyékkel szopat folyton. Ez is egy remek példa erre...az enemy AT7-ben 100hp-t hagytam amikor kikúrt az arty...

IL-2 Cliffs of Dover: mijki World of Tanks: mijki Win7 x64 Ultimate ; Gigabyte P41T-ES3G ; Core 2 Duo E6750 2,66Ghz ; 4GB DDR3 ; GT 240 1GB driver 304.79 ; Samsung HD321KJ, HD103SJ ; Saitek X52Pro

Vegyél egy hónap prémet, és meglátod <#idiota>

Roger6
Látom az ellenség toronyirányát jelzõ minimap mod még mindig fent van. <#whatever>

TDU, Counter Strike-Source, Heroes & Generals nick: Grabowszki Commodore Világ and CoVboy forever

Még annyi jutott eszembe, hogy a héten volt 1 nap prémem, és akkor jól is adta, egyébként állandósulni látszik a max 40% winrate. Nem lett ez a játék pay to win idõközben?
WN8 Rating : 1,551 (Very good) 1,657 (+0.3)
Battles: 23,208 50
Win Rate: 53.65% 34.00% (-0.04%)
Tegnapi nap. Meg kb az utolsó 1 hét ugyanez. Többi mutatót értelme sincs nézni, tekintve azokban benne van a winrate. Sp-vel mentem a zömét. Leszedtem a xvm-et is, teljesen fals dolgokat ír, 60-70%-os csatákban buktam 15-2-re kb. Ha csupa piros, nem lehet becsülni semmit, ezt el is fogadom, csak így értelmetlen használni az xvm-et.
Ez a jatek tenyleg muvel furcsa dolgokat. Ejszaka meg gyorsan letoltam 5 csatat a Bat-tel egyedul. Iszonyat milyen csapatokat kaptam mindig. A win chance 32-45% kozott volt. Erre nem megnyertuk mind az 5-ot. Malinovkan egy E3-mat szembol 400m-rol 5-bol 4-szer beutottem APCR-el. Erre mennyi az esely?!
Murovankan E4, JpzE100 meg IS7 maradt az ellenfelnel mi meg vagy 8-an. Berongyolok kozzejuk az erdobe, hogy spottoljak az elso pattant a kovetkezo track, megjavitom track megint. Hp-t sem vesztettem. Mar szegyeltem magam komolyan. Es nincs belenyulva a jatekba. Aaa, dehogy... Az ellenfelnek egyik csataban sem volt olyan pillanata amikor valami kis eselye lett volna. Direkt megneztem, hogy az elobb emlitett csataban 7 azaz het talalat pattant le osszesen a masik csapatrol pedig voltak heavyk meg Td-k koztuk rendesen.

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Hehe... már tudom, hogy ha Kwagga replay-t nézek meg, akkor az elején, amíg nem ér akció közeli pozícióba, átváltsak free kamerára és a hangot lejjeb vegyem. Meg zavarodnék, ha normálisan nézném, õrület 😄

Amúgy szerintetek lenne igény lenne újabb streamre? Fõleg T10-es tankokkal, meg (cammal<#banplz>)
*eros

Olvasom a rendőrségi hireket rasszista támad&#242;t keresnek. Felhivtam őket ekkor derült ki, hogy nem &#224;llásajánlat.

Ez az A-44 mekkora egy fos te jo isten! 3 skilles crew, venti, BIA es minden 3. loves talal csak aminek a 70%-a pattan. Egy jo tulajdonsaga, hogy a frontja nagyon kemeny, de inkabb lenne papir egy jo gunnal meg gundepression-nel. Az emillel ereztem hasonlo kinlodast. Ez is a napi 1 csata es ha nyerunk jo ha nem akkor majd masnap ujra proba. Csak eross idegzetueknek vagy mazochistaknak ajanlott.

pointer4
Majd ha kijön droidra.
Bár nem tetszik az ötlet, hogy elõröl kezdjem a játékot.
Boconadi
Tolja valaki közületek a mobil verziot?
TB-ben a csapatok 80%-a ilyen. Nem hiszem h az õ hibájuk a játékos állomány retardáltsága 😄.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

Hasonló erõs játékosok ellen nem megy?A dedósok írtását sosem szerettem más játékokban sem.Jobbak ellen élvezet játszani mert kihívás,de ez.<#whatever>

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

popey8
GG!!!! Szép volt, de te nem kapsz epilepsziás rohamot ettõl a sok és gyakori ki-be zoomolástól? Én már félig azt kaptam, pedig csak megnéztem a replayt😊

Amit ma megtehetsz, azt halaszd holnapra. http://wotlabs.net/sig_dark/eu/popey8/signature.png

Buzi az összes artista.

De tényleg. Azt se tudom, ma hányszor oneshotoltak már ezek a fikagyúró kretének a pálya sarkában pöffeszkedve. Természetesen menet közben. De ááá, nem lettek sunyiban visszabuffolva a nagy harsányan hirdetett nerf után...

Aham. Nekem 19,25 mp a töltésidõm asszem. Elit alakulattal. remélem nem nerfelik jó járgány

angelus1991ster.blogspot.hu

Igen csak a drága Kv 2nek 20 mp a reloadja és néha random a HE sebzés, addig ezek a gyögerek 11 mp alatt töltenek és még pattognak is mint a szar... és stabil 390-et hoznak jobb pontosággal.
Master91
még mindig egy trágár moslék <#levele>
Mi francnak. de pont jó hogy ezért sír a nép, addig a KV-2 szépen gyilkol.

Master91
mert már feladtuk a reményt
Amúgy csodálkozom hogy az nem került be hogy: "Nerfeljék már a tetves kv1s-t a francba!"
köszi
Ez történik, ha 5db KV5 bekerül a Csapat Csaták Matchmakerébe:
WARNING!! ERÕSEN 18+os TARTALOM!!!
(KV5 nemi erõszak, KV5 blowup, RAMMING SPEED!)

az sg fórum annyira 2014

<#eljen><#taps>
Master91

ennek a rövidítése
Water Tank.

\"Szemem a pályán oda teszem a vasat nem szarozok tudok lőni, célpontot kikeresem aztán megszórom. Itt jön képbe a tehetség\" by Matyashun \"The only good arty is a dead arty\"

A War Thunder nevû játék rövidítése. Googlebe írd be és már töltheted is! Ott is sokat fog tölteni.
MI AZ A WT ??????elmondaná valaki?
Top gun KT-val és 3000 felett sebeztem... valami nincs rendjén, ezután jön a szopóroller? (ja és Pantherrel is klassz meccs volt, elõre félek)
Az is igaz. Egyik pálya nagyon Malinovkás. Tankok modellje is a WoT béta tank modelljeire emlékeztet.

Total war feelinges.