World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig azt hittem majd itt eljátszogatok,így megy az accom az Ebay-re.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
Át is nevezhetnék lightlinera, állandóan lightok jönnek 20asával
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
Ennyi retardáltat még randomban sem találni<#falbav>#falbav>
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Most viszont van,de engemet àllandóan szétkapnak ilyen tàras progettók és tsaik.
Ugy hogy az összes lövése bemegy moközben 80al robogok:-p
Ezt hogy a f..ba??A kérdés költöi volt:-/
Lynx meg prém.
Prém tudott belém lőni kettőt,de a lynx bekapta pont mikor jött rám.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez egy laza kör volt,közben meg is vacsoráztam meg telefonáltam.<#vigyor>#vigyor>
Rossz a spoiler gomb,ha egy képnél többet raksz be meghülyül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.12. 18:12:17
Viszont volt egy vicces jelenetem vele.
Látom sunnyog a kolléga hátra<#hehe>#hehe>
Ezután ment a bombázás<#idiota>#idiota>
Gondolom szt hitte itt vége a történetnek,hát nem,mert betöltöttem<#banplz>#banplz>
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Egyébként passz.
akkor meglátom majd ha összejön a pontszám, hogy melyik lesz a befutó 😊
WOT: Beluka
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.03.12. 08:55:03
Vagy tüzérségi tűz,vagy mi a ráknak hívják.Volt olyan hogy 3200-3300 sebzést toltam el egy ilyennel,a legdurvább az volt mikor két su130-at lőttem ki.
Ha artyval vagy és előtte stunolod őket még jobb.
Artyval eszetlenül meg lehet tolni a sebzést,ha stunolod a foglalókat és utána le bombázod őket.
Nyitott vackok és kerekesek ellen iszonyúan erős.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.11. 11:34:10
Én még az életben nem mentem mínuszos kört Fl-ben.
Kb az elözö 1hétben 25m creditet kerestem.
Randomban 1év alatt sem tudnék enyit összekaparni,mert elöbb kapnék agyembóliàt:-DD
Csinàlom ezt a toborzó dolgot de napi 5-6 csatànàl mem tudok többet menni mert fel..asz.
Itt érdekes módon nem tud kiakasztani,akàr mekkora retardokkal vagyok 1 fronton. Max àtmegyek màsikra.
Kivàncsi leszek az Ebr+a Hwk,hogy müködik majd itt.
Minuszos csatám lett úgy hogy nem haltam meg,majdnem 12k sebzés kombináltan és 10k minusz.<#wilting>#wilting>
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
izgatottan varom a nerfet.
Mert egy kurva 8as reward tank miatt az egészet el kell rontani.
Játszani jó de mivel a grind lebeg előttem elég unalmassá válik.
Ma 6-os tankkal 8-7es leosztást kaptam. Remélem ezt be is hozzák véglegesen.
a t92-vel többnyire lesebzem a hp-m + a spot, ami eddig összejött... de prokhorovkán a 6k spot is adta 😄
Tűzerő nincs. Ez azert fontos mert ugye prem tank es keresni kell vele. Felderitesbol mar nem lehet "megélni" mert vagy a palya nem alkalmas ra vagy rajtad kivul 2-3 light is van akikkel osztozni kell.
Az ellenseges felderitok amikkel talalkozik azok vagy repesszel lonek es szetcsapják mint a sz.rt (gumikerekesek , ru251 , bulldog , t49) vagy revolvertarasok.
Én trüttyögök azzal a szivoszallal mig ok aratnak es egy lovessel elinteznek 2-3 modult vagy legényt ezzel hasznalhatatlanna téve. Mar ha be birom utni oket mert oroszokrol rendszeresen pattog.
Egy jo tulajdonsaga van az pedig a menet kozbeni pontossag.
Tehat en a francia hevit valasztanam mert azt "oda lehet tenni " persze nem t10 ben.
T9 csatában voltam AMX M4-el.Persze pont a top tankok jöttek felém.
De ami rohadt fura,szemtől szembe obj 430 tornyát át lőttem ezzel a szutyokkal,az meg golddal pattant rólam.<#ijedt>#ijedt>

Még nincs sajna kifejlesztve rajta a jobb motor,csak stock,érdemes fejleszteni neki a motort vagy akkor is ugyanolyan kicseszett lassú lesz?
Csak azt nem tudom, hogy a végén mit válasszak. Kettő között vacillálok, T92 és AMX.
WOT: Beluka