418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• moni1988
    sziasztok vásárolnék wot accontot ha megunta valaki írjon bátran meg egyezünk !!!
  • Rammsch31n
    1-2-t én is eladtam... mert anno nem volt hely... de most már elférnek, mert van 25 felesleges garázshelyem is, amik talán sosem telnek majd be :DDD
  • joe662
    Anno kidobáltam az ajándék prütyiket, de biztos van még jópár belőlük.
  • Rammsch31n
    jó, de abba benne van a sok kis t2-t3 ajándék mütyűr sz@rok is :DDDD
  • joe662
    Egyébként jól alálőtem a saccolással, nem 5x prém van hanem kereken 90db, mindennel együtt :-o
    Most egy kicsit meglepődtem:_DD
  • Rammsch31n
    sztem értelmesebb egy fokkal, mint virtuális pixeltankok halmaza :DDD sztem egy bizonyos mennyiség felett, badarság prém járgányt vásárolni... ha csak a régiek el nem avulnak, és az újak OP-kká nem válnak... de akkor meg az a P2W játék annyit is ér, szóval nem költenék rá főleg ezért pénzt már... :DDD
  • joe662
    Igaz! Rendeltem is egy méretpontos csomagtér tálcát:-DD
  • Rammsch31n
    plusz 10 ezer forintot (plusz egy kicsi....) simán lehet más, értelmesebb dologra költeni már...
  • joe662
    Nekem be van rakva talonba, de nem tudom, hogy 5x prémtank után szükségem lehet e még rá.
    Nem is játszok már csak Fl-t, de a jövőhéttöl az is érdektelenné válik, miután meglesz az a 4 lánctalpas akármi.
    A random az egyáltalán nem érdekel már. Lehet kiégtem:-))
  • Mester61
    illetve Sziasztok!-ben

Visszatérve egy kicsit az TP50pr-re . Mindenki sajnálhatja akinek lehetősége volt ,de nem vette meg. Nekem szerencsém van meg tudtam venni.
    Az 50 csata alatt kb 8-9 volt tier 9 vagy 10-ben és ott is volt győzelem. Szerintem az egyik legjobb prémium jármű, amúgy nincs sok csak 26db premem ebből 7db 8-as. A T 34 és Löwe és még az STG is elbújhat mellette. Alap tier 8-ban top tank vagy mindig, de ez nem jelenti azt, hogy nem döglesz meg elsőként. Győzelmi arányom csak 52% ami így 60 évesen nem is olyan rossz, mint átlagos játékos.
    Ami a lényeg, nagyon élvezetes vele a játék, nagy alfa, hihetetlen lepattanók és a torony forgása valamint a test forgása is igen jó a többi tier 8 prémiumhoz képest.
    Jól keres ,ha nyomsz 10-15 csatát és szerencséd van átlag 600K -800K kredit összejön 2-3 óra alatt tisztán.

Szerintem egy jó járgány, természetesen a bénaságom mindig megbosszulja magát, de ez más járgánnyal is így van.

Soha ne a gépet hibáztasd, a legnagyobb hibát mindig te véted ebben biztos vagyok.

• tutyimutyi2
    Nem akarom "az ördögöt a falra festeni" de mi van ha az a bizonyos Hopka tért vissza közénk álnéven XD
    (nyílván ha valaki nem tudja kiről is van szó az adjon hálát az istennek :D )
  • Plata
    Az lehet,de ez végig lőtte a hegyet.
    Látod még az utolsó pillanatban is lő.
    Végig lődözte a foglalást.
  • Megamax
    Biztos fent volt a Tigrisnek a korvonalas mod(kirajzolja a tankokat fedezék mogott is még akkor is ha nem látsz rá így tudod hogy merre van fordítva az ágyuja) , vagy csak egy nagyon fiatal játékos ult a tankban és élvezte a pufogtatást
  • Plata
    Összefutottam játékban james bond-al.
    Defenderrel volt én Vk100-al,ők ketten voltak én egyedül,nekem rontott ez a vadbarom nagy bátran,lepattantak a lövései,én csak egyet lőttem bele,de átvitte szemből aztán találkoztunk,mert hogy ő nagyon bátor nagyon op tank és tök gázzal nekem jött,én meg neki,rácseszett mert a lövésem be ment,az övéi nem és megfordítottam a tankját és kitoltam a többiek elé,szétkapták mint a franc.TD-k a dombon kukkoltak,úgy hogy kifordítottam eléjük,szarrá lőtték azonnal.

Másik vicces dolog,hogy befoglaltuk bázist,pálya másik végén valahol menekült 1 ellenséges tank,a bázis mellől tigris csapattárs lőtte,úgy hogy a tank és közte volt két hegy.De ő bőszen lődözte azt amit nem is látott.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.12. 12:52:04
  • tutyimutyi2
    Ennél a jelenlegi hívd meg a barátodat dolognál ha valakit meghívtam(saját kis acc) de nem gyűjtöttem vele még 1 darab pontot sem és megszakítom a dolgot akkor a következő seasonben fogja engedni újra meghívni?
  • Mester61
    No azért az az igaszság, hogy ritkábban tesz 9-10-be, 8-9-be is szokott, de általában a saját 8-as tier-em TOP tankja vagyok.
    Ha bénán játszom akkor természetesen ez is hamar pusztul,de egy közepes játékos mint én ,nagyon tudja élvezni. Főleg mikor olyanok pattannak amit meg se gondolnál az RNG Isten műkszik nekem is. Az alfáról meg ne is beszéljünk , mikor 498-at versz bele az ellen TOP tierébe csak lesnek. Én élvezem vele a játékot.
  • tothgyorgy
    Mindig ezt csinálják.
  • Mester61
    Ja nincs csak beetetés volt, mostmár csak 9-10 tier csata vazze.
  • Mester61
    már 20 csata csak tier 8-ban, van neki limit?
  • Mester61
    ja és 11 meccs csak 8-as tierben
  • Mester61
    bocsi ez sokszor ment ell én vagyok a béna
  • Mester61
    Megvettem az 50 TP-t még azt modják nem pattan akkor ezt nézzzétek meg.
  • Plata
    Ma este volt két hihetetlen lövésem.
    Először T49-el 64km-el robogva kicsaptam EBR90-et miközben ő is full gázzal robogott.Kb 200 méterről csaptam meg kb elébe lőve szűkülés nélkül.
    Másik Mauerrel progettót több mint 300 méterről úgy csaptam ki hogy full gázzal robogott és csak a tornya látszott én meg foglaltam a bázisát.Szintén elébe lőve sikerült kicsapni.
    Másik poén az volt hogy a csatában összefutottam egy mutáns M6-al.Túl beképzelt volt,Mauer he lőszere egész jól szedte.
  • tothgyorgy
    :D
  • Plata
    Én jót röhögtem rajta,sőt még hergeltem is ökörségekkel.
  • tothgyorgy
    Ignoráld! Én is mondok cifrákat, de otthon a 4 fal között. Igazság szerint kezdem unni a játékot. Túl sokszor vagyok 10-15. helyen, t+1 és t+2 ellen. Az meg röhej, ha szerény képességeimmel is az elsők között végzek ilyenkor. Persze vereség, vereség után. Köszi wg! Ugye nem baj, ha nem szeretlek benneteket én sem.
  • Plata
    Találkoztam egy süket majommal csatában.
    Szinte egyből meghalt és állandóan ugatott hogy mekkora szar a csapat,ő meg lila és unikum játékos.
    Tiszta baromságokat mondott,végig ugatta a csatát,voltunk mi minden,paradicsomok,csirkék,majmok.
  • Plata
    Én le dupláztam Vk100-at.
    Megöltem egy Obj260-at,legalább három percig csapattuk egymást,én He lőszerrel ő golddal.
    Egy sebző találata volt.

Vicc hogy előttem T30 Obj268 4 meg Obj277-et beütötte,ezek szépen ott is hagytak engem vele,de aztán ketten elvoltunk egy ideig,lövöldöztünk egymásra percekig.
    Mázlim volt,a dinnye volt hogy helyettem valami kéményt lőtt szét.
    Végén 1 darab lőszerem maradt.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.06. 20:36:28
  • tothgyorgy
    A wg keze ma is betette a lábát! Churcill III-al 2 ótvarszar kört mentem. A lövések 75%-a ment mellé és a találatok kb 1/3-a sebzett. Engem meg mindenki beütött. A sor végén repesztettem ami belefér, de én spottolódtam fel, és mindenki engem lőtt. Régen mentem vele, és sokáig nem is fogok.
  • nemtudommivan
    Köze nincs az 50-100-hoz. Ez jóval lassabb , de cserébe van páncélzat. Persze van , hogy nem működik, de ez minden tankra érvényes. A célzás jóval gyorsabb, pontosabb. Van lövegsüllyedés. Mozgás közben nem ugrik szét a célkereszt mint az 50-100-nál.Két lövés közti idő is kevesebb. Nekem célzásgyorsító és fejlesztett stabilizator van rajta. 5 skilles legénység, tehát mindennel ami segiti a celzast. Így már menet közben is tudok lőni , néha meglepően nagy távolságra. Persze nem sokszor van rá szükség , mert én az első sorban nyomulok vele. Nem unalmas vele a játék.
  • Rammsch31n
    16-án jön a 8. epizódú Frontline... új mappal, de ami fontos, hogy megint lesz Frontline-tartalék: "In this episode, you will again have the opportunity to boost your progress thanks to Personal Reserves. They are activated in standard slots for Personal Reserves in your game client. " magyarán megint mindenki belehúzhat.

:@ Amit nem megvásárolsz, de nem használsz fel reserve: az eltűnik majd! :O :@
    Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.09.06. 15:35:45
  • Plata
    Gondoltam ma is előveszem Sheridan-t és le duplázom.
    Nem tudom mióta lett ez a tank ilyen állat,de nagyon jó csatát mentem vele.
    Az ágyúja pontos és sok mindent át üt.
    100%-os találati arányom volt vele úgy hogy messziről és mozgás közben szűkülés nélkül is tüzeltem.
    Jah és erről a szarkupacról Fv lövése is lepattant.

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.09.05. 20:53:46
  • AJensen
    Nézegettem, de a franciák med, heavy vonala kiidegel. 50 120 elég fájdalom nekem. A Souma nekem az 50 100-ra emlékeztet, nem tudom mennyire hasonlóak. Ott a szórás volt a gondom, 4-5 lövésből, ha 1 bement, akkor mentem templomba fohászkodni. A francia light vonal viszont más. Ott sokszor érzem, hogy hiába van kisebb átütés az elfutás is esélyesebb, mert sorozat és uzsgyi.
    Nálam mondjuk mindegy mivel megyek, mert az rng széjjel *****. Szóval páncél vagy jó tank úgy is mindegy.
    Volt olyan tankom mostanában, amivel mentem 2 meccset és nagyon jól éreztem benne magam, mert régen játszottam vele, és az rng is pont emiatt nem volt széjjel gyalázva.
  • nemtudommivan
    Nekem souma sm van . Az is3 a-t átlagos vagy azon aluli ellenfélnek érzem. Nem egyszer előfordult , hogy 3 lövéséből 0 sebzése volt, főleg ha alacsonyabban van mint én. Vagy lepattant, vagy láncba ment. Nagyon ritka , hogy mind a 3 lövést beadja neki. Az ő teste viszont nokedli. Sajnos az 1 tárral való likvidálásához kell az rng , mert szeret 1500 alá dobni. Ilyenkor általában azzal érvelnek , hogy "na de ő hamarabb betölt, és neked annyi". Azzal a maradék 50-80 életével nem szokott ő sokáig élni..
    Az én mumusom a defender és testvére.Ha a frontját lövöm van hogy 5 lövésből 5 bemegy van hogy egy sem. Általában Tomato Józsinál szokott pattogni, de ez nem csak a defendernél van így... ő viszont kettőt is harap belőlem mire kitárazok és visszavonulok. Szinte soha nem pattan rólam. Persze ezt akinek van biztos másképp érzi
    Ha igazi moslék szemétláda dögevő tankot akarsz ,akkor somua.
    Csata elején roham előre, az első emberre kitárazni, és visszavonulás. Ha a helyzet úgy hozza, akkor sniperkedésre is alkalmas. Jó legénységet megkívánja, plussz mindet ami gyorsítja a célzást.
  • Rammsch31n
    sztem egymás után bármennyit, míg a pénzed futja :DD
  • Sir Charles
    Nem találtam gugliban, remélem itt tudjátok a választ.
    Hány, pénzért vehető, legénységi könyvet lehet felhasználni ugyanarra a legénységre?(+250 000 Xp)
  • AJensen
    Sheff játszott vele, persze streamer rng, na de akkor se piskóta, hogy 3 lövés 390-es alfával. 3 teli lövés után 1000 dmg, főleg ha alig páncélozott gépet durrantasz meg vele, akkor "lazán beadhatja" a maximumot.
  • Rammsch31n
    ha a kurva RNG velem van, és nincs 2 lepattanóm, megvan az obj-hez a TD15 -.-""
  • Kryon
    Nem rossz tank, de bőven vannak gyengeségei is (lassú, megbízhatatlan páncél, pontatlan ágyú). Szóval közepesnek mondanám. Progetto szerintem sokkal jobb.
  • Plata
    CONCEBOLLA
    Küldetés és fogyócikkek.