World of Tanks

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

joe662
Kezdem én is elengedni ezt a dolgot.<#szomoru1>
Pedig azt hittem majd itt eljátszogatok,így megy az accom az Ebay-re.

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

Az előbb voltam egy olyan csatában ahol 5 T10 tank volt oldalanként, abból 3 arty.. Olyan is volt hogy az egyik oldalon 3 T9 heavy volt, a másikon 1. T7 tankkokkal eddig elég gyakran voltam top, ma hat meccsből hatszor T9. Csak pár példa. Persze lehet hogy csak engem szeret az mm ma, de akkor is.

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

Master91
Kezdem feladni a frontlinent.

Át is nevezhetnék lightlinera, állandóan lightok jönnek 20asával
Sherman0070
Ez alatt mit értesz?

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

Hát ezt az új mm-et még csavargathatnák, mert majdnemhogy sz*rabb mint az előző...

Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.

ROMOTO
Teszt jelleggel 12.-től suttyomban bevezették az EU szerverre az új MM-et, senki sem tapasztalt semmit? <#hehe>mondjuk az FL bekavarhat mert elszívja a nyolcasokat.
az az undorító, hogy a foglalás védés nyomja a rangot, mint állat a sebzés meg nem, ezen is lehetne változtatni

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

joe662
Most mentem egy 11perces csatát<#conf>WTF??
Ennyi retardáltat még randomban sem találni<#falbav>

Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"

__Jacek__
Elöző FL óta be sem léptem mondom majd most van FL 😄DD Azanyámat kevés fejlesztőcsapat tuna annyira elkurni egy játékot mint ez a wargamingnak nevezett szeméthalom 😄 Balance mint olyan nem létezik semilyen téren.. nagyon komoly.. feláldoznak minden a játékmenetben csak minnél nehezebben érd el azt a szaros premtankot ami kb. értelmes embert nem érdekel 😄 arty/light fest lett az egész...
Ez csak rosszabb lesz számodra. Kezdi a nép kitapasztalni, mennyire kell eléd lőni, ha keresztben haladsz előtte. Ha szembe mész a spegetti felé hiába cikázol, könnyű cél vagy. Tegnap rengeteg kerekest lőttem el.
Úgy, ahogyan az arty is eltalál mikor cikk-cakkba 70-el repeszt az ember...
joe662
Az elöszö FL héten még nem volt kerekes talicskàm,elég kevés sikerrel lövöldöztem ràjuk:-(
Most viszont van,de engemet àllandóan szétkapnak ilyen tàras progettók és tsaik.
Ugy hogy az összes lövése bemegy moközben 80al robogok:-p
Ezt hogy a f..ba??A kérdés költöi volt:-/

2 nap alatt megvan a heti adag... innentől kezdve minden meccs ráadás... azért a 3.-at megpróbálom összekapni még... hol van még a hét vége 😄DD
Fv207-el két kerekest lőttem ki közelharcban.<#idiota>
Lynx meg prém.
Prém tudott belém lőni kettőt,de a lynx bekapta pont mikor jött rám.

De védésnél eszement jó tud lenni.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Ez egy laza kör volt,közben meg is vacsoráztam meg telefonáltam.<#vigyor>

Rossz a spoiler gomb,ha egy képnél többet raksz be meghülyül.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.12. 18:12:17

Nekem sem jött be .Nem győzöm követni a csapatot . De fasza kocsikázni a kihalt csatamezőn . Annak jó , aki úgy van vele , hogy végre sikerült valahogy 5 ezret sebeznem 😄 <#hehe>
joe662
Nem tudom nekem nem jön be az artyzás fl-ben.ha védünk még rendben ott lehet aratni,de támadásnál sztem haszontalan.
Viszont volt egy vicces jelenetem vele.

Látom sunnyog a kolléga hátra<#hehe>

Ezután ment a bombázás<#idiota>

Gondolom szt hitte itt vége a történetnek,hát nem,mert betöltöttem<#banplz>

Igen hiba volt . Már vagy 10 pach óta fenn volt . Köszönöm Sörman . Gépről majd megnézem .
Sherman0070

Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA

joe662
Hiba volt letörölni<#beka3>.
Egyébként passz.

Üdv . Gamecenter nélkül hogyan tudom telepíteni a játékot ? Köszönöm nem kell gamecenter .
😊
akkor meglátom majd ha összejön a pontszám, hogy melyik lesz a befutó 😊

WOT: Beluka

Es ha elfoglaltak az elsot akkor az elindit egy lavinat. Mert akkor el kell hagyni a zonat. De hogy hagyjam el mikor oda sem tudtam erni. Ugy hogy valaszthatom a kovetkezo tankot de mire berak mar atrohannak oda is es szetszednek a csapattarsak meg menekulnek mert tudjak hogy el kell hagyni a zonat. Igy az egesz egy nagy visszavonulas reszukrol es biztos bukas.
kerekes nélkül lighttal IS, az az első h cap... erre kapom a pontot... 3-4 foglalás és tábornok vagyok... ez a titka... ezért utálok védeni...
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.03.12. 08:55:03
Fronton ha vedeni kell es vannak gumikerekesek a tamadoknal akkor indulas utan kb automatikusan elbukjuk az elso zonat.
képes még ez a rohadt játék adrenalin löketet adni.... mikor 1 kurva lövésen múlik a tábornok rank 😄DDD
1. epizódba 2x lettem tábornok 1 héten... most már 1. nap megvolt ugyanaz 😊 védeni mondjuk rosszabb sztem
Ha sok sebzést akarsz és könnyen meg kell várni míg kerekesek be állnak foglalni és légicsapást rájuk.
Vagy tüzérségi tűz,vagy mi a ráknak hívják.Volt olyan hogy 3200-3300 sebzést toltam el egy ilyennel,a legdurvább az volt mikor két su130-at lőttem ki.
Ha artyval vagy és előtte stunolod őket még jobb.
Artyval eszetlenül meg lehet tolni a sebzést,ha stunolod a foglalókat és utána le bombázod őket.
Nyitott vackok és kerekesek ellen iszonyúan erős.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.11. 11:34:10

Hwk jónak néz ki,de ez a kerekes könnyű préda.

joe662
Tudjuk,te speciàlis vagy:+DD
Én még az életben nem mentem mínuszos kört Fl-ben.
Kb az elözö 1hétben 25m creditet kerestem.
Randomban 1év alatt sem tudnék enyit összekaparni,mert elöbb kapnék agyembóliàt:-DD
Csinàlom ezt a toborzó dolgot de napi 5-6 csatànàl mem tudok többet menni mert fel..asz.
Itt érdekes módon nem tud kiakasztani,akàr mekkora retardokkal vagyok 1 fronton. Max àtmegyek màsikra.
Kivàncsi leszek az Ebr+a Hwk,hogy müködik majd itt.

Kevesebbet hoz frontline jóval.
Minuszos csatám lett úgy hogy nem haltam meg,majdnem 12k sebzés kombináltan és 10k minusz.<#wilting>

prémiummal és kredit boosterral jön rendesen,de azzal hol nem jön? 😊

&#8222;Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.&#8221; Woody Allen

En sem ertem ezt a "hu de sokat lehet keresni" dolgot. Mondom csak nekem nem megy? Idoaranyosan tobbet keresek random csataban.
Engem csak a kötvény motivál a tankok nem.Van kb 70 prém tankom abból 30db 8-as minek még 1?Az is3a is megvan december óta, de még 1 csatát nem mentem vele. 😊 Ráadásul az sta2 egy fos tank a wz megint csak,a többit meg ha fejen állok sem érem el. 😊Véleményem szerint a kredit hozam is siralmas.

Na tegnap este le akartam szorzozni a t92- t de beleakadtam egy panhard ebr szakaszba. 3 masodperc volt es garazs. Mar az elso lovessel kiiktattak a tornyot. Hozzajuk sem tudtam erni.
izgatottan varom a nerfet.
Sherman0070
Mindent el kell kurniuk. 😄
Mert egy kurva 8as reward tank miatt az egészet el kell rontani.
Játszani jó de mivel a grind lebeg előttem elég unalmassá válik.

köcsög WG ezt a Frontline-t is mekkora grindfesztté varázsolta... csak meg kellett emelni a pontokat a szintek eléréséhez...
Sherman0070
Amúgy tesztelik az új mm-et.
Ma 6-os tankkal 8-7es leosztást kaptam. Remélem ezt be is hozzák véglegesen.

van E25-öm, azt nem múlja felül 😊 FV4202-m is... panther 8.8 helyett T55A vagy T25. 😄 szal ezek miatt nem volt opció az... + light prémem 8-as nincsen, hát még nem amcsi (a Sheridan legénységének) 😊
Akkor jagd 8.8? Baratomnak farmoltam vele regen. Jol keresett de egy bánat volt vele jatek olyan lassu.
jaj, értem, hát nekem megvan a fhanszia heavy, én azzal viszont nem vagyok kibékülve

a t92-vel többnyire lesebzem a hp-m + a spot, ami eddig összejött... de prokhorovkán a 6k spot is adta 😄
Miért van az hogy a kis accom megkapta az 1 nap prémet és küldetést nőnap alkalmából ezzel szemben a fő accom meg nem?
Spotterek kozul keves van ami rosszabbul fordul. Lagy talajon konkretan csak egyenesen tud menni. Egy gumikerekest nem tud test es toronyforgassal sem lekovetni kozelrol talajtol fuggetlenul.
Tűzerő nincs. Ez azert fontos mert ugye prem tank es keresni kell vele. Felderitesbol mar nem lehet "megélni" mert vagy a palya nem alkalmas ra vagy rajtad kivul 2-3 light is van akikkel osztozni kell.
Az ellenseges felderitok amikkel talalkozik azok vagy repesszel lonek es szetcsapják mint a sz.rt (gumikerekesek , ru251 , bulldog , t49) vagy revolvertarasok.
Én trüttyögök azzal a szivoszallal mig ok aratnak es egy lovessel elinteznek 2-3 modult vagy legényt ezzel hasznalhatatlanna téve. Mar ha be birom utni oket mert oroszokrol rendszeresen pattog.
Egy jo tulajdonsaga van az pedig a menet kozbeni pontossag.
Tehat en a francia hevit valasztanam mert azt "oda lehet tenni " persze nem t10 ben.

Mi baj van vele? Sztem bitang jó kis cucc...
Engem ez a játék még mindig meg tud lepni.
T9 csatában voltam AMX M4-el.Persze pont a top tankok jöttek felém.
De ami rohadt fura,szemtől szembe obj 430 tornyát át lőttem ezzel a szutyokkal,az meg golddal pattant rólam.<#ijedt>

Még nincs sajna kifejlesztve rajta a jobb motor,csak stock,érdemes fejleszteni neki a motort vagy akkor is ugyanolyan kicseszett lassú lesz?

Segitek a t92-t ne.
Megvan... En meg ott kerestem ahol a multkor volt.
De hol kell toborozni? Nem talalom ott ahol a multkor volt
Én a nagy accra a T92-t választottam, a többi megvolt a németek kivételével... a kiss acc-ra a Tiger 131-et választanám, de mikor kiakartam választani a tankot, befagyott a játék, kiléptem... és azóta error-t dobál az ablakra... de a bondot, camot stb. megkaptam, de a tankot nem tudom kiválasztani... a support meg baszik rá egyelőre :"D szal gyönyörű... cache-t töröltem, próbáltam másik gépen... semmi... bejön egy oldal, hogy 'hiba történt' probálkozzon később... 😞(
Én is most gyűröm...többnyire egyedül, a lányom régen használt accountjával...még 300 pont hiányzik.
Csak azt nem tudom, hogy a végén mit válasszak. Kettő között vacillálok, T92 és AMX.

WOT: Beluka