World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.17. 19:01:55
A-n voltam védő Wz-vel,C-ről az összes idióta azonnal átment B-re,az ellenség lazán felment a c vonalon az ágyúkig.Rá sem tojtak hogy védeni kéne C vonalat.
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen
De ha a replay mappát nézem akkor csak 1-et.<#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.17. 00:21:27
A múltkori vmi 70 körül volt.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Én még csak a 6.ik nál tartok.most még csapatok egy 2 órás boostert,+holnap is csak 2x2 órára tudok majd ideülni<#szomoru1>#szomoru1>
Mindig örülök amikor az ellem meghagyja ezt a falat itt nekünk<#hehe>#hehe> Fel sem spotoltak,de ott elöl a szerencsétleneket sz..rá répázták.
De nem ez a bosszantó, hanem az eltűnő ill nem sebbző lövések tömkelege 😞
Túl rövided voltak a csaták.
De nagyon sok idióta van most.
Közben meglett 3. szint is,jo lenne ma meg holnap még legalább a 4.ik feléig eljutni,vagy tovább.
De néha iszonyat géz csaták vannak.
.
Az őrnagy már fullon volt de nem váltott át tábornokra.

Elég rövid csata volt.

Igaz a csapatok rém gázok most.
De akkor is jó.
Most azzal szórakoztam hogy minél nagyobb távolságról kilőjek padlógázzal repesztő tankokat,1100+ méterről telibe csapni egy lightot vagy medet irtó jó hecc.
Is3-ba 993-at csaptam egy ilyen elébe lövéssel,de kerekest lightot és medeket is csaptam el miközben eszement messze robogtam.
Most végig azt kerestem hogy minél távolabbi célpontokat kerestem és hogy na vajon el tudom-e találni.
M40 jobb mint Fv ilyen szempontból.M40 nagyon pontos.
Robogtam felderíteni ez meg hirtelen megfordult előttem.
Micsoda piruettet levágott a tank tőle.<#idiota>#idiota>
Jó hogy nem lehet sebesíteni csapattársat,tuti kinyiffant volna.
Ez az arty egyébként zsinórban eltalál mindent de ezeket nem. Állhat egy helyben forgathatja a tornyát nézelődhet semmi gond.
Soumával mentem mikor is kibujt pistike a centurionnal a teljes oldalát mutatva nekem kb 250 méterről. Nem is foglalkozott velem nem is vett eszre mert a csapattársamat analizálta és ez nagyon tetszett neki. Egy helyben állt. Ráengedtem egy tárat. Ebből 4 lövés úgy nézett ki hogy gyönyörűen becélozva elindult a lövedék egyenesen stabilan felé majd mikor odaért akkor lecsapódott a lánckerékbe. Mintha elfogyott volna a lendület és leesett volna. 4x kritikus lövés sebzés nélkül. Csak az ötödik ment be . Szerintem az is csak azért mert addigra eltűnt.
Epic csatákat is szoktam nézni munkaidőben ott is csak nevetek mikor mindent bead az embernek de piroskáról pattan vagy mellémegy.
Na jó megnyugodtam hogy nem csak én szívok ezzel . Nem rágom tovább a lerágott csontot ☺
Utoljára szerkesztette: nemtudommivan, 2019.03.15. 19:27:29
Lt432vel 0ról huzom a bàzist,az ellent vmi miatt ez nem érdekelte,mert nem jött senki resetelni.
5sec-el a vége elött csapattàrs Wz full gàzzal belémrongyol és kib@sz a körböl:-((
Enyhe agyvérzés kerülgetett csak egy utàna:-p
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Kedvencem amikor foglalni kellene de mindenki védi a kezdőpontot.<#szomoru1>#szomoru1>
Utoljára szerkesztette: Rammsch31n, 2019.03.14. 19:08:10
Jah minuszosban csak sima tankkal mentem,másikban meg prémmel is.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.14. 18:53:59
Egyre jobban megy vele az FL..
Ma 12 csatából 1 tábornok,9 őrnagy,párnál 1-2 lövés lett volna a tábornok,1 százados+1 őrmester<#szomoru1>#szomoru1>
Az Lt 432 is elég hatékony itt He-vel,a második lövés után a kereke már nem menekül el:-D
Azt tudtátok,ha az E bázisnál nem rombolják le a falat akkor mögé beállva simán be lehet foglalni,mert nem spotolnak ki,a repülő az igen,de az nem mindig van.
2x huztam be igy a bázist 0-röl:<#idiota>#idiota>
Védaként első dolgom legyalulni azt.
Várakozó tankok kb 15-20 light med heavy.
Arty 250-280 kozott...
Ne bánts, goldot lövök! ARANYLŐSZER UNIKUM, BuZI artys, STATPADDER, kredithacker, kevés AP átütés, prem user, rigger, reroll, kevés az átlagsebzése és érzékeny is, gyerek theKSA
Nekem szinte sosincs T6 csata,nagy ritka hogy t6 prémmel oda kerülök.T7 td-t nem tudtam le duplázni,mert állandóan T9 és hülye csapatok.

Ilyen leosztás ellen álom menni, ha ez így marad engem megvettek.
de a full 15 és 4-5-6 leosztás tier6-ban tetszik nagyon.
tier8-at remélem rendbeteszik, mert prém tankokkal szinte semmi kedvem menni és valami 8-ast szívesen kihúznék (IS-3, Cérna, 50 100)