418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Rammsch31n
    mikor kitesz a versenyből a garázsba, az esetek többségében befagy a kép..... és a játék fut tovább
  • joe662
    Ezt tudjuk, hogy így van, megmondták a gyík emberek is:-DD
  • Plata
    Megtaláltam a jenőt.
  • AJensen
    A mai eredmény totális kudarc. Tegnap adta, ma nem. Tipikus bunda meccsek. Arta arannyal frontból lazán vitt mindent, amit nem lehetne. Súrún kapták a csaták a kilépést. Büntetni azt nagyon tud a játék, fordítva már cseppet sem ilyen rózsás a helyzet. Még a kredit hozam is meglett piszkálva némelyik prémtank esetében, mert nem úgy adta, mint korábban. Bár ez nem újdonság, hogy WG folyton belepiszkál a prémtankok értékeibe.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 18:52:01
  • joe662
    A pólgár hivataaba, a Jenőnél.:-DDD
  • Plata
    Valaki elmondaná hol kell jelentkezni a holnapi versenyre?
  • Megamax
    Meguntuk.
  • Sherman0070
    Játék fejlesztésével mi van? Nem úgy volt több éve, hogy vmi nagy rebalance lesz a tankok között?
    Aztán kapott kb 10 tank minimális buffot. Meg a gold ammo átalakitásról sincs semmi új hir, közben erre az évre lett az is igérve.
    Mint ha régebben több lett volna a fejlesztői Q&A, mostanában meg semmit nem osztanak meg a jövőbeli terveikről.
    Kezdem unni, hogy csak a béna új játékmódokról van szó, új prém tankokról, elcseszett új HD mapokról meg néhány új jutalom tankról.

• tutyimutyi2
    Ez pontosan ugyan olyan mint mikor bázis lefoglalása után még vár a játék 10-15 másodpercet hogy az ellen is befoglalhasson és döntetlen legyen.
  • AJensen
    Új "ficsör" bázis elfoglalása után kilőnek, amikor vége a meccsnek. Ez most megint új.
  • AJensen
    2-3 órát már csak vesződni sem érdemes itt semmivel. Nálam mindig az jött le, minél több időt öltem bele egy adott cél elérésébe, annál távolabb kerültem tőle, mert a játék figyelte mennyire akarom azt.

bekescsaba - 1 esetleg 2 hónapja jött egy patch, miután totálisan borult az mm, és a játszhatóság. Nem tudom ki mennyiszer találkozott az elmúlt időszakban 15-0 vagy 0-15-ös meccsekkel, de nekem sikerült újra megélnem. Ennyire rottyon 3 éve volt a játék, amikor tömegesen kezdtek elvándorolni a játékosok az egyoldalú szívatás miatt. Ma, ha 15-5 vagy fordítva sikerül összehozni, akkor már játszható a játék.
    Azt ideszámolva, hogy sebezhetsz akármennyit, ha a paradicsomoknak odaadta a meccset, ha sikerül, mert sajnos igen van olyan meccs, hogy 3 skilles maxos legénységgel sem találsz el semmit egy lézerpontos tankágyúval.
    Ebből jön, hogy a WG megbukott, mint fejlesztőcég, mert képtelenek bundázás nélkül a játékosok valódi képességei alapján kibalanszolt játékmenetre és mm-re. 8 éves játékról beszélünk, ez idő alatt már egy következő generációs fejlesztő is elvégzi az iskolát majdnem 2x.
    A játék azért van, hogy kiszolgáljon egy igényt, nem pedig azért, hogy játszható legyen.

Én már kidühöngtem magam ezen, amiért utólag is elnézést kérek a nem megfelelő viselkedésért.
    Utoljára szerkesztette: AJensen, 2019.09.22. 08:41:48
  • bekescsaba
    Igazából az zavar a mostani játékmenetben, hogy az első két lövésből eldől, vagy jobban mondva 1 perc után látható a végeredmény. Szinte eszemet sem tudom, hogy mikor láttam 3 vagy 4 tank hátrányból fordítást. Azért nem szólnék egy szót sem, ha 7-8 lövésre jutna egy megmagyarázhatatlan lövés, de ami most is volt velem....

Scorpióval (7-es amcsi TD) 3 szor lőttem rá egy álló LEO-ra, 150 méterről, egy lepattanó, 1 mellé, 1 critical hit. Aztán még volt lehetőségem egyet sebezni, majd két át nem ütő lövés egy 50-120 tornyába úgy 200 méterről, ő meg menetből 3 ból 3 szor eltalált, meg is ölt. Ki is kaptunk 15:2-re. Megnéztem a csapattagok találati arányát...szánalmas, míg az ellenfélé mind 80 % fölött volt, tudásszintől függyetlenül. Úgy érzem, leteszem megint egy kis időre, pedig olyan kevés kell már a négylánctalpashoz.....
  • Sir Charles
    Nézem az embereket, hogy megszerezték a Frontline reward tankokat, meg látom a csapatkiosztásnál a nevek mellett a Steel hunteres, vagy éppen a Halloweenes esemény-plecsniket, és itt is látom, amikor mindenki írja, hogy mennyit teljesített az adott eseményeken.
    Én vagyok az egyedüli, akit teljesen hidegen hagynak ezek az eventek?
    Mindegyiket kipróbálom, és 1-2 napi játék után rájövök, hogy
    -nincs idő vele napi 2-3 órát játszani, hogy haladjak is benne
    -de inkább az a baj, hogy mindet megunom minimális játék után és visszatérek a random meccsekhez.
    Ez a játék mindig is a véletlen csapatgenerálástól és mapválasztás miatt volt érdekes számomra.
    Ha valaki kérdezi, hogy miért játszok már ilyen régen ezzel a játékkal, akkor mindig azt mondom, hogy azért, mert letoltam több mint 30000 meccset és egy sem volt egyforma.
    Nekem ezekben az eventekben pont a játék esszenciája(a totális változatosság és véletlenszerűség) veszik el.
    Nektek mi a véleményetek erről?
  • bekescsaba
    nem irja ki, hogy pontosan mit kaptam.
  • Lucifer001
    Esetleg itt , ha még nem léptél ki azóta .! ?

• bekescsaba
    Amikor mindegy, hogy mit csinálsz.....

Nem találom a screenshotot....Tier 7-e svéd páncélvadásszal csináltam 5 epikust kitüntetést, volt 9 killem.

Hol tudom megnézni, hogy milyen jutalmat kaptam (jutalom az érdemeidért) ? Régen a csata után, ha beadta, kiírta, hogy milyen tervrajzot, fogyóeszközt stb. nyertem. Most nem.
  • Plata
    Hol kell választani?
    Most valami twitchcom-os küldi is van.
    Kaptam 10k xp-t miatta.
    Győzelem!
    Csata: Ensk
    Járművek: VK 168.01 Mauerbrecher
    Szerzett tapasztalat: 12 182 (x2 minden nap az első csatáért)
    Megszerzett kötvények: 1
    Szerzett kredit: 61 993
    Csatában elért kitüntetések: Acélfal, Kiváló sofőr jelvény: "II. osztály"
    Küldetés teljesítve! Jutalom: Férőhelyek hozzáadva: 1
    "Embléma 16" embléma hozzáadva: (x3)
    "Fránya Jenkik" felirat hozzáadva: (x3)
    Személyes tartalékok: További legénységi XP csatánként (x2), További szabad XP csatánként (x2)
    Volt a csatában két akkora marha.Az első egy 110 volt,ez a marha úgy gondolta hogy padlógázzal rammolja Mauer-t.Utána meg egy Is6-al hozott össze a jó sors,golddal lőtt úgy hogy én is azt adtam neki,de ez is úgy gondolta hogy jó ötlet Mauer-t rammolni,felkentem hát egy vonatra.
  • Rammsch31n
    azt olvastam h a chaffe, és a ruszki jobb... azért :D

és nemtom, hogy mire lehet feltenni :( :D
  • tutyimutyi2
    Azt tudom hogy csak az egyiket lehet választani, De az én kérdésem arra irányul hogy a beszerezhető kék piros zöld álca azok mindegyike bizonyos nemzetekhez van kötve avagy bármire feltehető lesz?

Másrészt hogy érted hogy rábasztál, teszem azt csatlakozás után látod hogy mennyien vannak a csapatokban?
  • Rammsch31n
    csak 1 csapatot választhatsz, nem lehet váltogatni.... én lehet a kékkel rábasztam :D
  • tutyimutyi2
    Ennél a hétfőn kezdődő tank race-nél az hogy meik csapatot választom az csak a szerezhető álca színét határozza meg avagy mindhárom színűnél megvan hogy mely nemzetekre lehet felrakni?
  • joe662
    A minap nekem is irt egy,totál ismeretlen emberke,hogy nem mennék velük 3v3-ba
    Gondoltam megnézem kik ezek.35k 70%,a kollégája meg 15K 67%
    Irok neki,hogy biztos az én 50%wr-em hiányzik?
    Aszongya:
    -guest273 (2019.09.19. 13:44:22) 279e is good with any winrate Xd
  • Lucifer001
    Nagyon néha lehet.
  • Rammsch31n
    indulnak ilyen tournamentek hétvégéken, aranyért meg prém tankokért...
    nincs valakinek kedve néha 2vs 2-ben nyomulni?
  • Maala
    Egyelőre még nincs ág, csak magát a koncepciót tesztelik.
  • Plata
    St-2 a neve nem?
    Gondolom talán St-1 ág?
  • MuldR
    Az új duplacsövűek melyik ágon lesznek? mire kell elkezdeni gyüjteni az xpt?
  • viper07
    Van egy 5 csatás Senlac kódom, első érdeklődő viheti is :). Nekem egyébként tetszik.
  • Maala
    Damn, ha tudom, hogy a leesett konzerv után folytatódik egyből a cucc. :-D
  • Rammsch31n
    mondták már ezt sokszor... aztán rájöttek h krva jól keresnek vele... :DDD
  • tutyimutyi2
    Hát elméletileg Frontline exclusive az Emil1951(kérdés hogy meddig tartják magukat ehhez :P)
  • Rammsch31n
    az ágyúja kurva szar... 3-ból 2 talál, abból 1 üt át... és nagyon pontatlan... főleg ha messze lőne az ember... mozgékonysága, páncélzata nem rossz, bár ott is a torony miatt mondható el ez... de legalább egyedi a tank, és egyelőre még nem vehető meg pénzért, szal még ez is plusz pont mellé. :DDD
  • joe662
    Ok! Én csak fl-t mentem vele,ott a tornya használható,de az ágyú az katasztrófa,szerintem.
    Boldog voltam mikor csak 2öt lőtt a holdba,
  • Lucifer001
    Köszi . Esélyt megadom neki . Száraz adatokból kicsit lassú , és hosszú a célzás idő . Jelzem , ha megyek
  • joe662
    Csak nyugodtan,minden a régi
    Szerintem nem fogod szeretni
  • Lucifer001
    Jó lenne kipróbálni az Emil 1951 et FL ben valakinél , vendégségben , valamikor :) Csakhogy tudjam biztosra , hogy nem kell . A 12 pontot meg majd beváltom .
    Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.18. 23:12:26
  • Rammsch31n
    egyébként... a tankversenyt is elkúrták... napi 5 csatát lehet menni, aztán 40 perc várakozás után még 5-öt!!!!!!!!!!
  • Rammsch31n
    zárásként sikerült az új mapon is tábornoknak lenni... eddig ez az elmúlt 2 nap nem jött össze... :DDD
  • Rammsch31n
    cw?

na nekem is meglett a phase 1 végre.... bye bye frontline... majd a chaffe-autóversenyre jövőhéten visszanézek. :DDD
  • joe662
    Más is kapott ilyen álcafestést?Mire adták vajon?