World of Tanks
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aztán vidáman olvasgatom a chat-et 😊 Nem mindig működik, a múltkor körbe jött a másik csapat és mire visszajöttem gép elé, kilőve, de top 5-ben zárt a mozdulatlan light-om oO
WOT : Huntanker IL-2 : VO.102_Togyo CROSSOUT: Borharapo
Ilyenkor fel kell csatolni a békauszonyt és csobbanni egyet. Vagy ha az extrém sportokat jobban szereted akkor ott a bázisugrás ernyő nélkül.
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
Nálunk 4 lila 3 kék 1 sárga, a többi a zöld árnyalataiban. Az ellennél 1 kék 4-5 zöld, a többi lejjebb. Sima 15:4 re kikaptunk.
Én 7 arty lövésből 1-el tudtam sebezni, lőttem 3 nullásat GC-vel, 1-et egy Mausba, 1-et AMX MLE 51-be-, illetve Type 5-be.
A többi akkora homály volt, hogy nem is splashelt-
Hihető......
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Tudom összeesküvés elmélet meg minden, de amikor hosszabb ideig azt figyelem meg, hogy a stabilan becélzott járműnél, ahol a célkör gyakorlatilag a tank kontúrjára simul, sorozatban mennek a lövések a célkörön kívülre, akkor csak azt tudom magyarázatként hogy az algoritmus szerint annak a tanknak éppen nyerő széria van, nekem meg a szopóág. <#fejvakaras>#fejvakaras>
Azt lehet tudni hogy mikor ad nemzeti töredéket? Eddig már van 16 db univerzális, de még egy nemzetit sem kaptam.
És azt lehet valahol nyomon követni, hogy hol tart az éppen aktuális csomag?
Kvázi hány meccs van még hátra a következő jutalomig?
Az ilyen, szedj össze valamennyi sebzést idegbaj nélkül küldetésekre. Kényelmesen kattintgatva szépen összejön.
Még totál béna csapat esetén sem kell a hajadat tépni. <#vigyor1>#vigyor1>
3 egymást követő csatán keresztül kéne 5 belső modult kiiaktatni. artyval próbálom. Első két pálya jó, a harmadik rendszeresen Minszk, Enszk, Paris. Négyszer kezdette velem újra eddig.
Telőről küldtem,de most nézem a gépen is beadja.
Nem is csodálom, hogy tiszta ideg vagy. A sok damage panel kitakarja az egész játékod. "By:Sherman0070"
Egy dologhoz van igazi tehetségem: hogy tehetségesnek látsszam.
He lőszert iszonyúan szereti.
Tornyát is viszi lazán he lőszer,de ha testét nem rejti el és azt találod akkor valszeg égni is fog.
Lassan teljesen el lehetetlenítik a játékot vele, persze lehet ez a cél, hogy annyira legyengítik, hogy senki ne játsszon vele.
Azt a nyilatkozatot nem értem, hogy ez a módosítás jó lesz a vele és az ellene játszóknak is.
Mikor lesz jó az artyval játszónak? Ha éppen nem azzal megy mert kilőtték előző csatában? <#confused>#confused>
BattleTag: kabel15#2672
Az okozott sebzésre kapnom kellett volna nem??
Már tegnap is gyanus volt.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Kaptam 1 nap prémet így elővettem a T10 tankokat is,T100,E100,Type 5.
Ma találkoztam valami új prémmel,Lansen c vagy mi a rosseb,az mekkora papír szar.
Vk-nak he volt betöltve,azt se tudtam mi a rák ez tornyon lőttem és egyből felezte a hp-ját.
Meg elszállt neki pár modul és legénység,meg sem tudtam nézni rendesen mert szétkapták mint foxi a lábtörlőt.
Maueren nagyon jó.
Ma E100-al 5 killem volt.
Abból 3 arty.
Malinovkán a vízparton átmentem az ellenség bázisára.
Piszok sok spot sebzés meg valami 3.8k sebzés.
Három arty engem lőtt.De nem sok sikerrel.
Full t10 csata 3 artyval.
Átértem hozzájuk.
Td-k artyk ellenére túléltem.
Majdnem 6 kill lett,de mellélőttem grilenek.
Dióhéjban: több, egymás után bekapott arty találatnál az egymásra rakódó stun hatás ideje drasztikusan csökkenni fog. A spall liner nagyobb védettséget fog adni. A splash sebzés jóval kisebb lesz, ha a robbanás hatósugarának szélén vagy.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2019.03.22. 14:02:46
Mauschen-nél 160.000-re emlékeztem de most 169.100 van.
Fosnak csak 6 hp-ja volt,szóval 5 lövés 3680 sebzés.
Irtó nagyokat sebzett most az ágyú.
Első lövés menet közben volt rendes célzás nélkül és 1003.

T7 stock szarommal be kerültem T9 csatába,mondjuk többet sebeztem mint a T9 csapattársak,de akkor is ritka szar csata volt.
Amx m4-nek érdemes kifejleszteni a jobb motort?
Gyorsabb lesz tőle valamivel?
Stock motor 25-el megy max.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2019.03.21. 09:27:27
Egyébként nem tudom új MM van-e vagy sem,de full stock P44-el csak T10 csatát kapok.
Ámen
Utoljára szerkesztette: joe662, 2019.03.18. 16:45:33
„Ne vitatkozz idiótákkal, mert lehúznak a saját szintjükre, aztán legyőznek a rutinjukkal.” Woody Allen