418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Malarki #337653 A két legfontosabb kimaradt: mennyiért lehet eladni és hány fős legénység tárolható benne? Engem kb. ennyi érdekel belőle :D -
WR104 #337652 Erdekesek ezek a tankos felesegek(most nem [ont a tiedrol van szo). A kommentekbol azt lehet kiszurni, hogy egyesek csaladja nem nezi jo szemmel, hogy apu jatekkal tolti az idejet. Sokan hozzak fel a baratnot/feleseget a fejlodes "fekezo tenyezojekent". En el nem tudnam kepzelni egy olyan valakivel az eletem aki valamiben is korlatozni akarna legyen az hobbi vagy akar karos szenvedely. En sem szolok bele mit csinal szabadidejeben(altalaban foz vagy fozos musorokat nez a tv-ben ha nem kozos program van) es ezt elvarom tole is. Aki az asszony miatt nem tud jatszani az meg is erdemli, hogy el legyen nyomva.
Megegyszer mondanam, hogy nem konkretan a te felesegedrol van szo. -
Toweliee #337651 Év végi ajándéktank.
PzKpfw. II Ausf. D
Tier: 2 (prémium).
Életerő: 210.
Súly: 11 tonna.
Motorerő: 140 Le.
Lóerő/tonna arány: 12,73 Le/t.
Maximális sebesség: 55 km/h előre, 20 km/h hátra.
Talajellenállás: 0,863 / 1,151 / 2,014 (jó / közepes / rossz minőségű talajon).
Fordulás: 45 fok/mp.
Látótáv: 320 m.
Rádió hatótáv: 359,8 m.
Páncélzat - test: 30 / 14,5 / ? mm.
Páncélzat - torony: 14,5 /14,5 / ? mm.
Löveg: 20mm KwK.
Átütőerő: 23 mm.
Sebzés: 11 hp.
DPM (damage per minute): 1373,5.
Lövedék egy tárban: 10 db.
Lövések közti idő: 0,214 mp.
Teljes tár újratöltési ideje: 2,87 mp.
Tűzgyorsaság: 124,863.
Pontosság: 0,53.
Célzóidő: 1,4 mp.
Lövegsüllyedés: -10°.
Torony forgási sebessége: 44 fok/mp. -
TiborTamas #337650 Egyáltalán nem rossz. :) -
#337649 Lehet, hogy mégsem olyan rossz ez a csöffíííííí?
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
bekescsaba #337648 Amikor el kezdtem játszani, se gyerek, se amerikai Td-k, a munkám is engedte ezt a fajta időtöltést. Mostanában átlagosan napi 3 órát tudok játszani. Délután 1 órát, és este 2 órát.
Ennyi elég is, más ugyanennyit eltölt a kocsmában, a vízparton. Engem ez nyugtat meg, ez kapcsol ki, nekem ez oldja a napi streszt. A párom is tisztában van ezzel, eleinte nem örült neki, ne belátta, hogy jobb ez így, mintha távol az otthontól oldanám a streszt.
Igaz, hogy 22 óra és éjfél között a gépnél ülök, de ilyenkor már csendes a ház, s ha gond lenne, akkor "kéznél" vagyok, s nem részegen kéne hazarángatni a kocsmából.
Utoljára szerkesztette: bekescsaba, 2014.12.13. 12:48:20 -
KaCsaxyz #337647 Az elso 2 nem akkora gany. 1 tankot lesebezni akar kinyirni Campinovkan mielott barkit meglonek nem nagy was ist das. Barmelyik jo camos nagy alfas (killhez) TD megfelelo, de valoszinu Pokolmacsek lesz a nyero a latotavja es tornya miatt. A 2/3 tank kilovese na az mar tenyleg necces. Ahoz vagy egy sikbarom ellenfel csapat kell vagy egy uberunicum es kifejezetten kuldetesre jatszo sajat csapat. Na persze mindig ott van az RNG is, nade abban bizni... :) -
foxbat88fx #337646 naja :) inkább a kill a fontos
én már elterveztem.... kezdem az orosszal, mert az a legkönnyebb....
ha megvan az orosz akkor megyek tovább, szerintem az elején kivégzem gyors a könnyű nemzeteket... orosz, usa, német, uk, francia
majd jöhet a végén a szopacs a kínaival meg a japánnal :) -
#337645 Ajánlom figyelmedbe: #337585 voivod32 #337590 -
R3nton #337644 ebben az esetben a TD küldetéseket egy az egyben el lehet felejteni :D Mert szerintem csalás nélkül nincs az az ember, aki ezt megcsinálja. Sőt szerintem nehezebb, mint egy Tarczayt összehozni, és kb hasonló nehéz lehet, mint az a medál, hogy lőj ki 14 tankot...
Utoljára szerkesztette: R3nton, 2014.12.13. 12:26:30 -
R3nton #337643 Na nálunk lófasz sincs karácsonykor, csajom kibaszott már novemberben, uh csak a meló és szilveszter plusz másod-, harmadnap lesz :D Csak sikerül...angolt hagyom a végére, majd meglátjuk és akár 20 dolcsit is adnék érte, ha úgy van :P -
KaCsaxyz #337642 A kuldetes nagy valoszinuseggel arrol fog szolni, hogy sebezz meg/loj ki X szamu tankot mielott az ellenfel csapata sebzest okozna barkinek a csapatodbol. De majd a tesztelok megirjak hogy igy van vagy sem. Nem lesz ez olyan konnyu de pont az a lenyeg:) A kiiras valoban rettento pongyola angolul is. -
Desmodromic #337641 40.000 csata és család? Taníts mester! :)
Őrülők ha meglesz a tizes Angol med februárra, igaz a mi babánk még csak 8 hetes. Az meg megint egy másik kérdés, hogy lesz meg a hozzá tartozó küldetés. -
#337640 Ki vagy te, és miért loptam el az SG-s accodat, hogy beírjam vele, ahogyan én is tekintek erre a küldetéssorozatra? :D -
#337639 És mivel a sebzés hamarabb meglesz, mint a kill, le is redukáltuk egy egyszerű 30 killes napi küldetésre, fűszerezésként annyi, hogy tényleg csak adott országú tankokkal lehet megcsinálni. -
foxbat88fx #337638 napi 30k sebzés és 30 kill kell, és akkor minden nap elég vele egy kicsit játszani :) -
András77 #337637 Én a T95-re raktam full full repair-t, nagy javító, szerszámkészlet, venti, full javítás meg BiA, egyedül a prémium ellátmány hiányzott a lehetőségek sorából, mert az drága. Volt meglepetés elég gyakran, mert azt állandóan leláncolják és általában nagyképűen várnak mozdulatlanul olyan 8-10 sec javításra számítanak, aztán volt meglepi, amikor pár másodperc alatt felraktam és már rájuk is fordultam a bunkerromboló ágyúval.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.13. 11:37:22 -
bekescsaba #337636 Én leginkább úgy tekintek erre a wz 111-es eventre, mint egy kihívásra. Nem létszükséglet nekem ez a prém tank, megvagyok nélküle, van elég farm tankom.
Nekem a kihívás teljesítése a lényeg, no de nem minden áron. 10 dollárt vagyok hajlandó áldozni rá, többet nem. Nem fog az ünnepek, és a családom rovására menni, de igyekezni fogok teljesíteni, 40 000 csatám van, már nem a tank grind hajt a játékban, hanem a társakkal való közös játék, de az ilyen kihívások meg tudnak még mozgatni. -
lexlutor #337635 igen. latva a ruszki csomagot, am jutottam el odaig, hogy mar nem is fogom nezni. -
VanDaal #337634 Köszi! Este már nem láttam a szememtől, úgy látszik :) -
#337633 Ma is kitettek magukért a fiúk az ádventi kalendáriumban :) -
EmR3 #337632 Bejelentkezés után a képen látható menüben lehet törölni, de csak egyenként.
Szóval bejelentkezés, my replay kiválaszt, utána kiválasztani amit módosítani akarsz majd törlés.
Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.12.13. 10:30:04 -
#337631 Tegnap este T57 heavymben ültem, mikor összetalálkoztam egy E4-el. Rátárazok, láncolom, felrakja. Betöltöm, másodikkal is láncolom, felrakja. Itt elkezdtem nevetni azért, hogy 2 javítója is van. Aztán kilőttek. Jön az E4-hez a T62A, láncolja, és mielőtt betöltött volna, felrakta a láncát. :o
Aztán kipróbáltam az IS-4emet egy ilyen "full repair" builddel: Nagy javító, Harci ellátmány, és szerszámosláda. 2 csata alatt 8k dmg, 8 kill (és 1 win, de ezt ki nem tojja le őszintén). Az Is-4 5mp alatt rakja így fel a láncát kb, de még csak 80% körüli a javítás rajta, BIA meg még nincs is. OP dolog ez a full repairség, csak sokat kell sebezni. Mondjuk nem is olyan nehéz. Valahogy jónak tűnt most az IS-4, pedig vagy 1,5-2 éve csak a garázsban porosodott. (Nem mondom, hogy OP, mert az E3-ammal utána szétszedtem egyet - igaz felülről -, de akkor sem annyira rossz, mint egy FV, vagy 113. :D -
Gyuszopapa #337630 A ma éjszaka alapján le is vontam a 111-es event előzetes tanulságát.Kár belekezdeni ezekkel a feltételekkel.Agyhalott csapatok,hátul campingező HT-k,a város helyett a nyilt terepre vonuló HT csapatok,az aranylőszer szarása,fogyatékos arty hegyek.Sebezni még csak-csak lehet de a killekhez nagy szerencse kell.
Lett volna 2 arty killem már csak ők maradtak 2-en az ellenséges csapatból,de a nyomorult gusztustalan fogyatékos lelkük ezt nem bírta volna elviselni így az egyik odaballagott a másikhoz beletolta a csövet az oldalába és mindketten jobblétre szenderültek.Gyáva szarok voltak mindketten,még elpusztulni is csak gyáva gusztustalan módon tudtak,ennyit az artyjátékosokról. -
R3nton #337629 akkor kapják be, de amúgy kinézem belőlük :D -
#337628 Ezt a szájba b..... játékot. 3 csata IS-7-tel: az első kettőben 3500 dmg, vereség. 3. csata 0 dmg és persze win (duplázó ráadásul). Hát hogyne... -
#337627 13-90, Ace Tanker, T10 csata, gold. -
R3nton #337626 Mondjuk akkor jól jön, ha grindeled, grindeled amennyi időd van és a végén hiányzik valamelyik nemzet, akkor kiváltod. Ezért kell úgy játszani, nemzetenként húzod. -
#337625 Egyre "mélyebbre" zuhan a rubel, szal vmit ki kellett találniuk;) -
FosTalicskaa #337624 Ez a hajós viszont egész vicces botok ellen. Majdnem kilőttek az 1. köröm végére. Kb a hajó 10%-a maradt meg. :D Az elején nagyon furcsa volt, hogy amig nincs kellő sebesség addig nem tudsz fordulni. Kicsit megijedtem amikor fel akartam öklelni egy csapattársat én meg hiába nyomom az a-t, nem történik semmi. De 15 csomó felett már rendeződtek a dolgok... -
rogan99 #337623 Hogy mennyi humanista dolgozik a WG-nél. Csupán 10 dolcsiért ki lehet hagyni egy nemzetet a WZ-111 grindből. Nehogy meggörbüljön a sok hát az eszement grindben. Köszönjük WG hogy gondolsz a pénctárcád... őőő khmm egészségünkre.
Viccet félretéve, zseniáls mennyire tudnak harácsolni, néha kicsit elszalad velük a ló mint az adventi naptárnál, de azért ez zseniális.
Utoljára szerkesztette: rogan99, 2014.12.12. 21:34:05 -
FosTalicskaa #337622 Úgy vagyok vele mint yossarian. Kit érdekel meglesz e vagy sem, a wot játékmenete már olyan szinten ki van herélve, hogy teljesen hidegen hagynak az efféle "ajándékok". És elnézve a terveiket, meg a játékba szánt tankokat, további romlás várható. Szóval játszon ezzel aktívan akinek 2 anyja van. Hétvégén úgyis hajókázni fogok, jövőre meg valószínűleg az armored warfare fog nagyot aratni. Tehát még értelme sem lesz ráfeküdni az ilyen eventekre, hogy aztán meglegyenek, de egy inaktív accounton... -
VanDaal #337621 Hogy lehet letörölni egy replayemet a wotreplays.com-ról? Feltöltöttem valamit, amit nem feltétlenül szerettem volna :D -
#337620 Fel lehet menni amúgy tesztszeróra, és ki lehet próbálni. -
yossarianHUN #337619 Nekem igazából mindegy, így se, úgy se érint a dolog. -
Pares #337618 Pontosan, megint sikerült úgy megfogalmazni, hogy ne legyen teljesen egyértelmű. Így kellett volna az első kettőt:
Cause damage to/Destroy an enemy vehicle before it damages any of your allies.
Ennyi, de úgy néz ki, hogy ez meghaladja az angol tudásuk... -
FosTalicskaa #337617 Most lehet, hogy megnyugodtatok, hogy hibás az angol szöveg, de mivan ha mégsem? Mi van akkor ha az "ők" az tényleg a csapatra vonatkozik, csak a wg lusta volt team-et használni? XD -
R3nton #337616 aztán nem írták volna el, hanem a mission imbossible lenne a követelmény :D -
yossarianHUN #337615 Ahogy én sem, mégis feltűnt. És még csak nem is dolgozom egy ekkora, nemzetközi cégnél.
Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.12. 20:29:48 -
#337614 Ők sem natív angolok, ne felejtsd el.