418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Gyuszopapa
    "szóval végre valami újat is mutat a wot...."
    Az biztos új lesz hogy az amúgy is nagyon sok nyomorékkal teli játék még telibb lesz velük.Meg tele lesz pay to win goldlőszeres statpadderekkel.
  • patchaou
    Nem egyszer megtörtént már, hogy a játék bezárása után még hallottam a garázsban lévő hangokat. Ilyenkor csak feledatkezelőből lehet bezárni a játékot... mondjuk az ilyen eseteknél el sem lehet addig indítani újra amíg ki nem lövöm.
  • foxbat88fx
    kurvára nem :)
    nem tudom mennyi időt töltesz itt SG-n, de ha megnézed mostanában nem nagyon vagyok itt fent :)
    volt hogy reggel mentem és éjfélre jöttem haza melóból :D
    ezzel a "játékkal" csak kicsit a wot unalmát dobtam fel :)
    bár hétfőtől úgy is jön a WZ-111 misszió.... meg most úgy is "betegszabadságon" vagyok, szóval végre valami újat is mutat a wot....
  • lexlutor
    nekem meg ilyet nem csinalt, hogy visszajott volna, de azt vettem eszre, ha kiixelem a jatekot, neha az exe futvamarad a hatterben, csak taskmanagerben latszik.
  • Userx2
    Visszavettem a KV-4-et.Első csata ász. Annyira nem mennek népek ezzel géppel.

• yossarianHUN
    Neked tényleg rengeteg fölös szabadidőd van...
  • Lichtmaschin
    Szinte mindennapos hiba nálam...simán kilépek tálcára és ki X-elem.
  • foxbat88fx
    kitaláltam egy tök jó játékot :D bár ez azoknak jó akinek sok tankjuk van..... főleg 100+
    bár szerintem 50 tankkal is fun lehet, de akkor igazán jó ha kurva sok tankja van az embernek.....
    mivel most nekem kereken 130 tankom van, és nem sok újdonságot nyújt a wot jelenleg.... és unatkozok.... így kitaláltam valamit :D

válassz ki egy tier 5-ös tankot (azért tier 5-öt mert ez van félúton)
    menj vele egy kört.... ha kilő egy enemy és az a tank megvan neked akkor azzal kell menned a következő kört...
    pl... kv-1-ezel, kiszed egy M4 sherman akkor ezzel a tankkal menj.... ha nincs meg akkor vagy alatta vagy felette lévő tankkal kell menni... (az adott fejlesztési vonalon ami legközelebb ki van hozzá fejlesztve)
    mondjuk választod az E8-as Sherman-t :D kiszed egy Tiger... akkor szépen beülsz egy Tigerbe :) és így tovább :D
    szerintem elég vicces :)
    Utoljára szerkesztette: foxbat88fx, 2014.12.13. 20:47:21
  • kisbesi
    Vannak olyan játékosok, akik hiába narancsok vagy citromok, ha megindulok, akkor jön velem és simán le tudunk rohanni egy tankot.
    De van olyan, akinek jobb statja van és nem tudja felfogni, hogy ha esetleg segítenénk egymásnak, akkor talán mindketten játékban maradunk.

Meg van a másik vég. Ma bejött két (magyar) kék játékos platoonban, azt hitték övék a világ, egyikük egyedül maradt az egyik szélen, lerohanták, elsőként halt meg. Az ember próbál neki segíteni, de hiába. Simán nyerhető meccs lett volna, ha kicsit összedolgoznak a csapattársaikkal.
  • Angelus1991ster
    Az hagyján, tucatjával látok 25-50 ezer csatás 43-45%-s win-nel rendelkező játékosokat.
    Lehet , hogy nem jó a gépe, akadozik. Bár 10-12 fps-el is lehet azért jól játszani, 150-es ping mellett ( de normális ember abbahagyja amikor halódik a szerver )
    Lehet, hogy nem nézi a szolgálati feljegyzéseket, vagy ki van kapcsolva az interface a V gombbal. ( utóbbit azért az első száz csatában befejezi )
    Lehet, hogy direkt játszik szarul, míg el nem éri a hőn áhított páncélosokat.

Sokat szidom a langyigamingot amiért nem tőrődik a WoT-tal, WoWS-ot kipróbálva értem is , miért csoportosították át az erőforrások nagy részét,
    de a játék csatarendezője úgy van megcsinálva és a játék harcjármű állománya is úgy van rendezve , hogy 10 ezer csatánál 47-48-49%-ot minimum elérj.
  • yossarianHUN
    Egy-két hónapja nekem is játszott ilyet, hogy valamikor nem volt hajlandó bezáródni, és újra meg újra elindult. Csak néztem ki a fejemből, hogy ez mi. Egy ideje nem találkoztam a jelenséggel, mondjuk nem is nagyon indítom el mostanában.
  • foxbat88fx
    én néha ráírok ilyen emberekre megkérdezni, hogy mit élvez a játékban
    (nem bunkón... hanem simán megkérdezem pl.: Hi, Why u play this game? What enjoy in this game?)
    a válaszok nem nagyon szoktak szalonképesek lenni :DDDDD
  • Malarki
    Az imént beléptem a játékba de nem volt kedvem játszani, ezért kiléptem. Nyitnám meg a Firefoxot, erre elsötétül a képernyő, majd bejön a WoT-os töltőképernyő. Mondom dafaq, kétszer indítottam el vagy mi? Kilépek, erre mire bezárom rögtön elindul újra. Alt+F4-gyel kilőttem a picsába, erre még egyszer elindul! Háromszor indult el magától a játék. De még csak nem is a launcher, hanem egyből a game. Valaki látott már ilyet? Vagy a WG már meghackelta a gépem és erőszakkal akar játékra kényszeríteni? :D
    Utoljára szerkesztette: Malarki, 2014.12.13. 20:17:19
  • Sunsetjoy
    Az örök kérdés:
    Szeretném-e megtudni/megérteni milyen ember, mit szeret egyáltalán a játékban (nem mindenki lehet ilyen statisztikával mondjuk való életben is szellemileg akadályoztatott, erősen rövidlátó, illetve testileg fogyatékos - nem lehet minden esetben ilyennel takarózni).
    Vagy nem szeretném tudni, mert leégne a reaktor, ledobná az agyam az ékszíjat, avagy leb*szná a biztosítékot a válasz :D
  • R3nton
    biztos gyakorolnak már az IM-re és a gyorsan száguldozó tankokra lövöldöznek :D
  • voivod32
    Az előbb volt egy meccsem, amikor Chaffee-ben ülve a 2. percben mozgás közben két arty lőtt ki egyazon pillanatban( Mindkettőjüktől egy egy találat) Miközben mellettem 50 méterre a nyílt placcon a KV 85-ösünk, stb, vígan álltak egy helyben és puffogtattak. Na ezt nem állhattam szó nélkül, és megkérdeztem, hogy miért nem a heavykkel foglalkoznak az artyk amelyek sokkal nagyobb fenyegetést jelentenek a csapatuk számára. Erre ez a zigóta, beírja nekem, hogy: "azért, mert könnyű célpont vagy te faszfej!" Utána később láttam, hogy már döglött, és írtam neki, hogy remélem téged is arty baszott meg. Ő meg azt válaszolta, hogy : Nem te buzi! De a meccs után megnéztem, és arty szedte ki! :D Írtam is neki privátban, de nem ismeri el. Mi ebből a tanulság? Semmi. Csak az, hogy mennyi gyökér van ebben a játékban. Egyébként a HUNV A Magyarok Védelmezői klán tagja! Muhahahahahaaaaaaaa! Isten óvjon minket!
  • Gyuszopapa
    Én ilyeneket kapok állandóan,top tankban ülnek a csatáim 90%-ban.
  • kisbesi
    De amúgy az ilyenek hogyan élvezik a játékot?
    Becampelnek egy sarkban, ha valami csoda folytán sebeznek egyet ,akkor már örülnek a fejüknek. De mindenki más rajtuk kívül retardált, mert nem basecampelnek. El nem tudom képzelni hogy lehet így 23000 csatát végigülni.
  • GabeE3e
    Nézzétek meg a srácot, 23 ezer csatával 300wn8, mondanom sem kell hozta a formáját a csatában

csak sajnos az én csapatomban volt
    Napi retard
  • voivod32
    Köszönöm az infókat, véleményeket.
  • Antimat
    Megint lemaradtam valamiről? Milyen babás küldetés?
  • Count Adyn
    Mivel közelharcolni kell vele nem vészes, összeségében sokkal jobb tank sztem mint a 8:)
  • davidbog
    Ha az átütésre gondolsz akkor az nem érezhető. DPM-ben sincs igazi különdség az IS-7 és IS-8 között. De célzási ideje az sokkal rosszabb az S-70-nek.
  • yossarianHUN
    Az alfája jobb, egyébként rosszabb.
  • voivod32
    Az IS-7 lövege gyengébb ,mint az IS-8-é? Érezhető ez? Mert ha igen, akkor szerintem maradok az IS-8-nál.
  • patchaou
    Azt egyedül legjobb és leggyorsabb.
  • yossarianHUN

Igen, 20 perc tépelődés után elindítottam az éles szervert. Nevetséges ez a játék.
  • DasIsFuck
    Valaki pls szükségem van sorstársra a credit farmoláshoz...
  • yossarianHUN
    Fun ez a Maus. Ha jön veled egy-két heavy, szénné lehet szívatni vele a sok full goldos, tesztes hülyegyereket.
  • R3nton
    a sebzést kell nézni meg a páncél által felfogottat. De a játék csak a lepattanót számolja az elnyeltet nem
  • Pares
    T-44 Tank Ász:
  • András77
    Nem az van, hogy amit az összesítőben kiír, azt kell nézni? sebzés + a páncél által felfogott. Nem is értem, honnan venne más értéket.
  • yossarianHUN
    Így van. Csak azt számolja, amit konkrétan pattintasz, a spaced armor/lánc által benyelt sebzés nem számít.
  • R3nton
    Az elnyelés szerintem nem számít, csak a lepattanó, ha jól tudom :P
  • bekescsaba
    Pont tegnap csináltam meg E100-al.

5200-at sebeztem, és elnyeltem 10 700 sebzést enszken.

Enszken sidesreappel kidugtam a seggemet a hosszú pályán, le is láncoltak, majd aztán a romok között kukucskáló vagy 3-4 Td össztüzet nyomott az oldalamra. Csak álltam, láncot vissza se tudtam rakni. Én is lőttem, ők is, ez lett belőle. Persze a küldi során nem lesz ilyen.
  • R3nton
    Az első kettőt még meg lehet csinálni, de ki a francnak kell az a 2 szar TD. T-55 meg az Obj260 a jók.

Én azért még reménykedek benne, hogy nem kell artyzni és az csak elírás, és magára a tankra vonatkozik nem pedig az egész ellenséges csapatra, hogy nem sebezhetnek. Aránytalanul nehéz lenne bármelyik másik küldetéshez képest is. Még a legutolsó küldetések is jóval könnyebbek, pl heavyvel sebezz/pattints le 14 000 Dmg-t.
  • voivod32
    Teljesen igazad van! Mármint az utóiratban! :D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Komolyra fordítva: Teljesen igazad van. Én is családos ember vagyok, és meg lehet találni az egyensúlyt.
  • bekescsaba
    Szerintem alapból jól látod a dolgokat, azonban ennél árnyaltabb a kép. Ha családod lesz, óhatatlanul nagyobb teher hárul majd a nőre. Nem biztos, hogy a korlátozás a cél, amikor megkér arra, hogy tölts több időt a családdal, mert ezzel terhet veszel le az ő válláról. Mi 16 éve vagyunk együtt, ez működik. Tudja, hogy meló után nekem 1 óra kell, míg lenyugszom, lévén nagyon stresszes a munkám. Ez idő alatt megkávézok, elolvasom a napi híreket (sajnos melóban nincsen net hozzáférésem, de időm se lenne rá), gurulok 4-5-öt, majd család. Nyáron ez sincs, akkor elmegyek biciklizni 1 órácskát. Segítek a házimunkában, de leginkább a gyerekekkel játszom. Egyrészt igénylem, másrészt neki is jár a pihenés, kikapcsolódás. Ilyenkor övé a gép, a tv, stb, vagy elmegy kikapcsolódik. 20 óra 30 perckor már alszik a két haramia, ekkor jut idő egymásra. Beszélgetünk, egymással foglalkozunk. Ő általában 22 órakor már alszik, ilyenkor felkelek mellőle, és leülök játszani. Kevés az alvásigényem, és tudom, hogy hajnal fél egyig tudok büntetlenül játszani úgy, hogy ne menjen a munkám rovására.

Persze egy egy idealizált dolog, ez nem így ment, de ilyenné alakult. Voltak viták,egyezkedések, de csak révbe értük. A legfontosabb, hogy megértse, azért mert egy pár vagytok, mindkét fél külön Individuum, ennek megfelelően vannak igényei. Az ő érdekét is szolgálja, ha nem egy üvöltöző, agyonhajszolt férj jön haza a munkából, akinek nincsen ideje levezetni a gőzt.

Annak nincsen értelme, hogyha belekényszerítenek egy olyan dologba, amit nem érzel sajátodnak. Egyszerűen, ha csak a Maslow-i piramis felső fokát nézzük is, igen egy fejlett felnőttnek is szüksége van az önmegvalósításra. Mivel én nem tudok festeni, korongozni, így élem ki magam, hogy jó legyek valamiben, még ha ezt csak virtuális térben is tudom megtenni.

Bocsánat, hogy elkanyarodtam a fórum témájától, csak a példámon keresztül szerettem volna rávilágítani, hogy igenis, ésszerű keretek között megfér egymással a hobby, és a család.

Elnézést, ha untattam volna valakit.

Ui: Mocskos artyk és goldspammerek.........
  • Sunsetjoy
    Most így keresgélés közben elgondolkoztam, milyen lenne, hogy egy-két tank a hivatalos nevén lenne kiírva :)
    Pl. 15 cm sIG 33 auf Fahrgestell Panzerkampfwagen II (Sf), esetleg még elé a gyártót, mondjuk Alkett :D
  • Frankie69
    Nálunk még ennél is egyszerűbb, mivel a feleségem is wotozik.