418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Phara
    Több magyar videót megnéztem tankokról.És sokakban mondják,hogy alap torony van ezen meg azon a tankon amit lőnek.De néha azt se értem hogy állapítják meg mikor pl elég messze van.Valami kijelzi,vagy már a HP-ról tudják tapasztalatból,h rajta van?
  • Kotomicuki
    Ha "kicsi", de szórakoztató prémium tankot akar az egyén, ami még keres is, akkor S35, C. III, E-25 és SU-122-44 közül választhat - a franciska T3-as TD már erősen megosztó tud lenni, noha megállja a helyét, még T5-ben is. A többi meg eseti: vagy-vagy.
  • voivod32
    Ez például, egy rosszabbul sikerült, vesztes kör T-25-el, de még így is tisztán hozott több mint 22 ezret.
  • Lichtmaschin
    t25, dickermax, mindenképp jók, ma calendárban kv220 van :-)
  • Userx2
    Ma Churchill 3 nap van. Képeken kapsz infót kredit hozamáról.

11 csata 280 k nettó. Azért az nem rossz.

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 13:15:42
  • tigrincses
    Akkor nem csak egy meglepetés tank hanem egy jégtörő is egyben. T14, jól pattognak róla a találatok, úgy tudom. :)
  • Sunsetjoy
    Az SU-85 I, nem L :) amúgy arról úgy hallottam, hogy elég gáz az ágyúja, lassan céloz és még pontatlan is kissé.

T5-ben inkább a T14-et tudom ajánlani a felsoroltak közül. Olyan, mint egy felhízlalt sherman, lassan fordul, középszerűen gyorsul, de ha gyorsan tüzel (úgyahogy) és t5-ig meg lehet fogni vele bizonyos helyzeteket.
  • tigrincses
    Churchill mindenképp* remélem az is marad. :D T-25 elég randa de attől még jó lehet ,bár elég ritkán találkozok össze vele hogy jobban kiismerhetném a tulajdonságait.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 13:11:17
  • voivod32
    5-ösben T-25 és Churchill 3 erősen javasolt!
  • tigrincses
    Köszi. Tier 5 -nél: Dicker Max ( igaz ez 6-os ) , Excelsior ,T14 ,SU85L* milyenek? Su-85L -t néztem még ki, szerintetek jó lehet? Churchill 3 tier 5 -ben és az alatt nagyon jó választás volt annak idején. Ram 2 is, bár utóbbi már eléggé belekopott a mezőnybe, Churchillnek még az előnyei megvannak. Hasonló remek járműt kellene , szereznem. A Japán Chi Nu Kai-hoz is volt már szerencsém ,volt vele 7 killem is de nem ez számít igazán. Eleinte jó volt de végül is eladtam mert lehúzott teljesen. Nem szeretnék emiatt eladni egy prém tankot , hisz azért veszik őket hogy megtartsák. Nem kredit tankok ezek.... Tier 8 még majd ami vonz , bár ott még ennyire sem tudnék dönteni ebben a kérdésben . :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 13:03:58
  • Pales27
    E 25, SU 122-44
  • messerharcos
    E-25 vagy su100y szerintem.
  • tigrincses
    Tud ajánlani egy igazán jó prémium tier 6 - os vagy 7 - es tankocskát valaki? Német-Angol -Orosz vagy Amerikai érdekelne leginkább. Kredit keresés és harci hatékonyság szempotjából.
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 12:50:32
  • Lichtmaschin
    kövi meccs....hát ne legyek ideges...ShermanJ
  • Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    tiger2vel megyek pont befordítom a tornyom a hegy árnyékában erre M40/43 1 lövéssel kiszed... következő csata dickermaxal és látom hogy valaki spotol engem, de én nem látok senkit aztán addig addig forgolódtam, hogy kv2 kilő, de hozzáteszem épphogy csak kilógtam egy ház mögül. kv 100 méterre tőlem és nem tudtam felspotolni ő meg engem igen....hát mi ez a faszság?
  • tigrincses
    Steppes: 7:3 az állás egy percel a vége előtt. A LEGVÉGÉN 7 :0 ----- győztünk. Miért? Mert én azt mondtam , chaten. :D ÍRTAM még mikor a számláló induláskor ment hogy mindenki foglaljon, persze angolul hogy a hülye is értse :) és lám egy su ( idióta) kivételével ( ő hátra is maradt,aztán lemaradva de követte az csapatot... ) de így is sikerült nyerni... mindenki követett illetve előttem törték az utat .Király Tigrissel voltam , egy nekem is jutott az ellenségből. Szép kis zavar támadt bennük a vége felé a foglalásnak már kamikaze módon rontottak ránk , de ez is kevésnek bizonyult az összehangolt Spártai védekezést nem tudták áttörni. Egy -egy arty volt , ilyen esetben mikor az artyknak nincs sok jelentőségük , Steppesen lehet foglalni, úgy hogy 15 tank védekezik a völgyben. Zsír volt, főleg azért mert az én ötletem volt az egész. :D
    Utoljára szerkesztette: tigrincses, 2014.12.14. 12:15:23
  • voivod32
    Az előbbi meccsen, például kifejezetten megvédtem az artyjainkat, három med és light ment rájuk, kilőttem őket, bár rögtön utána egy T29 kifilézett. Mindhárom artynk életben maradt.
  • voivod32
    Sorry, én dobtam fel az arty témát, bár nem azon volt a hangsúly, hanem az "intelligens" csapattársamon.voivod32 #337678
  • yossarianHUN
    Ááá, aki elég perverz ahhoz, hogy életformaszerűen artyzzon, annak a szado-mazo meg se kottyan De így legalább mindenki élvezi.
  • Userx2
    Azt hiszi, hogy ő troll; mert megint feldobja az arty témát, pedig NEM. Élvezzük amit csinálunk. :-)
  • raymondcurto
    Így van, általában még gratulálok is nekik.
  • yossarianHUN
    Hehehehe... Ha egy egylövéses light eljut a bázisig, és elkezdi megerőszakolni az artyjainkat, általában megvárom hogy befejezze, aztán kilövöm, majd chaten megveregetem a vállát, és meghívom egy virtuális sörre.
  • Userx2
    El vagy tájolva. Jó érzésű játékos nem védi meg a magad fajtákat. Ez alap.
  • voivod32
    Ez igaz, tényleg hulla volt a lövészem, ezt csak a replay nézésekor vettem észre! :D De a KV-85 nem célzott egy mp-ig, egyáltalán nem célzott. És rendben, tényleg 90 méterre volt, de előtte vagy 5 meccsen jártam így, többek között 2-300 méterről is, ami, figyelembe véve, hogy a Chaffee nem egy nagy célpont, rohadt bosszantó. Ugyanakkor, én meg sokszor megvárom, míg teljesen beszűkül a célkereszt , és 100 méterről úgy mellémegy, mint az állat. Igazából ezen rágtam be. És ez nem lehet véletlen, túl sok ilyen van. A sok 15:5 illetve 5:15 -ös meccsről nem is beszélve, de az már másik téma.
  • voivod32
    Néha szoktam menni artyval, (GW Panther) de én mindig a Heavyket, TD-ket, ellenséges artykat részesítem előnyben. A legnagyobb veszélyt ők jelentik a győzelem szempontjából. Ha az idióta csapatom tétlenül ácsorog, akkor teljesen mindegy, hogy egy light, vagy egy med végez ki egy pillanat alatt. De előtte nem 400 HP-t lövök le, hanem mondjuk 2000-et és esetleg nyerünk is.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.14. 11:29:45
  • Tarathiel2
    Nem tudom játszol-e artyval, de ha majd te is meghalsz jópárszor, mert az idióta csapatod birkaként bámulva végignézi, ahogy az ellenséges light bebattyog a bázisra és éppen nincs akkora szerencséd hogy önvédelemből le tudd lőni, akkor majd te is átértékeled a célpontok fontossági sorrendjét...
  • Userx2
    Ami lemaradt, a sérült lövészed is igen pontosan lőtt. Neked is kedvezett a játék ezt el kell ismerni.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 10:51:36
  • EmR3
    A Ded_Shalfey féle xvm config ilyen. , létezik belőle wn8 és eff alapú, én még mindig az eff alappút használom, szerintem a wn8 ebből a szempontból fals képet ad.

http://shalfey-lab.ru/

Utoljára szerkesztette: EmR3, 2014.12.14. 09:50:59
  • Angelus1991ster
    Azt hol is kell?
  • Sunsetjoy
    Öö, akkor írd át, és mutatni fogja :)
    Be lehet állítani kiírásra járműfüggő effit/csataszámot/győzelmet/átlagsebzést/átlagsebzés-hatékonyságot, vagy a játékos átlagtierjét is pl.
  • Angelus1991ster
    Igen , néha én is meglepődök , hogy a vörös és narancssárga játékosokkal remekül lehet összedolgozni, néha meg is értik , hogy ha már az 5.-et kilőttem és egylövésnyire vagyok a top guntól akkor meghagyják és nem buziskodnak.
    De sokszor hozzák az elvárható semmit.
    XVM egy ráncfelvarásra szorul, és inkább az adott tankkal való statisztikát kéne mutatni.
    Plusz mellette egy kétjegyű egyszerűsített szám jelezné szokásos színekkel a főstatot.
  • VanDaal
    Gyönyörű nap virradt ma ránk :D

Researched:
    FV215b (183) researched. Undistributed experience spent: 234244. Free Experience spent: 756.

Researched:
    T110E3 researched. Undistributed experience spent: 240061. Free Experience spent: 939.

• GabeE3e
    90 méterről megesik az ilyen,főleg,hogy nagyon céloznia sem kell,mert bárhol átüt.
  • Userx2
    Rád volt fordulva és még véletlenül is eltalálhatott 1 másodperc célzás után. Persze neked nem sikerülne... Nem annyira egyértelmű a dolog.
  • voivod32
    Itt pedig a rohadék Type 59-ünk nehezményezte, hogy kilőttem előle a TD-t (megvédtem magam), és gondos célzást, valamint jónéhány másodpercet követően kilőtt. Utána azt állította, hogy belemozogtam a lövésébe, de az lehetetlen, mert ő legalább 10 m-rel magasabban volt, és a lehetséges célpontok nálam legalább 3 méterrel magasabban voltak. Ráadásul azonnal bekékült.
  • voivod32
    Aki akar látni egy gusztustalanul nyilvánvaló csalást a WG részéről a noobsegítés vonatkozásában, az nézze meg ezt. A KV-85 tornya még szinte rám sem fordult teljesen, telibe talált. Célzásró, beszűkülésrőll szó sem lehetett Megnéztem 1/8-ra lassítva. 12:50 körül.Undorító férgek.
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.14. 00:39:55
  • TTSS
    Még az a klán szlogen: "Nem adjuk fel, nem hátrálunk sohan. Csatában nem halunk meg soha."
    Érdekelne, hogy az anyámba csinálják, hogy minden csatát túlélnek xD

(Tudom, hogy elírás "nem hátrálunk sohan", de vajon mi lehet az eredeti? soha, vagy sokan? Ej, de köcsög vagyok :) )
    Utoljára szerkesztette: TTSS, 2014.12.13. 23:51:53
  • xotyi
    Szép:) Nekem 1260 base xp-re annó még csak első osztályt adott, hosszú vergődés után 1372-re adta meg végre valahára az ace-et,pedig már ott voltam h eladom a picsába,mert úgysem lesz meg vele:D
  • foxbat88fx
    ez nem újdonság :))))))
    de legalább ebben a misszióban nem számít, hogy kikapsz-e vagy nyersz-e.....
    kihozod magadból a maxot... sebzel mint az állat és ez beleszámít a misszióba, ezért írtam pár napja, hogy ez igazságos
    (persze sok agyhalott noobnak ez pont hogy szarabb, de őket meg leszarom :)))))))
  • Met
    Ma nekem olyan volt hogy a csata végén elsötétült a kép és ottragadt a célkereszt (Jimbo), a garázsban is és az egér is csak kattintásra mozdult tovább, szakasztársam mondta hogy neki is, ok menjünk mégegyet, hátha megjavul, csata után már neki is ottragadt a célkereszt.
    Asalin modot használunk, neki frissebb, célkeresztet nem tudom mit használ.