418795
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• joe662
    Replay van? Csak mert, több szem többet lát.
  • AJensen
    Ha esetleg valakinek megint furcsa lenne. Eltűnő lövedékek jelenség megint van. Nem tudom, hogy az apjuk ******, de nagyon rég nem volt ilyen. Most meg ráadásul közvetlen előttem nem történt semmi lövés után. Se lepattanó, se földbecsapódás, vagy látnám a lövedék sziluettjét, konkrétan semmi.
    Értem, hogy el kell csalni a meccseket, de legalább önmagába ne rúgjon már ez a fogyatékos játék.
  • Plata
    Klafa.
  • Lucifer001
    Az enyém nagyobb

Teszt szerveren ezt iselértem pár klikk alatt

Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.28. 20:55:20
  • Plata
    Ez olyan pici kép hogy semmi sem látszik rajta.
  • bekescsaba
    Ma találkoztam a wot egyik félistenével:

Orzanel (Dacus)

96 000 csata 3,622.838 win8
  • Lucifer001
    13Gb . Akkor addig hallgatom amíg Tivadar zenél nekem .
  • joe662
    https://imgur.com/GWdaUHs
  • Lucifer001
    Mindjárt ránézek . letöltöm .
  • Plata
    Azt hallottam hogy a mostani teszten már bent van.
    1.6.1 vagy milyen peccsen.
  • Lucifer001
    Milyen kötvényekről tetszik beszélni ? Már régóta ígérik a kötvényért prémium tankot . Azóta gyűjtöm .
  • joe662
    http://www.planetwot.com/Crewxp/
    It tudsz számolgatni.
  • Rammsch31n
    vegyél könyvet vagy mi a rákot 2 millióér' :D
  • AJensen
    Valakinek feltünt, hogy mostanában mintha vissza lenne fogva a fejlődés? A prémtankjaim legénysége alig fejlődik.
  • joe662
    Micsoda fantáziátlan cég ez:-D
    Sehol egy WtfE100, csak ilyen semmit érő tankok, sok kötvényért:-DDD
  • tutyimutyi2
    Azok akik csinálják a dog tag gyűjtögetést és már készen vannak vele azoktól kérdezném hogy a tank race-hez tartozó "Catch me if you can" feliratot hogyan lehet megszerezni?
    Küldetésekből szerezhető darabok megvannak, a személyes verseny jutalmak közt pedig nem látom feltüntetve.
  • Lucifer001
    Még nem próbáltam ki . Én a 113 al voltam . Ez az IS-4 volt az utolsó akire rá tudtam klikkelni , hogy nézzem a csatát .
  • joe662
    Háát aki a bázison kempel
    Amúgy kipróbáltad már az Emilt?
  • Lucifer001
    GG

• Plata
    Szerintem nyolcas angollal nem nehéz.
    Isu-val próbáld meg vagy t10-el a tankmastert.
  • bekescsaba
    Ja még valami...

Orosz-kínai vonalon melyik a leghálátlanabb tank 8-10-es szinten? Melyikkel lehetne legkönyebben Tankmastert csinálni?
  • bekescsaba
    Hali, már nem sok kell a Object(e)-hez. Aki már előre jár, írja már meg, hogy melyik küldiket váltotta ki parancsokkal? Én eddig a 2 top gunt 12 csata alatt. Persze, utánna mentem két top gunt egymás után.

Most a szövetségeseknél a kábíts 1500-et (150-es átlag 10 csata alatt) kiváltásán gondolkodom. Van még 6 parancsom. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet megcsinálni. 15-ös átlaggal 10 találat kéne meccsenként (persze jó esetben 3 tank is kaphat belőle, de ez ritka, mint a fehér holló), 35 sec alatt tölt a GC, ez több mint 5 perc, sokszor eddig sem tartanak a csaták.

Ötlet? 8-as artyval inkább?
  • tothgyorgy
    QBDAY1TWITCHCONUS19
    Nem tudom mit ad,
  • Gyuszopapa
    Volt hogy 5 versenyt se bírtam nyerni.Ilyen 100-200-at sebző majmok is voltak köztük.Többször sebeztem többet mint a 2 másik csapattársam.
  • joe662
    De amig azok megérkeznek, addig ellesznek majd a dupla ágyus tankokkal:-DDD
  • ROMOTO
    Hiánypótlónak majd jönnek helyette a japán td-k garanáltan lób@szó lövegekkel
  • Plata
    Itt is négy agyhalott volt.
    Három ellenség meg a harmadik csapattársunk le állt a pálya felénél lövöldözni.
    Kb félpályánál elvoltak egy ideig,kinyírták a csapatársunk de mi meg befoglaltuk ketten.
  • Gyuszopapa
    Az a baj hogy ott a ha."ha értelmes csapattársat kap az ember"
    Sorozatban voltak agyhalott csapattársaim.
  • Plata
    Nem is olyan rossz ez a versenyzős játék,ha értelmes csapattársat kap az ember.
    Kettőből kettőt nyertünk.

Csak a pályára figyeltem,hogy első legyek.Második csatában az ellenség leállt lövöldözni a harmadik csapattársunkkal és lemaradtak mint a borravaló,ketten beértünk és befoglaltunk.
  • Megamax
    Ne viccelj , a semmitteves agyunak mennie kellett. Buzisag lett volna benthagyni.
  • joe662
    Semmi, csak a szokásos, sírtak a nyomik:-DD
  • bekescsaba
    Mi történt a Type 5-el?

Így nem sok értelme maradt....
  • tutyimutyi2
    Nah találtam olyan retardáltakat akik a tank race-t szó szerint vették és egyetlen egy lövést nem voltak képesek leadni...
  • Plata
    Ne Eu1-en játsz.
    Eu2 tökre jó.
    Nem rossz ez a verseny,de nem is jó.
    Asszem öt elég volt mára.
    Utolsó elég jó lett.

• Sherman0070
    redditen volt
    asszem kedvet kaptam, konzolon gurulok vele párat

• Lucifer001
    Like a hozzászólásodra. Én is 60 K körül járok. Nekem még 8 db tier 10 hiányzik, még pár hónapig elvagyok ezzel. Most ez a célom. F.l.eddig a Phase 1 miatt toltam. Miután meglett a legénységi könyvek miatt. Szóval úgymond én is megtalálom magamnak a " feladatot, célt".
  • joe662
    Ez miafaszomjáték,jégpályán megyünk vagy mi? 1et mentem elég is volt
  • tutyimutyi2
    Ha belegondolsz talán valamikor év elején is volt valami verseny ahol valami drága videókártyát vagy laptopot lehetett nyerni és csupán csatákat kellett nyomatni ezerrel és természetesen ott is olyanok kerültek elökelő helyzetbe akik éjjel-nappal nyomták.
  • suba53
    Lassan a 60.000 meccshez közelítve még nem untam meg.
    A frontline nem fogott meg, a steel hunterrel egy meccset sem játszottam, de az ilyen eventek, mint a race, meg a karácsonyi szörny hajkurászások tetszenek. A brit light kivételével az összes kifejleszthető tízes bent áll a garázsban, azokra már nem hajtok. Most elsősorban a kreditre gyúrok, hogy a legénységi könyvekkel tudjam turbózni a sok sok alacsonyan képzett legénységeket. Van bőven.
  • Sherman0070
    Istenem ez a tank race toplista...
    Azt hittem a top100 sebzés/legjobb idő alapján lesz legalább...de neeeeeeem, aszerint van ki képes egész nap ezzel a monoton szarral játszani...

Legalább a klasszikus Port mapon lenne, igy semmi nosztalgia érzése nincs ennek a módnak.