418795

A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Replay van? Csak mert, több szem többet lát. -
AJensen #410773 Ha esetleg valakinek megint furcsa lenne. Eltűnő lövedékek jelenség megint van. Nem tudom, hogy az apjuk ******, de nagyon rég nem volt ilyen. Most meg ráadásul közvetlen előttem nem történt semmi lövés után. Se lepattanó, se földbecsapódás, vagy látnám a lövedék sziluettjét, konkrétan semmi.
Értem, hogy el kell csalni a meccseket, de legalább önmagába ne rúgjon már ez a fogyatékos játék. -
Plata #410772 Klafa. -
Lucifer001 #410771 Az enyém nagyobb 
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Teszt szerveren ezt iselértem pár klikk alatt
Utoljára szerkesztette: Lucifer001, 2019.09.28. 20:55:20 -
Plata #410770 Ez olyan pici kép hogy semmi sem látszik rajta. -
bekescsaba #410769 Ma találkoztam a wot egyik félistenével:
Orzanel (Dacus)
96 000 csata 3,622.838 win8
-
Lucifer001 #410768 13Gb . Akkor addig hallgatom amíg Tivadar zenél nekem .
-
https://imgur.com/GWdaUHs -
Lucifer001 #410766 Mindjárt ránézek . letöltöm . -
Plata #410765 Azt hallottam hogy a mostani teszten már bent van.
1.6.1 vagy milyen peccsen. -
Lucifer001 #410764 Milyen kötvényekről tetszik beszélni ?
Már régóta ígérik a kötvényért prémium tankot . Azóta gyűjtöm .
-
http://www.planetwot.com/Crewxp/
It tudsz számolgatni. -
Rammsch31n #410762 vegyél könyvet vagy mi a rákot 2 millióér' :D -
AJensen #410761 Valakinek feltünt, hogy mostanában mintha vissza lenne fogva a fejlődés? A prémtankjaim legénysége alig fejlődik. -
Micsoda fantáziátlan cég ez:-D
Sehol egy WtfE100, csak ilyen semmit érő tankok, sok kötvényért:-DDD
-
tutyimutyi2 #410759 Azok akik csinálják a dog tag gyűjtögetést és már készen vannak vele azoktól kérdezném hogy a tank race-hez tartozó "Catch me if you can" feliratot hogyan lehet megszerezni?
Küldetésekből szerezhető darabok megvannak, a személyes verseny jutalmak közt pedig nem látom feltüntetve. -
Lucifer001 #410758 Még nem próbáltam ki . Én a 113 al voltam . Ez az IS-4 volt az utolsó akire rá tudtam klikkelni , hogy nézzem a csatát . -
Háát aki a bázison kempel 

Amúgy kipróbáltad már az Emilt? -
Lucifer001 #410756 GG
-
Plata #410755 Szerintem nyolcas angollal nem nehéz.
Isu-val próbáld meg vagy t10-el a tankmastert. -
bekescsaba #410754 Ja még valami...
Orosz-kínai vonalon melyik a leghálátlanabb tank 8-10-es szinten? Melyikkel lehetne legkönyebben Tankmastert csinálni? -
bekescsaba #410753 Hali, már nem sok kell a Object(e)-hez. Aki már előre jár, írja már meg, hogy melyik küldiket váltotta ki parancsokkal? Én eddig a 2 top gunt 12 csata alatt. Persze, utánna mentem két top gunt egymás után.
Most a szövetségeseknél a kábíts 1500-et (150-es átlag 10 csata alatt) kiváltásán gondolkodom. Van még 6 parancsom. El nem tudom képzelni, hogy hogyan lehet megcsinálni. 15-ös átlaggal 10 találat kéne meccsenként (persze jó esetben 3 tank is kaphat belőle, de ez ritka, mint a fehér holló), 35 sec alatt tölt a GC, ez több mint 5 perc, sokszor eddig sem tartanak a csaták.
Ötlet? 8-as artyval inkább? -
tothgyorgy #410752 QBDAY1TWITCHCONUS19
Nem tudom mit ad, -
Gyuszopapa #410751 Volt hogy 5 versenyt se bírtam nyerni.Ilyen 100-200-at sebző majmok is voltak köztük.Többször sebeztem többet mint a 2 másik csapattársam. -
De amig azok megérkeznek, addig ellesznek majd a dupla ágyus tankokkal:-DDD -
Hiánypótlónak majd jönnek helyette a japán td-k garanáltan lób@szó lövegekkel
-
Plata #410748 Itt is négy agyhalott volt.
Három ellenség meg a harmadik csapattársunk le állt a pálya felénél lövöldözni.
Kb félpályánál elvoltak egy ideig,kinyírták a csapatársunk de mi meg befoglaltuk ketten.
-
Gyuszopapa #410747 Az a baj hogy ott a ha."ha értelmes csapattársat kap az ember"
Sorozatban voltak agyhalott csapattársaim. -
Plata #410746 Nem is olyan rossz ez a versenyzős játék,ha értelmes csapattársat kap az ember.
Kettőből kettőt nyertünk.
Csak a pályára figyeltem,hogy első legyek.Második csatában az ellenség leállt lövöldözni a harmadik csapattársunkkal és lemaradtak mint a borravaló,ketten beértünk és befoglaltunk. -
Megamax #410745 Ne viccelj , a semmitteves agyunak mennie kellett. Buzisag lett volna benthagyni. -
Semmi, csak a szokásos, sírtak a nyomik:-DD -
bekescsaba #410743 Mi történt a Type 5-el?
Így nem sok értelme maradt.... -
tutyimutyi2 #410742 Nah találtam olyan retardáltakat akik a tank race-t szó szerint vették és egyetlen egy lövést nem voltak képesek leadni... -
Plata #410741 Ne Eu1-en játsz.
Eu2 tökre jó.
Nem rossz ez a verseny,de nem is jó.
Asszem öt elég volt mára.
Utolsó elég jó lett.
-
redditen volt
asszem kedvet kaptam, konzolon gurulok vele párat
-
Lucifer001 #410739 Like a hozzászólásodra. Én is 60 K körül járok. Nekem még 8 db tier 10 hiányzik, még pár hónapig elvagyok ezzel. Most ez a célom. F.l.eddig a Phase 1 miatt toltam. Miután meglett a legénységi könyvek miatt. Szóval úgymond én is megtalálom magamnak a " feladatot, célt". -
Ez miafaszomjáték,jégpályán megyünk vagy mi? 1et mentem elég is volt
-
tutyimutyi2 #410737 Ha belegondolsz talán valamikor év elején is volt valami verseny ahol valami drága videókártyát vagy laptopot lehetett nyerni és csupán csatákat kellett nyomatni ezerrel és természetesen ott is olyanok kerültek elökelő helyzetbe akik éjjel-nappal nyomták. -
suba53 #410736 Lassan a 60.000 meccshez közelítve még nem untam meg. 
A frontline nem fogott meg, a steel hunterrel egy meccset sem játszottam, de az ilyen eventek, mint a race, meg a karácsonyi szörny hajkurászások tetszenek. A brit light kivételével az összes kifejleszthető tízes bent áll a garázsban, azokra már nem hajtok. Most elsősorban a kreditre gyúrok, hogy a legénységi könyvekkel tudjam turbózni a sok sok alacsonyan képzett legénységeket. Van bőven.
-
Istenem ez a tank race toplista...
Azt hittem a top100 sebzés/legjobb idő alapján lesz legalább...de neeeeeeem, aszerint van ki képes egész nap ezzel a monoton szarral játszani...
Legalább a klasszikus Port mapon lenne, igy semmi nosztalgia érzése nincs ennek a módnak.