418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#337853 Nem arra van. Remélhetőleg WG a felületes munkájának köszönhetően csak azt fogja ebből látni, hogy a prém tankok szarul hoznak, és feltolják a kredithozamot, ami nekem, mint goldmellőzőnek mindig jól jön. :) -
Plata #337852 Arty modtól nem lesz képes belőni lehetetlen helyre,M41 nagyon jó arty.
Fölösleges ez a hiszti az arty modról,az arty modtól csak jobban lehet célozni,de nem leszel képes a föld alatt lőni meg egyéb ökörségekre.
Arty mod használata nélkül is simán kilehet szedni a tankokat bárhonnan egy kis ügyeskedéssel.Nem kell hozzá se mod se ész csak szerencse.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 12:17:32 -
András77 #337851 Ezt magyarázza meg nekem valaki. M41 hmc b.zi arty az A8-ban dekkol. Kharkov a pálya. Én az E3-F3-n levő U alakú háznál kevertem. Először a jobb oldali sarkon sidescrap-eltem (az f4 bal felső csücskében) és ott meglőtt az arty, amire azt mondom, hogy ok, esetleg, mert a kereszteződés nyílt terület, elcsípte a seggemet.
DE! Bementem utána az ház közepén levő átjáróba és közvetlen mögöttem az F3 cellában az utcán durrant az arty lövése . Szerencsére megúsztam a splash-t is, de hogy a büdös a p.csába lőtt ez oda be?????????
Az biztos, hogy arty modot használja, hogy dögölne meg aki kitalálta, de akkor is, ott egy magas ház, hogyan nem véd az?????
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.15. 12:11:50 -
lexlutor #337850 ftr-en arty cikksorozat indul.. hat, csak gratulalni tudok :D -
Nazarov77 #337849 A többi paramétere a lényeg, azt nem is figyeltem hogy náluk 300 a heat. -
lexlutor #337848 "about 150,000 players obtained WZ-111s , in contrast to 25,000~30,000 112s, about 120,000 IS-6s, 100,000 T34s, 65,000 Lowes and roughly 450,000 Type 59s."
roughly 450,000 Type 59s. - bazzz.... :D -
Oddball29 #337847 De ott még mindig 300 heat pennel lőnek. -
#337846 Talán, a némettel sem. Igazából itt a killekkel lesz csak gond. De tier 6 ban talán meg lehet csinálni. SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.15. 11:14:33 -
Nazarov77 #337845 Wz-111 értékelése egy kínai unikum játékostól.
Dióhéjban: jobb mint a 112 -
Oddball29 #337844 Nah, jelen állás szerint az Object 430 eladásra kerül, jön helyette a 907. Marad a T-62A és a 140, nem kell 4 orosz med. -
Nazarov77 #337843 Clan wars Campaignért járó jutalom tank.
Ugyan az a lövege mint az E-100nak. -
lexlutor #337842 tier 10es cw reward tank - online techtreebe benne van a bannerban.
az agyu ugyanaz mint az e100nak. -
VanDaal #337841 Megírom a választ, erre elfelejtem elküldeni. Frissítek egyet és eltűnik az egész... igazán okos vagyok ma :)
Na mindegy, röviden a lényege az lett volna, hogy papíron a célzásidő és a pontosság is egy szinten van az IS-7 csodás S-70-esével. Meg hogy azért remélem, fog örömteli perceket is okozni, nem csak frusztrációt :)
Maala: azt én is sejtem, hogy akkora móka már nem lesz, mint eleinte lehetett, de csatánként ha csak 1-2 óvatlan áldozatot is sikerül oldalba durrantanom, vagy átütni szemből, akkor már teljesíti azt, amit várok tőle :) -
#337840 Srácok! Mi a tököm ez a "VK7201K nevű szörnyeteg? Kettővel is találkoztam az előző meccsemen, egy baráti és egy ellenséges volt. A fejlesztési fában nem találom, de 750-et b*szott belém, heavy létére! -
#337839 Azt hiszem, az amcsi ággal nem lesz gond! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
lexlutor #337838 en semmi konteora nem gondoltam kozbe, vagy celoztam ilyenre.
a harom leppatano rng-nel csak azt akartam mondani, h meguntam a pattogast.
a lenyeg, hogy igazabol premmel nem kell sok esz hozza h nullara vagy pozitivra jojjon ki az ember full goldspammal sem. es innentol latom a problemat, h akkor minek toltson egyaltalan sima loszert az egysegsugaru jatekos. es evvel az lesz a problema, h nem a dontoen gold haszanlatra van szerintem kihegyezve a rendszer.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:55:37 -
#337837 Én a type 61-re rakom fel szerintem a nagy dpm-ű kisebb ágyút, aztán hadd szóljon a fesztivál. :D -
#337836 Sokkal használhatatlanabb, mint 275mm pennel volt. :) HESH-nél azért számít a pen, pl IS-7nek csak az alját tudod belőni már, az UFP-jét nem. Így már azért van értelme az AP-jának is, ami még mindig odabasz azért 1150 alfával.
Lex: De most az ellen butasága miatt - nem lőttek ki téged - is lett pozitívban a köröd, nem csak az ész nélküli goldspam miatt. Kaptál volna egy fókuszt, vagy lepattan pár, és máris nem vagy pluszban. A goldspam önmagában nem elég ahhoz még prém tankkal sem, hogy pozitívban legyél, szerintem legalábbis.
Persze érzem én, hogy te is beleszőtted az összeesküvés-elméletesek gondolatfoszlányait, de ha nem haragszol, én az ilyen butaságokkal inkább nem foglalkozom. Addig legalábbis érdemben feleslegesnek tartom, amíg egy ilyen konteóhuszár nem villogtat egy ilyen "előre elrendeltetett" köréről replayt is, hogy ő márbizony weakspotra célozva lepattant 5x zsinórban, és a WG így manipulálja a körét. -
Nazarov77 #337835 6300 sebzés E-100al, ugyanúgy vereség, imádom!
Wins/Battles: 0 (6) (0.0%) -
#337834 Az igaz. De kínaival az IS-2-vel vígan megleszek, a japcsiknál azt hiszem, a csiri lesz a nyerő. De , ha nem megy, nem megy! :D -
#337833 Azt gondolom, hogy ha nézem a 8-as prém tankok árát, hogy ha 7 nemzetből 4-et lepörget valaki a maradék 3at meg megveszi, az kb. 9500 Ft és így akkor megéri. Persze félre kell tenni minden emberi gondolkodást a játékban és darálni :D
Viszon éppen ez a mézesmadzag a WG részéről, hogy ki lehet váltani a nemzeteket, így simán dől a lé.... -
#337832 Kezdem ezt a Type 62-t megkedvelni.
Szórakoztató tank, tetszik az ágyúja is és elég jól is keres a sebzés mértékéhez képest. -
lexlutor #337831 nekem nem gond, mert elve ra sem hajtok a dologra :)
csak azt akart evvel mondani, h mig mas nemzetnel eleg nagy a valasztek h megtalald a legjobban fekvo tankot a missiohoz, addig ezeknel nem sok valasztasod lesz.
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 10:23:51 -
#337830 Nem értem, miért gond az, ha egy nemzetnél csak egy tankod van. Ha esetleg kilőnek vele, nem várod meg a csata végét, hanem addig mész egy másik nemzetével. Kínaival/ japánnal kell kezdeni az egész eventet, és közben "mellékágon" meglesz a többi nemzet is. Én így csináltam meg az IS-6 -ot és az SP-t is, és gond nélkül, több napos kihagyásokkal is lazán megcsináltam ezzel a módszerrel. -
#337829 Boltban már vásárolhatóak a tokenek. + mai napi akció a 360 napos prém fiók. -
lexlutor #337828 tegnap excelsiorral mentem egy kort, legenyseghuzas: t6 csata - cliff map
eloreszaladtam alul a beugroba - szembe: tog, kv1, wolverine, 6os vkx
most kepeztem at a legenyseget a conquerrorra, dupla xp pont jo, adjunk nekik.
szepen be is kuszott a tog - lottem ra harmat a 91pennel lepttantam.. hmm.. rng nem velem van, akkor hajra gold.
ezutan vegig azt lottem, a fentiekre mind. minden loves ami talalt sebzett.
nyertes csata 1x00 sebzes + parszaz spot, tankasz, 2300xp premiummal - nem dupla
kaptam premiummal 58k kreditet, loszer volt vagy 48k koltseg. plusszos lett.
nah es a problemam, h eleve premiummal esz nelkuli hasznalat mellett plussz lettem.
avval a tankkal amivel erosen taktikazni kellett volna ezekkel szembe, csak bealltam es lottem az egy tierrel magasabbheavyket is.
-
#337827 Tegnap óta prém nélkül játszok, erősen érzem a manipulációt:D -
davidbog #337826 Ugyanannyira mint a nerf előtt. A 183 mm L4 talán a legrosszabb célzású löveg a játékban, talán csak a KV-2-é rosszabb. Felejthető az egész gép. Szerintem nagyon nem érte meg végigszopni az AT-ket meg a Tortoiset az FV-ért. -
VanDaal #337825 T6 és afölöttiekkel igen. -
#337824 Prémium tankokkal lehet csinálni a küldetést ugye? Bocs a kérdésért, de nem vagyok képben. -
VanDaal #337823 Lexlutor:
Ezt pont a kínaiakkal sikerült összehozni. Velük kezdtem, mert ez tűnt a legnehezebbnek (már azok közül, amiket hajlandó vagyok megcsinálni, mert a japót például tuti kiváltom én is, ha eljutok odáig, hogy csak az fog hiányozni).
Nazarov:
Sőt, délután még össze is kötöm a kellemest a hasznossal: tierlimites prémtank üzemmódra váltok. Sebzéssel jól állok,fragelni meg azokkal is lehet, ha a random is úgy akarja. Közben meg legalább még jobban fejlődnek a legénységek és gyűlik a kredit is az akciós t10-ekre :)
Egyéb:
FV halálcsillag mennyire maradt használható a HESH nerf után? Tegnap sikerült kifejleszteni (ugyanazon a napon, mint a T95-ből az E3-at --> párhuzamos grind, hatványozott élvezet ) Már csak egy kis kreditet kell gyűjtenem, és 1-2 napon belül meg is veszem az E3-mal egyetemben, csak jó lenne tudni, mire számítsak :) -
#337822 What? CWn kívül alig lövök goldot, szóval nem értem a problémádat a kredittel. Bosszantónak bosszantó, ha rám lőnek azzal, de cserébe örülök, ha lepattannak vele. :)
Hogy meg mások lőnek goldot, és emiatt kreditgondjaik vannak? Leszarom, így járt. -
Nazarov77 #337821 Na igen, 8 csata 1 győzelem, még szerencse hogy ehhez a küldetéshez nem kell nyerni... -
lexlutor #337820 mondjuk ez egy japan vagy kinai agnal lesz vicces, ahol eleve kevesebb tankbol valogathatsz :)
ez eleve igy volt kitalalva, h 2-3 nemzetet penzert kivalts szinte biztosan. -
lexlutor #337819 a problema az, h a jatek atment abba az iranyba, h arrol kezd szolni, ki birja jobban a minuszos koroket, van-e premed ahoz h fullba nyomjad a goldot. celozni meg minek. gyakorlatilag ugyis atlosz mindent ami szembejon. -
VanDaal #337818 Nos, úgy érzem, igaza volt azoknak, akik azt állították, nem a sebzés, hanem a kill lesz itt a szűk keresztmetszet:
10 csata, 24k sebzés --> 8 kill
Ami most a játékban megy, arra nincsenek emberi szavak :'D -
#337817 Miért gond az neked, hogy goldot tol bárki más is? Az ellentől úgyis kell számítani rá, a csapattársaknál meg úgy kell ütemezni a lövésedet, mintha amúgy is beütné, golddal, vagy gold nélkül.
Tehát még egyszer megkérdezem: Miért fontos az, hogy bárki rajtad kívül goldot használ? A lényeg az, hogy te sebzést vigyél be a megfelelő pillanatban. -
#337816 Nem, én is jobban örülök egy kínai prémtanknak, mint egy t6-nak, amivel valszeg sosem mennék. Ha orosz legénységhúzó med kell, akkor - reményeim szerint - arra ott lesz az O. 907. -
Kubukli #337815 Igazad van valószínűleg TigerII volt ami kiverte a biztosítékot. Mondjuk azóta volt egypár nulla sebzéses IS-3 zseni is az oldalamon. -
#337814 SMS- arany rendelésnél nem érkezett meg a goldom... mi a szösz lehet a hiba , én mindent jól írtam be, le is vette a pénzt.... másnak is volt ilyen jellegű problematikája?