418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• R3nton
    Ezt a küldetést úgy érdemes megcsinálni ha van prémed és 10-esekkel tolod, mint állat. Abból is inkább tárassal és meddel vagy TD-vel. Egyszerre 1 nemzetre fekszel rá. Eljutsz ameddig eljutsz, és ha a végén marad mondjuk 1-2 nemzet ami nincs meg el lehet gondolkodni, hogy megér-e neked ez a 8-as prém tank 2-4000 Ft-ot!!???
  • Gyuszopapa
    Mondjuk nem mindegy mikkel rendelkezik a játékos.Kinai csak Type 58 van.Na most volt 2 olyan csata ahol 4-et bírtam lőnni ugyanis a fogyatékosokat letarolta az ellenfél(a bolondok háza még el sem kezdődött),4-ből 2 sebzett így összesen 300 körüli sebzés volt.Kiszámoltam ha jó csaták is lesznek közben akkor is 8 csata minimum kell és ez csak 1 nemzet.Majd 1 óra.
    Köszi nekem van ezen kívül életem is.Ha bemegyek 8 óra túlórára dolgozni tisztán kapok 15 ezret.Inkább veszek tankot nem fogok majd ilyen szarokkal szenvedni ilyen játékosfelhozatal mellett.
    Ha nekem is tele volna a garázsom minden nemzetből 10-es tankkal akkor belevágnék de így esélytelen.
  • DasIsFuck
    Mondjuk annyira nem, mert még mindig jobb sebzést és kill farmolni mint xp-t.
    xp mennyiséget kegyetlenül befolyásolja a győzelem.
    Álítom hamarabb össze fog jönni a napi 4,5k dmg és 4 kill mint az, hogy beduplázz 3 tankot egy nemzetből.
    Zgye az xp-s grind ennyiből lehet könnyebb, hogy van min 3 tankod nemzeteknként de legalábbis 1 vagy 2 és akkor duplákkal hamar összejön...
  • Gyuszopapa
    Jó de nekem még 3 nemzethez tankom sincs.Orosszal én se lennék bajba.
  • Userx2
    Ma volt 60 killem, 44 k alap Xp, csak orosz tankkal. Három négy nap alatt meglenne az orosz nemzet. Legyen 4 nap. 7 nemzet *4 nap=28 nap. Ennyit játszani képtelenség.
  • yossarianHUN
    7,5 másodperces töltés 390 burst damage-hez? Ugyan. Azon a szinten az IS több mint 12 másodperces töltéssel tud ilyet.
  • Gyuszopapa
    Legalább volt kit támogatnod mert ez erre jó.De ha én beülök ilyen támogatóba csak nyomorék top tankokat kapok.
    Valamelyik nap is Chi-Nu-val engem mocskoltak hogy láma noob vagyok mert nem megyek neki a 6-os HT-nak,de az nem volt baj nekik hogy az A1-ben ott reszketett a nyomorék piros játékos a KV-85-ben.
  • Angelus1991ster
    Ezt múltkor néztem. Tog II a végén necces volt.
    De egy kibaszott buff nem ártana neki, ahogy a nagytesójának sem.
    Chi-Ri 8,25 mp-s töltését levihetnék 7,5-re. Chi-To-ét meg 2,7-re.
  • Gyuszopapa
    Ja majd ha lopják a killjeid akkor leshetsz mint maci a málnásban.Én már kiszámoltam hogy a jelenlegi körülmények között nincs rá esélyem sem.Nemhogy majd mi lesz akkor ha beindul a buli(föleg hogy az ünnepek miatt rengeteg lesz a Tajgetoszi)a sebzés végett a sok hülye majd nyomja a goldot hogy több legyen.
    Úristen milyen kabaré lesz.
    Amúgy már elkezdték a birkák,tegnap az egyik csatában valami epic gyerek beírta hogy ő ezt közvetíti erre beírta neki a nyomorék agyhiányos cirkuszi művész hogy ezt figyelje és kibaszta fullról az egyik csapattársát.
  • JeffDunham
  • Attila965
    Mondjuk igaz, az elkövetkezendő időkben nem tudok olyan sokat játékra fordítani. Viszont normális keretek közt még épp meg tudom csinálni, cégnél leállás lesz, a vizsgák meg csak január közepén kezdődnek. Kicsit kimatekozva nem egy olyan vészes akció, csak a killekre kell rágyúrni, a sebzés úgyis jön magától
  • yossarianHUN
    Úgy látszik. Arra talán lett volna időm/energiám, erre nem lesz. És nem hiszem, hogy én vagyok az egyetlen. Elvégre karácsony lesz, vagy mi a frász.
  • voivod32
    :D Kár , pedig álomszép lett volna! Dog eat Dog!
  • Angelus1991ster
    Kedves Attila! az a 7-szer 50 ezer xp lófasz a Wz-111-hez képest.
  • voivod32
    Szörnyű ez a chet ban! Mindenki akadályoz, blokkol, nem enged előre spotolni, kerülnöm kell őket, közben ez miatt belém basz az ellenfél, kilőve a sofőrömet+motoromat , és én nem tudom őket elküldeni a jó kurva picsába!
    Utoljára szerkesztette: voivod32, 2014.12.14. 23:32:37
  • Attila965
    Csak úgy megkérdem már, én vagyok itt az egyetlen aki jobban örül a wz111-nek, mint annak a szutykos T-34-85M-nek?
  • Angelus1991ster
    Reménykedtem elősször , hogy egy jó vicc. De sajnos nem. Tier 5-től lenne értelme, de így sokunknak szivacs ez az event.
    IS-6-nak több értelmét látom, mint ennek ami már tier9-es tankként bennt van a játékban. Ahogy a Párduc II 8,8cm és a Tiger esetében is.
    WG nem tudott mit kitalálni és előhozta a porból.

Utoljára szerkesztette: Angelus1991ster, 2014.12.14. 22:56:56
  • Userx2
    Akciók átláthatóbban. Év végi akciók és küldetések
  • Kronos79
    Engem sem érdekelt különösebben, de most legalább megtudtam, hogy a két jelölés nem az alap tornyot és az alap ágyút jelöli, hanem, hogy az alap toronyba berakható-e a top ágyú, vagy sem. :)

Phara: Lehet, hogy a "useStandardMarkers": false kapcsoló a kulcs. Nézd meg légy szíves, hogy nincs-e truera írva!
  • Userx2
    Van egy cikk a wotinfón. Maratoni küldetés: WZ-111
  • patchaou
    Most hogy mondod, valóban a markersben lesz, de ez a rész annyira még nem érdekelt hogy foglalkozzam vele. Ha látom az enemyt akkor azt is látom milyen torony van rajta és hol lehet lőni :)
  • Toweliee
    Erről hallottatok már?
  • Userx2
    Nézd a BDR 1 G B neve mellet azt a kis torony ikont. Az jelzi. Egy modpackban benne, nem tudom a nevét a modnak. Solo's Easy ModPack Installer Nem kell felraknod telepítőnél kis felugró ablakokban mutatja, mi micsoda.
    Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 22:41:01
  • Kronos79
    Ha minden igaz, a config fájlok között között van egy markers.xc nevű. Ebben vannak a jelölések és talán itt kellene valamit okozni, de még nem találtam meg mit.
  • patchaou
    Erre sajnos nem tudom a választ :( Lehet hogy egyszerűbb lenne egy olyan xvm konfigot letöltened ami ezt mutatja.
  • Userx2
    Ma volt idő és kedv a wothoz. 48 csata ebből 40 csöcs3 többi KV-4. Nettó 1,1 milla kredit, és 87 % az első skillekre. Mit tud ez a tank 3-4 skillel, meg egy ügyes játékos kezében?
    Írjunk néha pozitívat is, mert a laikus fórumra betévedő látogató azt fogja hinni, hogy milyen sz*r játék a wot. :-)

Utoljára szerkesztette: Userx2, 2014.12.14. 22:15:16
  • bornofakone
    Az a gond azzal amit írsz, hogy csöffi max t8-ig mehet :) E75-el akkor találkozik ha "ügyesen" viszed be platoon-ba. Amúgy én nem tudom miért sírnak az emberek a csöffi miatt, alapvetően maga a tank eszméletlen jó, igaz h nincs meg a régi jó gun-ja, és nincs is annyi hp-ja, de gyorsabb, agilisabb lett, jobban fordul, jobban manőverezhető mint anno volt, és a mostani gun-ja se olyan rossz, oké t8-ba kell gold, de simán jó kis ketyere. Az tud csak beb.szni, ha folyamatosan városi mapra dobálja az mm és t8-ba. (light event idején jártam így, azóta azért be-be dobál t6-ba, normális nyílt mapokra is, amikor nagyon egyszerű mészárlást csinálni vele :D)
  • Kubukli
    A mocskos qrva anyját a lengyel légiónak! E-100 és T-28 egy platoon-ban? Komolyan ciánt kéne önteni Warsó ivóvíz vezetékébe...
  • joe662
    Gondoltam gurulok párat meló után,ez volt az első.

És az utolsó is
  • Attila965
    Én személy szerint imádom az STA-1et. Kellően gyors, flankelni ideális de supportnak is beállhat. Viszont én nem tapasztaltam a modulsérülést, amit itt elég sokan mondogatnak
  • yossarianHUN
    Én is szerettem. Egy dolog, hogy a végsebessége nem a legjobb, cserébe pörög-forog, igazán agilis. Hamar odaér vele az ember a térkép bármelyik pontjára, ahol épp be kell segíteni. Engem jobban zavart, hogy jó japán szokás szerint baromi modulsérülős.
  • foxbat88fx
    a tank meg kurva mobilis.... szerintem egy álom az a tank.... én imádom nagyon!!!!
  • yossarianHUN
    Az STA-1 ágyúja minden, csak nem rossz. Olyannyira, hogy talán a legjobb T8 med ágyú, a Centurioné mellett. Baromi pontos, gyorsan céloz, gyorsan tölt, remek átütéssel, és átlagos alfával.
    Utoljára szerkesztette: yossarianHUN, 2014.12.14. 21:36:24
  • Kubukli
    Aki tudni akarja mi a szopóroller az vegyen egy Chaffe-t. (Bár a Stuart se kutya...) csak T8-T9 ben megy és amikor egy 300 eff E-75 a top tank az PRICELESS.
    Nézem a spotting damage-t... soha nem több 200-300 HP-nél.
  • foxbat88fx
    STA-1 vicc????????????????????

erre inkább nem válaszolok :)
  • xotyi
    A japó hetesre hogy érted h alkalmatlan, ha killeket akarsz lopni arra tökéletes, 3 lövedék 1 másodpercenként szórja, a tár újratöltés meg 8 sec körüli,bár flankelés pöppet nehézkes vele és az artyk imádják:D
  • Phara
    És azt még meg tudnád mondani hol kell beálítani?Úgy érzem nálam sehol sem jelzi alapból...
  • Lucifer001
    Igen az . Csak viccelődtem
  • Plata
    Nekem se kínai se japán se angol,se francia.
    Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.14. 21:01:23
  • PetiPetiHUN
    Próbáltam a Japán VI-os VII-es és VIII-as medet a küldetés miatt. A VI-os jó csak kicsi a sebzése de a killeket azokat hozza. A VII-es imádnivaló de a küldetés teljesítésére teljesen alkalmatlan. A VIII-as egy vicc lassú, rossz ágyú és páncél. Semmiben sem kiemelkedő de mindenben átlag alatti. Ezzel az egy nemzettel kínlódás lesz a küldetés. Mehetnék másik ágra is ha lenne. Megoldás lenne kisebb követelmény erre a nemzetre mert elég gyenge belőle a felhozatal. (Álmodik a nyomor)