418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#337893 Melyik oldal, vagy program mutatja meg, hogy pl. napokra lebontva hány csatából mennyi volt a győztes csata? Érdekelne, hogy így hónap közepén milyen szinuszgörbéket mutat a cucc :D Negyedik napja van úgy, hogy 6-7 csatából megvan a gold, aztán 15 csatából sincs 3-4 win se, aztán következő nap megint 6-7 csatából megvan, aztán megint nem jön sehogy össze. -
TTSS #337892 Ez a fajta markers.xc csak beállítja, mit jelenítsen meg a {{turret}} rész. Ahhoz, hogy lásd is, be is kell tenni ezt a {{turret}} jelölőt a megfelelő helyre. Több fájlos xvm konfignál markersAliveNormal.xc (még élő játékos normál nézetben) fájl az, ami a tank környéki dolgokat jeleníti meg (hp, wn8, név, klán stb.). Ha nem jelenik meg nálad az alaptornyos dolog, akkor valószínűleg ez a rész kimaradt a konfigból. Vagy keresel olyat, amiben van, vagy magad teszed be azzal online xvm szerkesztővel. Így vakon betenni nem egyszerű, hiszen koordinátákkal kell pozicionálni a helyét.. A sajátomból ez a rész gy néz ki: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!{
"alpha": "100",
"color": null,
"font": { "align": "center", "bold": true, "italic": false, "name": "Wingdings", "size": 10 },
"format": "{{turret}}",
"name": "stock turret",
"shadow": { "alpha": 100, "angle": 0, "color": "0x000000", "distance": 0, "size": 2, "strength": 400 },
"visible": true,
"x": 32,
"y": -14
}, -
#337891 Német 4, kínai 2. -
Plata #337890 Se japán se kínai se francia tankom nincs. -
VanDaal #337889 Hű, szépen nekiugrottál! Én már azzal is elégedett leszek, ha 30 fölé jutok, onnantól a többi "ajándék". Japánok meg no comment kategória nálam. T6-nál tartok, de nem is igazán érdekel az az ág...
Rogan99: igen, egy idő után kicsit idegőrlő lehet majd :) -
Kronos79 #337888 Sajnos az enyémben is ez van. Nem tudom mi kapcsolja be a jelölést, ha ez nem. -
davidbog #337887 Franciáknál 22, USA-nál 29. Hamar meglesz a japánok kivételével. Ott csak az STB-1 van meg, amit meg utálok.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 18:50:58 -
rogan99 #337886 Én 28-nál tartok. De nemtom akarok-e erre ennyi időt szánni... -
VanDaal #337885 Na, ki hogy áll? Van már valaki 50 kill felett? :D
Én összesen kb 4 óra játék után tartok most 20-nál, és kezdenek komoly kétségeim támadni, hogy fogom-e ezt bírni 30 napon keresztül idegekkel :D -
Phara #337884 De lehet.A markers.xc fájlban ha jót nézek van ez: SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!"markers": {
// true - use standard client vehicle markers.
// true - использовать стандартные маркеры клиента.
"useStandardMarkers": false,
// {{turret}} marker display strings.
// Отображаемые строки {{turret}} маркера.
"turretMarkers": {
// Subject has stock turret and top gun can not be mounted. Subject is -
Lichtmaschin #337883 ma még nem nyertem csatát..... -
Plata #337882 Ha nem egy pofátlan klón lenne,és nem kibaszott ruszkik csinálnák még játszanék is vele.Azt mondod WoT klón a WoT hibái nélkl,de vajon hány saját hibával. -
#337881 Nézd,nem kell hogy mindenki szeresse.Én 30K+ csatát mentem a wottal,nem is rossz eredménnyel,tehát tudom hogy miről írok és van összehasonlítási alapom.Nyilván nem mindenki fogja szeretni de engem megfogott.Ezért vettem a bátorságot hogy itt írjak róla pár sort.
A grafika elsőre tényleg gyengécske,bár a wot is csak erőműveken fut normálisan fullon. Viszont a grafikát egy rövid idő után megszokja az ember,aztán marad a játékélmény ami nekem sokkal jobban bejön mint a wotban.Talán pont azért mert wot klón,a wot hibái nélkül.
Szóval lehet szidni,lehet engem is a bóvlit áruló cigányokhoz hasonlítani,ettól ez a játék még megéri hogy kipróbálja az aki szeret tankozni.Ha nem tetszik,nem kötelező vele játszani.Nem árulok semmit,csak fel szerettem volna hívni a figyelmet egy érdekességre.
Nem egy régi wot-os játszik vele és hasonló a véleménye róla mint az enyém.
Te pedig szeresd csak az artykat! :D -
#337880 A csúcson kell abbahagyni :D mára :D
Csak sajna izgat a WZ 111 :P -
Plata #337879 Szeretem az artyt. -
Plata #337878 Csak ez meglehetősen ronda és vacakul néz ki,és full WoT koppintás az egész,tech tree és tankok kinézete mind WoT-ból lopva,alig van a Tech Tree-ben olyan tank ami nem egy az egyben a WoT-ból lett lopva.Battlefield Play for free nem néz ki rosszul és jól meg van csinálva,de ez nem. -
lammaer #337877 Nincs arty... hmmmmmmm... akkor előrébb jár a WOTnál :) -
Angelus1991ster #337876 Nem egy rossz játék. Faszbuk játéknak , kikapcsolódásnak kiváló. Langyigaming csöppet meg is érdemli, amiért mostohán bánik a WoT-tal, és lemásolták az egész WoT alphát szinte.
Tetszik a GWT-nél , hogy egyből belerakták a kaott-adott sebzést, a minimap módot és a jimbo célzót.
2600 játékos mellet a szervert azért igazán megcsinálhatnák végre.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!De azért ne reklámozd itt, mert egyből jön a wot-prűd gondolatrendőrség. -
lammaer #337875 Mondjuk youtubeon megnézve egy gameplayt nem nagyon látszik hogy játékmenetben mitől lenne sokkal fosabb a WoTnál. Persze bennem is megvan a browserben játszódó játékokkal szemben egyfajta előítélet, de volt némi technológiai előrehaladás azóta hogy a browser game egyet jelentssen a flashjátékokkal. Pl a Battlefield free 2 play is ilyen és adja ugyanazt az élményt mint annó a standalone BF2.
Szóval innentől kezdve a funkcionalitást lehet érdemes megnézni, jha továbbléptünk attól hogy nincs 2Gigás standalone kliense.
Pehelypaplant vki?
-
kamionosjoe #337874 Hmm.. de hisz ez nem is a Wot klónja, hanem inkább az Androidos Wot Blitz-et másolták le. Ott is 7 vs 7 csaták vannak és nincs arty. -
Plata #337873 Jézus,hagyj már ezzel az ostoba és fos böngészőből futó szarral.Ennyi erővel elővehetném a szekrényből az ősrégi de még működő 8 bites konzolomat és játszhatnék azzal tankosat.Ez a World of Tanks és nem a World of Tanks ócska klónjai topic. -
Plata #337872
-
FosTalicskaa #337871 Most ennek kicsit olyan szaga volt, mint amikor a vasárnapi sziesztád közben becsönget két törpenövésű, keléses arcú 120kilós cigánynőstény hozzád, hogy rádsózzanak 4 nagy szatyor ízléstelen dunnát, 3 lepedővel....
Utoljára szerkesztette: FosTalicskaa, 2014.12.15. 15:55:18 -
#337870 Ja,el is felejtettem,a német TD ág vége a jgpzE100 Krokodil. :)
-a prém tankokat lehet bérelni az áruk 10-ed részéért,így ha csak pár napunk van grindelni,ezt ki lehet így használni
Talán nem hagytam ki semmi fontosat. :)
Ha valaki elkezdi,olvassa el a kezdőknek szóló jó tanácsokat itt az SG-n a játék saját topicjában.Sok hasznos infó van ott a kezdeti kedvezmények kihasználásáról.Rengeteg mindent adnak a kezdőknek az első héten.
Utoljára szerkesztette: Gottfried, 2014.12.15. 15:41:23 -
#337869 Már ezer éve nem írtam ide mert nem wotozom már. Mivel a WT fejlesztése is elég lassú,új játék után néztem. Találtam is egyet,ami szerintem sokaknak tetszeni fog akik szeretik a wotot,ezért írok róla pár sort,hátha még nem tették itt meg.(lusta vagyok visszanézni)
Egy wot klónról van szó,ami első látásra nekem sem keltette fel túlságosan a figyelmem,mivel szinte teljesen olyannak tűnt mint a wot,jóval gyengébb grafikával. Aztán valamiért megfogott és ma úgy 800 csata után ott tartok hogy csak azzal játszom ha tankozni van kedvem.
A játék a Ground War: Tanks
A facebokon keresztül is játszható,nem kell hozzá letölteni semmiféle klienst.
Szinte mindent megoldottak benne amiért a wot userek egy jó nagy része évek óta sír. Igaz hogy egyelőre kevés a pálya,egyszerűbb a grafika és egyelőre nincs század vagy cw,a játékélmény nekem mégis sokkal jobb mint a wotban volt. Hogy miért?
- Nincs arty
- 7 vs 7 csaták vannak,ami miatt az agyhalott csapat szinte áldás.Nem egy csatám volt már ahol mind a 7 ellent egyedül lőttem ki,úgy hogy a csapat szinte semmit nem sebzett
- a 7 vs 7 miatt gyorsabb játékmenet
- 5-ös szakasz is lehetséges prém nélkül.(nem kell mondani hogy 7 random ellenféllel szemben ez mit jelent.Gyakorlatilag olyan mint itt a század csak random ellenfelek ellen :))
- változó időjárás a csata közben ami a látótávolságot jelentősen befolyásolja
- sokkal kevesebb random.Ami elvileg átüt az többnyire gyakorlatilag is.Az ágyúk sokkal pontosabbak,tehát ha tudod mit kell lőni egy tankon,azt el is találod
- a fun tankok nem lettek elcseszve,a t18,Kv1,KV1s sokkal ütősebbek mint itt a wotban.
Itt egy táblázat a gyözelmi arányról amit némi tapasztalattal teljesen egyedül(0 csata szakaszban) el lehet érni.
Szóval csak ajánlani tudom mindenkinek akinek elege van a wot hibáiból de szereti ezt a stílust. Próbáljátok ki!!! -
davidbog #337868 A WT-t hagyjuk, abban is az átütések kb egy rossz vicc szintjén állnak. A lövegek/lövedékek nagy részénél legalább annyira ha nem jobban el vannak írva az ártütések mint a WoT-ban. A lövedékenkénti 6 értékből kb 2-3 ha jó, valamikor annyi se... A linkelt 7,5 cm PzGr40 kivételesen azok közé tartozik amik nagyjából jók, úgyhogy ott a WoT-os 158 mm az irreális.
A WoT-ban alig van HEAT lövedék aminek jó az átütési adata, többnyire a kisebb kaliberűek jók. A nagyobbak mind nerfelve vannak. Az APCR-ek nagy része meg nem is létezett. Például az oroszoknál 85 mm-nél és németeknél a 8,8 cm-nél nagyobb lövegekhez nem volt APCR. Van pár olyan APCR is ami a valóságban nem is az volt, hanem valamilyen teljes kaliberű AP, pl a német 12,8 cm-esek gold ammoja. Vagy APDS volt mint az angoloknál majdnem minden APCR-nek nevezett lövedék.
Az amerikaiaknál meg kész parádé a lövedékek nevei és az átütések párosítása. Még véletlenül se jók. 76,2 mm M1A1-nél az M62 megkapta az M79-ét. A 90 mm-eseknél mind M77 van, különböző átütésekkel, miközben a Pattonok már nem is használták azt a lövedéket.
Nemhogy az átütési értékek reálisak, de még a lövedékek neveit se tudták rendesen kimásolni. Az oroszoknál ez az UBR jelölés nem tudom honnan jött, csak simán BR volt. De még ha cirillről fordították akkor se jó, mert úgyis csak két betű a lövedék neve, nem lehet UBR.
Utoljára szerkesztette: davidbog, 2014.12.15. 14:24:18 -
lexlutor #337867 van nekem is.
tudom milyen.
op :)
Utoljára szerkesztette: lexlutor, 2014.12.15. 14:16:38 -
Plata #337866 Hát bakker mekkora mákom van,csináltam replayt,mert képeket akartam készíteni a T49-ről ahogy randalírozok vele terepen.És annak ellenére hogy csak ökörködni akartam egész jó csata lett.Ha valaki meg akarja nézni akkor itt a link.
Nagy csatát ne várjatok,csak szórakozásra használom T49-et meg M41-et. -
Faboo #337865 Így igaz, de tegyük azt hozzá, hogy mióta használom (mert ennyi előnyöm legyen nekem is) ezt a modot, simán belövök artyval pl egy ablakon, vagy két ház résén, stb. Nagyban javult a félig fedezékben lévő célok eltalálása. Nem is beszélve a gyenge pontok becélzásáról. Sokat nem artyzom, de egy páran már biztos a pokolba kívántak. -
Plata #337864 Wt Pz4-et full hp-ról durrantottam el.Nem tudom mennyit sebeztem bele,pontosan de utána leégett. -
Plata #337863 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.15. 13:53:31 -
Plata #337862 Bazzz.
Győzelem!
Csata: Sand River
Jármű: T49
Szerzett tapasztalat: 1 501
Szerzett kredit: 44 436
Csatában elért Achievement: Nagy kaliber, Harckocsizó-mesterlövész, Sínai oroszlán, Kiváló sofőr jelvény: "Tank ász" -
Pares #337861 Nem, egyáltalán nem nevezném OP-nak. Legalább ugyan annyi gyenge pontja van, mint erőssége, és körülményes tud lenni, egyáltalán nem könnyű használni. Gyakran látok noobokat E25-el szerencsétlenkedni. Ahhoz, hogy igazán megtapasztald, kell hozzá egy pár száz csata. Persze az emberekben jobban megmarad, ha egy lila E25 szakasz lemészárolja őket (legyen ez akár mennyire ritka eset). Viszont prémium tanknak lehet, hogy túl jó, mármint van olyan jó, mint a nem prémium társai, habár szerintem a Panther/M10 is sokkal jobb, mint a sima Panther, legalábbis élvezhetőségben... -
Nazarov77 #337860 A gold lőszerek átütése egyáltalán nem irreális, hanem pont ellenkezőleg: reális
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Nazarov77 #337859 Dehogy is, nem szoktam replayeket nézni. -
Plata #337858 Én is az Is ágat szeretem.Én nem szoktam aranyat lődözni,de Kv3 így sem gond,Is már macerásabb. -
foxbat88fx #337857 mindig meglepődök amikor a páncélzat a téma :D:D
nem sok értelme van már páncélról beszélni sajna :( sok kis idióta benyomja a gold ammót.. aminek annyira irreálisan magas a pen-je, hogy bárhol átlövi a tankot....
szóval inkább a mobilitás fontosabb, így én inkább az IS-re szavazok :) nekem örök kedvenc az a tank, így 535 csata után is minden kör élvezetes vele -
Plata #337856 Kv3 tohonya tehén nagy páncélzattal,az Is kicsi páncélzat cserébe mozgékony.Kv3 előnye hogy vastag a páncélja de cserébe úgy mozog mint egy vemhes lajhár,artyk emiatt szeretik is,de hiába a nagy páncélzat mert goldal úgyis át lő bárki.
Véleményem szerint a Kv3 ág T10-ig elég szar.Az Is ág sokkal közelebb áll hozzám. -
#337855 Azért remélem, a replayeket nem nyitottad meg... kínából jött replay, 3rd party oldalo tárolva. Enyhén gyanús, nem? -
RODLEE #337854 Hali!
Tudna valaki abban segíteni valaki,h KV-3,v IS?
Melyiket érdemes?
Előre is kössz!