418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Lichtmaschin #337933 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!téged is g.w. tiger áldjon meg minden égi goldal :-) -
PetiPetiHUN #337932 Tegnapi nap:
IS-2 25 csata, T-34-1 12 csata, wr: 68%, WN8: 2547,
Sebzés: 54.554, Kill: 54,
És Maó megadta a 2. vörös csillagot az IS-2 csövére. :)
Ma nem panaszkodom, majd holnap. -
Lichtmaschin #337931 olvasni sem bírom más örömét a tegnapi meccseim után....
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!eddigi átlag 55% wrnél tegnap 23% sikerült csinálni valahogy mindig úgy alakultak a csatáim, hogy szopóroller....konstanst +2 tier.
Ha egyszer top tier voltam akkor meg én voltam a fő célpont mindenkinek....elkeserítő volt -
Zoli105 #337930 Üdv Mindenkinek :)
Orosz event rész pipa :)
holnap jöhet a német :D
hm karácsonyra meg is lesz ez az izé kínai cucckombó ! :D XD
Ui.: remélem az artyistáknak rémálmaik lesznek és a karácsonyfa alatt nem lesz nekik semmi ! -.- rendesen elbasszák az ember játékát ! -.- -
Lichtmaschin #337929 hááát az lesz ....gyorsan megveszem a ferdit szvsz... -
foxbat88fx #337928 Td... várod az enemyt és kilövöd a low hp-sakat :D
szerencsére itt nem kell benne lenned a top 10-ben...
a damage meg úgy is jön magától, a kill a fontosabb
szóval kempelj baszod!!!!!!! :) -
kamionosjoe #337927 Nem csak te, nekem ma a 25 arany is alig akart összejönni. Folyamatosan tier 8,9-be rak be a gép, amikor meg tudnék sebezni kilő valamelyik rohadék golddal... :/ -
#337926 Toweliee - ment privát :) -
Lichtmaschin #337925 csak én vagyok szopó ágon? csak olyan meccseim vannak mint kezdő koromban. Felvesszük a pocíciót és meghalunk pillanatok alatt, mert az ellen lerohan. Esélytelen vagyok bármire. -
foxbat88fx #337924 nem nyomtam ma nagyon sokat mert nem volt sok időm....
oroszoztam..... 29 kill 30k damage, ez eddig fasza
T-34/85 elég jó választás mert elég OP... mentem vele egy 6 majd egy 5 killes kört :)
Damagera meg ott van az ISU-152 -
Lichtmaschin #337923 pfff ma nap 23% winrate....kell még valamit mondanom? -
Desmodromic #337922 Ez milyen skacok? :D
R/C tankcsata -
#337921 Kár, hogy a vonat a másik oldalon volt és nem bírtam végig. -
#337920 ja,nekem is olyan volt a WT után,valamiért mégis megfogott.Így most simben megy a WT,ha élethűséget és igazi tankos feelinget akarok,árkád lövöldözésre meg ez a böngészős izé. :D
Mint írtam,az első reakcióm nekem is az volt hogy mi ez a szar wot utánzat.Aztán úgy 1-200 csata után megszerettem és most már kimondottan élvezem vele a játékot.A wottal szemben,egyetlen egyszer sem idegesített fel sem az idiota csapat,sem a random,sem az arty,sem semmi más. Talán ez az oka hogy szórakoztat.
-
kamionosjoe #337919 Tono34-el csapatban, szerencsét hozott. :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2014.12.15. 22:29:47 -
#337918 Nos a WOT is mar korosodo engine-re epul, de ez a bongeszos ize.. Olyan erzes vele jatszani a WOT utan mintha a Porschebol ulnek a ketutemu Trabantba... :D -
Kubukli #337917 Esetleg család :) -
Gyuszopapa #337916 Na jól gondoltam a dolgot.3 csata 1 kill ST-I-vel mind vesztes.Csudajó agyonpáncélozott csillagrombolók és táras szarok ellen játszani.Persze jött az arany is dögivel nehogy már pattintsak valamit.Ismét jól kivetkőztek magukból a játékosok egy tetves tankért.Jó hogy 2 hét szabin leszek megint nem lesz értelme játszani pedig most időm lenne rá. -
#337915 Öcsém 120k-s most vett gépén WoT 50-60 fps közt fullon, 70-110 közt minimumon. Azért az meg annyira nem drága, és nem is rossz fps. -
Toweliee #337914 +1 :))) -
#337913 Jeee, ismét vita :D
-
yossarianHUN #337912 Mondjad csak, kisfiam. -
Kubukli #337911 Egyébként mit panaszkodsz mint a fürdős qrva? -
Kubukli #337910 A tiedbe is! -
yossarianHUN #337909 Loool, látom elkezdődött a WZ event:D Csöffivel láncolva tartva 15 HP-ra lőttem le a Stugot, a GW Pancserünk gondosan kivárta, és kicsapta. Nem mintha nem tudta volna oneshotolni fél perccel korábban:) Mennyi sunyi barom van a világban. Na mindegy, nem cél a WZ.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
#337908 Megcsináltam sz IS-6-ot, az SP-t, anno vettem akciósan Type-59-et. Így ez a mostani akció nem ér annyit amennyit menni kellene érte. Inkább majd kihúzok egy 10-est egy kis accon és egy havi prém árából megszerzem a 4. nyolcast.
Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.15. 21:08:51 -
VanDaal #337907 Akkor neked már nem nagyon kell aggódni, hogy fogsz-e végezni időben :)
Grat!
Kubukli:
Norbival klántársak is voltunk egy ideig, és nagyon jó játékos, ezért nem feltételezem róla egyiket sem. Inkább örüljünk a másik sikerének! ;) -
yossarianHUN #337906 Tudod, egy dolog lehülyézni egy (több) lengyel játékost, és egy másik olyanokat mondani, hogy ciánt kéne önteni Varsó vízkészletébe. Te retardált. -
Kubukli #337905 Lódít vagy jól megvette neki apu. -
Kubukli #337904 Kolléga ITT_NEM_SZABAD_SZIDNI_A_ JACEK_VILÁGOT!
Értem? -
#337903 Igen belegondolsz hány "munkaórát" kell beletolni a retardfest közben mire megvan lehet jobban jár az ember ha vállal egy nap hétvégi tulórát és kifizeti ha kell neki a tank:D -
#337902 Kicsivel több, mint 9 órát, de fogalmam sincs hány csatát :D A 2 E100-zal mentem :)
Tono34: természetesen nem :) Mikor indult élesben, akkor fizettem először és utoljára is ezért a játékért :D -
#337901 Csak nem megvetted: ? :D -
#337900 Lehet, hogy elkezdem a wzz111-et, majd a végén kiderül mennyire jutok, bár az szinte minimum, hogy a japán ágat meg kellene vennem. -
András77 #337899 Bejön a csatába a lengyel TD osztag: 2x JPZE100 és E3. Sebeznek ÖSSZESEN 975-t és élnek durván 3,5 percig. -
VanDaal #337898 Azt meg hogy? Egész nap toltad? :D
Hány csata kellett a 150 killhez? És mikkel mentél? :) -
#337897 Egy már kész is -
yossarianHUN #337896 Az FTR-nek nálam ezennel leáldozott, eddig tudtam elviselni SS faszságait. Ezentúl a Q&A-kon kívül bottal nem piszkálom meg azt az oldalt. -
rogan99 #337895 Nekem kapásból az a bajom ezzel az egésszel, hogy kötöttség meg meló szaga van :) Nem biztos h így akarom eltölteni a szabadságomat.
Ha meg is csinálom, akkor a kínait meg a japánt kiperkálom mert nincsenek ilyen tankjaim. 20 jurót meg megér a dolog. Angol viszont megint necces, csak Cometem van 55k xp-vel. El kéne jutnom a Centurionig amíg befejezem a maradék nemzeteket. Nemtom... egyenlőre tolom aztán majd meglátom.
A fő vonzerő nálam az h így lenne egy 8-as kínai tankom ami később jól jönne az ilyen beteg grindeknél. Ami ráadásul prémium. De most kiderül h lehet nem is jön be ez a grindelés... 22-es csapdája :) -
Kronos79 #337894 Így már oké. Nálam kicsit másképp van, de legalább meg van mit kell csinálni. Kösz!