418757
banner
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs

• Lichtmaschin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    téged is g.w. tiger áldjon meg minden égi goldal :-)
  • PetiPetiHUN
    Tegnapi nap:
    IS-2 25 csata, T-34-1 12 csata, wr: 68%, WN8: 2547,
    Sebzés: 54.554, Kill: 54,
    És Maó megadta a 2. vörös csillagot az IS-2 csövére. :)

Ma nem panaszkodom, majd holnap.
  • Lichtmaschin
    olvasni sem bírom más örömét a tegnapi meccseim után....
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    eddigi átlag 55% wrnél tegnap 23% sikerült csinálni valahogy mindig úgy alakultak a csatáim, hogy szopóroller....konstanst +2 tier.
    Ha egyszer top tier voltam akkor meg én voltam a fő célpont mindenkinek....elkeserítő volt
  • Zoli105
    Üdv Mindenkinek :)
    Orosz event rész pipa :)
    holnap jöhet a német :D
    hm karácsonyra meg is lesz ez az izé kínai cucckombó ! :D XD
    Ui.: remélem az artyistáknak rémálmaik lesznek és a karácsonyfa alatt nem lesz nekik semmi ! -.- rendesen elbasszák az ember játékát ! -.-
  • Lichtmaschin
    hááát az lesz ....gyorsan megveszem a ferdit szvsz...
  • foxbat88fx
    Td... várod az enemyt és kilövöd a low hp-sakat :D
    szerencsére itt nem kell benne lenned a top 10-ben...
    a damage meg úgy is jön magától, a kill a fontosabb
    szóval kempelj baszod!!!!!!! :)
  • kamionosjoe
    Nem csak te, nekem ma a 25 arany is alig akart összejönni. Folyamatosan tier 8,9-be rak be a gép, amikor meg tudnék sebezni kilő valamelyik rohadék golddal... :/
  • patchaou
    Toweliee - ment privát :)
  • Lichtmaschin
    csak én vagyok szopó ágon? csak olyan meccseim vannak mint kezdő koromban. Felvesszük a pocíciót és meghalunk pillanatok alatt, mert az ellen lerohan. Esélytelen vagyok bármire.
  • foxbat88fx
    nem nyomtam ma nagyon sokat mert nem volt sok időm....
    oroszoztam..... 29 kill 30k damage, ez eddig fasza
    T-34/85 elég jó választás mert elég OP... mentem vele egy 6 majd egy 5 killes kört :)
    Damagera meg ott van az ISU-152
  • Lichtmaschin
    pfff ma nap 23% winrate....kell még valamit mondanom?
  • Desmodromic
    Ez milyen skacok? :D

R/C tankcsata
  • Tono34
    Kár, hogy a vonat a másik oldalon volt és nem bírtam végig.
  • Gottfried
    ja,nekem is olyan volt a WT után,valamiért mégis megfogott.Így most simben megy a WT,ha élethűséget és igazi tankos feelinget akarok,árkád lövöldözésre meg ez a böngészős izé. :D

Mint írtam,az első reakcióm nekem is az volt hogy mi ez a szar wot utánzat.Aztán úgy 1-200 csata után megszerettem és most már kimondottan élvezem vele a játékot.A wottal szemben,egyetlen egyszer sem idegesített fel sem az idiota csapat,sem a random,sem az arty,sem semmi más. Talán ez az oka hogy szórakoztat.
  • kamionosjoe
    Tono34-el csapatban, szerencsét hozott. :D

Utoljára szerkesztette: kamionosjoe, 2014.12.15. 22:29:47
  • Solten
    Nos a WOT is mar korosodo engine-re epul, de ez a bongeszos ize.. Olyan erzes vele jatszani a WOT utan mintha a Porschebol ulnek a ketutemu Trabantba... :D
  • Kubukli
    Esetleg család :)
  • Gyuszopapa
    Na jól gondoltam a dolgot.3 csata 1 kill ST-I-vel mind vesztes.Csudajó agyonpáncélozott csillagrombolók és táras szarok ellen játszani.Persze jött az arany is dögivel nehogy már pattintsak valamit.Ismét jól kivetkőztek magukból a játékosok egy tetves tankért.Jó hogy 2 hét szabin leszek megint nem lesz értelme játszani pedig most időm lenne rá.
  • Maala
    Öcsém 120k-s most vett gépén WoT 50-60 fps közt fullon, 70-110 közt minimumon. Azért az meg annyira nem drága, és nem is rossz fps.
  • Toweliee
    +1 :)))
  • mijki
    Jeee, ismét vita :D
  • yossarianHUN
    Mondjad csak, kisfiam.
  • Kubukli
    Egyébként mit panaszkodsz mint a fürdős qrva?
  • Kubukli
    A tiedbe is!
  • yossarianHUN
    Loool, látom elkezdődött a WZ event:D Csöffivel láncolva tartva 15 HP-ra lőttem le a Stugot, a GW Pancserünk gondosan kivárta, és kicsapta. Nem mintha nem tudta volna oneshotolni fél perccel korábban:) Mennyi sunyi barom van a világban. Na mindegy, nem cél a WZ.

• patchaou
    Megcsináltam sz IS-6-ot, az SP-t, anno vettem akciósan Type-59-et. Így ez a mostani akció nem ér annyit amennyit menni kellene érte. Inkább majd kihúzok egy 10-est egy kis accon és egy havi prém árából megszerzem a 4. nyolcast.
    Utoljára szerkesztette: patchaou, 2014.12.15. 21:08:51
  • VanDaal
    Akkor neked már nem nagyon kell aggódni, hogy fogsz-e végezni időben :)
    Grat!

Kubukli:
    Norbival klántársak is voltunk egy ideig, és nagyon jó játékos, ezért nem feltételezem róla egyiket sem. Inkább örüljünk a másik sikerének! ;)
  • yossarianHUN
    Tudod, egy dolog lehülyézni egy (több) lengyel játékost, és egy másik olyanokat mondani, hogy ciánt kéne önteni Varsó vízkészletébe. Te retardált.
  • Kubukli
    Lódít vagy jól megvette neki apu.
  • Kubukli
    Kolléga ITT_NEM_SZABAD_SZIDNI_A_ JACEK_VILÁGOT!
    Értem?
  • Count Adyn
    Igen belegondolsz hány "munkaórát" kell beletolni a retardfest közben mire megvan lehet jobban jár az ember ha vállal egy nap hétvégi tulórát és kifizeti ha kell neki a tank:D
  • Zegi Norbi HUN
    Kicsivel több, mint 9 órát, de fogalmam sincs hány csatát :D A 2 E100-zal mentem :)

Tono34: természetesen nem :) Mikor indult élesben, akkor fizettem először és utoljára is ezért a játékért :D
  • Tono34
    Csak nem megvetted: ? :D
  • Tono34
    Lehet, hogy elkezdem a wzz111-et, majd a végén kiderül mennyire jutok, bár az szinte minimum, hogy a japán ágat meg kellene vennem.
  • András77
    Bejön a csatába a lengyel TD osztag: 2x JPZE100 és E3. Sebeznek ÖSSZESEN 975-t és élnek durván 3,5 percig.
  • VanDaal
    Azt meg hogy? Egész nap toltad? :D
    Hány csata kellett a 150 killhez? És mikkel mentél? :)
  • Zegi Norbi HUN
    Egy már kész is
  • yossarianHUN
    Az FTR-nek nálam ezennel leáldozott, eddig tudtam elviselni SS faszságait. Ezentúl a Q&A-kon kívül bottal nem piszkálom meg azt az oldalt.
  • rogan99
    Nekem kapásból az a bajom ezzel az egésszel, hogy kötöttség meg meló szaga van :) Nem biztos h így akarom eltölteni a szabadságomat.
    Ha meg is csinálom, akkor a kínait meg a japánt kiperkálom mert nincsenek ilyen tankjaim. 20 jurót meg megér a dolog. Angol viszont megint necces, csak Cometem van 55k xp-vel. El kéne jutnom a Centurionig amíg befejezem a maradék nemzeteket. Nemtom... egyenlőre tolom aztán majd meglátom.

A fő vonzerő nálam az h így lenne egy 8-as kínai tankom ami később jól jönne az ilyen beteg grindeknél. Ami ráadásul prémium. De most kiderül h lehet nem is jön be ez a grindelés... 22-es csapdája :)
  • Kronos79
    Így már oké. Nálam kicsit másképp van, de legalább meg van mit kell csinálni. Kösz!