418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
#337973 Mind 3 különbözik pontosságban, célzásidőben, és menet közbeni szórásban. Erre hogy lehet mondani, hogy ugyanaz? -
Malarki #337972 "gyengébb ágyúkarakterisztikákkal"
Ezt hogy érted? Csontra ugyan az az ágyú mindhárom orosz T10 meden. -
yossarianHUN #337971 Ha depressiont akarsz, akkor Object 140. A 430-nak ugyanannyi, mint a 62-nek (ha jól emlékszem). Viszont van mellé egy brutális tűzgyorsasága (5 és fél mp körül rammerral), bár a 62-nél gyengébb ágyúkarakterisztikákkal. -
darkwraith #337970 Elgondolkodtam, hogy a T62A-t becserélem egy másik medre. Az Obj140-et vagy a 430-at ajánlanátok?
Tudom játéktípus függő, ágyú ugyanaz, de érzésre melyik jobb szerintetek?
Szeretem, ha egy tanknak jó a gun depressionja, az oroszoké nem túl jó. A kettőé ugyanaz? -
kisbesi #337969 Aki már játszott a KV-1S vagy a T-150 troll gunnal, az tudna róla véleményt mondani?
Megéri megvenni rá? -
#337968 Rettentően sok kőbuta szardarab van most fent. -
András77 #337967 Már a negyedik vereségem sorozatban. Az utolsó csata lenne a 25 aranyért, de nem jön össze. Az utolsó csatában 3 ellenfél maradt 10 saját tankra, de egy kv2 sorban szedte ki a mieinket. Azok egyesével rontottak rá és gondosan kivárták, hogy betöltsön. Sokan szerintem már a hajunkat téptük, mert ennyi autista barmot még nem láttam egyszerre.
A végén a kettő ellenfelet nagy áldozatok árán legyűrték és maradtak 4-en a kv2 ellen. A vége természetesen borítékolható. A kv2 sorban megölte az összeset, azok kivárták a fedezékben, hogy betöltsön mindig.
A kv2 szerzett egy pool medált meg 1400 feletti alap xp-t úgy, hogy én a kv1-el hármat belelőttem, kb fele hp-ját már a csata elején elvesztette.
Utoljára szerkesztette: András77, 2014.12.16. 15:22:03 -
Gyuszopapa #337966 Szerinted az arty-sok 90% miért piros majom.Mert ha tankba kell ülnie akkor egy nagy nullák mert ott ugyebár weakspotokat kell lőnni úgy hogy közben buzerálják az embert vagy 3-an plusz még 1-2 arty is.Ez meg nem megy nekik. -
Pares #337965 Live Oaks-on az összes nehéz tankunk meg a 2 T-44 bemennek a városba, én azon a lerombolható házakból álló részen, közvetlenül a város előtt megállok (amúgy se tudtam volna bemenni, mert nem volt már hely), persze az összes nehéz tankunk minimális sebzéssel elhullik, köztük ez a Conqueror is, és még ő kezd el pofázni meg engem hibáztatni, hogy miért nem támogattam őt, meg hogy learn to play. Mondom neki, meglátjuk a csata utáni statisztikában, hogy ki tett többet a győzelemért:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Majdnem 10k csatája van artyval... no komment. Mondom én, beül artyba, szatellit nézetből könnyű pötyögtetni a fél tanknyi hp-kat, aztán ha beül egy rendes tankba, akkor meg nagy lófaszt tud felmutatni a bambája. -
Pares #337964 Ja, alap HP driverrel (ami több éves), azzal probléma nélkül megy, de leszarom, nem a WoT-hoz alkalmazkodom ilyen kérdésekben, mert ez egy elavult szar program. -
#337963 nekem a legújabb driverrel fagyott az 5 ével ezelőtti driverrel meg tökéletes -
foxbat88fx #337962 mekkora véletlen :)
van most ez a WZ-111 misszió wot-ban.... tegnap kezdődött
erre ma War Thunderben kijött a kövi peccs az amcsi tankokkal :D amiket ha jól emlékszem csak jövőre ígértek :)
csak jó, hogy van konkurencia.... mindkettő gamenek jót tesz -
Pares #337961 Laptopról van szó, HD6770M 1GB. Eddig probléma nélkül ment, most frissítettem a legújabb driverre (14.12), minden jól működik, csak a WoT nem. Vagyis ablak módban jól működik az is... Na mindegy, annyira nem érdekel már ez a játék, hogy downgradeljek egy régebbi driverre, napi 5 győzelem, aztán csókolom, azt meg ablak módban is kibírom. -
#337960 Nálam csak simán fekete képernyő és leteszi tálcára. Egyszerűen nem tudok full képernyőn játszani vele. Régóta ilyen és fingom sincs mi lehet a gond. Talán a monitor nem bírja. -
Oddball29 #337959 Porosodik már néhány hangárkirálynő így is a garázsban. Az Obj 907 tűnik egyelőre az első épkézláb jutalomtanknak.
Utoljára szerkesztette: Oddball29, 2014.12.16. 13:46:12 -
FosTalicskaa #337958 Szerintem tedd vissza a régi drivert. Az friss drivereknek megvan az a szokásuk, hogy a régebbi játékokkal nem túl kompatibilisek.... -
#337957 Videokartya tipusa? -
Pares #337956 Ezt nem értem: frissítettem a graf. kártya drivert a legfrissebbre, minden működik jól, de ha elindítom a WoT-ot, akkor egyfolytában villog a képernyő, mint a stroboszkóp. Mármint látom a játékot, de másodpercenként többször is besötétül a képernyő. De ha átteszem ablak módba, akkor megszűnik, még ha kiteszem egész képernyőre is az ablakot, akkor sem villog, de amint vissza teszem teljes képernyő módba, máris elkezdi a villogást. Soha nem csinálta ezt még egyik játéknál se, sőt most is minden működik rendesen. Tapasztalt már valaki ilyet vagy hasonlót? -
VanDaal #337955 Igazából csak a gyűjtő szabadult el bennem is... :)
Ha a 112, az IS-6, vagy bármely másik olyan prémtank lenne a küldetés jutalma, ami szabadon beszerezhető a mi szerverünkön is, akkor valószínűleg én sem gürcölnék miatta. De így, az exkluzivitás ígéretével(látszatával) valahogy sikerült lépre csalniuk, és megmozdítani bennem valamit, amiért szeretném, ha állna egy ilyen tank a garázsomban. -
FosTalicskaa #337954 70 euro? Egy tripla A kategóriájú játék nem kerül ennyibe.... -
Oddball29 #337953 Hát én úgy vagyok vele, hogy már van egy négyskilles 110-em hadjáratokra (IS-3-at már alig használnak valamire), ahhoz már minek kiképző. Tehát felesleges izzadnom olyan nációkkal, amikkel csak egy-egy tankot tartok. -
#337952 http://ftr.wot-news.com/2014/12/16/how-right-serb-was-in-2013-about-2014/ -
VanDaal #337951 Ne rontsd el az örömömet, légyszíves! ;) -
#337950 Szerintem nem a sebzéssel lesz probléma... -
VanDaal #337949 Én a kínaiakat Type 59-cel csinálom már kínomban :D
Azért ez nagy pozitívum a korábbi küldetésekhez képest, hogy legalább prémtankok is beleszámítanak. Nem a legjobb sebző, és nem is a legjobb fragelő, de 4-5 nap alatt azért így is meglesz vele a küldi, és közben legalább dől a lé :) Próbáltam előtte a WZ-111 1-4-gyel is, de azzal még ennyire se jöttek a killek, a T-34-2 meg szóra sem érdemes... :D
Az a 70 euro meg nekünk sok, de ha azt vesszük, hogy a többi t8 prémtankért is elkérnek egy 50-est, ez meg csak 20-szal több, és legalább különleges... pár pénzesebb külföldinek simán megérheti a zsebbe nyúlást :)
Ezek meg azt hiszem, jól fognak jönni a sebzés farmolásához :)
Purchased:
'FV215b (183)' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
Purchased:
'T110E3' sucessfully purchased. Spent credits: 5 185 000.
-
Nazarov77 #337948 Na igen...
Tegnap mivel német T10ekkel 80k sebzésnél hagytam abba most csak Panzer V/IVel meg E-25el megyek, velük jön a leghatékonyabban a kill.
Nevetséges amúgy mennyire megy a kill steal és a szabotálás, pl leszorítanak direkt úgy állnak az ellenség elé, hogy te ne lásd tőle meg a klasszikus várjuk meg míg mások lesebzik és majd 100-200 hpnál lelövöm.
És ha ez még nem lenne elég RNG és szívat rendesen, pl panzer V/IV minden lövése átlőtte a kv-1st, de mikor 83hpja maradt nem bírtam átlőni még golddal se, 3 pattanás után lelőtte más. Vagy mikor szintén kilőhetnéd de helyette epic miss lesz, szóval csupa móka és kacagás az event :D
Amúgy ma malinovkán a csapatunkba egy kék játékos már a wz-111el nyomult, hát végül is 70 euro egy prém tankért... amúgy azt mondta nagyon állat és jobb az is-6nál. -
#337947 Köszönöm szépen! -
#337946 Azért mily szép, hogy megint T5 prém tank akció van..... milyen szép lehetne, ha a küldiket lehetne velük csinálni. Sokkal hamarabb meg lehetne csinálni a killeket. -
#337945 Mondhatod neki. Annyi esze van mint egy csapágyas csivavának. :D -
Pares #337944 Ajánlom a WOT Assistant appot androidon. -
madmanic #337943 buzi az összes artista -
#337942 Már megy a fraglopás, mint az állat! Hogy vegyék be a tökömet! Sokszor van 3-4 ezer sebzésem T7-8-ban, 0 killel, mert senki nem lövi a 800 HP-s ellent az meg spotol minket ,mint atom, ezért kénytelen vagyok odab*szni neki, ne félj, akkor gránáteső hullik rá! -
#337941 Foxi rossz topikba tetted a képet. Majd megkérünk egy admint és átrakja. -
#337940 Egy "kicsit" durván néz ki :O -
foxbat88fx #337939 flame keltésként :D
T32 "másképp" -
#337938 Köszi! :) Igazából gyorsan meg akarom csinálni, mert az ünnepek alatt nem akarok ezzel játszani :) -
Nazarov77 #337937 Eddigi legjobb köröm E-25el, 4246 sebzés éééés természetesen vereség, mi más lett volna. -
RODLEE #337936 OKK! Kössz az infot!
-
#337935 14 meccsből 14 kill, nem túl acélos este. Sajnos sokkal több időm sem lesz rá, pedig jól jött volna az a tank. Csinálom ahogy tudom, a végére kiderül mi fog hiányozni. -
Toweliee #337934 Ment a válasz.