418757
A 'láthatósági / álcázási rendszer' magyarázataLegfrissebb MM táblázat Képfeltöltés ittReplay feltöltés ittOnline Tech-Tree Virtuális pénisz mérő (EFF/WN7)Serious Threat StreamMr Scheff Stream[FAQ - GYIK avagy Gyakran Ismételt Kérdések]Individuális missziók listája TeamSpeak: pointer4.no-ip.org, jelszó nincs
-
Angelus1991ster #338013 Viper elég lett volna csak pár ágat kifizetni. -
#338012 Hagyd, neki a családjában valaki fogyatékos, vagy az volt, ezért ugrik észhasználat nélkül minden ilyesmire.
Kíváncsi lennék azért, megy-e a következő 1 hónapban napi 20-25 csatát, amivel már kényelmesen ki lehet ezt a tankot húzni. Mert akkor az egész hsz-ének az érdemi tartalma egy nagy 0.
Persze ehhez kellene egy accnév is. Arra a vonatra meg nem mindenki ül fel ugye. :) -
#338011 Én máshogy értelmeztem azt a mondatot. Szerintem nem azt állította, hogy aki 70 eurót fizetett a tankért az fogyatékos, hanem hogy megtalálta az első fogyatékost, aki fizetett a tankért, 853-as wn8-al fél év is kevés lenne neki hogy kihúzza a tankot. -
#338010 buzi az összes artista -
Gyuszopapa #338009 Gratulálok az ilyen csapattársakhoz.28000 csata 75 wn8 1 top gun.Úristen ezek kikapcsolt monitorral játszanak?
Az össze barlanglakó előmászott csak nem tudom minek,ha 24/24-ben játszanának akkor sem lenne meg nekik a 111. -
foxbat88fx #338008 jeff meg az intelligencia 2 külön fogalom :D
(am meg csak irigykedik XDDD) -
#338007 Kb mindegyik orosz oldala spaced armor... A lánc mögötti tanktestet kell lőni. -
viper07 #338006 "Ééééééééééééés igen!!!!! Az első fogyatékos aki képes volt 70 euro-t fizetni a WZ-111-ért."
Ugye nem bánod, ha ezt azért kissé túlzónak találom. Nekem is megvan a wz-111, és nem tartom magam fogyatékosnak. Éppen ellenkezőleg. Szerettem volna ezt a tankot, mert Shopban nem vásárolható, gyűjtő vagyok. Nem vagyok hajlandó árgus, véreres szemekkel killeket lopni, családomat elhanyagolni, 600-800 csatát lejátszani nyomás alatt. Szórakozni szeretnék, és ha 70 Euro az ára, akkor annyi. Ez nincs egy havi cigi adagja a dohányosoknak. Szóval hátrább az agarakkal jóember. Feltehetném ám én is a kérdést : akkor ki is a fogyatékos ? akinek van , vagy akinek nincs erre 70 Eurója?
Egyáltalán nem szeretnék flame-t generálni, de ez kiverte a biztosítékot B+. Megdolgoztam érte.
Eddig 1, azaz 1 csatát mentem vele, annyit látok, hogy jobban agilis, mint az IS-6, az oldala annak sem gyenge, de ezé biztosan erősebb. A T34 ugyanúgy átbasz szemből ... .
Na megyek nyomok még néhány kört.
-
#338005 Inkább a 3 együtt, mert a jó mozgékonysághoz és tűzerőhöz ilyen nem kicsit jó páncélzat társul. -
davidbog #338004 Az előtétpáncélos rész 315-320 mm. Az alsó részt kell majd célozni a lánctalp felső ága környékét ott csak 140 mm-nyi a védelme. A test oldalán a legfelső 150 mm-es rész az olyan 230 mm-es védelmet ad (mondjuk az a sáv IRL csak 100 mm 52° (függőlegestől) volt...), de elég kicsi felület. De nem kell félni, szemből majd szétkapják, Ha a csukaorr feléd van fordítva 220-230 mm-es a védelme, mint a gyengébb tier 9-es nehezek homlokpáncélja. Ha meg nincs beforgatva akkor a teknő ennyi szemből. Nem a páncélzata lesz az előnye, hanem a mozgékonyság és a tűzvezetés, tűzerő. -
Pares #338003 Eszem ágában sincs. -
#338002 Frissítettem az Inspectort és így is 370:) Az IS-7-nek nem hiszem, h van ennyi, bár most nincs időm megnézni. -
Gege00 #338001 Sziasztok!
Látom szóba került a TankInspector, amit én is nagyon szerettem böngészni, de sajnos 9.3 óta nem működik. Amikor kéri, hogy adjam meg a wot könyvtárat, hiába választom ki jól, mégis ezt az üzenetet kapom: "A megadott elérési útvonal érvénytelen, kérlek add meg újra"
Valaki esetleg nem találkozott ilyennel, és nem tudna segíteni? -
Angelus1991ster #338000 NA , sok kifejezés röppent fel. Összegezve a 15. nehéz harckocsi misszióhoz a Stug IV esetében kell 8000 sebzés pont amit a páncél felfogott. Ez vagy nem ez?
-
#337999 Csak a spaced armour résznél van ilyen, de az olyasmi mint az IS-7nek, csak egy sáv az oldalán. -
yossarianHUN #337998 470 mm biztos hogy nem, az 100%, hogy valami elírás. Maximum 170 mm. -
#337997 A spaced armor által elnyelt potenciális sebzést nem számolja bele. Ezt régen tette meg, mielőtt megváltoztatták a kiírást blocked by armorra potencial helyett.
Pales: megnéztem, jól gondoltuk a 140 és a 430 közé jön be:)
Megkukkantottam már ezt az Obj 260-at is. Nem hittem a szememnek. Ezek az adatok véglegesek? Csak vmi hiba vagy elírás lehet... Az oldalának a legnagyobb felülete 470mm körül van, ami azt jelenti, h a T10 TD-k nem lövik be még 90°-ból sem, az rng miatt golddal is csak talán. Sőt nem is talán, mert ez a rész spaced armor az meg nyeli a HEAT-et. A torony alatt van egy vékony csík, ami kb 215 mm. Itt van csak esély átütni. Durva, h a T10 medek biztosan csak hátulról tudják majd sebezni. Oldalt az a 215mm nagyon határeset APCR-el. Golddal biztosabb, mert nem spaced armor. B... meg a szülőanyjukat ha ezt így berakják. Ez tényleg ennyire OP vagy csak régi az Inspectorom és rosszak az adatok? -
#337996 Bementek 3-as szakaszban ket T2 lightal es megsoroznak 2200 lovedekkel :D -
#337995 Hozzájön, mert vaéószinű elfogja találni a tank tested is a spaced armor mögött.
Láncnál is beleszámolja, ha a eltalálja a tank testét, akkor nem számolja hozzá, ha a spaced armor mögött nincs ott a hull. -
#337994 Kozelharcos -
#337993 Itt vannak a 907 9.5-ös buffolt ágyú adatai. A garázs adatokat is ki lehet íratni vele, azt úgy kapod ha a legénységnél a kommandert sérültre kapcsolod :) SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#337992 Nem tudom mi az a brawler, nem hallottam még ezt a kifejezést, csak tippelek. Valószínűleg másképp játszunk a medekkel, mert én ezekkel a papír tankokkal nem mászok be az ellen pofájába, már a csata elején. Csak azután miután láttam a mapon hol van "lehetőség". A gun dep annyira nem jó, h tornyozni lehessen velük (t62-é főleg, bár annak a legjobb a tornya), szal számomra ezek is papírok. Az én stílusomhoz elég a 140 szintű ROF is. Szerintem (nekem) sokkal fontosabb, h minél jobb legyen a pontosság, célzásidő és főleg a menet közbeni szórás. -
yossarianHUN #337991 Masu, E3, ST-I hulldown, esetleg Obj. 263. E-100 is szóba jöhetne, de a spaced armor által elnyelt sebzés nem számít bele, úgyhogy az felejtős. Mindenesetre arty nélküli meccs kell hozzá, ami T10-ben fehér holló. -
Angelus1991ster #337990 8-10 ezer felfogott sebzés nehéz harckocsikkal az individiános küldetéseknél? normálisak ezek? oszt mi a fasszal csináljam meg? ott a MAUS , oszt? -
madmanic #337989 a sok goldarista szarfejű most már elmehetne a f@szomba...
Hihetetlen, hogy hagyják, hogy ezek a tetvek tönkretegyék az egész gamet -
#337988 Szerencsére egy brawler mednél pont a ROF számít a legjobban az ágyúkarakterisztikák közül.
Ha a tornyának a teteje is páncélozott lenne, az lenne a legjobb orosz med. Így legalább jó kis választási lehetőségek vannak. :) -
#337987 Ééééééééééééés igen!!!!! Az első fogyatékos aki képes volt 70 euro-t fizetni a WZ-111-ért.
-
#337986 Ne online tech treeben nézd és ne is a játékban. Egyikben sincsenek benne a rejtett adatok. Tank Inspectorban nézd meg, ott benne van minden és jól látszik a különbség is a 3 "ugyanolyan" löveg között. A 430-nak a legrosszabbak a karakterisztikái (nem is kevéssel), kivéve a ROF-ot. A 140-nek meg a 62-nek nem sokban tér el, de a legjobb a 62-é. A 430-nak cserébe a legjobb a camoja a T10 medek között, még a Bat-énél is jobb. Meg persze neki van a 3 tank közül a legjobb páncélzata (T-54 szintű). Majd most jön a 4. orosz med, az Obj 907, ugyanazzal a löveggel, kíváncsi leszek annak az adataira:) -
yossarianHUN #337985 -
aru #337984 Arty esetén ugyan ez van. Amikor ellövi magát akkor a player aki mellett csapodott a lövés behúzódik fedezékbe ahelyett, hogy akkor menne. Amikor már az arty biztosan betöltött akkor kezdi újra dugdosni a tankját kifelé... -
foxbat88fx #337983 tényleg.... miért nem szeded le? és teszed fel max grafra?!?!?!??!
szebb mint a képen :) -
Malarki #337982 Talán legalább egyszer elindítottad volna a WT-t és nem csak fröcsögnél a világba látnád, hogy ez nem manipulált kép, hanem screenshoot... -
kisbesi #337981 Azt mindenképpen ki akarom próbálni. Nagy állatságokat lehet vele művelni. -
Plata #337980 Nem ezt úgy hívják hogy be etetés. -
foxbat88fx #337979 mi? :DDDD
ezt úgy hívják barátom, hogy SCREENSHOT -
Plata #337978 Tetszenek a virágok.
De kár hogy valójában köze sincs a játékbeli látványnak.Ez egy szépen megcsinált kép,csak nem a játékban készítették.
Utoljára szerkesztette: Plata, 2014.12.16. 16:55:44 -
foxbat88fx #337977 WZ-111-re rá sem mész? :) -
Pares #337976 17 csata kellett az 5 győzelemhez... Nevetséges. Telis-tele retardáltabbnál retardáltabb élőlényekkel. Komolyan mondom, hogy sokszor a botokkal jobban járnék... Nem lenne ez a goldos küldi, eszembe se jutna a WoT-tal játszani. -
Malarki #337975 Úgy, hogy online terch-tree-ben néztem meg és ott ugyan azok az értékek vannak mindháromnál. Játékba most nem vagyok belépve, szóval csak itt tudtam megnézni. -
#337974 Ha trollgunozni akarsz akkor kv2 :)